Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sürdürrbilirden kastım erken yemek yemek ve diyet kafasından çıkmak . Aralıklı oruç yapıyorum ben 1 ile 6 arası yiyorum ve neredeyse herşeyi yiyorum sadece porsiyonlara dikkat ediyorum kilo vermek istediğimden ama korumaya geçince bu şekilde devam edicem ama porsiyon miktarları değişecek

Yarin adim challenge var

Adim puanlari 2 kat.
Sen en az 600 puan hedefle bence, 10 bin adim

Ay destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın dimi ama neyse sen güzel susturmuşsun en azından tebrik ederim
Aslında onları da biz teşvik ettik ben evlendiğimde 60 kiloydum 3 sezeryan doğum sütüm az diye yemek yemeler sıkıntılar uykusuzlukla derken kilo aldı başını gitti ve her defasında diyet denemeleri sonra fazlasını geri alma onlarda artık inanmıyorlardı ilk başta boşuna uğraşma bakışları birden kilo verince de hasta olacaksın diye üzülmeler derken sustular çok şükür arada yine hasta olacaksın diyorlar ama ben susturmayı öğrendim nede olsa

Evet canım içinde sinameki olduğu için bağırsak tembelliği yapıyo malesef çok tüketmemeye çalışsan süper olur ❤
Yaa. Bilmiodum. Dikkat edeyim daha 10tane var.
Sorma geçensene bende 2 ayda 12 kilo verdim. Kışa girince ekim kasım gibi ocaka kadar filan 8 kilo aldım. Tabi hiç dikkat etmedim. Sonra al ver yapıon sürekli böyle olmaz demeye başladılar. Ve ben daha ilk diyetim değil ama ilk böyle kilo verişimde demeye başladılar. Çay yapıyoruz akşamları yanına börekler kurabiyeler tatlılar derken almışım. Bana da kalırsa gündüz tüketip sporumuda devam ettirrip akşam 7den sonra bişi yemeseydim almazdım.

Menü çok iyi bence, makarnayı da azaltırsan şahane olur.. biraz da sporu artırmalısın canım

3 sezeryan, hey maasallah,
Benim 2. De saftim kaydi daha da toparlayamiyorum

Ama ben benim sipalari direk 3 aylik cocuk olarak dogurdum, tosun tosun, hangi bunye dayansin

Kesinlikle haklısın canım... biz kendimize inanmazsak kimse bize inanmaz... sen cevabını çok güzel vermişsin helal olsun
Ay benim anam babam hala konuşuyor ekmek yemiyon gıdasız kalacan hasta olacan
Çünkü niye? Bütün vitaminler ekmekte

Maalesef canım ben de farkındayım. Tatlı isteği çok bastırdığından oldu. Normalde meyve yediğimde tek çeşit yerdim. Lavaşı da ekmek yerine değişiklik olsun diye yediydim.
Tatlı isteği benim de çok çektiğim bir dert. Anlıyorum seni. Keşke tatlı sevmeseydik.
Biliyorum canım zaten akşam pideye falan abartılı değilse bir şey demiyorum normal yani tüm gün susuzluk aslında yoruyor insanı.
İftardan sonra şarjım fulleniyor resmen. Zor ama bir yola çıktıysak da iradeli olmak lazım tabii.
Keten ve chia deneyeceğim ben de. Sebzeli omlet çok severim hatta bugün kabaklı yedim. Yoğurt hiç tüketmiyorum aslında menüme eklesem süper olacak. Yapacağım bu gece değişik bir şeyler bakalım.
Sahur: 2 hurma, 2 dılım peynır, 5 zeytın, çay

iftar: yarım kıymalı yumurtalı pide, 1 bardak ayran, bol roka

adım 200 p

Arrietty_ @sedulu noram
Afiyet olsun eşim. Ben pideni çok bulmadım. Zaten az yiyorsun o yüzden sıkıntı yol bence.
Elf gözlerim makarna görüyor. Yarasın, afiyet olsun kaptan.
Canım senin menüler çok güzel. Aslında bence daha fazla kilo vermen lazım. Hiç kaçamak yok çünkü. Afiyet olsun.
Sahur
1 h. Yumurta
1 s b süt
6 s b su

İftar
5 hurma
3 sebzeli köfte
1 d ekmek
2 s b su

3 bardak çay

Adımımı az sonra yazacağım

@arrietty
@sedulu
@neutral
Afiyet olsun. Akşam hurma çok olmuş. Gerisi güzel.
Çok güzel menü, afiyet olsun. ☺

Regl oldum. Yiyecek tatlı bişey bulamayınca hurma yedim. İyi ki sütlaç bitmişti.

Çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…