Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler

Arkadaşlar şimdi baktımda bu ucuu iğneli olanlar var. 0.5mm ve 1mm var hangisini almak daha iyidir. Beyaz tenliyim tenim tahrişe yaranlamaya müsait. Farkedermi ki işede yarasın istiyorum hangisini alsam ?

Yaa menü spor şahane
Lapa tok tutuyor mu seni canım Sporlar ve menü
Evet canım tutuyor ben kesin acıkırım diyordum ama baktım açlık çekmiyorum sabahta daha hafif hissediyorum diye bu hafta 3 kere falan sahurda lapa yedim

Menü güzel canım
Afiyet olsun canım ödülün Sporlar yine şahane
Menü güzel canım ama senin kilo için sahurdaki 1 avuç kuru yemiş fazla gibi geldi bana zeytin de var çünkü
Sanirim buraya yazıyoruz

Kahvalti
1 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
1 dl peynir
Domates salatalık

Aksam
Bol yesilli tavuklu salata
1 dl ekmek
2 bardak ayranEki Görüntüle 2833682
takıma hosgeldiniz yeni gördüm menü güzel
Takıma hoşgeldiniz menü spor güzel
Güzel canım
Sabah 1 yumurta
1/4 salatalik
1 domates
3 mantar
1 sosis
Ogle 1 kase yesil salata
Ara. 1 avuc cekirdek
Aksam 1 but tavuk
1/2 patates
1 kucuk kase yogurt
Merhaba siz de takıma hoşgeldiniz menü sizin için biraz az geldi bana. Uzun vadede sıkılmamak için bence arttırabilirsiniz yediklerinizi spor ve suyu da eklemeyi unutmayın
Sahur yok

iftar: salata, 1 içli köfte, yoğurt,1 dılım ekmek

45 dk plates
2 mile leslie
645 puan

Arrietty_ sedulu
Spor güzel ama menü az bence canım içli köfte ve 1 dilim ekmek yerine biri olabilirdi, yanına biraz protein lazım bence
Afiyet olsun canım Cuma ödül yapmadıysan ödül olmuş olur sen zaten cezanı kesmişsin
Menü güzel , spor şahane
Menü güzel canım
Güzel canım
Menü güzel canım
Menü su spor güzel

Leslie 1 kac adim oluyor? Benim adimsayacim bozuk sanki. 2 defa leslie 1 yaptim. Evde dolandim. Alisverise gittim. Disarda islerim vardi. Hala 5000lerde adimlar. Normalmi?
Doğru olabilir çünkü 3mil 4000-5000 civarı
MEnü spor güzel
Menü spor güzel olmuş
Menü spor güzel canım
Afiyet olsun canım yarın hafif beslenirsin sporla erir onlar
Sahursuz zor olmuyor mu ? Akşam menü güzel spor şahane
Ödüllü bir gün olmuş canım teniste baya yakmışsındır kalorileri ve evet keşke suyu arttırsan
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, domatesli biber, 3 dilim peynir, 6 tane zeytin, 2 dilim mercimek ekmeği.
Akşam: semiz otlu çorba.
Su: 2 litre.
Arrietty_ sedulu
menü güzel ama akşam az gibi
50dk chloe yetmiştir zaten canım

Afiyet olsun. Dolu dolu ama doyurucu ve bol saglikli secimler. Cok begendim. Hatta su miktarina bayildim

Leslie 1 kac adim oluyor? Benim adimsayacim bozuk sanki. 2 defa leslie 1 yaptim. Evde dolandim. Alisverise gittim. Disarda islerim vardi. Hala 5000lerde adimlar. Normalmi?
Ah bilemedim ki. Ayarlarina bir bak istersen. Gecen kizlar konusuyordu bunu. Benim Mii band mesela yanlis sayiyor. Yurume bandim var,adim sayiyor o mesela. Ordan takip ettim. Saymiyor o adimsayar duzgunce. Hic ugrasmadim kendi saatimi taktim
Bakiliyor olmasi gerek.
Türkcesi müsait olan kizlar,aciklar insallah
Benim app baska dil ve aciklamakda zorlanirim
Arkadaşlar şimdi baktımda bu ucuu iğneli olanlar var. 0.5mm ve 1mm var hangisini almak daha iyidir. Beyaz tenliyim tenim tahrişe yaranlamaya müsait. Farkedermi ki işede yarasın istiyorum hangisini alsam ?
Face roller den mi bahsediyorsun :)) Cözemedim

Günaydın kızlar
Hayirli pazarlar Artik ödül ögünleri bittigine göre saglikli ve bol hareketli günlerimize dönelim yine

Dün ise yürümüstüm. Bugün bisiklet ile gidecegim

Gelelim günün en beklenen videosuna
Yüz yogasi videosu. Ilk gün, yüzümüz e odaklanalim

Sabah yuzunuzu temizledikden sonra, gunluk yuz nemlendiricinizi sürüp her hareketi 10 defa tekrarlayin. Yuzun iki tarafinada :)
Soguk sIkIm yag ile yapanda oluyor

Kuru patlican dolamsını bol soğan acı biber sarımsak ve kıyma ile harcını hazırlıyorum bir tek içinde pirinç yok suma karabiber acı biber her türlü baharat var

bir çok yemeği kendime uyarladım biber dolmasınıda böyle yapıyorum

mesela kereviz yemeğine patates eklerler onu çıkartıyorum sadece kereviz ve havuç soğan ile yapıyorum
Domates çorbasını unsuz yaparım
Mesela
ekşili köfteyi çok severim ama içinde un ve patates var normalde bende onun yerine kereviz ve havuç ekliyorum terbiyesini sadece yumurta ile yapıyorum ve limon köftelerine pirinç koymuyorum

Teşekkür ederim

Günaydın kızlar
Gece dizi izlemeye daldım vakit geçti öyle
Melegimkorusun Adı fındık olsa da lahmacun her türlü lahmacun yazdım cezanı menü tablosuna bakarsın.

Canım izinden döndün mü ?

Bugun dikkat edersen Pazartesi sorun olmaz bence, adımların çok iyi. Adimlarda seni aşağı çekmek istemem. Ben de bugün 12 bin adim atayım

Regl zamanında canım istemiyor iştahım gidiyor ama dolu dolu içtim çorbayı :)

Yaptıkça açılıo insan yapası gelio
Onuda alıcam da ama o değil. Dermaroller var. 540tane küçük iğnesi var santimleri 0.5mm ve 1mm karar veremedim. 0.75de varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…