Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün bende az yedim ya sıcaktan çok susadım su içip durdum. Dışarıda da yemedim bisi. Bugün dinlensin vücudum yarın başlarım chloe programı bitmişti iyi oldu bu her gün 4 set yapalım mi ?
Olur
Hergün ayni video da etkili olmaz sanki
Ben baska alt Karin videolari da bulacagim. Sirf orayi calistirCagim evde.

En guzel hislerden ikisi
Istedigin kucuk beden seyleri almak ve sasirip ne yaptin demeleri

Olur
Hergün ayni video da etkili olmaz sanki
Ben baska alt Karin videolari da bulacagim. Sirf orayi calistirCagim evde.
O zaman her güne başka video bulalım ortalama 5 günlük bir seri oluştursak ? Değişik videolar ile gerçekten alt karın sıkılaşmalı artık

İftarımda pilav hariç herşey güzeldi aslında onuda tüketmezdim de. İftara babam gelcek diye tereyağlı yaptım.tereyağlısına dayamam da. Normalde zeytinyağlı yaparım. Az tabağıma aldım nefsini gidereyim die ama sonrasında dayanamadım biraz daha yedim. Perşembe akşamı olcak iş değil

Evet persembe olmasaydi sorun degildi bence de.
Ins tartiya yansimaz.
Neyse olan olmus, iftar sonrasi hafif hafif yurumeye calis.

Evet persembe olmasaydi sorun degildi bence de.
Ins tartiya yansimaz.
Neyse olan olmus, iftar sonrasi hafif hafif yurumeye calis.
Ya gerçekten öyle busabah tartıldım 62.100 çıkmıştım bakalım yarın ne olcak. Evet yapmam gerek bu kadar pirincin üstüne zati. Oruçlu iken cholemi yapmıştım. Birazdan 12 gibi evin içinde turlarım artık. Belki hafif sporda yaparım inşallah.

Sadece yuruyus kafi bebce, cok da yorma kendini.
Afiyet olsun

Gecmis olsun tekrardan, menun guzel, daha fazla bile yiyebilirsin boyle bir gunde, guclu olman da lazim.

Menu cok guzel bence, sen neyini begenmedin

belki arkadaslar yazmistir ama atlandiysa ben de yaziyim
haftada min 50bin adim atman gerekiyor bir sonraki hafta es yarismasina katilabilmek icin, adimlari da menune fotograf ile eklemelisin
Teşekkür ederim sayacağım bundan sonra
Xiaomi band 5 aldım araştırdım da bütçeme göre şimdilik en iyisi bu gibi deneyimleyince yazarım

Gecmis olsun tekrardan, menun guzel, daha fazla bile yiyebilirsin boyle bir gunde, guclu olman da lazim.

Menu cok guzel bence, sen neyini begenmedin
Ya böyle yazınca cok gibi görünüyor ya ama ben hep açım bu açlığa bir care bulsam instagramda cok ünlü bir diyetisyen buldum hem aşçıymista guzel degisik tarifleri var bi kac deneyecegim belki doyarim

Afiyet olsun. Yemek zorundaydim dedigin seyde saglikli :)
Guzel bir gün. Harika adimlar
Afiyet olsun
Dolu dolu olmus iftar
Pirinc olmasa iyi olurmus. Sende farkindasin.
2-3yk yeseydin bari
Gecmis olsun
Sadece aksam yemissin. Ufak aralar ile bilerek mi gecistirdin
Afiyet olsun
Hadi edelim bari 2 gun daha sizi idare,

Ya böyle yazınca cok gibi görünüyor ya ama ben hep açım bu açlığa bir care bulsam instagramda cok ünlü bir diyetisyen buldum hem aşçıymista guzel degisik tarifleri var bi kac deneyecegim belki doyarim

Doymak onemli bence de, yoksa ben surekli bir seyler araniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…