Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabahleyin kapımı açtım komşum meyve tabağı bırakmış gitmiş habersizce
Geçen hafta profiterol götürmüştüm
Sağlıklı şeyler getirin bana değil mi ama

ya su kucuklerin adi neydi unuttum, benim cocuklugumdaki evin bahcesinde vardi, ayni sey mi acaba,

ama onu kisin yiyebiliyorduk kar yagdiginda, farkli bir sey bu demek ki

Günaydın kızlar..

Arrietty_
Canım, arada haber veremedim, bu hafta ağrılı geçti maalesef.. Yarın gideceğim doktora, çekilmesi gerek dişin, apse oluştuğu için geçen sefer çekemedi.. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum, gargara yapıyorum daha yeni dindi ağrısı.. Yarını da sağsalim atlatırsam yeni haftadan buradayım inşaAllah

Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşaallah bir an evvel düzelirsin.

Hmm diyetle mi alakalı sağlık yönünden mi yasak süt ürünleri? Özel bir liste uyguluyorum demiştin yanılmıyorsam. Doyduysan sıkıntı yok tabi gerçekten bazen hiç istek olmuyor
Bende bir hastalık yok eşimi tüm hastalık ve ilaç bağımlılığından kurtardık bu diyet ile illa hasta olmayı beklemek pek gerekmiyor sağlık için süt ve süt ürünleri kullanlarda kist PCO genelde mevcut oluyor bu sorunu yaşayan arkadaşlara selam olsun

Sabahleyin kapımı açtım komşum meyve tabağı bırakmış gitmiş habersizce
Geçen hafta profiterol götürmüştüm
Sağlıklı şeyler getirin bana değil mi ama
Ne güzel bir komşu
akrabalarım bile daha bu diyetmne uyum saglayamiyorken
komşun çok ince düşünceli kibar biriymis

Geçmiş olsun dış doktoruna mutlaka ugra 3 saatte herşeyin hallederler

Keşke mesajların arkasına müzik eklesek bu mesaja bir adet heyecan gerilim müziği lütfen

Gunaydin kizlar, mutlu bir gun olsun herkese
benim hic keyfim yok, basaramiyorum bir turlu su kilo verme isini
Olur mu canım neden başaramayasin senin neyin eksik yapanlardan hiç öyle düşünme lütfen sadece sabır ve istikrarlı olmak gerekiyor bu konuda

gunaydin,
kiz o niye,
benim gibi istahli birisi bile kilo verebiliyorsa sen niye veremeyesin.

amma velakin hizlica vereyim diyorsan o is zor tabi ki de,
onun icin her seye dikkat etmek gerekiyor, belki ekstradan detokslar falan.

normal vereyim dersen de buradaki onerileri uygulaman yetiyor emin ol.

basladigimdan beri sadece 1 hafta 500 gr altinda kaldim,
ki benim menuleri goruyorsundur belki, 2 kisilik falan yiyorum, boyum falan da kisa he

Senn menüm bana kıyasla bayağı hafif gibi. Böyle çorba yev yemeği tarzı bir şey göremedim. Rahatsızlığının da etkisi vardır belki migren çok zor yakınlarımdan biliyorum çok gecmiş olsun.
Evet canim, yemek yapmayi severim aslinda ama bu aralar zor donemdem geciyorum, o yuzden migrenim azip duruyor
covid yuzunden tatil de yapip rahatlayamiyoruz, patlamak uzereyim. gerci herkes benimle ayni durumdadir herhalde, bitmeyen pandemi

Günaydın hanımlar ben kalkalı çok oldu ama yeni alabildim teli elime.
Oğluma kahvaltı hazırladım.
Çamaşırları toplarım.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Banyoyu yıkadım.
10 Dk wallsit ve 40 dk chloe yaptım. Bugün başka bir şey yapmayacağım. Adım kalır bir tek.
Şimdi evi süpürüp sileceğim ve ütü yapacağım. Bir de oğlumun dolabını toplayacağım, yazlık kışlık. Sonra da keyif kahvesi içmek çok isterdim ama maalesef. Ondan sonra tüm gün boşum kısmetse.

Olur mu canım neden başaramayasin senin neyin eksik yapanlardan hiç öyle düşünme lütfen sadece sabır ve istikrarlı olmak gerekiyor bu konuda
bilmiyorum yaaa, cok moralim bozuk bugun, hep 1-2 gun guzel yapip sonra kopuyorum, neyseki kaptanlarim atmiyor takimdan, buradan kopsam halim daha da vahim olucak, bu kendimi frenliyor halim

Diyetinde neler var ekmek var mi bak sende süt ve süt ürünleri ni kullanmayabilirsin meyvelerden çok sekerlileri sakın yeme
Gene. Kilo verirsin ben bide 2 öğün yiyorum ve kaşık kaşık yağ yutuyorum belki sağlıklı olduğunu düşündüğün bir şeyi tüketiyorum oda seni engelliyor olabilir

Evet canim, yemek yapmayi severim aslinda ama bu aralar zor donemdem geciyorum, o yuzden migrenim azip duruyor
covid yuzunden tatil de yapip rahatlayamiyoruz, patlamak uzereyim. gerci herkes benimle ayni durumdadir herhalde, bitmeyen pandemi
Birazcık evde yapabilecegin bir hobi filan yapmak ister misin kafayı çok güzel dagitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…