Bunada bi bakim. DermarollerYaptıkça açılıo insan yapası gelio
Onuda alıcam da ama o değil. Dermaroller var. 540tane küçük iğnesi var santimleri 0.5mm ve 1mm karar veremedim. 0.75de varmış.
Ben çiğ kuruyemişi hep tok tutar diye yiyordum, Karatay yaptığım zamanlardan kalma bir alışkanlık. Tabii o zaman kilom daha fazlaydı evet. Şimdi de hem tok tutsun diye hem de biraz sevdiğimden yiyorumMenü güzel canım ama senin kilo için sahurdaki 1 avuç kuru yemiş fazla gibi geldi bana zeytin de var çünkü
Hoşgeldin
hoş buldum
Benimki 6 yaşında. 1. Sınıf bu sene onun dersleri kendi derslerim bir de uzaktan eğitim olunca hepten kafayı yiyorum evde3 yasinda, bizim de neyseki ogle uykusu bitti de 10da uyuyor
hastaydi 2 gundur, o yuzden gun icinde uyuyup gece bekletti bizi basinda
seninki kac yasinda?
Alys seni Defne Samuel olarak düşüneceğim artık yüz yogası deyince aklıma hep o geliyor.Gunaydin kizlar.
Yuz yogasi ile basladim.
Bugun klasik yogam var ve 1 saat yuruyus.
Gunun sonrasi mutfakta gececek, haftaicine biraz hazirlik yapayim.
Canım bunu kabul edeceklerini sanmıyorum çünkü ramazan diye Perşembe akşam tartılmaya izin var sadece. Onun dışında cuma günü hep tartı günümüzArrietty_ Sevgili kaptanım bir maruzatım var
ben buraya dahil olmadan önce çarşambadan çarşambaya tartılıyordum(tartıya çarşamba günleri erişimim var, evdeki tartıyı anneciğim kırmış da). Bundan sonra da çarşamba tartılmaya devam edip cuma yazsam olur mu sonucu?
Alys seni Defne Samuel olarak düşüneceğim artık yüz yogası deyince aklıma hep o geliyor.
Canım bunu kabul edeceklerini sanmıyorum çünkü ramazan diye Perşembe akşam tartılmaya izin var sadece. Onun dışında cuma günü hep tartı
Kendine uygun fiyatlı bir tarti alma imkanın var mi ?
Şu an için maalesef, zaten tartım var ama kendi evimde kaldıKendine uygun fiyatlı bir tarti alma imkanın var mi ?
Menü güzel canım
Afiyet olsun canım ödülünSporlar yine şahane
Menü güzel canım ama senin kilo için sahurdaki 1 avuç kuru yemiş fazla gibi geldi bana zeytin de var çünkü
takıma hosgeldiniz yeni gördüm menü güzel
Takıma hoşgeldinizmenü spor güzel
Güzel canım
Merhaba siz de takıma hoşgeldinizmenü sizin için biraz az geldi bana. Uzun vadede sıkılmamak için bence arttırabilirsiniz yediklerinizi spor ve suyu da eklemeyi unutmayın
Spor güzel ama menü az bence canım içli köfte ve 1 dilim ekmek yerine biri olabilirdi, yanına biraz protein lazım bence
Afiyet olsun canım Cuma ödül yapmadıysan ödül olmuş olur sen zaten cezanı kesmişsin
Menü güzel , spor şahane
Menü güzel canım
Güzel canım
Menü güzel canım
Menü su spor güzel
Çok teşekkür ederim sanırım öğreniyorum alışıyorum doymuyorum hala ama günden güne daha iyi olacak tekrar sağolunAfiyet olsun. Dolu dolu ama doyurucu ve bol saglikli secimler. Cok begendim. Hatta su miktarina bayildim
Ah bilemedim ki. Ayarlarina bir bak istersen. Gecen kizlar konusuyordu bunu. Benim Mii band mesela yanlis sayiyor. Yurume bandim var,adim sayiyor o mesela. Ordan takip ettim. Saymiyor o adimsayar duzgunce. Hic ugrasmadim kendi saatimi taktim
Bakiliyor olmasi gerek.
Türkcesi müsait olan kizlar,aciklar insallah
Benim app baska dil ve aciklamakda zorlanirim
Face roller den mi bahsediyorsun :)) Cözemedim
Canim ailende misin o yuzden mi ulasamiyorsun kendi tartina?Şu an için maalesef, zaten tartım var ama kendi evimde kaldı
Perşembe günü oluyorsa o güne ayarlamaya çalışayım o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?