Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende de himalaya ın kınası var ama bir cesaret edip yakamadım bende yakayım regl döneminde bari

Bende de himalaya ın kınası var ama bir cesaret edip yakamadım bende yakayım regl döneminde bari

ya hem bakim yapmis gibi oluyorsun, ben seviyorum.

ama tabi renk olarak hitap eder mi onu bilemem.
ben boyle ask kizili tarzi seviyorum da olamiyor bir turlu, ancak kuaforden cikmazsam olur herhalde, ona da benim sabrim yok.

Ya kızlar aranıızda korona geçiren varsa bir şey sormak istiyorum. Korona olunca koku tamamen mi gidiyor az az mı. Ben bugun az koku alıyorum. Burnum tıkalı gibi ama içi boş. Korkmaya başladım.
bilemiyorum hic canim ama insallah korona degildir, gecmis olsun
Buna baktım bitek instadan beğenmıstım gdııp bulup denedım. Ama roman elbısesı dıyenler oldu denedım işte boyle durdu
rengi biraz soluk durmus gibi geldi bana, daha canli bir renk mi olsa bir de etekleri guzel ama ust tarafi biraz abarti olmus gibi. foto gonderecegine de pisman ettik seni ama kilon cok yerinde, harikasin
oooh ne guzel tum isler bitmis, sporlar harika, daha ne olsun

cok yakismis bu renk, saclarinin kesimi ve dalgasi da cok guzel
benim de eskiden dalgaliydi duzlestirici kullana kullana bozuldu bakimsizlasti hic boya olmamasina ragmen

ay tesekkur ederim, ben de pek begenir oldum,

curly girl metodu sagolsun yoksa benim de saclar kotu durumdaydi, son 4-5 aydir curly girl yapiyorum (ya da yapmaya calisiyorum diyeyim)

Canım depresyonda filan değilsin değil mi
Yani kilonun dışında başka sorunun mu var

Sabah online derslerim vardı
Online ders öncesi 2 kilo kıymadan köfte yoğurdum

Derslerden sonra mutfağa girdim şunları yaptım

Mercimek çorbası
Revani
Mor lahanayı soteledim( sarımsaklı yoğurtla karıştıracağım )
Bulgur pilavı

Daha sonra revaniden komşuma götürdüm

Kayınvalidesi çok zayıflamışsın yeter artık dedi

dün bir tanıdık yeşillikler vermişti onları ablama vermeye gittim
Oradan anneme geçtim tatlıdan bıraktım

Sonra dönüşte marketten alınacak günlük ihtiyaçları alıp eve çıktım
Yenice birazcık oturabildim

oooh bir baska verimli gun, super
ben calisiyorum hala, o yuzden sadece 1600adimdayim, is bitiminde bakalim

ya hem bakim yapmis gibi oluyorsun, ben seviyorum.

ama tabi renk olarak hitap eder mi onu bilemem.
ben boyle ask kizili tarzi seviyorum da olamiyor bir turlu, ancak kuaforden cikmazsam olur herhalde, ona da benim sabrim yok.
Kızıl tonlarını bende çok severim hatta attığın resimdeki saç rengi tam benlik kınayı gençken yakmıştım ama hint kınası almıştım çokda bilgimiz yoktu tabi çok sevemedim şimdi değişik şeyler yapmak istiyorum en azından kına yakar değişiklik yapmış olurum

Buna baktım bitek instadan beğenmıstım gdııp bulup denedım. Ama roman elbısesı dıyenler oldu denedım işte boyle durdu
Ama bişey diyim mi ben beğendim sendeki duruşunu başka yerde görsem beğenmezdim muhtemelen çok hareketli diye ama gayet güzel taşımışsın ben sevdim

Ya kızlar aranıızda korona geçiren varsa bir şey sormak istiyorum. Korona olunca koku tamamen mi gidiyor az az mı. Ben bugun az koku alıyorum. Burnum tıkalı gibi ama içi boş. Korkmaya başladım.
Herkesin farklı semptomları oluyor. İnşeAllah değilsindir ama 1 gün daha bekle ağırlaşma olursa tedbir amaçlı test yaptırırsın.Kotkutmak istemem ama eltim gündüz iyiyken akşam koku alamıyorum demişti eşide rahatsızdı biraz grip gibiydi test yaptılar eşi negatif kendi pozitif çıkmıştı

evet benim de belki bir psikologa falan gitmemde yarar var, ama ona bile usenir oldum boyle bir bitmislik var ustumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…