Evet canim bende gördüm yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis. Insallah istediğimiz kilolara sağlıklı mutlu bi şekilde ulaşırızTakıma birçok yeni kişi katılmış ben bu aralar pek aktif değilimgözden kaçırdıklarım varsa diye yazayım dedim hepiniz hoşgeldiniz hedefinize kolay ulaşırsınız umarım
oyyy kolay gelsinBenimki 6 yaşında. 1. Sınıf bu sene onun dersleri kendi derslerim bir de uzaktan eğitim olunca hepten kafayı yiyorum evde
Böyle kardeş olmaz olsunAynen öyle akşam yenilen yemekler atıştırmalar zaten bize kilo yapıyor. Gün içinde yedeklerimşz bişekilde eriyor zaten 6dan sonrakiler ise bize kardeş oluyor
Siz böyle sezeryan doğum deyince benimde ilk sezeyanım çok kötüydü resmen ölüodum. Eşim kaynvldm görümcem beni görünce hepsi çok korkmuşlar. Görümcem halimi öyle görünce ağlamış bile.Ayy vallahi Allah kolaylık versin büyük bebeklerin doğumu zor oluyormuş benimkiler normal bebek boyutundaydıama sezeryan olunca valla büyüğü küçüğü olmuyor maalesef aynı şekilde kesiliyorsun Ama 3.de yatalak kalıcam zannetmiştim ağlaya ağlaya yerimden kalkmaya çalışıyordum zor işler ya bak efkar bastı
Canim arkadaşım cok geçmiş olsun.Çokkk teşekkür ederim çok şükür geçti arada mide bulantısı oluyor ama atlattık o geceyi kabus gibiydi gerçekten
Afiyet olsun.Selam hanımlar
Sahur
1 yumurta
1 kare pide
2 çilek
3 zeytin
20 ve peynir
Salata domates
1 kuru incir
3 kayısılı 300 ml su
750 ml su
İftar
Bol yeşillik
1 kabak ve 1 yumurta ile omlet
1 kare ballı kaymaklı pide çok canım çekti
Spor
5000 adım 150 p
Arrietty_ sedulu esmeriiim Eki Görüntüle 2834298
Bwnce gayet iyi
Afiyet olsun sporlar güzelSahur
2 kare lavaştan tost
Domates ve salatalık
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Yarım dilim beyaz peynir
1 muz
1 elma
2 kare bitter çikolata
Biraz çiğ kuruyemiş
(Reglim yaklaşıyor o yüzden biraz tatlı isteğim oluyor.)
İftar
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı et kavurma
Salata
2 lokma ekmek
Eki Görüntüle 2834300
Spor: 20 dk Leslie: 60 p
30 dk Leslie boosted: 120 p
9500 adım: 285 p
Toplam: 465 p
Su toplam 2 litre yatana kadar 2.5 olur inşaallah
Arrietty_ sedulu H3RA_
Afiyet olsun hamsi yemeyeli epey oldu. Temizlenmesinden eve almıyomArrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala
10.00
1.5 yumurta, domates, kasar ile omlet
5 zeytin, avuc ici beyaz peynir
7-8 cilek, surupla tatlandirilmis krema
13.00
3 kare bitter
Avuc ici kuruyemis
17.00
Firinda hamsi
Kis salatasi
2 lt su
20bin adim 600p
90 dak yuruyus 90p
20 dak yoga 40p
Toplam 730 puan
Eki Görüntüle 2834305
Afiyet olsun vitaminler niçinSelam kızlar
sabah 1 litre su ile vitaminlerimi aldım
2 fincan hc yağlı fiktre kahve
12:00 kahvaltı domatesli biberli yumurta salatalık greyfurt
badem sütlü latte
yeşilçay
2 bardak su
elmasuyu içşnde arı poleni 2 tatlı kaşığı
3 bardak su
19: dün akşamki mönü tepsi kebabı pirinçsiz kuru patlican dolması ve zeytinyağlı kereviz
çiğ badem çiğ fındık greyfurt çekirdek
normal çay
2 bardak su vitaminler
Eki Görüntüle 2834344
7.014 adım doldurmak için yeriimde ip atladım
211 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Galeta yemeseymişin iyiymiş onun dışında menün güzelMerhabalar herkese
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys
Sahur
Haşlanmış yumurta 2 adet
Kepekli ekmek
Çok az peynir
3 zeytin
Maydanoz
İftar
Yogurtlu çorba
Kabak yemeği
3 kasik kepekli makarna sade
Salata
Yoğurt
2 galeta
İftar sonrasi
Kahve ile
5 badem
1 bitter kare
30 dk leslie 90 p
10258 adim 307 p
Chole 10 dk 100 p
Menün güzelMerhabalar
Sabah:
2 wasa
2 dilim peynir
3 zeytin
Salatalık
Aksam:
1 tabak et sote
Semizotu salatası
Yoğurt
Su: 2.5 litre
Spor: 7534 adım 226 puan
18 dk zumba 72 puan
Toplam 298 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Asi Matmazel
Afiyet olsunArrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll
Sahur : yapmadım
İftar : 1 küçük peynirli poğaça, 1 kepçe şehriye çorbası
1 avuç ceviz, badem, fındık üçlüsü
3 tane Medine hurması
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
1 maden suyu
Bugün misafirim vardı iftarda adımlar az oldu bugünlükyarın acısını çıkarıcam inşeAllah
7395 adım : 221 puan
Afiyet olsun.
