Kilo verme işini aceleye getirmeden zamana yayarsan ve hayat prensibi haline dönüşürse kalıcı olarak kilo verebilirsinGunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
benim hic keyfim yok, basaramiyorum bir turlu su kilo verme isini
Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşaallah bir an evvel düzelirsin.
Geçmiş olsun dış doktoruna mutlaka ugra 3 saatte herşeyin hallederler
Hem komşum hem de 22 yıl önceki öğrencim oluyor kendisiNe güzel bir komşu
akrabalarım bile daha bu diyetmne uyum saglayamiyorken
komşun çok ince düşünceli kibar biriymis
Çok doğru vitamin olmadan diyet gitmiyorstitch kuzeyde yasayan biri olarak vitamin mineral degerlerini olcturuyor musun?
tasinan bazi arkadaslarimda 2-3 yil sonrasinda burn-out olustu, d vitaminleri yerlerdeymis, takviye alarak duzelmeye calisiyorlar simdi,
ben duzenli d vitamini hep aliyorum zaten, azicik almasam hemen modum dusuyor.
Çok doğru vitamin olmadan diyet gitmiyor
Kasık kasık yag derken ne gıbı canım.Diyetinde neler var ekmek var mi bak sende süt ve süt ürünleri ni kullanmayabilirsin meyvelerden çok sekerlileri sakın yeme
Gene. Kilo verirsin ben bide 2 öğün yiyorum ve kaşık kaşık yağ yutuyorum belki sağlıklı olduğunu düşündüğün bir şeyi tüketiyorum oda seni engelliyor olabilir
Ne guzel bır suygu demiBu aralar görenler ne kadar kilo verdiğimi söylüyorlar
İnşallah canımAh hatın gızım inşallah öyle olur ramazanda dengeler alt üst oldu benim inşallah duzene girer gitsin kilolaaar...
Ne güzel hakikatli komşuymuşSabahleyin kapımı açtım komşum meyve tabağı bırakmış gitmiş habersizce
Geçen hafta profiterol götürmüştüm
Sağlıklı şeyler getirin bana değil mi ama
Geçmiş olsun sorunsuz atlatırsın inşallah.Çok sağol canım..
Sağol canım.. Gideceğim, yarına randevum var..
kendine bir bitki cayi ve hurma/kayisi ile keyif yapsan mesela? bir film ac veya kitap oku vaktin varsa... ama en guzeli kulakliklari takip disarida yuruyus yapmak (soyluyorum ama ben de uygulayabilsem keskeAynen eşim özel günüm yaklaşıyor ve bugün çok gerginim. Çok üşüdüm ve hareket yapmak içimden gelmiyor. O kadar üşengecim ki bugün mesajı bile yarım atmışım
Tesekkurler, daha iyi bas agrim ama tamamen gitmedi, ustune bir de boynum tutuldu (gecen seneden kalan bi hastalik, ilk oldugunda 4 kutu agri kesici ile durabiliyordum, normal degil de kotu bir tutulmaÇok geçmiş olsun, şimdi daha iyi misin?
Badem
Yani çağla da denir
Hizlica verme derdinde degilim, hattagunaydin,
kiz o niye,
benim gibi istahli birisi bile kilo verebiliyorsa sen niye veremeyesin.
amma velakin hizlica vereyim diyorsan o is zor tabi ki de,
onun icin her seye dikkat etmek gerekiyor, belki ekstradan detokslar falan.
normal vereyim dersen de buradaki onerileri uygulaman yetiyor emin ol.
basladigimdan beri sadece 1 hafta 500 gr altinda kaldim,
ki benim menuleri goruyorsundur belki, 2 kisilik falan yiyorum, boyum falan da kisa he
evet canim ekmek ve sut urunleri tuketiyorum, onlari tamamen kesmek degil ama azaltarak devam etmek istiyorum. ama boyle de yapamiyorum, acaba haftaya 1 haftalik denesem mi ikisi de olmadanDiyetinde neler var ekmek var mi bak sende süt ve süt ürünleri ni kullanmayabilirsin meyvelerden çok sekerlileri sakın yeme
Gene. Kilo verirsin ben bide 2 öğün yiyorum ve kaşık kaşık yağ yutuyorum belki sağlıklı olduğunu düşündüğün bir şeyi tüketiyorum oda seni engelliyor olabilir
bu aralar kizimin tantrum zamanlari ve ona da cok zorlaniyorum, bazen kendimi tenise disari atarsam guzel, yoksa evde hicbirsey yapamiyorum planladigimBirazcık evde yapabilecegin bir hobi filan yapmak ister misin kafayı çok güzel dagitiyor
evet abla, seni takip ediyorum, harikasin, resimlerden gordugum ben senden az yiyor olabilirim ama sen cok aktifsin, daha sabahtan isler bitiyor, ne guzel. ben her firsatta oturup dinlenmeye calisiyorum ama tersine yuruyus falan yapmaliyim belkiKilo verme işini aceleye getirmeden zamana yayarsan ve hayat prensibi haline dönüşürse kalıcı olarak kilo verebilirsin
Kısa sürede vermeye kalkarsan en önemlisi sağlıktan da olursun
Ben şahsen böyle düşünüp uygulamaya çalışıyorum
Bir de ben hiçbirşeyi kendime yasaklamıyorum ama sadece ölçüsünü ufak tutuyorum
Ben yemeden içmeden kilo vermeye karşı olanlardanım
bir ara kullaniyordum ama biraktim, haklisin tekrar baslayayim duzenlistitch kuzeyde yasayan biri olarak vitamin mineral degerlerini olcturuyor musun?
