Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
benim hic keyfim yok, basaramiyorum bir turlu su kilo verme isini
Kilo verme işini aceleye getirmeden zamana yayarsan ve hayat prensibi haline dönüşürse kalıcı olarak kilo verebilirsin

Kısa sürede vermeye kalkarsan en önemlisi sağlıktan da olursun

Ben şahsen böyle düşünüp uygulamaya çalışıyorum

Bir de ben hiçbirşeyi kendime yasaklamıyorum ama sadece ölçüsünü ufak tutuyorum

Ben yemeden içmeden kilo vermeye karşı olanlardanım

stitch kuzeyde yasayan biri olarak vitamin mineral degerlerini olcturuyor musun?

tasinan bazi arkadaslarimda 2-3 yil sonrasinda burn-out olustu, d vitaminleri yerlerdeymis, takviye alarak duzelmeye calisiyorlar simdi,
ben duzenli d vitamini hep aliyorum zaten, azicik almasam hemen modum dusuyor.

Ne güzel bir komşu
akrabalarım bile daha bu diyetmne uyum saglayamiyorken
komşun çok ince düşünceli kibar biriymis
Hem komşum hem de 22 yıl önceki öğrencim oluyor kendisi

Düşüncelidir sağolsun beceriklidir de

Bu hafta verdiği bazlama ekmeklerini yazmadım keratanın

Annesi göndermiş sıcacık sac üzerinde odunda pişirilmiş yumuşak ekmekler hemen kesip donducuya koydum
Sıcak yumuşak şekilde yemiyorum
Her gün sahurda elim kadar büyüklükte 1 adet yiyiyorum

Çok doğru vitamin olmadan diyet gitmiyor

Kasık kasık yag derken ne gıbı canım.
Bu aralar görenler ne kadar kilo verdiğimi söylüyorlar
Ne guzel bır suygu demi bana dün elbıse bakarken nişan elbısesi çıkardılar nışanlanıyorum sanıyolar cok mutlu oluyorum

Ah hatın gızım inşallah öyle olur ramazanda dengeler alt üst oldu benim inşallah duzene girer gitsin kilolaaar...
İnşallah canım
Sabahleyin kapımı açtım komşum meyve tabağı bırakmış gitmiş habersizce
Geçen hafta profiterol götürmüştüm
Sağlıklı şeyler getirin bana değil mi ama
Ne güzel hakikatli komşuymuş
Çok sağol canım..

Sağol canım.. Gideceğim, yarına randevum var..
Geçmiş olsun sorunsuz atlatırsın inşallah.
Bi tane gargara vardı onu kesin al, ben almadım iltihap yaptı bi de o iltihabı temizlediler çok acı çektim uyusturmadılar. Gargarayı kesin al

Aynen eşim özel günüm yaklaşıyor ve bugün çok gerginim. Çok üşüdüm ve hareket yapmak içimden gelmiyor. O kadar üşengecim ki bugün mesajı bile yarım atmışım
kendine bir bitki cayi ve hurma/kayisi ile keyif yapsan mesela? bir film ac veya kitap oku vaktin varsa... ama en guzeli kulakliklari takip disarida yuruyus yapmak (soyluyorum ama ben de uygulayabilsem keske )

Hizlica verme derdinde degilim, hatta Varyemez abla gibi herseyden az yiyerek yavas versem cok sevinirim ama her hafta baska sorunum cikiyor, bitemediler, psikolojim bozuldu sanirim en buyuk problem bu
burada paylasmak iyi oluyor ama sizi de asagiya cekmek istemiyorum
evet canim ekmek ve sut urunleri tuketiyorum, onlari tamamen kesmek degil ama azaltarak devam etmek istiyorum. ama boyle de yapamiyorum, acaba haftaya 1 haftalik denesem mi ikisi de olmadan
Birazcık evde yapabilecegin bir hobi filan yapmak ister misin kafayı çok güzel dagitiyor
bu aralar kizimin tantrum zamanlari ve ona da cok zorlaniyorum, bazen kendimi tenise disari atarsam guzel, yoksa evde hicbirsey yapamiyorum planladigim
evet abla, seni takip ediyorum, harikasin, resimlerden gordugum ben senden az yiyor olabilirim ama sen cok aktifsin, daha sabahtan isler bitiyor, ne guzel. ben her firsatta oturup dinlenmeye calisiyorum ama tersine yuruyus falan yapmaliyim belki
bir ara kullaniyordum ama biraktim, haklisin tekrar baslayayim duzenli
hamile kalmadan once doktorla konustugumda direkt D vitamini al demisti hic kan degerine bakmadan, nasil dedim kontrol etmeden mi, bu kadar senedir buradasin takviye almiyorsan normal degerde olmasi cok zor, eksiktir demisti
heme netten girip ismarlayayim D vitamini en iyisi
ben de burn out hissediyorum, hem de uzunca bir suredir boyle yemege verdim kendimi sanirim, mutluluk getirebiliyormus gibi

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Gunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
benim hic keyfim yok, basaramiyorum bir turlu su kilo verme isini
Selam canım niye başaramayalım canım bu sefer daha iyi gidiyorsun sanki en azından hareketin arttı suyu biraz arttırdın. Ama ne yazık ki kilo verme işi istikrar istiyor bazen bunalıp hemen gitsin istiyoruz kilolar ama değil kendine küçük hedefler koysan. Ben emzirme dönemimde 84 kiloya çıkmıştım ve o halimden çok çok mutsuzdum hemen hepsi gitsin istiyordum hemen diyetten sıkılıp bırakıyordum sonra küçük hedefler koydum mesela bu hafta 83,5 altı olucam , sonra 82 ti ucundan görümcem diye diye ve öyle çok keyifli oldu verilecek fazla kilolara takılmadım ve 70e düşmüştüm. Birde kızların dediği gibi d vit değerlerine baktırabilirsin. Bu dönem herkeste bir bıkmışlık var ki buda çok normal anormal bir süreçten geçiyoruz

kaptanim kolay gelsin, yakin olsak gelirdim walla yardima, eskiden ev isinden nefret ederdim, hala sevmem ama artik yalniz kalmak isteyince ev isi yapmaya kaciyor oldum

saol canim, daha iyi gittigimi mi dusunuyorsun cok sevindim
esim de diyor cok sabirsizsin, sadece devam et diye.. aslinda hedefim her hafta eksi gormek, bu hafta -100 olsun diger hafta --200 ama eksi olsa yeter. Nyeseki beni atmiyorsunuz da kendimi hala zorlamaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…