Yalnız olmadığıma sevindimKarşı olmayan anne yok herhalde.benim annem de benim yaptığım diyeti biraz abartı buluyordu. Onlara göre gençken yiyeceksin çünkü yaşlanınca yiyemiyorsun.
En güzeli o aslında. Ben ekmek yiyorum hâlâ kahvaltıda. Çünkü yumurtayı ekmeksiz yemek zor geliyor.
Hiçççtemizlik bitti. Yemek bitti. Sira ütü dee. Yapbildigim kadar yaparim gerisini diger evlatlar yapsin
Baslangic kilom icin resim atacaktım daGecmis olsun canim
Simdi nasilsin?
Kiyamam. Ama resmen bu durumu kullanmislar
Insan vicdan azabi cekiyor boyle seyler soylediklerinde
Basla tabi
Zorunluluk yoktu es olmak icin. Ama baktik es isteyip pek is gormuyorlar. Ve esler magdur oluyor. Boyle bir kural koyduk
Tabagin enfes bisey olacagi kesin
Uzme kendini. Stresli dönemdesin. Hem +200 gr cabucak atarsin
Ne dosyasi canim?
Uygulamadan girdiysen olmuyor
Hos buldumHoşgeldinnn :)
Ayy benim eşim ve kayınvalidem çok karşıydı az yememe ve 1 ay önce başladığım sporumaSpor yapacaktım anneme yakalandımneyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
İradeli devam edebilirsek çok isterimTakip edemedim, bugun ne kadar cok yeni arkadas yazdi.
Arrietty_ reklam mi verdin
Hosgeldiniz hepiniz, bakin esas listede cok az kisiyiz, hepinizi 2 hafta sonra esas listeye bekliyoruz ona gore
Yiyebilirsin benceKıymalı yumurtalı pide canım. Yarım dılım yesemmı dıyorum
Sahur 1 dılım peynır çay
iftar: peynır 1 dılım, domateslı lor 2 kasık, menemen 3 kasık kadar, 2 dılım ekmek
( bugun ekmeğe abandım ya cok pısmanım ödül bu olsun yapmıycam baska ödül)
adım 260 puan
Simdi anladim :)Baslangic kilom icin resim atacaktım da
Salata bı tabak yıyorum yanı az olmuyo. Yogurtta 2-3 kasık geneldeYiyebilirsin bence
Zaten sahur yapmiyorsun
Iki günlük menülerin de soyle
Az yiyorsun zaten
Veya salata, yogurt miktari yazmadigin icin az geliyor bana
Hosgeldin regl takımınaEveeett bu saate kadar ac dur. Bu saatte regl ol
Oh ne guzelMaşaallahben de bugün sadece yemek yaptım. Pazar tembelliği var üstümde.
Saol canim ya. Kadin hasta. Cok titizde ama kiyamiyor sormaya. Oyuzden cogu zaman pazar gunleri Gelir yaparimHiçççellerine ssğlık yorucu olmuştur ama bitirmişsin bile
Millet anneye gider yatar ben külkedisini oynarimSelam kızlar
Tam anlamıyla bütüüüün günü yatarak geçirdim. Anneme gidince hep böyle oluyor. O oğlumla ilgileniyor ben de hemen devirip totoyu yatıyorum.
Benim vücut ödem tutmuş. Bugün tartım artı geldi. O da kaçırdı keyfimi zaten.
Bugün spor yapmayacağım. Hiç yapasım yok kendilerini.
Arada gaza geliyorum da yapıyorum valla normalde öyle çok yapamıyorum.Millet anneye gider yatar ben külkedisini oynarimsenin 1 gunde yaptigin sporlar ben 1 haftada zor yapiyorum keyfin bol olsun
HosbuldumArada gaza geliyorum da yapıyorum valla normalde öyle çok yapamıyorum.çok sağol canım. Takıma da hoşgeldin
Hoc buldum
Sen de hoşgeldin takımaHoc buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?