- 24 Mart 2021
- 797
- 3.500
- 28
Okadar yicektimde sonradan kalkıp mutfağı toparlarken tencerenin başında bi kaç kaşık daha yedimAfiyet olsun. Yemek zorundaydim dedigin seyde saglikli :)
Guzel bir gün. Harika adimlar
Afiyet olsun
Dolu dolu olmus iftar
Pirinc olmasa iyi olurmus. Sende farkindasin.
2-3yk yeseydin bari
Gecmis olsun
Sadece aksam yemissin. Ufak aralar ile bilerek mi gecistirdin
Afiyet olsun
Hadi edelim bari 2 gun daha sizi idare,
Insallah nasıp olur. İzmir gercekten yasanacak yer. Hem denızı acısından. Ahh çeşmee nasıl özledimay ne guzel, benimde hayalim emekli olunca izmir taraflarina yerlesmek
Ben gıyınce hepsını begenıyorum da fotoya bakınca iğrenc görüyorum kendımıbize de gonder resmini elbisenin bakalim
roman elbisesi nasil bir seymis yawf, hem designer'lar da ne elbiseler yapiyor.. onemli olan icinde senin kendini guzel hissetmen
Sagol canım bu elbıse ozellıkle ınce gosterdı benı yoksa degılım bu kadar yarengi biraz soluk durmus gibi geldi bana, daha canli bir renk mi olsabir de etekleri guzel ama ust tarafi biraz abarti olmus gibi. foto gonderecegine de pisman ettik seni ama kilon cok yerinde, harikasin
Bende yakıştırdım şöyleee salındım içindeAma bişey diyim mi ben beğendim sendeki duruşunubaşka yerde görsem beğenmezdim muhtemelen çok hareketli diye ama gayet güzel taşımışsın ben sevdim
Senın gobek dumduzdür yaa bnde ınanmıyorumSabah bulayım eski fotomu bir de yeni cekeyim bakarsınızmide kısmı güzel eridi de alt göbek var bence yine dümdüz olması lazım o görüntü yok
Çok geçmiş olsun canım. Yediklerin de afiyet olsun.Arrietty_ sedulu @neutral @Ozzybal
Kizlar bugun cok sacma bi gun gecirdim sabah 7 civari 1 tane sade sut paket olanlardan 200 ml sanirim
Aksam 5 gibi 1 tantuni ve 1 ayran
14 bin adim 420 puan
Kizlar annem ameliyat oldu bu gece yogun bakimda kalicagi icin eve dondum yarin gidicem tekrar. Tarti bildirimi yapabilicem sabah
Menün çok güzel. Yemek zorunda kaldığın bir şey de yok bence. Gayet sağlıklı yediklerin afiyet olsun.Merhabaaa
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Minik peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dl ekmek
Öğlen
Tavuk çorbası 1 kepce
Yumurtalı soğan oturması
Okuldaydim yemek zorunda kaldim
Akşam
1 kepçe.tarhana çorbası
2 kasik Kıymalı semiz otu yemegi
2.kasik yogurt
2.5 lt su
11705 adim 337 puan
Eki Görüntüle 2837499
Arrietty_ sedulu @neutral
Afiyet olsun canım menün çok güzel.
menün az olmuş ama olur Arada öyle. Afiyet olsun kuzuSabah
Birkaç tane badem
3 kare bitter
Öğleden sonra
1 gün kurusu kayısı
Akşam üzeri
Birkaç dilim salatalık
Akşam (iftar saatinde)
3 yk bulgur pilavı
5 yk kabak yemeği
Salata
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre oldu, daha da içerim.
Eki Görüntüle 2837539
4200 adım: 126 p
Bugün biraz karnım ağrıdığından doğru düzgün bir şey yapamadım.
Arrietty_ sedulu
Afiyet olsun canım güzel menü.Günün menüsü
Sahur;
2yk yulaf
1kase ev yoğurdu
3çilek
Bolca su
iftar;
1 kepçe tarhana çorba
8yk fırında şakşuka (1yk zeytinyağı ile yapıldı)
Boll salata
Yarım dilim tb ekmek
5zeytin,3 hurma
Su;8 bardak 2.5 tamamlanacak
Spor yok temizlik yaptım adım sayarım yok 2 gün daha beni idare edebilirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
Arrietty_ sedulu
Bence de dümdüzdür ya. Şimdi bir chloe karnı olmayabilir ama düzdür düz.Sabah bulayım eski fotomu bir de yeni cekeyim bakarsınızmide kısmı güzel eridi de alt göbek var bence yine dümdüz olması lazım o görüntü yok
Tatlım kahve seviyorsan iç, kısıtlama kendini. Günde bir fincan iç. Porsiyon kontrol et. Önemli olan hiç yapmamak değil kararında yapmak. O yüzden pişman olma. Menün çok güzel, afiyet olsun.
Bence de dümdüzdür ya. Şimdi bir chloe karnı olmayabilir ama düzdür düz.
Tekrar tekrar gecmis olsun canim. Dis agrisi kotu. Umarim biran önce kurtulursun dis derdindenGünaydın kızlar..
Arrietty_
Canım, arada haber veremedim, bu hafta ağrılı geçti maalesef.. Yarın gideceğim doktora, çekilmesi gerek dişin, apse oluştuğu için geçen sefer çekemedi.. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum, gargara yapıyorum daha yeni dindi ağrısı.. Yarını da sağsalim atlatırsam yeni haftadan buradayım inşaAllah
Zor tabi ya göbek cidden zor gidiyor. Sanırım ağırlıkla çalışmak gerek onun içim kaptanım.esmeriiim kizlar duz değil yahu olsa niye uğraşayım bu kadar mezun olur giderdim sıkılaşma yapmam lazım doğum sonrası ne kadar zor alt göbek eritmek
Wauw! Helal olsunEki Görüntüle 2837562
Gruba katıldığım ilk zamanki halim yani Before- chloe başlayalı 3 gün olmuştu
Eki Görüntüle 2837563
Bu da 4-5 gün önce çektiğim foto yani after. Bu chloe etkisi tabii gruba katıldığımdan beri 5 kilo verdim. İşte böyle...
