Ben normal doktorum. Psikolog da iyi olurdu belki.evet benim de belki bir psikologa falan gitmemde yarar var, ama ona bile usenir oldum boyle bir bitmislik var ustumde
Bu kadinin yuzune bayiliyorum benKadinda gidinin g si yok.
Tam gidi hareketiymis.
Hastane stresi olunca normalArrietty_ sedulu @neutral @Ozzybal
Kizlar bugun cok sacma bi gun gecirdim sabah 7 civari 1 tane sade sut paket olanlardan 200 ml sanirim
Aksam 5 gibi 1 tantuni ve 1 ayran
14 bin adim 420 puan
Kizlar annem ameliyat oldu bu gece yogun bakimda kalicagi icin eve dondum yarin gidicem tekrar. Tarti bildirimi yapabilicem sabah
Bende çok beğendim saçlarının şeklini kesimini ben hep uzun severim kısa saçı yakıştıramıyorum kendime ama senln şu metodu bir araştırayım bakalım benim saçlarım hafif dalgalı uçlarda var odaay tesekkur ederim, ben de pek begenir oldum,
curly girl metodu sagolsun yoksa benim de saclar kotu durumdaydi, son 4-5 aydir curly girl yapiyorum (ya da yapmaya calisiyorum diyeyim)
Bende çok beğendim saçlarının şeklini kesimini ben hep uzun severim kısa saçı yakıştıramıyorum kendime ama senln şu metodu bir araştırayım bakalım benim saçlarım hafif dalgalı uçlarda var oda
Merhaba kızlar
Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım geldi şehir dışından. Ona gittim işlerimi bitirince kendisi diyetisyen ve ben bunu unuttum. Kendimi de tebrik ettim bu yüzden. Kendisine menümü söyledim, genel olarak yaptığım sporları ve bana resmen kendimi aç bırakıyorsun dedi. Kızdı biraz.
Şu an normal kiloda olduğum için aç kalarak verdiğim her kilonun diyet bitince otomatik olarak geri döneceğini söyledi. O yüzden kalori açığı oluşturman lazım, tamamen kalori azaltmayı önermiyoruz, dedi.
Yağ oranım %27 imiş şu an. 25-28 olması bekleniyormuş kadınlarda. 21-24 arası yağ oranı düşük fit vücut dedi.
Öğünlerime nohut, kuru fasulye, mercimek ekleyebileceğimi, bunlardaki karbonhidratın yararlı olduğunu ve ayrıca güçlü protein kaynağı olduğunu söyledi.
Ekmeği, pilavı, makarnayı hayatından çıkarmaya çalışmamamı, Ölçülü yedikten sonra herşeyi yiyebileceğimin altını bilhassa çizdi.
Daha bir sürü şey söyledi de aklıma geldikçe yazarım.
Merhaba kızlar
Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım geldi şehir dışından. Ona gittim işlerimi bitirince kendisi diyetisyen ve ben bunu unuttum. Kendimi de tebrik ettim bu yüzden. Kendisine menümü söyledim, genel olarak yaptığım sporları ve bana resmen kendimi aç bırakıyorsun dedi. Kızdı biraz.
Şu an normal kiloda olduğum için aç kalarak verdiğim her kilonun diyet bitince otomatik olarak geri döneceğini söyledi. O yüzden kalori açığı oluşturman lazım, tamamen kalori azaltmayı önermiyoruz, dedi.
Yağ oranım %27 imiş şu an. 25-28 olması bekleniyormuş kadınlarda. 21-24 arası yağ oranı düşük fit vücut dedi.
Öğünlerime nohut, kuru fasulye, mercimek ekleyebileceğimi, bunlardaki karbonhidratın yararlı olduğunu ve ayrıca güçlü protein kaynağı olduğunu söyledi.
Ekmeği, pilavı, makarnayı hayatından çıkarmaya çalışmamamı, Ölçülü yedikten sonra herşeyi yiyebileceğimin altını bilhassa çizdi.
Daha bir sürü şey söyledi de aklıma geldikçe yazarım.
Gerçekten de öyle canımVaryemez kos, bizim kafadan birini daha bulduk
Noram sagol canim bilgiler icin. Olculu yemegi ogrenmek hepimizin hedefi olsun gercekten de.
Canimmm? Sanki burn out’a benziyorvar aslinda canim, depresyon degilse baslangicindayimdir, bir de saglik problemlerim de var (diz, bel, boyun), ben spor yapmaya zorladikca kendimi vucudum beni durduruyor
Bunu dun aksam izlemistimm yada sabahmiydi
Hohoooo. Ben yatmisim bide karin egzersizi yapacamYarin benimle yattigi yerden Karin egzersizi yapmak isteyen?
Burçin Yıldız, Instagram: "Alt Karın- Bel çevresi için Süper Etkili seri 🔥 Her hareket 15-20 tekrar aralarda 10-15 sn dinlen tüm seriyi tamamla 🔥 Başa dön 4 tur 🔥 Üzerine 20 dk cardio ödev 🤟 Hadi bakalım 😎 . . #pilatesetiler #burcinyildiz #karınkası
3,034 likes, 27 comments - burcinyildiz___, February 26, 2021: "Alt Karın- Bel çevresi için Süper Etkili seri 🔥 Her hareket 15-20 tekrar aralarda 10-15 sn dinlen tüm seriyi tamamla 🔥 Başa dön 4 tur 🔥 Üzerine 20 dk cardio ödev 🤟 Hadi bakalım 😎 . . #pilatesetiler #burcinyildiz #karınkası #obliques...www.instagram.com
Saclarin çok hos görünüyor canım bende kızıl yapmak istiyorum da cesaret edemiyorum bakalım belki bayram sonu yaparımAy tam tersiyim ben de,
Cok uzun sure baya kisa kullandım, bu sene uzatmaya niyetlendim.
Ama kisa cok rahat ya, tam benim gibi tembellere gore
Kız ne kadar gur saçların var
Ben yaparım canım alt karın ve bel ihtiyacımYarin benimle yattigi yerden Karin egzersizi yapmak isteyen?
Burçin Yıldız, Instagram: "Alt Karın- Bel çevresi için Süper Etkili seri 🔥 Her hareket 15-20 tekrar aralarda 10-15 sn dinlen tüm seriyi tamamla 🔥 Başa dön 4 tur 🔥 Üzerine 20 dk cardio ödev 🤟 Hadi bakalım 😎 . . #pilatesetiler #burcinyildiz #karınkası
3,034 likes, 27 comments - burcinyildiz___, February 26, 2021: "Alt Karın- Bel çevresi için Süper Etkili seri 🔥 Her hareket 15-20 tekrar aralarda 10-15 sn dinlen tüm seriyi tamamla 🔥 Başa dön 4 tur 🔥 Üzerine 20 dk cardio ödev 🤟 Hadi bakalım 😎 . . #pilatesetiler #burcinyildiz #karınkası #obliques...www.instagram.com
Suan tika basa dolu olmasam yapardim.Kız ne kadar gur saçların var
Ben yaparım canım alt karın ve bel ihtiyacım
Bugün bende az yedim ya sıcaktan çok susadım su içip durdum. Dışarıda da yemedim bisi. Bugün dinlensin vücudum yarın başlarım chloe programı bitmişti iyi oldu bu her gün 4 set yapalım mi ?Suan tika basa dolu olmasam yapardim.
Yuruyuse ciktim ama hala sisim
Halbuki tek ögün beslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?