Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haha. Ne tuzu diyorum
Jeton gec dustu
Bende suan face roller ve face brush var. 1 ay Bunlarla deneyip bakayim. Sonra kiehls yerine dermaroller alirim belki

Spor yapacaktım anneme yakalandım neyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
Ya. Benim kayınvalidemde herşeyi kısıtladım die kızıo. Az ye nefsini geçiştir dengele sonra bırakıon diyeti çok yiyon diyor. Bende dengeleme sorunu var yedim mi yerim çok bu arada boyun kilon kaçki
Bunlar ne için ayol dünden beri soracam unutuyorum
Yüz vucut için yaşlanmayı önleyici vs. Ben 1.5 da almayı düşünüyorum selülit çatlak için. Birde 0.75lik.

Amaniin okadar cesaretim yok

KızlAr nasılsınız bugün sabah gözümü bi açtım kardeşim bahçede beslediğimiz kedinin yavrularından kutuya yavru kediyi koymuş getirmiş,annesi hemen kızana girmiş yada erkek kedi zorlamış yavru da pat diye yere düşmüş kutusundan bebişle ilgilenmekten giremedim buraya ama annesine geri verdik umarım doğru düzgün bakar bu sefer 6 yavrudan sadece bu kalmıştı

Ben saglikli buluyorum pideyi, yarim pide yaninda salata ve ayranla guzel bir menu.

Ama normalde diyetinde hic ekmek yoksa belki sana fazla gelir.

Ben genel itibari ile aç olunca daha iyi oluyorum Sahur yapmadığım zaman daha rahat geçiyor oruç daha öncesinde if (aralıklı oruç) yaptığım için talimliyim diyebiliriz

Benim de ayarım yok zaten geçen sene yazın güç bela 52 ye düşmüştüm. Boğaz’ımı tutamadım tekrar 63 e çıktım.
inşallah korumayı da başarırız zayıfladıktan sonra canım
164 60.8 de kilom
Dermaroller.. Ben düzenli yapamam onu ya üşenirim

Spor yapacaktım anneme yakalandım neyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
Karşı olmayan anne yok herhalde. benim annem de benim yaptığım diyeti biraz abartı buluyordu. Onlara göre gençken yiyeceksin çünkü yaşlanınca yiyemiyorsun.
Sağlıklı zayıflıyorum yahu, ekmek ve şeker yok bundan sağlıklısı Şam’da kayısı
En güzeli o aslında. Ben ekmek yiyorum hâlâ kahvaltıda. Çünkü yumurtayı ekmeksiz yemek zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…