Hoş buldumSen de hoşgeldin takıma
Sürdürrbilirden kastım erken yemek yemek ve diyet kafasından çıkmak . Aralıklı oruç yapıyorum ben 1 ile 6 arası yiyorum ve neredeyse herşeyi yiyorum sadece porsiyonlara dikkat ediyorum kilo vermek istediğimden ama korumaya geçince bu şekilde devam edicem ama porsiyon miktarları değişecekHollandalilar cogu haftaici cok dikkat ederler. Az ve yagsiz vs yerler ama haftasonu keyif yaparlar hic dikkat etmezler. Hic biride diyet fln da yapmiyor.
Bunlarin mutfagi yokki. Ama türk mutfagi? Bizimki zor vallaen basiti bir menemen bile
Deneyecemm saol cnm
İlk gün bildirimi
sahur:
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin, üç çakmak boyutunda süzme peynir
Domates, salatalık
4 tam ceviz
1.5 bardak çay
İftar:
Bir kase yayla çorbası
Beş kaşık ıspanak
Bolca salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir küçük hurma
22:00 bir yeşil elma
sahura kadar 2.5 litre su içerim inşallah
5 bin adım atıldı 150 puan
2 mil Leslie yapıldı 120 puan (3 mil açmıştım ama 30 dk vaktim vardı)
Toplam 270 puan
yarına +400 puan yapmak istiyorum bu da burda dursun
Yaaa o zamaaaaan görüyorum veeee artırıyorumYarin adim challenge var
Adim puanlari 2 kat.
Sen en az 600 puan hedefle bence, 10 bin adim
Aslında onları da biz teşvik ettikAy destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın dimi amaneyse sen güzel susturmuşsun en azından tebrik ederim
Yaa. Bilmiodum. Dikkat edeyim daha 10tane var.Evet canım içinde sinameki olduğu için bağırsak tembelliği yapıyo malesef çok tüketmemeye çalışsan süper olur ❤
Sorma geçensene bende 2 ayda 12 kilo verdim. Kışa girince ekim kasım gibi ocaka kadar filan 8 kilo aldım. Tabi hiç dikkat etmedim. Sonra al ver yapıon sürekli böyle olmaz demeye başladılar. Ve ben daha ilk diyetim değil ama ilk böyle kilo verişimde demeye başladılarAslında insan kendine özgü yemek şeklini ya da sürdürülebilir yemek düzeni oluşturamayınca şok diyetlerle al ver çok oluyor haliyle insanların sana olan inancıda sarsılıyor. Hmm yine başladı devamı gelmez yine alırsın demeye başlarlar. İradene sahip çıkıp düzeni ömürlük yaparsan herkes susar
Menü çok iyi bence, makarnayı da azaltırsan şahane olur.. biraz da sporu artırmalısın canımİlk gun
Sahur =2 tane keten tohumlu günkurusu kayısı
2 ceviz
İftar = 1 kase corba
1 kase pirasa yemegi
1 kase cacık
3 kaşık makarna
Suyu 2 lt ye tamamlayacagim
Spor
30 sn plank 10 p
30 mekik 5 p
3000 adım yürüme 90 p
Aslında onları da biz teşvik ettikben evlendiğimde 60 kiloydum 3 sezeryan doğum sütüm az diye yemek yemeler sıkıntılar uykusuzlukla derken kilo aldı başını gitti ve her defasında diyet denemeleri sonra fazlasını geri alma onlarda artık inanmıyorlardı ilk başta boşuna uğraşma bakışları birden kilo verince de hasta olacaksın diye üzülmeler derken sustular çok şükür arada yine hasta olacaksın diyorlar ama ben susturmayı öğrendim nede olsa
Kesinlikle haklısın canım... biz kendimize inanmazsak kimse bize inanmaz... sen cevabını çok güzel vermişsin helal olsunAslında onları da biz teşvik ettikben evlendiğimde 60 kiloydum 3 sezeryan doğum sütüm az diye yemek yemeler sıkıntılar uykusuzlukla derken kilo aldı başını gitti ve her defasında diyet denemeleri sonra fazlasını geri alma onlarda artık inanmıyorlardı ilk başta boşuna uğraşma bakışları birden kilo verince de hasta olacaksın diye üzülmeler derken sustular çok şükür arada yine hasta olacaksın diyorlar ama ben susturmayı öğrendim nede olsa
Maşallah de kız3 sezeryan, hey maasallah,
Benim 2. De saftim kaydi daha da toparlayamiyorum
Ama ben benim sipalari direk 3 aylik cocuk olarak dogurdum, tosun tosun, hangi bunye dayansin
Tatlı isteği benim de çok çektiğim bir dert. Anlıyorum seni. Keşke tatlı sevmeseydik.Maalesef canım ben de farkındayım.Tatlı isteği çok bastırdığından oldu. Normalde meyve yediğimde tek çeşit yerdim. Lavaşı da ekmek yerine değişiklik olsun diye yediydim.
İftardan sonra şarjım fulleniyor resmen. Zor ama bir yola çıktıysak da iradeli olmak lazım tabii.Biliyorum canım zaten akşam pideye falan abartılı değilse bir şey demiyorum normal yani tüm gün susuzluk aslında yoruyor insanı.