tasinan bazi arkadaslarimda 2-3 yil sonrasinda burn-out olustu, d vitaminleri yerlerdeymis, takviye alarak duzelmeye calisiyorlar simdi,
ben duzenli d vitamini hep aliyorum zaten, azicik almasam hemen modum dusuyor.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarGünaydın kızlar..
Arrietty_
Canım, arada haber veremedim, bu hafta ağrılı geçti maalesef.. Yarın gideceğim doktora, çekilmesi gerek dişin, apse oluştuğu için geçen sefer çekemedi.. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum, gargara yapıyorum daha yeni dindi ağrısı.. Yarını da sağsalim atlatırsam yeni haftadan buradayım inşaAllah
Selam canımGunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
benim hic keyfim yok, basaramiyorum bir turlu su kilo verme isini
kaptanim kolay gelsin, yakin olsak gelirdim walla yardima, eskiden ev isinden nefret ederdim, hala sevmem ama artik yalniz kalmak isteyince ev isi yapmaya kaciyor oldumSelam canım kızlarherkes iyidir inşallah.
Bir kaç gündür uğrayamadım, iş yapmadığım an ya yemek ya wc molası vermiş oluyorum. Üç gün önce taşındım ama yerleşemedim hala.
Nakliye firmasının çalışanlarında covid çıkınca son anda taşınma işi kaldı. Acele şekilde bir kaç adam bulduk taşıttırdık eşyaları. Mobilyalar kurulamayınca yerleştiremedimde. Eşim ve kardeşi hala debeleniyorlar dolap kurmak için.
Su tesisatı yanlış bağlanmış kombi çalışmadı evcek hepimiz koktuk artık. Bugün halloldu çok şükür banyo yapabilmek bile nimetmiş. Her gün bir usta gelip gidiyor evde batmış durumda. Taşındığım gün yağmur yağdı taşıyanlar girip çıkınca yerler çamur oldu. Sonradan temizlikle uğraşmayayım diye firmaya temizletmiştim evi. Oda boşa gitti, hala ayakkabılarla dolaşıyoruz, heryer matkap tozuTam kapanma olacağı için yardımcıda alamam, yerleştikten sonra 4 katlı evi dip köşe temizlemem lazım.
Toplaşın gelin bana bir günde hepsini bitirelim. Gelenlere artı adım yazarım
Bugün enerji içeceği aldım kendime yoksa yerimden kalkamaz haldeyim. Düzenli bir evde oturan herkesi kıskanıyorum şu an. Öptüm hepinizi herkes kendine iyi baksın
Senden beklenmedik adım sayısıan itibari ile adim sayim 43
(saatim sarjdaydi, yoksa cocuklara kahvalti falan yedirdim merak etmeyin ac birakmadim)
saol canim, daha iyi gittigimi mi dusunuyorsun cok sevindimÇok geçmiş olsun canım acil şifalar
Selam canımniye başaramayalım canım bu sefer daha iyi gidiyorsun sanki en azından hareketin arttı suyu biraz arttırdın. Ama ne yazık ki kilo verme işi istikrar istiyor bazen bunalıp hemen gitsin istiyoruz kilolar ama değil kendine küçük hedefler koysan. Ben emzirme dönemimde 84 kiloya çıkmıştım ve o halimden çok çok mutsuzdum hemen hepsi gitsin istiyordum hemen diyetten sıkılıp bırakıyordum sonra küçük hedefler koydum mesela bu hafta 83,5 altı olucam , sonra 82 ti ucundan görümcem diye diye ve öyle çok keyifli oldu verilecek fazla kilolara takılmadım ve 70e düşmüştüm. Birde kızların dediği gibi d vit değerlerine baktırabilirsin. Bu dönem herkeste bir bıkmışlık var ki buda çok normal anormal bir süreçten geçiyoruz
ay ne guzel, benimde hayalim emekli olunca izmir taraflarina yerlesmekAy ne güzel. Bende bucada oturuyorum. Ama dogma buyume Bornova lıyım. Cok severım
Bugunde ordaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?