Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takıma birçok yeni kişi katılmış ben bu aralar pek aktif değilim gözden kaçırdıklarım varsa diye yazayım dedim hepiniz hoşgeldiniz hedefinize kolay ulaşırsınız umarım
Evet canim bende gördüm yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis. Insallah istediğimiz kilolara sağlıklı mutlu bi şekilde ulaşırız
maalesef . Bende aktif olamıyorum.

Aynen öyle akşam yenilen yemekler atıştırmalar zaten bize kilo yapıyor. Gün içinde yedeklerimşz bişekilde eriyor zaten 6dan sonrakiler ise bize kardeş oluyor
Böyle kardeş olmaz olsun
Siz böyle sezeryan doğum deyince benimde ilk sezeyanım çok kötüydü resmen ölüodum. Eşim kaynvldm görümcem beni görünce hepsi çok korkmuşlar. Görümcem halimi öyle görünce ağlamış bile. Narkoz çarptı herhalde. İkincisinde yanlarına güle oynaya girdm öyle oluncada eşim pek takmadı beni iyisin iyi deyip işine gidiodu

Çokkk teşekkür ederim çok şükür geçti arada mide bulantısı oluyor ama atlattık o geceyi kabus gibiydi gerçekten
Canim arkadaşım cok geçmiş olsun.
Cocuklar hasta olunca annelerin gözünde hicbisey gözükmüyor.tez zamanda iyileşir kuzun inşallah

Afiyet olsun.
Valla benim pil bitti. 1 leslie daha yaparim sandim ama olmadi.
spor
1 leslie 90
Adim 191
Toplam puan 281
Su
1 litre
Arrietty_ sedulu
Bwnce gayet iyi
Afiyet olsun sporlar güzel
Afiyet olsun hamsi yemeyeli epey oldu. Temizlenmesinden eve almıyom

Afiyet olsun vitaminler niçin
Galeta yemeseymişin iyiymiş onun dışında menün güzel
Menün güzel
Afiyet olsun
Iftar
Yesil mercimek corba
Et kavurma
Yogurt Salata

Sahur
1 kase yoğurt

Su
2 .5 litre

Spor
40 dk pilates annesi programi×4 160 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Afiyet olsun.

CEYDOS Arkadaşım kayinvalidene acil sifalardiliyorum. Rabbım sizede sabırlar versin.

Benim de komşumun annesi maalesef ayni hastalık var. Tevizyondakilerle konuşmaya başlamış. Ziyarete gitmiştim. Beni gördüğü herhan nasılsın diyekonusmaya başlamıştı. Bende idare ettim artık sabırla konuşmuştum onunla.

Tesekkur ederim canim.

Kızlar Sahur hazırlamaya gidiyorum . Artık sonrada yatarım.
Hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin.

Ayy gerçekten olmaz olsun
Eşlere böyle zamanlarda naz yapmak lazım ama biz doğrucu davutlar yapamıyoruz naz falan sonra da iyi olduğunu görünce takmıyorlar gerçekten.

Canim arkadaşım cok geçmiş olsun.
Cocuklar hasta olunca annelerin gözünde hicbisey gözükmüyor.tez zamanda iyileşir kuzun inşallah
Çok teşekkür ederim tatlım çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki Rabbim evlatlarımızı herdaim korusun ayaklarına taş değdirmesin

İyi sahurlar hanımlar.
Yulaf lapası yedim, daha doğrusu yiyemedim. Felaket tıkadı. 3 kaşık ve 1 bardak sütten yaptım. Belki yarısından çoğunu yiyemedim. Tıkadı bayağı.
Şimdi yatıyorum ama oğluşum 7.30’ta kalkar sağolsun. Haydi iyi uykular herkese.

Ayy gerçekten olmaz olsun
Eşlere böyle zamanlarda naz yapmak lazım ama biz doğrucu davutlar yapamıyoruz naz falan sonra da iyi olduğunu görünce takmıyorlar gerçekten.
Ya aynen. Hastayken yok iyiz deriz hasta değilkenn ufak bi yerimiz ağrısın naz ederiz şahsen bnm bazen böyle durumlarım oldu. Bir iki kere geceleri çok ateşlendim tir tir titriyorum üşümekten yorgan battaniye hırka yelek nasıl sarılıp yatıyorum eşim iyimisin diyo iyim diyom hastaneye gidelim diyo yok diyorum.

Ya kızlar sahur ettim fazla da yediğimi düşünmüyorum ama nie pişmanlık duyuyorum keşke yemeseydim diyorum. Daha az yiyeydin die kızıom kendime. Ben ne zmn vercem bu kiloları. 59 görsemde bi rahatlasam ya darlandım gece gece mi diyim sabah sabah mı bilemedim ama darlandımm az önce ıntgram kilo verenleri dolaştımda sıkıntı geldi baa. Sanki şıp die vermişler kilolarını. Öncesi sonrası olunca. Neyse kusura bakmayın boş yaptım biraz

Gunaydin kizlar
Dun giremedim, oglum rahatsiz biraz.

Bugun kontrol tartisi var
Hedeflerinizi de belirtmeyi unutmayin.
H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala Darkqueenn noram Lenochka Ozzybal S sadece_ben stitch asena87 Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ O Ozgenurrrr Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself Only_Eylul Vaveyylla aysunayy aedenli Asi Matmazel Aselmhmmd

Umarim gozden kimseyi kacirmadim

Ayrica adim Challenge vat
Bu demekdir ki adimlar 2 kat puan ediyor

Gelelim günün yuz yogasi videosuna

Yuzunuzu temizledikten sonra

20 tekrar yapinizm

Son düzenleme:
Günaydın kaptan, çok geçmiş olsun.

Günaydın cok geçmiş olsun...

fotoğraf çekip buraya mi atacağız..
Heyecanlandim cuma gününe kadar tartilmam diyordum

Günaydın kaptan, çok geçmiş olsun.

Kimse şıp diye vermiyor kiloları, öyle bir şey mümkün değil niye canını sıkıyorsun doğru yoldasın merak etme. Bir anda mı aldık da bu kiloları bir anda vereceğiz? En önemlisi sağlıklı zayıflamak. Biraz sabır ayrıca stres de kilo verimini olumsuz etkiler bak, o yüzden pozitif düşün.

Halsınız gece gece bi strese girdim yemekten sonra

bir anda giden kilolar ayni hizla geri gelirler,

haftada 0.5-1 kg arasini cok zorlanmadan verebilirsin, bu da hic az degil.
ben ocak sonunda basladim bak nisan sonunda 10 kg gitmis olacak, bundan iyisi samda kayisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…