Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok sukur

Iyi geceler ex-esim

Insta dolu kiz. Bi bakiver

Ben tum gun oruc tutacam, sonra sofrada ara verecem? Imkansiz yapabilene bravo
Bende yapamıyorum valla zaten corbada ıcmıyorum genelde cok sısıryo ve çorbalardakı kalorı de fazla zaten onun yerıne yemek yıyorum bol salat ıle

Benim de keyif alacagim bir sekil degil, ama kardesimin aklina yatmis uyguluyor.

Ben boyle zamanlarda erkenden hazirlik yaparim, planim hazirsa genelde kacamak yapmam. Zaten doyacagim kadar sey olur tabagimda.

Harika

Kac adim oldu?
İki mil Leslie , 5 bin adım da ben attım yürüyüşle
On bine yaklaştım sanırım
Diğer gruba yazıyorum yayınlanmıyor nette sıkıntı var sanırım
Ben 1le basladim
Azar azar artırmak daha iyi bence gözümüz Korkmaz en azından
Bence harika. Ben ilk 1 mil yaptığımda bile ter içinde kalmıştım. Allahım resmen jöle gibiymişim. Sıfır kas
Ben de ter içinde kaldım çok hamlamışım geçen sene bana bu az geliyor sıkılıyordum hey gidi hey...
Pes etmek yok kas oranımız artacak illa ki canım devam... süreklilik önemli

Hollandalilar cogu haftaici cok dikkat ederler. Az ve yagsiz vs yerler ama haftasonu keyif yaparlar hic dikkat etmezler. Hic biride diyet fln da yapmiyor.
Bunlarin mutfagi yokki. Ama türk mutfagi? Bizimki zor valla en basiti bir menemen bile
Deneyecemm saol cnm

İnşallah başarabiliriz bunu, tatlıya zaafım var

Esim almis Ne yapacağımı bilmediğimden öylece kalmıştı dolapta yarin bu omlet deneyecegim hoşuma gitti sagol canimm

Kiz kardeşim de oruc tutuyor.
Diyetisyeni corbani ic, yarim saat gibi bir ara ver, sonra diger yemege gec demis.

Benim yapacagim bir sey degil sahsen, ama denemek isteyenler icin diyetisyen tavsiyesi diyerek paylasmis olayim.
Ben bu yöntemin baya faydasını görmüştüm evet Ramazan’da.
çorba içip namaza kalkıyordum, Allah kabul etsin dört rekat da evvabin kılıyordum hem sevap hem mideye kolaylık oluyordu

Cok sukur

Iyi geceler ex-esim

Insta dolu kiz. Bi bakiver

Ben yapıyorum valla kendime göre bir çözüm buldum. Çorbaları tam ezan zamanı koyuyorum herkes başlıyor ben bütün Çorbaları koyana kadar. Sonra oturup çorba içeceksem içiyorum. İçtikten sonra kalkıp herkese yemek koyuyorum biraz o arada geziniyorum en son kendime yemek koyuyorum biraz daha geziniyorum sonra oturuyorum sofrayaböylece millet sofradan kalkana kadar ben yemeğe yeni başlamış oluyorum yapmak isteyene tavsiyemdir. Bütün yemekleri sofraya koymayın hemen kalkın kalkın oturun sofraya

O da mantıklı, hem hareket de etmiş olur insan

İlk gün bildirimi
sahur:
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin, üç çakmak boyutunda süzme peynir
Domates, salatalık
4 tam ceviz
1.5 bardak çay

İftar:
Bir kase yayla çorbası
Beş kaşık ıspanak
Bolca salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir küçük hurma

22:00 bir yeşil elma

sahura kadar 2.5 litre su içerim inşallah

5 bin adım atıldı 150 puan
2 mil Leslie yapıldı 120 puan (3 mil açmıştım ama 30 dk vaktim vardı)
Toplam 270 puan

yarına +400 puan yapmak istiyorum bu da burda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…