Haha. Ne tuzu diyorumDermaroller inceledim. 0,3 mm olan 2 gunde bi yapilmali. Farki gorecekmisiz. Amaa 0,5 mm olan dermaroller ayda bir kez yapiliyomus ve daha derin girdigi icin collagen uretiyomus cildimiz. 40 gunde baya bir fark gorebiliyormusuz.
ben ikisinide siparis edecem. KaptanArrietty_ o dunku tuzlu serum sart degilmis
Ya. Benim kayınvalidemde herşeyi kısıtladım die kızıo. Az ye nefsini geçiştir dengele sonra bırakıon diyeti çok yiyon diyor. Bende dengeleme sorunu var yedim mi yerim çokSpor yapacaktım anneme yakalandımneyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
Yüz vucut için yaşlanmayı önleyici vs. Ben 1.5 da almayı düşünüyorum selülit çatlak için. Birde 0.75lik.Bunlar ne için ayol dünden beri soracam unutuyorum
Yalnız klavyenin azizliğine uğramışım Defne Samyeli olacaktı oKiz beni en kalas kim taniyorsan o olarak dusunboyle yogayla falan az esniyorum sadece
Amaniin okadar cesaretim yokYa. Benim kayınvalidemde herşeyi kısıtladım die kızıo. Az ye nefsini geçiştir dengele sonra bırakıon diyeti çok yiyon diyor. Bende dengeleme sorunu var yedim mi yerim çokbu arada boyun kilon kaçki
Yüz vucut için yaşlanmayı önleyici vs. Ben 1.5 da almayı düşünüyorum selülit çatlak için. Birde 0.75lik.
Benımde basıma geldı oSen buna sukret. Kizim iftardan 1 saat once olmustu
En sevdigimm ve yaninda ekşi yogurtKızlar evdekıler ıftar ıcın pide yaptırıyor. Yarım Pide ve yesıllık ıle menu yapabılırmıyım. Yoksa ben baska bısey mı yemelıyım. Orucum bozulsada yemedım bısey ıftara kadar yemıycem
Trendyoldan baktim acıtmıyor diyordu ya. Bilemicem deneyip görücemAmaniin okadar cesaretim yok
Pide ekmek olan mi yoksa ustunde malzeme olan mi?Kızlar evdekıler ıftar ıcın pide yaptırıyor. Yarım Pide ve yesıllık ıle menu yapabılırmıyım. Yoksa ben baska bısey mı yemelıyım. Orucum bozulsada yemedım bısey ıftara kadar yemıycem
Kızlar evdekıler ıftar ıcın pide yaptırıyor. Yarım Pide ve yesıllık ıle menu yapabılırmıyım. Yoksa ben baska bısey mı yemelıyım. Orucum bozulsada yemedım bısey ıftara kadar yemıycem
Kıymalı yumurtalı pide canım. Yarım dılım yesemmı dıyorumPide ekmek olan mi yoksa ustunde malzeme olan mi?
Normalde 1-2 dılım yıyorum ekmek gunluk hıc yemıyor degılım.Ben saglikli buluyorum pideyi, yarim pide yaninda salata ve ayranla guzel bir menu.
Ama menunde hic ekmek yoksa belki sana fazla gelir.
Normalde 1-2 dılım yıyorum ekmek gunluk hıc yemıyor degılım.
Ben genel itibari ile aç olunca daha iyi oluyorumDoğru olabilir çünkü 3mil 4000-5000 civarı
MEnü spor güzel
Menü spor güzel olmuş
Menü spor güzel canım
Afiyet olsun canımyarın hafif beslenirsin sporla erir onlar
Sahursuz zor olmuyor mu ? Akşam menü güzel spor şahane
Ödüllü bir gün olmuş canım teniste baya yakmışsındır kalorileri ve evet keşke suyu arttırsan
menü güzel ama akşam az gibi
50dk chloe yetmiştir zaten canım
Benim de ayarım yok zaten geçen sene yazın güç bela 52 ye düşmüştüm. Boğaz’ımı tutamadım tekrar 63 e çıktım.Ya. Benim kayınvalidemde herşeyi kısıtladım die kızıo. Az ye nefsini geçiştir dengele sonra bırakıon diyeti çok yiyon diyor. Bende dengeleme sorunu var yedim mi yerim çokbu arada boyun kilon kaçki
Yüz vucut için yaşlanmayı önleyici vs. Ben 1.5 da almayı düşünüyorum selülit çatlak için. Birde 0.75lik.
Kolay gelsinGunaydin!! Bende bugun anamin evini temizlicem
Kolay gelsin
Karşı olmayan anne yok herhalde.Spor yapacaktım anneme yakalandımneyse onlar teravih kılarken yapayım artık...
Biraz karşı da kilo vermeme
En güzeli o aslında. Ben ekmek yiyorum hâlâ kahvaltıda. Çünkü yumurtayı ekmeksiz yemek zor geliyor.Sağlıklı zayıflıyorum yahu, ekmek ve şeker yok bundan sağlıklısı Şam’da kayısı
Maşaallahtemizlik bitti. Yemek bitti. Sira ütü dee. Yapbildigim kadar yaparim gerisini diger evlatlar yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?