Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü güzel canım ama senin kilo için sahurdaki 1 avuç kuru yemiş fazla gibi geldi bana zeytin de var çünkü
Ben çiğ kuruyemişi hep tok tutar diye yiyordum, Karatay yaptığım zamanlardan kalma bir alışkanlık. Tabii o zaman kilom daha fazlaydı evet. Şimdi de hem tok tutsun diye hem de biraz sevdiğimden yiyorum ya bakayım ufak ufak azaltmayı deneyebilirim.

3 yasinda, bizim de neyseki ogle uykusu bitti de 10da uyuyor
hastaydi 2 gundur, o yuzden gun icinde uyuyup gece bekletti bizi basinda
seninki kac yasinda?
Benimki 6 yaşında. 1. Sınıf bu sene onun dersleri kendi derslerim bir de uzaktan eğitim olunca hepten kafayı yiyorum evde

Arrietty_ Sevgili kaptanım bir maruzatım var
ben buraya dahil olmadan önce çarşambadan çarşambaya tartılıyordum(tartıya çarşamba günleri erişimim var, evdeki tartıyı anneciğim kırmış da ). Bundan sonra da çarşamba tartılmaya devam edip cuma yazsam olur mu sonucu?

Merhabalar kızlar bugün bi temizliğe giriştim ki sormayım cam kapı perde halı derken canım çıktı oda sadece mutfak daha dolaplar duruyo onu da yarın artık. Ağzım açıkken bitirmek istiyorum bahar temizliğini bakalım. Yogamı da yaptım yüzüm bi karıncalandı ki sormayın

Canım bunu kabul edeceklerini sanmıyorum çünkü ramazan diye Perşembe akşam tartılmaya izin var sadece. Onun dışında cuma günü hep tartı günümüz

Çok teşekkür ederim sanırım öğreniyorum alışıyorum doymuyorum hala ama günden güne daha iyi olacak tekrar sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…