Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yalnız olmadığıma sevindim anneler candır ya karışsınlar napalım büz yüne bildiğimizi okuyoruz

ben de on gündür yemiyorum ekmeği ve şekeri. Kahvaltıda yenebilir ya abartmadan yumurtayı sevmeyenler için zordur ekmeksiz yemek

Baslangic kilom icin resim atacaktım da

Spor yapacaktım anneme yakalandım neyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
Ayy benim eşim ve kayınvalidem çok karşıydı az yememe ve 1 ay önce başladığım sporuma hergün spor yapamıyorum ama yaptığım zaman kanter içinde kalınca niye bukadar zorluyorsun diyorlardı. Şuan ki halimi görünce (beklemiyorlardı heralde) artık bişey söylemiyorlar.

Kıymalı yumurtalı pide canım. Yarım dılım yesemmı dıyorum
Yiyebilirsin bence
Zaten sahur yapmiyorsun
Iki günlük menülerin de soyle
Sahur yok

iftar: salata, 1 içli köfte, yoğurt,1 dılım ekmek

45 dk plates
2 mile leslie
645 puan

Arrietty_ sedulu

Az yiyorsun zaten
Veya salata, yogurt miktari yazmadigin icin az geliyor bana

Eveeett bu saate kadar ac dur. Bu saatte regl ol
Hosgeldin regl takımına bende sabah oldum spor falan yapmadım bugün acayip salmış durumdayım
Pide yarım yiyebilirsin yanına bol yeşillik ekle yoğurt ya da ayran bir de. Dengeli olsun.

Annemden geliyorum ben yine yasaklar olunca çiğnemesi güzel geliyor asi ruhlu sedu
Azıcık sohbet muhabbet iyi geliyor. Eve köyden tatlı gelmişti kemalpasa tatlısı onları toplayıp anneme götürdüm al sen yap ben yapmicam diyetteyim diye
Evde tatlı yaparsam oturur hepsini yerim çünkü

Selam kızlar
Tam anlamıyla bütüüüün günü yatarak geçirdim. Anneme gidince hep böyle oluyor. O oğlumla ilgileniyor ben de hemen devirip totoyu yatıyorum. Şiş de hissetmiyorum ama benim vücut ödem tutmuş. Bugün tartım artı geldi. O da kaçırdı keyfimi zaten.
Bugün spor yapmayacağım. Hiç yapasım yok kendilerini.

Millet anneye gider yatar ben külkedisini oynarim senin 1 gunde yaptigin sporlar ben 1 haftada zor yapiyorum keyfin bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…