bize de gonder resmini elbisenin bakalimKızlar 2 gundur deli gıbı abiye arıyorum kafayı yicem. Begendım bı tane roman elbısesı gını dedıler hayallerım yıkıldı. Cokta yakıstı sankı ama of. Ne zormus ya. Herkes ıyıdır umarım
menun cok az geldi bana canim, boyle doyduysan ne guzel. bugun de dikkat edersen yarin guzel bir eksi gelicek bence
bir ara kullaniyordum ama biraktim, haklisin tekrar baslayayim duzenli
hamile kalmadan once doktorla konustugumda direkt D vitamini al demisti hic kan degerine bakmadan, nasil dedim kontrol etmeden mi, bu kadar senedir buradasin takviye almiyorsan normal degerde olmasi cok zor, eksiktir demisti
heme netten girip ismarlayayim D vitamini en iyisi
ben de burn out hissediyorum, hem de uzunca bir suredirboyle yemege verdim kendimi sanirim, mutluluk getirebiliyormus gibi
İnşallah canım
Ne güzel hakikatli komşuymuş
Geçmiş olsun sorunsuz atlatırsın inşallah.
Bi tane gargara vardı onu kesin al, ben almadım iltihap yaptı bi de o iltihabı temizlediler çok acı çektim uyusturmadılar. Gargarayı kesin al
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Selam canımniye başaramayalım canım bu sefer daha iyi gidiyorsun sanki en azından hareketin arttı suyu biraz arttırdın. Ama ne yazık ki kilo verme işi istikrar istiyor bazen bunalıp hemen gitsin istiyoruz kilolar ama değil kendine küçük hedefler koysan. Ben emzirme dönemimde 84 kiloya çıkmıştım ve o halimden çok çok mutsuzdum hemen hepsi gitsin istiyordum hemen diyetten sıkılıp bırakıyordum sonra küçük hedefler koydum mesela bu hafta 83,5 altı olucam , sonra 82 ti ucundan görümcem diye diye ve öyle çok keyifli oldu verilecek fazla kilolara takılmadım ve 70e düşmüştüm. Birde kızların dediği gibi d vit değerlerine baktırabilirsin. Bu dönem herkeste bir bıkmışlık var ki buda çok normal anormal bir süreçten geçiyoruz
belki arkadaslar yazmistir ama atlandiysa ben de yaziyimSağol canım Adım saymadım ben hiç sayıyor muyuz yoksa
bende huawei gt2 var ama cok memnun degilim, adimlari dogru sayiyor bence, uykuyu da takip ediyor, saat olarak da tipi falan guzel ama spor verilerini cok iyi bulmadim. eskiden ucuz model fitbit'im vardi onun istatikleri daha guzeldi bence. onun da kordonu cok sorunluydu, kordon bozuldukca garantiden yenisini verdiler 3-4 kere en sonunda garanti bitti kaldi oyle. biraz pahali birsey alicaksan kordonu degistirilebilen model bak benceHemen akıllı saat alayım kendime
Kullandıklarınızdan memnun musunuz tavsiyeleriniz var mı?
takim icli es adim yarisi oluyor, takimlar arasi donem donem oluyor ve takimlar arasi yarislara herkes dahil olmali ama kaptanlar daha dogrusunu yazarlar :)Onu bilmiyorum canım ama yarışıyorsak bile biz yenileri almıyorlar
Neyle sayacam yarışma var yaniii
Tlf a adımsayar uygulaması indirebilirsin
Benim Telwfonda var ordan bakıyorum güzel oluyo insan motive oluyor
Kızlardan akıllı bileklik kullananlar var onlar da sayıyor
Gecmis olsunGünaydın kızlar..
Arrietty_
Canım, arada haber veremedim, bu hafta ağrılı geçti maalesef.. Yarın gideceğim doktora, çekilmesi gerek dişin, apse oluştuğu için geçen sefer çekemedi.. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum, gargara yapıyorum daha yeni dindi ağrısı.. Yarını da sağsalim atlatırsam yeni haftadan buradayım inşaAllah
Wauw ne aktifsinGünaydın hanımlar ben kalkalı çok oldu ama yeni alabildim teli elime.
Oğluma kahvaltı hazırladım.
Çamaşırları toplarım.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Banyoyu yıkadım.
