Ooo şahane bir gün olmuş canımArrietty_ sedulu @neutral E Emeeelll
Sahur : yapmadım
İftar : koca bir kase salata
1 kepçe dil çorbası
3 yk kaşığı domatesli bulgur pilavı
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Maden suyu
2 lt su
11.761 adım : 352 puan
30 dk eva video : 150 puan
30 dk chloe ting : 300 puan
800 jj : 800 puan
Toplam : 1.602 puan
Pideye ne oldu?Eki Görüntüle 2834252
İftarda bu otları bilin bakalım kim yiyecek? Yanına da kabaklı omlet.
HarikaEki Görüntüle 2834252
İftarda bu otları bilin bakalım kim yiyecek? Yanına da kabaklı omlet.
Oops sorry
Ay destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın dimi amaAyy benim eşim ve kayınvalidem çok karşıydı az yememe ve 1 ay önce başladığım sporumahergün spor yapamıyorum ama yaptığım zaman kanter içinde kalınca niye bukadar zorluyorsun diyorlardı. Şuan ki halimi görünce (beklemiyorlardı heralde ) artık bişey söylemiyorlar.
Valla billa bu isler arasinda bide leslie yaptimmO sigara börekleri için bir egzersiz düşünüyor musun temizlik hariç
Sporları yazmamışsın ya ondan sordum canımValla billa bu isler arasinda bide leslie yaptimm
Sosis salam vs şeyler çok fazla tüketmemeye çalış canım bence hem işlenmiş gıda sağlık açısından hemde kilo vermek için mesela sabahları yumurta yiyebilirsin . evet kaptan sigara böreğini yazmış . afiyet olsunValla billa bu isler arasinda bide leslie yaptimm
Baya is yapmışsın ben bugun bir iş yapmadım spordan sayılmıyor diyetemizlik bitti. Yemek bitti. Sira ütü dee. Yapbildigim kadar yaparim gerisini diger evlatlar yapsin
Menü ve sporları diğer tarafa sohbet muhabbet burda canımSelam kızlar...
Menüyü sporu buraya mi diğer gruba mi ikisine de mi atıyoruz
1 tam pideyi 3 parcaya bölmüş pideci, 2 parcasını yedım. 1 bardak ayran ve bol roka ileHosgeldin regl takımınabende sabah oldum spor falan yapmadım bugün acayip salmış durumdayım
Pide yarım yiyebilirsin yanına bol yeşillik ekle yoğurt ya da ayran bir de. Dengeli olsun.
Menü ve sporları diğer tarafa sohbet muhabbet burda canım
Tabi tabi herkes oraya yazıyo canımDeneme aşamasında olanlar da diğer tarafa yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?