Tesekkur ederim canim.Afiyet olsun.
Bwnce gayet iyi
Afiyet olsun sporlar güzel
Afiyet olsun hamsi yemeyeli epey oldu. Temizlenmesinden eve almıyom
Afiyet olsun vitaminler niçin
Galeta yemeseymişin iyiymiş onun dışında menün güzel
Menün güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Ayy gerçekten olmaz olsunBöyle kardeş olmaz olsun
Siz böyle sezeryan doğum deyince benimde ilk sezeyanım çok kötüydü resmen ölüodum. Eşim kaynvldm görümcem beni görünce hepsi çok korkmuşlar. Görümcem halimi öyle görünce ağlamış bile.Narkoz çarptı herhalde. İkincisinde yanlarına güle oynaya girdm öyle oluncada eşim pek takmadı beni iyisin iyi deyip işine gidiodu
Çok teşekkür ederim tatlım çocuklar hasta olunca dünya duruyor sankiCanim arkadaşım cok geçmiş olsun.
Cocuklar hasta olunca annelerin gözünde hicbisey gözükmüyor.tez zamanda iyileşir kuzun inşallah
Ya aynen. Hastayken yok iyiz deriz hasta değilkenn ufak bi yerimiz ağrısın naz ederiz şahsen bnm bazen böyle durumlarım oldu. Bir iki kere geceleri çok ateşlendim tir tir titriyorum üşümekten yorgan battaniye hırka yelek nasıl sarılıp yatıyorum eşim iyimisin diyo iyim diyom hastaneye gidelim diyo yok diyorum.Ayy gerçekten olmaz olsun
Eşlere böyle zamanlarda naz yapmak lazım ama biz doğrucu davutlar yapamıyoruz naz falan sonra da iyi olduğunu görünce takmıyorlar gerçekten.
Günaydın kaptan, çok geçmiş olsun.Gunaydin kizlar
Dun giremedim, oglum rahatsiz biraz.
Bugun kontrol tartisi var
Hedeflerinizi de belirtmeyi unutmayin.
H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala Darkqueenn noram Lenochka Ozzybal S sadece_ben stitch asena87 Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ O Ozgenurrrr Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself Only_Eylul Vaveyylla aysunayy aedenli Asi Matmazel Aselmhmmd
Umarim gozden kimseyi kacirmadim
Ayrica adim Challenge vat
Bu demekdir ki adimlar 2 kat puan ediyor
Gelelim günün yuz yogasi videosuna
Kseniya Doğu - Doğal Gençleştirme Uzmanı on Instagram: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty"
80 likes, 6 comments - facefit.beauty on April 21, 2021: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty".www.instagram.com
Yuzunuzu temizledikten sonra
20 tekrar yapinizm
GünaydınGunaydin kizlar
H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala Darkqueenn noram Lenochka Ozzybal S sadece_ben stitch asena87 Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ O Ozgenurrrr Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself Only_Eylul Vaveyylla aysunayy aedenli Asi Matmazel Aselmhmmd
Kseniya Doğu - Doğal Gençleştirme Uzmanı on Instagram: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty"
80 likes, 6 comments - facefit.beauty on April 21, 2021: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty".www.instagram.com
20 tekrar yapinizm
Günaydın kaptan, çok geçmiş olsun.Gunaydin kizlar
20 tekrar yapinizm
Kimse şıp diye vermiyor kiloları, öyle bir şey mümkün değilYa kızlar sahur ettim fazla da yediğimi düşünmüyorum ama nie pişmanlık duyuyorum keşke yemeseydim diyorum. Daha az yiyeydin die kızıom kendime. Ben ne zmn vercem bu kiloları. 59 görsemde bi rahatlasam yadarlandım gece gece mi diyim sabah sabah mı bilemedim ama darlandımm az önce ıntgram kilo verenleri dolaştımda sıkıntı geldi baa. Sanki şıp die vermişler kilolarını. Öncesi sonrası olunca. Neyse kusura bakmayın boş yaptım biraz
Halsınız gece gece bi strese girdim yemekten sonraKimse şıp diye vermiyor kiloları, öyle bir şey mümkün değilniye canını sıkıyorsun doğru yoldasın merak etme. Bir anda mı aldık da bu kiloları bir anda vereceğiz? En önemlisi sağlıklı zayıflamak. Biraz sabır ayrıca stres de kilo verimini olumsuz etkiler bak, o yüzden pozitif düşün.
Ya kızlar sahur ettim fazla da yediğimi düşünmüyorum ama nie pişmanlık duyuyorum keşke yemeseydim diyorum. Daha az yiyeydin die kızıom kendime. Ben ne zmn vercem bu kiloları. 59 görsemde bi rahatlasam yadarlandım gece gece mi diyim sabah sabah mı bilemedim ama darlandımm az önce ıntgram kilo verenleri dolaştımda sıkıntı geldi baa. Sanki şıp die vermişler kilolarını. Öncesi sonrası olunca. Neyse kusura bakmayın boş yaptım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?