Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Okadar yicektimde sonradan kalkıp mutfağı toparlarken tencerenin başında bi kaç kaşık daha yedim

ay ne guzel, benimde hayalim emekli olunca izmir taraflarina yerlesmek
Insallah nasıp olur. İzmir gercekten yasanacak yer. Hem denızı acısından. Ahh çeşmee nasıl özledim
bize de gonder resmini elbisenin bakalim
roman elbisesi nasil bir seymis yawf, hem designer'lar da ne elbiseler yapiyor.. onemli olan icinde senin kendini guzel hissetmen
Ben gıyınce hepsını begenıyorum da fotoya bakınca iğrenc görüyorum kendımı
rengi biraz soluk durmus gibi geldi bana, daha canli bir renk mi olsa bir de etekleri guzel ama ust tarafi biraz abarti olmus gibi. foto gonderecegine de pisman ettik seni ama kilon cok yerinde, harikasin
Sagol canım bu elbıse ozellıkle ınce gosterdı benı yoksa degılım bu kadar ya
Ama bişey diyim mi ben beğendim sendeki duruşunu başka yerde görsem beğenmezdim muhtemelen çok hareketli diye ama gayet güzel taşımışsın ben sevdim
Bende yakıştırdım şöyleee salındım içinde
Sabah bulayım eski fotomu bir de yeni cekeyim bakarsınız mide kısmı güzel eridi de alt göbek var bence yine dümdüz olması lazım o görüntü yok
Senın gobek dumduzdür yaa bnde ınanmıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Yediklerin de afiyet olsun.
Menün çok güzel. Yemek zorunda kaldığın bir şey de yok bence. Gayet sağlıklı yediklerin afiyet olsun.
Afiyet olsun canım menün çok güzel.
menün az olmuş ama olur Arada öyle. Afiyet olsun kuzu
Afiyet olsun canım güzel menü.

Tatlım kahve seviyorsan iç, kısıtlama kendini. Günde bir fincan iç. Porsiyon kontrol et. Önemli olan hiç yapmamak değil kararında yapmak. O yüzden pişman olma. Menün çok güzel, afiyet olsun.

Tekrar tekrar gecmis olsun canim. Dis agrisi kotu. Umarim biran önce kurtulursun dis derdinden

Gayet güzel menün
Afıyet olsun
Pirinç cok degılse arada olur sıkma canını
Afıyet olsun canım
Tatlım kahve seviyorsan iç, kısıtlama kendini. Günde bir fincan iç. Porsiyon kontrol et. Önemli olan hiç yapmamak değil kararında yapmak. O yüzden pişman olma. Menün çok güzel, afiyet olsun.
Süt koyuyorum 50 ml kadar ondan sıkıntı yapıyorum yoksa zararı yok tabı 2 den fazla ıcmıyorum cunku

Vuuaw harıka ayy tekrar mı denesem chloe ya cok guzel olmussun. Benım dogum deformesi oldugundan gıtmıyor sanırım karnım

evet benim de belki bir psikologa falan gitmemde yarar var, ama ona bile usenir oldum boyle bir bitmislik var ustumde
kesin benimde bi psikoloğa ihtiyacım var . Cok bunaldım. Evin içinde 3 çocuk topla temizle yikahergun ayni. Bazen sabahyataktan kalkmak istemiyorum kalkarken ağlayasım geliyor.
@ozrengin kos, bizim kafadan birini daha bulduk

Noram sagol canim bilgiler icin. Olculu yemegi ogrenmek hepimizin hedefi olsun gerçekten
Canim saclarin cok hoş görünüyor. Rengide tam benlik. Ben yaklaşık 5 yıl kızıl kullandım bakımı zor olduğu için kumrala boyatipbidaha da hiç boyanmadim. Simdi ise tesetturluyum. Hiç boya falan yok

Gecmis olsunn

Wauw! Helal olsun
Çok teşekkür ederim.
Birçok diyet programında bir bardak süt var. 50 ml sütten hiçbir şey olmaz. Sıkıntı yapma.
Vuuaw harıka ayy tekrar mı denesem chloe ya cok guzel olmussun. Benım dogum deformesi oldugundan gıtmıyor sanırım karnım
Alt karnımda benimde var zaten ama genel olarak toparlıyor. 2 Weeks shred yaptım iki kere. Zor ama etkili.
Harikasın valla maşallah sana
Çok sağol canım. Bu gruba başlamasam bırakmıştım. Aslında hep birlikte yapmış olduk yani. Tabii senin verdiğin kilonun yanında bizimki devede kulak ama sana daha çok maşallah

Sabah:
2 kraker
2 kasar peynir dlm
Ogle:
1 kasarli sandwich
Ara:
1 bardak Kahveli sut
Domates/salatalik
Aksam:
1 karniyarik (yagsiz kizartilmis)
1 litre su
0,5 litre isirganotu cayi

Arrietty_ sedulu
Menün sağlıksız duruyor sadece peynirden gelen protein var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…