Kolay gelsin canımMerhabalar kızlar bugün bi temizliğe giriştim ki sormayım cam kapı perde halı derken canım çıktı oda sadece mutfak daha dolaplar duruyoonu da yarın artık. Ağzım açıkken bitirmek istiyorum bahar temizliğini bakalım. Yogamı da yaptım yüzüm bi karıncalandı ki sormayın
Ne iyi yapmışsın canım dinlenmişsindir ya sahurdan sonra uyumak zaten işkence gibi dön o tarafa dön bu tarafaSelam kızlar beni de sahurdan sonra uyku tutmadı saat en son 7:30 hatırlıyordum uyumuşum oğlum uyandı erken tabi eşime devrettim 11:30a kadar uyumuşum
Evet şu an ailemleyim, ama sanırım evdeki tartıyı tamir ettimCanim ailende misin o yuzden mi ulasamiyorsun kendi tartina?
bence iyi buluş olmuşBunada bi bakim. Dermaroller
Bunlar ne için ayol dünden beri soracam unutuyorumbence iyi buluş olmuşen yakın zamanda sipariş vericem. İnternetten de baktım hangisi ne için daha uygun ayarladım alıcaklarımı. Geriye sonrasında yapacağım kremler kaldı onlarıda alışverişe çıkınca alırım.
Ignelere dikkat et. Hafta 1 olan var. 3-4 haftada olan. 6-7 hafta olan vs. Bencede iyi bulus. Allahim neler kesfediyorum sayenizdebence iyi buluş olmuşen yakın zamanda sipariş vericem. İnternetten de baktım hangisi ne için daha uygun ayarladım alıcaklarımı. Geriye sonrasında yapacağım kremler kaldı onlarıda alışverişe çıkınca alırım.
Niye karsi. Benimkide beni gaddarca calistirirSpor yapacaktım anneme yakalandımneyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
Kizz dermaroller yaz google amcaya bak. Cildini yeniliyo. Guzellik merkezine gidecegine evde yapalimmBunlar ne için ayol dünden beri soracam unutuyorum
Ev temizletme konusunda acımaz canımIgnelere dikkat et. Hafta 1 olan var. 3-4 haftada olan. 6-7 hafta olan vs. Bencede iyi bulus. Allahim neler kesfediyorum sayenizde
Niye karsi. Benimkide beni gaddarca calistirirhareket olsun diye. Bugun evini temizliyom o da kralice gibi koseye gecmis
Hemen bakıyomKizz dermaroller yaz google amcaya bak. Cildini yeniliyo. Guzellik merkezine gidecegine evde yapalimm
Bol yedım bolSalatayı bol bol yeseydin he
Kadin hakli. Saglikli zayifla. Kii ben senin kilonda olsam 1000 takla atardimEv temizletme konusunda acımaz canımbi on gündür ekmek şeker vs yemiyorum. Gıdasız kalırsın hasta olursun... zayıflama iyi böyle.. eskiden etli butlu oldu mu sağlıklı sanıyorlarmış ya hala o düşüncede canım anacım
Sen buna sukret. Kizim iftardan 1 saat once olmustuEveeett bu saate kadar ac dur. Bu saatte regl ol
Sağlıklı zayıflıyorum yahu, ekmek ve şeker yok bundan sağlıklısı Şam’da kayısıKadin hakli. Saglikli zayifla. Kii ben senin kilonda olsam 1000 takla atardim
Sen buna sukret. Kizim iftardan 1 saat once olmustu
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz ve koruyabilirizKadin hakli. Saglikli zayifla. Kii ben senin kilonda olsam 1000 takla atardim
Sen buna sukret. Kizim iftardan 1 saat once olmustu
Insallahhhhhİnşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz ve koruyabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?