10 Dk wallsit ve 40 dk chloe yaptım. Bugün başka bir şey yapmayacağım. Adım kalır bir tek.
Şimdi evi süpürüp sileceğim ve ütü yapacağım. Bir de oğlumun dolabını toplayacağım, yazlık kışlık. Sonra da keyif kahvesi içmek çok isterdim ama maalesef. Ondan sonra tüm gün boşum kısmetse.
Banada ugruyor hep bi negatiflik. Ama diren basaracazz kizzbilmiyorum yaaa, cok moralim bozuk bugun, hep 1-2 gun guzel yapip sonra kopuyorum, neyseki kaptanlarim atmiyor takimdan, buradan kopsam halim daha da vahim olucak, bu kendimi frenliyor halim
Evettt bende iciyorum sivi vitamin d. Ayda 1x icmezsem yerlerdeyim.stitch kuzeyde yasayan biri olarak vitamin mineral degerlerini olcturuyor musun?
tasinan bazi arkadaslarimda 2-3 yil sonrasinda burn-out olustu, d vitaminleri yerlerdeymis, takviye alarak duzelmeye calisiyorlar simdi,
ben duzenli d vitamini hep aliyorum zaten, azicik almasam hemen modum dusuyor.
bende huawei gt2 var ama cok memnun degilim, adimlari dogru sayiyor bence, uykuyu da takip ediyor, saat olarak da tipi falan guzel ama spor verilerini cok iyi bulmadim. eskiden ucuz model fitbit'im vardi onun istatikleri daha guzeldi bence. onun da kordonu cok sorunluydu, kordon bozuldukca garantiden yenisini verdiler 3-4 kere en sonunda garanti bitti kaldi oyle. biraz pahali birsey alicaksan kordonu degistirilebilen model bak bence
evet evet, iyiki varsinizBanada ugruyor hep bi negatiflik. Ama diren basaracazz kizz
fitbit hr'di modeli, artik uretmiyorlar sanirim onu. bu bozulursa yine fitbit alabilirim yada belki garminbenim eski fitbit de oyleydi.
fitbit hr'di modeli, artik uretmiyorlar sanirim onu. bu bozulursa yine fitbit alabilirim yada belki garmin
burada yorumlara ben de bakarim
Gecmis olsun
Wauw ne aktifsin
Banada ugruyor hep bi negatiflik. Ama diren basaracazz kizz
Evettt bende iciyorum sivi vitamin d. Ayda 1x icmezsem yerlerdeyim.
Face roller ve gua sha tasi gosterseydin kizogle arasinda yogami yapacagim bugun
Arrietty_ yuzumuze ne yapalim?
esime senin face rolleri gonderdim, eger ki anneler gunu hediyesi dusunuyorsa fikir olsun diyerekten, mesaji aldi mi emin degilim
benimki bu kez buyuk ama tipi cok guzel bence. sadece spor istatigini daha iyi tutsa diger tum ozellikleri begendim ben aslinda. GT2e'ymis benim. esimin GT2, onun mikrofonu da var, cocukla handy oluyor, cocugu giydirirken falan telefon calarsa kolundan acip konusabiliyorsun daben simdi garmin aldim, ama senin dedigin gibi kordonu cikanlardan degil, en kompak modelini aldim, minicik,
bu tarz seviyorum ben, hic rahatsiz etmiyor, sadece sarj icin cikariyorum.
Face roller ve gua sha tasi gosterseydin kiz
Yuzumuze ne yapalim derken
ben yine video atmadim dimi
Zaten vaktim olmadi sabah yapmaya
rutin haline getiremedim daha
sac boyama isine koyulacagim
ironi mi bu :)))evet hediye paketi seklinde gonderdim de pek ise yaradi mi emin degilim ha ha.
ben de kina buldum evde, onu yaktim
gunde 30bin cok iyiymis, benim haftaya cok yogun olucak, esim yardimci olabilirse de ise yuruyerek gidip gelicem. gunde 15bin yaparim min diye dusunuyorumSen bi 6. Takima bak
Biz günde 10bin zor yaparken 2-3 uye 30bin yapiyordu
Ortalamalari 15bin uzeri
O yuzden surekli 1. Oluyorlar cuma yarisinda
Bizde 8 haftada 1 anca oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?