OlurBugün bende az yedim ya sıcaktan çok susadım su içip durdum. Dışarıda da yemedim bisi. Bugün dinlensin vücudum yarın başlarım chloe programı bitmişti iyi oldu bu her gün 4 set yapalım mi ?
En guzel hislerden ikisiYa öğleden sonra oğlana bir kaç kıyafet alayım diye çıktım kendime de aldım küçük bedenlereşimin iş yerinde görmediğim kişiler vardı uzun süredir beni görünce şaşırdılar ne yaptın diye sordular
O zaman her güne başka video bulalım ortalama 5 günlük bir seri oluştursak ? Değişik videolar ile gerçekten alt karın sıkılaşmalı artıkOlur
Hergün ayni video da etkili olmaz sanki
Ben baska alt Karin videolari da bulacagim. Sirf orayi calistirCagim evde.
İftarımda pilav hariç herşey güzeldi aslında onuda tüketmezdim de. İftara babam gelcek diye tereyağlı yaptım.tereyağlısına dayamam da. Normalde zeytinyağlı yaparım. Az tabağıma aldım nefsini gidereyim die ama sonrasında dayanamadım biraz daha yedim. Perşembe akşamı olcak iş değilSahur 04.30
Kekikli kaz yumurtası
3 tane siyh zytin
4 top peynir
Bir dilim kaşar peynir
2 tk süzme yoğurt
1 tk çemen
İftar 20.00
Bir kepçe mercimek çorbası
4 köfte. 2şer tane kabak patlıcan kırmızı ve yeşil biber fırın yemeğiydi.
Bir porsiyon pirinç pilavı
Bir kase yoğurt
2 hurma
Bir kase lahana havuç yoğurt dereotu sarımsak karışımından salata.
Su iki lt olur.
Sporlar sonra
Arrietty_ sedulu
Tamamdir.O zaman her güne başka video bulalım ortalama 5 günlük bir seri oluştursak ? Değişik videolar ile gerçekten alt karın sıkılaşmalı artık
Olur kaptan eritelim şu alt göbeği ya yaza az kaldıTamamdir.
Artik kafam rahay
Sabah hem yuz yogasi hemde alt Karin atarim
İftarımda pilav hariç herşey güzeldi aslında onuda tüketmezdim de. İftara babam gelcek diye tereyağlı yaptım.tereyağlısına dayamam da. Normalde zeytinyağlı yaparım. Az tabağıma aldım nefsini gidereyim die ama sonrasında dayanamadım biraz daha yedim. Perşembe akşamı olcak iş değil
Ya gerçekten öyle busabah tartıldım 62.100 çıkmıştım bakalım yarın ne olcak. Evet yapmam gerek bu kadar pirincin üstüne zati. Oruçlu iken cholemi yapmıştım. Birazdan 12 gibi evin içinde turlarım artık. Belki hafif sporda yaparım inşallah.Evet persembe olmasaydi sorun degildi bence de.
Ins tartiya yansimaz.
Neyse olan olmus, iftar sonrasi hafif hafif yurumeye calis.
Ya gerçekten öyle busabah tartıldım 62.100 çıkmıştım bakalım yarın ne olcak. Evet yapmam gerek bu kadar pirincin üstüne zati. Oruçlu iken cholemi yapmıştım. Birazdan 12 gibi evin içinde turlarım artık. Belki hafif sporda yaparım inşallah.
