Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin canım

Selam kızlar beni de sahurdan sonra uyku tutmadı saat en son 7:30 hatırlıyordum uyumuşum oğlum uyandı erken tabi eşime devrettim 11:30a kadar uyumuşum
Ne iyi yapmışsın canım dinlenmişsindir ya sahurdan sonra uyumak zaten işkence gibi dön o tarafa dön bu tarafa

Bunada bi bakim. Dermaroller
bence iyi buluş olmuş en yakın zamanda sipariş vericem. İnternetten de baktım hangisi ne için daha uygun ayarladım alıcaklarımı. Geriye sonrasında yapacağım kremler kaldı onlarıda alışverişe çıkınca alırım.

Bunlar ne için ayol dünden beri soracam unutuyorum

Ignelere dikkat et. Hafta 1 olan var. 3-4 haftada olan. 6-7 hafta olan vs. Bencede iyi bulus. Allahim neler kesfediyorum sayenizde
Spor yapacaktım anneme yakalandım neyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
Niye karsi. Benimkide beni gaddarca calistirir hareket olsun diye. Bugun evini temizliyom o da kralice gibi koseye gecmis

Ev temizletme konusunda acımaz canım bi on gündür ekmek şeker vs yemiyorum. Gıdasız kalırsın hasta olursun... zayıflama iyi böyle.. eskiden etli butlu oldu mu sağlıklı sanıyorlarmış ya hala o düşüncede canım anacım

Kadin hakli. Saglikli zayifla. Kii ben senin kilonda olsam 1000 takla atardim
Eveeett bu saate kadar ac dur. Bu saatte regl ol
Sen buna sukret. Kizim iftardan 1 saat once olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…