Sabahleyin kapımı açtım komşum meyve tabağı bırakmış gitmiş habersizce
Geçen hafta profiterol götürmüştüm
Sağlıklı şeyler getirin bana değil mi ama
Çağla bademe benziyor :)ya su kucuklerin adi neydi unuttum, benim cocuklugumdaki evin bahcesinde vardi, ayni sey mi acaba,
ama onu kisin yiyebiliyorduk kar yagdiginda, farkli bir sey bu demek ki
Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşaallah bir an evvel düzelirsin.Günaydın kızlar..
Arrietty_
Canım, arada haber veremedim, bu hafta ağrılı geçti maalesef.. Yarın gideceğim doktora, çekilmesi gerek dişin, apse oluştuğu için geçen sefer çekemedi.. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum, gargara yapıyorum daha yeni dindi ağrısı.. Yarını da sağsalim atlatırsam yeni haftadan buradayım inşaAllah
Bende bir hastalık yok eşimi tüm hastalık ve ilaç bağımlılığından kurtardık bu diyet ile illa hasta olmayı beklemek pek gerekmiyor sağlık için süt ve süt ürünleri kullanlarda kist PCO genelde mevcut oluyor bu sorunu yaşayan arkadaşlara selam olsunHmm diyetle mi alakalı sağlık yönünden mi yasak süt ürünleri? Özel bir liste uyguluyorum demiştin yanılmıyorsam.Doyduysan sıkıntı yok tabi gerçekten bazen hiç istek olmuyor
Ne güzel bir komşuSabahleyin kapımı açtım komşum meyve tabağı bırakmış gitmiş habersizce
Geçen hafta profiterol götürmüştüm
Sağlıklı şeyler getirin bana değil mi ama
Geçmiş olsun dış doktoruna mutlaka ugra 3 saatte herşeyin hallederlerGünaydın kızlar..
Arrietty_
Canım, arada haber veremedim, bu hafta ağrılı geçti maalesef.. Yarın gideceğim doktora, çekilmesi gerek dişin, apse oluştuğu için geçen sefer çekemedi.. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum, gargara yapıyorum daha yeni dindi ağrısı.. Yarını da sağsalim atlatırsam yeni haftadan buradayım inşaAllah
Keşke mesajların arkasına müzik eklesek bu mesaja bir adet heyecan gerilim müziği lütfenGünaydin kizlar
Yarin büyük gün
Bugün adimlama disinda spor yapmamanizi tavsiye ederim :)
Bu aksam veya yarin en gec saat 17 de ( ramazandan dolayi en gec 17) tarti fotografi paylasmalisiniz
Yarin sabah tekrar hatirlatma yaparim.
Bu aksam tarti paylasacaklar fotograf + not ustune tarih ve kullanici ismi eklemeyi unutmasin
Bademya su kucuklerin adi neydi unuttum, benim cocuklugumdaki evin bahcesinde vardi, ayni sey mi acaba,
ama onu kisin yiyebiliyorduk kar yagdiginda, farkli bir sey bu demek ki
Olur mu canım neden başaramayasin senin neyin eksik yapanlardan hiç öyle düşünme lütfen sadece sabır ve istikrarlı olmak gerekiyor bu konudaGunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
benim hic keyfim yok, basaramiyorum bir turlu su kilo verme isini
Gunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
Evet canim, yemek yapmayi severim aslinda ama bu aralar zor donemdem geciyorum, o yuzden migrenim azip duruyorSenn menüm bana kıyasla bayağı hafif gibi. Böyle çorba yev yemeği tarzı bir şey göremedim. Rahatsızlığının da etkisi vardır belki migren çok zor yakınlarımdan biliyorum çok gecmiş olsun.
bilmiyorum yaaa, cok moralim bozuk bugun, hep 1-2 gun guzel yapip sonra kopuyorum, neyseki kaptanlarim atmiyor takimdan, buradan kopsam halim daha da vahim olucak, bu kendimi frenliyor halimOlur mu canım neden başaramayasin senin neyin eksik yapanlardan hiç öyle düşünme lütfen sadece sabır ve istikrarlı olmak gerekiyor bu konuda
Diyetinde neler var ekmek var mi bak sende süt ve süt ürünleri ni kullanmayabilirsin meyvelerden çok sekerlileri sakın yemeGunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
Birazcık evde yapabilecegin bir hobi filan yapmak ister misin kafayı çok güzel dagitiyorEvet canim, yemek yapmayi severim aslinda ama bu aralar zor donemdem geciyorum, o yuzden migrenim azip duruyor
covid yuzunden tatil de yapip rahatlayamiyoruz, patlamak uzereyim. gerci herkes benimle ayni durumdadir herhalde, bitmeyen pandemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?