Olur kaptan eritelim şu alt göbeği ya yaza az kaldı
Arrietty_ sedulu @neutral @Ozzybal
Kizlar bugun cok sacma bi gun gecirdim sabah 7 civari 1 tane sade sut paket olanlardan 200 ml sanirim
Aksam 5 gibi 1 tantuni ve 1 ayran
14 bin adim 420 puan
Kizlar annem ameliyat oldu bu gece yogun bakimda kalicagi icin eve dondum yarin gidicem tekrar. Tarti bildirimi yapabilicem sabah
Merhabaaa
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Minik peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dl ekmek
Öğlen
Tavuk çorbası 1 kepce
Yumurtalı soğan oturması
Okuldaydim yemek zorunda kaldim
Akşam
1 kepçe.tarhana çorbası
2 kasik Kıymalı semiz otu yemegi
2.kasik yogurt
2.5 lt su
11705 adim 337 puan
Eki Görüntüle 2837499
Arrietty_ sedulu @neutral
Teşekkür ederim sayacağım bundan sonrabelki arkadaslar yazmistir ama atlandiysa ben de yaziyim
haftada min 50bin adim atman gerekiyor bir sonraki hafta es yarismasina katilabilmek icin, adimlari da menune fotograf ile eklemelisin
Xiaomi band 5 aldım araştırdım da bütçeme göre şimdilik en iyisi bu gibi deneyimleyince yazarımbende huawei gt2 var ama cok memnun degilim, adimlari dogru sayiyor bence, uykuyu da takip ediyor, saat olarak da tipi falan guzel ama spor verilerini cok iyi bulmadim. eskiden ucuz model fitbit'im vardi onun istatikleri daha guzeldi bence. onun da kordonu cok sorunluydu, kordon bozuldukca garantiden yenisini verdiler 3-4 kere en sonunda garanti bitti kaldi oyle. biraz pahali birsey alicaksan kordonu degistirilebilen model bak bence
Ya böyle yazınca cok gibi görünüyor ya ama ben hep açımGecmis olsun tekrardan, menun guzel, daha fazla bile yiyebilirsin boyle bir gunde, guclu olman da lazim.
Menu cok guzel bence, sen neyini begenmedin
Afiyet olsun. Yemek zorundaydim dedigin seyde saglikli :)Merhabaaa
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Minik peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dl ekmek
Öğlen
Tavuk çorbası 1 kepce
Yumurtalı soğan oturması
Okuldaydim yemek zorunda kaldim
Akşam
1 kepçe.tarhana çorbası
2 kasik Kıymalı semiz otu yemegi
2.kasik yogurt
2.5 lt su
11705 adim 337 puan
Eki Görüntüle 2837499
Arrietty_ sedulu @neutral
Afiyet olsun
Dolu dolu olmus iftarSahur 04.30
Kekikli kaz yumurtası
3 tane siyh zytin
4 top peynir
Bir dilim kaşar peynir
2 tk süzme yoğurt
1 tk çemen
İftar 20.00
Bir kepçe mercimek çorbası
4 köfte. 2şer tane kabak patlıcan kırmızı ve yeşil biber fırın yemeğiydi.
Bir porsiyon pirinç pilavı
Bir kase yoğurt
2 hurma
Bir kase lahana havuç yoğurt dereotu sarımsak karışımından salata.
Ara
Bi bardak süt içine bi tutam tarçın bi çk bal
Su iki lt olur.
Sporlar sonra
Arrietty_ sedulu
Gecmis olsunSabah
Birkaç tane badem
3 kare bitter
Öğleden sonra
1 gün kurusu kayısı
Akşam üzeri
Birkaç dilim salatalık
Akşam (iftar saatinde)
3 yk bulgur pilavı
5 yk kabak yemeği
Salata
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre oldu, daha da içerim.
Eki Görüntüle 2837539
4200 adım: 126 p
Bugün biraz karnım ağrıdığından doğru düzgün bir şey yapamadım.
Arrietty_ sedulu
Afiyet olsun29 Nisan Perşembe
Günün menüsü
Sahur;
2yk yulaf
1kase ev yoğurdu
3çilek
Bolca su
iftar;
1 kepçe tarhana çorba
8yk fırında şakşuka (1yk zeytinyağı ile yapıldı)
Boll salata
Yarım dilim tb ekmek
5zeytin,3 hurma
Su;8 bardak 2.5 tamamlanacak
Spor yok temizlik yaptım adım sayarım yok 2 gün daha beni idare edebilirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
Arrietty_ sedulu
Ya böyle yazınca cok gibi görünüyor ya ama ben hep açımbu açlığa bir care bulsam instagramda cok ünlü bir diyetisyen buldum hem aşçıymista guzel degisik tarifleri var bi kac deneyecegim belki doyarim
Pek bir şey yiyesim yoktu. Sabah yemeyince akşam eşimle yiyeyim bari diye gündüzü de geçiştirdim.Gecmis olsun
Sadece aksam yemissin. Ufak aralar ile bilerek mi gecistirdin
Sabah bulayım eski fotomu bir de yeni cekeyim bakarsınızAy sende gobek falan kalmamistir ya, inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?