Keten ve chia deneyeceğim ben de. Sebzeli omlet çok severim hatta bugün kabaklı yedim. Yoğurt hiç tüketmiyorum aslında menüme eklesem süper olacak. Yapacağım bu gece değişik bir şeyler bakalım.Bilmem sever misin,
Sebzeli omletler pratik ve guzel oluyor.
Cok pismeye gerek duymayacak sebzelerden bir avuc at omletine.
Ispanak, bezelye, avakado, biber, domates simdilik aklima gelenler.
Ya da chia, keten tohumu tarzi tohumlar alip bir seylere ekleyebilirsin, ben de yeni yeni alisiyorum. Keten tohumunu cektim, tazeligi gitmeden salata omlet yogurt ne varsa serpiyorum ustune. Yarin da chiali keten tohumlu meyveli ve cekirdekli yogurt mix yapicam.
Afiyet olsun eşim. Ben pideni çok bulmadım. Zaten az yiyorsun o yüzden sıkıntı yol bence.
Elf gözlerim makarna görüyor. Yarasın, afiyet olsun kaptan.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates yeşil çay 35 gr çeçil peyniri
Akşam
4 yk makarna 3 yk yoğurt
Su 2.5 lt
4 dk wallsit 80 puan
13000 adım 390 puan
10 dk bölgesel egzersiz 60 puan
Toplam 530 puan
Arrietty_ @Melegimkorusun
Eki Görüntüle 2834339
Canım senin menüler çok güzel. Aslında bence daha fazla kilo vermen lazım. Hiç kaçamak yok çünkü. Afiyet olsun.Selam kızlar
sabah 1 litre su ile vitaminlerimi aldım
2 fincan hc yağlı fiktre kahve
12:00 kahvaltı domatesli biberli yumurta salatalık greyfurt
badem sütlü latte
yeşilçay
2 bardak su
elmasuyu içşnde arı poleni 2 tatlı kaşığı
3 bardak su
19: dün akşamki mönü tepsi kebabı pirinçsiz kuru patlican dolması ve zeytinyağlı kereviz
çiğ badem çiğ fındık greyfurt çekirdek
normal çay
2 bardak su vitaminler
Eki Görüntüle 2834344
7.014 adım doldurmak için yeriimde ip atladım
211 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral
Afiyet olsun. Akşam hurma çok olmuş. Gerisi güzel.
Çok güzel menü, afiyet olsun. ☺İlk gün bildirimi
sahur:
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin, üç çakmak boyutunda süzme peynir
Domates, salatalık
4 tam ceviz
1.5 bardak çay
İftar:
Bir kase yayla çorbası
Beş kaşık ıspanak
Bolca salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir küçük hurma
22:00 bir yeşil elma
sahura kadar 2.5 litre su içerim inşallah
5 bin adım atıldı 150 puan
2 mil Leslie yapıldı 120 puan (3 mil açmıştım ama 30 dk vaktim vardı)
Toplam 270 puan
yarına +400 puan yapmak istiyorum bu da burda dursun
Allah bağışlasın, bütün çocukları...Buyuduler ablasi, artik fitler
Regl oldum. Yiyecek tatlı bişey bulamayınca hurma yedim.Tatlı isteği benim de çok çektiğim bir dert. Anlıyorum seni. Keşke tatlı sevmeseydik.
İftardan sonra şarjım fulleniyor resmen. Zor ama bir yola çıktıysak da iradeli olmak lazım tabii.
Keten ve chia deneyeceğim ben de. Sebzeli omlet çok severim hatta bugün kabaklı yedim. Yoğurt hiç tüketmiyorum aslında menüme eklesem süper olacak. Yapacağım bu gece değişik bir şeyler bakalım.
Afiyet olsun eşim. Ben pideni çok bulmadım. Zaten az yiyorsun o yüzden sıkıntı yol bence.
Elf gözlerim makarna görüyor. Yarasın, afiyet olsun kaptan.
Canım senin menüler çok güzel. Aslında bence daha fazla kilo vermen lazım. Hiç kaçamak yok çünkü. Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Akşam hurma çok olmuş. Gerisi güzel.
Çok güzel menü, afiyet olsun. ☺
Ay bu regl dönemleri...Regl oldum. Yiyecek tatlı bişey bulamayınca hurma yedim.İyi ki sütlaç bitmişti.
Tamam canım. Teşekkür ederim. Bakıyım hemenTeşekkür ederim tatlımBu videosunu çok seviyorum. Diğer videolarını da inceleyebilirsin
Çok iyiBen yapıyorum vallakendime göre bir çözüm buldum. Çorbaları tam ezan zamanı koyuyorum herkes başlıyor ben bütün Çorbaları koyana kadar. Sonra oturup çorba içeceksem içiyorum. İçtikten sonra kalkıp herkese yemek koyuyorum biraz o arada geziniyorum en son kendime yemek koyuyorum biraz daha geziniyorum sonra oturuyorum sofraya böylece millet sofradan kalkana kadar ben yemeğe yeni başlamış oluyorum yapmak isteyene tavsiyemdir. Bütün yemekleri sofraya koymayın hemen kalkın kalkın oturun sofraya
müziğin ritmiTeşekkür ederim tatlımBu videosunu çok seviyorum. Diğer videolarını da inceleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?