Bende yapamıyorum valla zaten corbada ıcmıyorum genelde cok sısıryo ve çorbalardakı kalorı de fazla zaten onun yerıne yemek yıyorum bol salat ıleCok sukur
Iyi geceler ex-esim
Insta dolu kiz. Bi bakiver
Ben tum gun oruc tutacam, sonra sofrada ara verecem? Imkansizyapabilene bravo
Teşekkür ederim tatlımOoo şahane bir gün olmuş canımHele sporlar çok iyi
Eva videonun tam adını yazabilir misin? Bulup yapayım
İki mil Leslie , 5 bin adım da ben attım yürüyüşleHarika
Kac adim oldu?
Azar azar artırmak daha iyi bence gözümüz Korkmaz en azındanBen 1le basladim
Hollandalilar cogu haftaici cok dikkat ederler. Az ve yagsiz vs yerler ama haftasonu keyif yaparlar hic dikkat etmezler. Hic biride diyet fln da yapmiyor.Aslında insan kendine özgü yemek şeklini ya da sürdürülebilir yemek düzeni oluşturamayınca şok diyetlerle al ver çok oluyor haliyle insanların sana olan inancıda sarsılıyor. Hmm yine başladı devamı gelmez yine alırsın demeye başlarlar. İradene sahip çıkıp düzeni ömürlük yaparsan herkes susar
Deneyecemm saol cnmBen arada atiyorum, mutfakla aram pek iyi olmadigi icin genelde soyle bir tarif sitelerinde geziniyorum.
Avakado benim icin yeni bir meyve. Onu nasil degerlendiririm diye geziniyorum bu aralar.
Super bir omlet tarifi vereyim.
1 kisi icin
Tahmini:
Ceyrek avakado, ceyrek paprika biber, avuc ici beyaz peynir
Bunlari kup kup dogra
2 yumurta ile omlet yap, bu karisimi icine koy, omleti ikiye katla.
Cok sevdim bu tarifi
İnşallah başarabiliriz bunu, tatlıya zaafım varAslında insan kendine özgü yemek şeklini ya da sürdürülebilir yemek düzeni oluşturamayınca şok diyetlerle al ver çok oluyor haliyle insanların sana olan inancıda sarsılıyor. Hmm yine başladı devamı gelmez yine alırsın demeye başlarlar. İradene sahip çıkıp düzeni ömürlük yaparsan herkes susar
Esim almis Ne yapacağımı bilmediğimden öylece kalmıştı dolapta yarin bu omlet deneyecegim hoşuma gitti sagol canimmBen arada atiyorum, mutfakla aram pek iyi olmadigi icin genelde soyle bir tarif sitelerinde geziniyorum.
Avakado benim icin yeni bir meyve. Onu nasil degerlendiririm diye geziniyorum bu aralar.
Super bir omlet tarifi vereyim.
1 kisi icin
Tahmini:
Ceyrek avakado, ceyrek paprika biber, avuc ici beyaz peynir
Bunlari kup kup dogra
2 yumurta ile omlet yap, bu karisimi icine koy, omleti ikiye katla.
Cok sevdim bu tarifi
Esim almis Ne yapacağımı bilmediğimden öylece kalmıştı dolapta yarin bu omlet deneyecegim hoşuma gitti sagol canimm
Yok bende yapamıyom en fazla 5 dk oda oğlana yemek yedirirken ahahaCok sukur
Iyi geceler ex-esim
Peki yanında başka birsey yiyebilir miyizAy dene muhakkak, ben malzemesini abartip yapiyorum da, sen bana uyma
Sana yazdigim oran iyidir sanirim, ya da artik goz karari yaparsin.
Evet cnm. Burda dogup buyudum. Turkcemde azcik kotu anlamissinizdir@Onlymemeself sen hollandada misin, bana hollandaca ogret sevabina
Peki yanında başka birsey yiyebilir miyiz
Zeytin azcık ekmek gibi.
Ben bu yöntemin baya faydasını görmüştüm evet Ramazan’da.Kiz kardeşim de oruc tutuyor.
Diyetisyeni corbani ic, yarim saat gibi bir ara ver, sonra diger yemege gec demis.
Benim yapacagim bir sey degil sahsen, ama denemek isteyenler icin diyetisyen tavsiyesi diyerek paylasmis olayim.
Ben yapıyorum vallaCok sukur
Iyi geceler ex-esim
Evet cnm. Burda dogup buyudum. Turkcemde azcik kotu anlamissinizdirOgreteyim ayipsin
TmmVar mi kadinlar kulubu tarzi bir sitevarsa beni uye yapsana
Dur ben seni bolca rahatsiz ederim artik
O da mantıklı, hem hareket de etmiş olur insanBen yapıyorum vallakendime göre bir çözüm buldum. Çorbaları tam ezan zamanı koyuyorum herkes başlıyor ben bütün Çorbaları koyana kadar. Sonra oturup çorba içeceksem içiyorum. İçtikten sonra kalkıp herkese yemek koyuyorum biraz o arada geziniyorum en son kendime yemek koyuyorum biraz daha geziniyorum sonra oturuyorum sofraya böylece millet sofradan kalkana kadar ben yemeğe yeni başlamış oluyorum yapmak isteyene tavsiyemdir. Bütün yemekleri sofraya koymayın hemen kalkın kalkın oturun sofraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?