Gayet güzel menünMerhabaaa
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Minik peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dl ekmek
Öğlen
Tavuk çorbası 1 kepce
Yumurtalı soğan oturması
Okuldaydim yemek zorunda kaldim
Akşam
1 kepçe.tarhana çorbası
2 kasik Kıymalı semiz otu yemegi
2.kasik yogurt
2.5 lt su
11705 adim 337 puan
Eki Görüntüle 2837499
Arrietty_ sedulu @neutral
Afıyet olsun
Pirinç cok degılse arada olur sıkma canınıSahur 04.30
Kekikli kaz yumurtası
3 tane siyh zytin
4 top peynir
Bir dilim kaşar peynir
2 tk süzme yoğurt
1 tk çemen
İftar 20.00
Bir kepçe mercimek çorbası
4 köfte. 2şer tane kabak patlıcan kırmızı ve yeşil biber fırın yemeğiydi.
Bir porsiyon pirinç pilavı
Bir kase yoğurt
2 hurma
Bir kase lahana havuç yoğurt dereotu sarımsak karışımından salata.
Ara
Bi bardak süt içine bi tutam tarçın bi çk bal
Su iki lt olur.
Sporlar sonra
Arrietty_ sedulu
Afıyet olsun canım29 Nisan Perşembe
Günün menüsü
Sahur;
2yk yulaf
1kase ev yoğurdu
3çilek
Bolca su
iftar;
1 kepçe tarhana çorba
8yk fırında şakşuka (1yk zeytinyağı ile yapıldı)
Boll salata
Yarım dilim tb ekmek
5zeytin,3 hurma
Su;8 bardak 2.5 tamamlanacak
Spor yok temizlik yaptım adım sayarım yok 2 gün daha beni idare edebilirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
Arrietty_ sedulu
Süt koyuyorum 50 ml kadar ondan sıkıntı yapıyorum yoksa zararı yok tabı 2 den fazla ıcmıyorum cunkuTatlım kahve seviyorsan iç, kısıtlama kendini. Günde bir fincan iç. Porsiyon kontrol et. Önemli olan hiç yapmamak değil kararında yapmak. O yüzden pişman olma. Menün çok güzel, afiyet olsun.
Vuuaw harıka ayy tekrar mı denesem chloe ya cok guzel olmussun. Benım dogum deformesi oldugundan gıtmıyor sanırım karnımEki Görüntüle 2837562
Eki Görüntüle 2837563
Bu da 4-5 gün önce çektiğim foto yani after. Bu chloe etkisi tabii gruba katıldığımdan beri 5 kilo verdim. İşte böyle...
kesin benimde bi psikoloğa ihtiyacım var . Cok bunaldım. Evin içinde 3 çocuk topla temizle yikahergun ayni. Bazen sabahyataktan kalkmak istemiyorum kalkarken ağlayasım geliyor.evet benim de belki bir psikologa falan gitmemde yarar var, ama ona bile usenir oldum boyle bir bitmislik var ustumde
Canim saclarin cok hoş görünüyor. Rengide tam benlik. Ben yaklaşık 5 yıl kızıl kullandım bakımı zor olduğu için kumrala boyatipbidaha da hiç boyanmadim. Simdi ise tesetturluyum. Hiç boya falan yok@ozrengin kos, bizim kafadan birini daha bulduk
Noram sagol canim bilgiler icin. Olculu yemegi ogrenmek hepimizin hedefi olsun gerçekten
Harikasın valla maşallah sanaEki Görüntüle 2837562
Eki Görüntüle 2837563
Gecmis olsunnArrietty_ sedulu @neutral @Ozzybal
Kizlar bugun cok sacma bi gun gecirdim sabah 7 civari 1 tane sade sut paket olanlardan 200 ml sanirim
Aksam 5 gibi 1 tantuni ve 1 ayran
14 bin adim 420 puan
Kizlar annem ameliyat oldu bu gece yogun bakimda kalicagi icin eve dondum yarin gidicem tekrar. Tarti bildirimi yapabilicem sabah
Vay vay vay gayet güzel olmuşsun canım chloe iste bu yüzden favorim çok seviyorumEki Görüntüle 2837562
Eki Görüntüle 2837563
Çok teşekkür ederim.Wauw! Helal olsun
Birçok diyet programında bir bardak süt var. 50 ml sütten hiçbir şey olmaz. Sıkıntı yapma.Gayet güzel menün
Afıyet olsun
Pirinç cok degılse arada olur sıkma canını
Afıyet olsun canım
Süt koyuyorum 50 ml kadar ondan sıkıntı yapıyorum yoksa zararı yok tabı 2 den fazla ıcmıyorum cunku
Alt karnımda benimde var zaten ama genel olarak toparlıyor. 2 Weeks shred yaptım iki kere. Zor ama etkili.Vuuaw harıka ayy tekrar mı denesem chloe ya cok guzel olmussun. Benım dogum deformesi oldugundan gıtmıyor sanırım karnım
Çok sağol canım. Bu gruba başlamasam bırakmıştım. Aslında hep birlikte yapmış olduk yani. Tabii senin verdiğin kilonun yanında bizimki devede kulak ama sana daha çok maşallahHarikasın valla maşallah sana
Sağol kaptan. EminimVay vay vay gayet güzel olmuşsun canım chloe iste bu yüzden favorim çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?