- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Bende de himalaya ın kınası var ama bir cesaret edip yakamadım bende yakayım regl döneminde baricanim bu sade kina "Jacob hooy"markasi, ama sade kina yani bi ozelligi yok.
ama ben duzenli kina ile boyuyorum, onun da etkisi vardir illa ki, ilk yaptigimda nasildi hatirlamiyorum, ayda ya da 2 ayda bir boyuyorum,
bazen kimyasal boyalar da deniyorum ama icime sinmiyor, kinaya geri donuyorum.
hep bu tonlar oluyor ama benim,
saci acmadan bir degisiklik olmuyor.
benim sipalar da gulusune sinir oluyorlar,
ha haha ha diyor ya,
neden oyle guluyormus diye kiziyor kucuk olan, buyuk olan da sacma buluyor, cool degilmis
Bende de himalaya ın kınası var ama bir cesaret edip yakamadım bende yakayım regl döneminde bari
bilemiyorum hic canim ama insallah korona degildir, gecmis olsunYa kızlar aranıızda korona geçiren varsa bir şey sormak istiyorum. Korona olunca koku tamamen mi gidiyor az az mı. Ben bugun az koku alıyorum. Burnum tıkalı gibi ama içi boş. Korkmaya başladım.
rengi biraz soluk durmus gibi geldi bana, daha canli bir renk mi olsaBuna baktım bitek instadan beğenmıstım gdııp bulup denedım. Ama roman elbısesı dıyenler oldudenedım işte boyle durdu
oooh ne guzel tum isler bitmis, sporlar harika, daha ne olsunGünaydın hanımlar ben kalkalı çok oldu ama yeni alabildim teli elime.
Oğluma kahvaltı hazırladım.
Çamaşırları toplarım.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Banyoyu yıkadım.
10 Dk wallsit ve 40 dk chloe yaptım. Bugün başka bir şey yapmayacağım. Adım kalır bir tek.
Şimdi evi süpürüp sileceğim ve ütü yapacağım. Bir de oğlumun dolabını toplayacağım, yazlık kışlık. Sonra da keyif kahvesi içmek çok isterdim ama maalesef. Ondan sonra tüm gün boşum kısmetse.
nasil islemisse beynimize zaten direkt oyle okumusumwalk walk walk
ahahahaha (burayi leslie soyluyormus gibi okuyunuz)
cok yakismis bu renk, saclarinin kesimi ve dalgasi da cok guzel
cok yakismis bu renk, saclarinin kesimi ve dalgasi da cok guzel
benim de eskiden dalgaliydi duzlestirici kullana kullana bozuldu bakimsizlasti hic boya olmamasina ragmen
Dimiii? Bencede cok sexy oluyo dalgali saclarcok yakismis bu renk, saclarinin kesimi ve dalgasi da cok guzel
benim de eskiden dalgaliydi duzlestirici kullana kullana bozuldu bakimsizlasti hic boya olmamasina ragmen
Canım depresyonda filan değilsin değil miHizlica verme derdinde degilim, hattaVaryemez abla gibi herseyden az yiyerek yavas versem cok sevinirim ama her hafta baska sorunum cikiyor, bitemediler, psikolojim bozuldu sanirim en buyuk problem bu
burada paylasmak iyi oluyor ama sizi de asagiya cekmek istemiyorum
evet canim ekmek ve sut urunleri tuketiyorum, onlari tamamen kesmek degil ama azaltarak devam etmek istiyorum. ama boyle de yapamiyorum, acaba haftaya 1 haftalik denesem mi ikisi de olmadan
bu aralar kizimin tantrum zamanlari ve ona da cok zorlaniyorum, bazen kendimi tenise disari atarsam guzel, yoksa evde hicbirsey yapamiyorum planladigim
evet abla, seni takip ediyorum, harikasin, resimlerden gordugum ben senden az yiyor olabilirim ama sen cok aktifsin, daha sabahtan isler bitiyor, ne guzel. ben her firsatta oturup dinlenmeye calisiyorum ama tersine yuruyus falan yapmaliyim belki
bir ara kullaniyordum ama biraktim, haklisin tekrar baslayayim duzenli
hamile kalmadan once doktorla konustugumda direkt D vitamini al demisti hic kan degerine bakmadan, nasil dedim kontrol etmeden mi, bu kadar senedir buradasin takviye almiyorsan normal degerde olmasi cok zor, eksiktir demisti
heme netten girip ismarlayayim D vitamini en iyisi
ben de burn out hissediyorum, hem de uzunca bir suredirboyle yemege verdim kendimi sanirim, mutluluk getirebiliyormus gibi
hahah kolay gelsin walk walk walkNeyse ben cocuklariniz dedigi gibi vakvakliyim
var aslinda canim, depresyon degilse baslangicindayimdir, bir de saglik problemlerim de var (diz, bel, boyun), ben spor yapmaya zorladikca kendimi vucudum beni durduruyorCanım depresyonda filan değilsin değil mi
Yani kilonun dışında başka sorunun mu var
oooh bir baska verimli gun, superSabah online derslerim vardı
Online ders öncesi 2 kilo kıymadan köfte yoğurdum
Derslerden sonra mutfağa girdim şunları yaptım
Mercimek çorbası
Revani
Mor lahanayı soteledim( sarımsaklı yoğurtla karıştıracağım )
Bulgur pilavı
Daha sonra revaniden komşuma götürdüm
Kayınvalidesi çok zayıflamışsın yeter artık dedi
dün bir tanıdık yeşillikler vermişti onları ablama vermeye gittim
Oradan anneme geçtim tatlıdan bıraktım
Sonra dönüşte marketten alınacak günlük ihtiyaçları alıp eve çıktım
Yenice birazcık oturabildim
Kızıl tonlarını bende çok severim hatta attığın resimdeki saç rengi tam benlikya hem bakim yapmis gibi oluyorsun, ben seviyorum.
ama tabi renk olarak hitap eder mi onu bilemem.
ben boyle ask kizili tarzi seviyorum da olamiyor bir turlu, ancak kuaforden cikmazsam olur herhalde, ona da benim sabrim yok.
Ama bişey diyim mi ben beğendim sendeki duruşunuBuna baktım bitek instadan beğenmıstım gdııp bulup denedım. Ama roman elbısesı dıyenler oldudenedım işte boyle durdu
Herkesin farklı semptomları oluyor. İnşeAllah değilsindir ama 1 gün daha bekle ağırlaşma olursa tedbir amaçlı test yaptırırsın.Kotkutmak istemem ama eltim gündüz iyiyken akşam koku alamıyorum demiştiYa kızlar aranıızda korona geçiren varsa bir şey sormak istiyorum. Korona olunca koku tamamen mi gidiyor az az mı. Ben bugun az koku alıyorum. Burnum tıkalı gibi ama içi boş. Korkmaya başladım.
evet benim de belki bir psikologa falan gitmemde yarar var, ama ona bile usenir oldum boyle bir bitmislik var ustumdeIyi aksamlar kizlar
stitch canim dikkat et kendine. Depresona hic anlamadan giriyor insan. Anlatmak rahatlatiyor cidden. Ben doktoruma aglayip rahatliyorum
Daha spor yapmadim ,iste yogundum. O sagolsun 11bin adim olmus
Halbuki araba ile gitmistim ise. Yurusem 17bin olmustu demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?