Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun..Menemen için çok severim ama aksam yersem cok cabuk aciktiriyor beni gerci ben hep açım da
Zamnla ac olmayacaksın
Alt karnımda benimde var zaten ama genel olarak toparlıyor. 2 Weeks shred yaptım iki kere. Zor ama etkili.
Youtubtanmı acıyorsun kendı sıtesınden mi. Hangı programı yapıyorsun

Sağol kaptan. Eminim Arrietty_ ve senim çook daha iyidir. Siz daha uzun süredir yapıyorsunuz.
Yok kız nerdeee ben 70 li kilolardayken keşfettim ilk yaptığımda çok güzel oldu etkisi gerçi şimdide fena sayılmaz ama bel ve göbekte daha yolum var incelmesi için

Zamnla ac olmayacaksın

Youtubtanmı acıyorsun kendı sıtesınden mi. Hangı programı yapıyorsun
Kendi sitesi de youtube’a Atıyor zaten. Ben 2 weeks shred yaptım. Bitti. Şimdi kendim chloeden kafama göre takılıyorum. Ama Ramazan bitsin yeni programa başlayacağım.
Yok kız nerdeee ben 70 li kilolardayken keşfettim ilk yaptığımda çok güzel oldu etkisi gerçi şimdide fena sayılmaz ama bel ve göbekte daha yolum var incelmesi için
Yaa bunu duyduğuma üzüldüm. O zaman her gün de olsa 10 dk abs video yapmak lazım.

Canim cok gecmisolsun . Rabbım acil şifalar versin.

Diyetime göre fazlaydı diyelim

Tesekkurler, daha iyi bas agrim ama tamamen gitmedi, ustune bir de boynum tutuldu (gecen seneden kalan bi hastalik, ilk oldugunda 4 kutu agri kesici ile durabiliyordum, normal degil de kotu bir tutulma )
Allah şifa versin canım boyun da çok zor ya
takim icli es adim yarisi oluyor, takimlar arasi donem donem oluyor ve takimlar arasi yarislara herkes dahil olmali ama kaptanlar daha dogrusunu yazarlar :)
Evet ben beş gündür takımdayım 50 bine tamamlayamadım haftaya bakacağız artık
bizim takimda yurt disinda daha cok var sanirim, o yuzden biz yenebiliriz bu kez onlari Arrietty_
Tabii neden olmasın
Teşekkür ederim sayacağım bundan sonra

Xiaomi band 5 aldım araştırdım da bütçeme göre şimdilik en iyisi bu gibi deneyimleyince yazarım
Ben de onu almaya karar vermiştim ne güzel tesadüf olmuş. Ne zaman geliyor kullanınca yorumla da memnun kalırsam ben de alayım

Merhaba kızlar.
Bugun sabahtan öğlene kadar ders, öğleden sonra bahçeye gittik. Hareketli bir gün oldu. Gelince de iftar. Çamaşır yoğurt mayalama vb daha yeni oturdum sayılır. Böyle de bir perşembe günü geçti. Yarın tartı günü. 69u görürsem çok mutlu olacağım. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ❤

Insallah 70lerden dusmus olursun

Allah şifa versin. Bende koku tamamen yok değil az alıyorum. Bugün de burun akıntısı ve boğaz ağrısı başladı. Şu an halsizlik vs yok ama devam ederse gideceğim.

Sağ ol canım

kendine bir bitki cayi ve hurma/kayisi ile keyif yapsan mesela? bir film ac veya kitap oku vaktin varsa... ama en guzeli kulakliklari takip disarida yuruyus yapmak (soyluyorum ama ben de uygulayabilsem keske )
Ya sorma ben böyle sabahın 6 sında uyanıp kendine filtre kahve yapan instamomlar var ya onlara çok özeniyorum. Sonra da ağırlık çalışıp yoga yapıyorlar. Ahdım var bir gün ben de yapacağım.

Aynen bende bu geç farketmiş olmak benim ayıbım ama yemeden içmeden yapınca geri fazlasıyla alınıyor herşey den yiyip porsiyon dikkat etmek ömürlük
Gunaydınnn kızlar. Süpürge vileda banyo yıkamak balkon yıkamak.. dahada spor yapmıycam. Bılıyosunuz normalde delı gıbı yaparım
Bilmezmiyiz
Tesekkurler, daha iyi bas agrim ama tamamen gitmedi, ustune bir de boynum tutuldu (gecen seneden kalan bi hastalik, ilk oldugunda 4 kutu agri kesici ile durabiliyordum, normal degil de kotu bir tutulma )
Tutulma gerçekten çok fena inşeAllah çabucak iyileşir bidaha yaşamazsın

Günü yinede güzel kapatmışsın bence
Adım güzel menü zengin ve porsiyon kontrolü güzel olmuş
Afiyet olsun gayet güzel
Bence bu kadar yoğun bir gün için oldukça iyi, hem de erken kapatmissin günü. Cok geçmiş olsun annecigine

Ayyy arada geliyor öyle ataklar tartı öncesi pilav olmasaymış şahane bir gün olurmuş ama sahursuz yarına toparlanır gibi
Ben menüyü begendim☺

Cok beğenecektim pilavi gormeseydim
Ayneeennn bende pilavı görene kadar herşey güzel gidiyordu
Herşey sıvı olunca normal kuzu acıkman
arada olur canim bence ama tarti oncesi gun olmasamiydi bugun cok zor kotu ve ac bi gun geçirdim ben de ama şuraya yazarken oyle cok yemişim gibi hissediyorum ki acim halbuki açççç Allahim bu iştah ne olacak bizdeki
Bunların hepsi tartı öncesi stresinden
Menü az ve öz olmuş
Aklımız yaptıklarımızda değil yapamadıklarımızda diyorsun yani
30 dk leslie 90 puan
10000 adım 300 puan
Toplam 390 puan
Arrietty_ sedulu

Güzel menü
Kuzu acıkırsın tabi alt alta sıralamışsın yediklerini görende yediklerinde bişey var zannedecek iki öğünde kahvaltı olmuş akşam tok tutacak bişeyler yeseydin bari Sporlar şahane zaten
Her daim yapma zaten ama efsane oldu 2 gün boyunca senin için yarın güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum
Az kaldı kuzu orucuna başlarsın inşeAllah ayy benimde canım menemen istedi şöyle acılı ve yumurtasız
Sabah:
2 kraker
2 kasar peynir dlm
Ogle:
1 kasarli sandwich
Ara:
1 bardak Kahveli sut
Domates/salatalik
Aksam:
1 karniyarik (yagsiz kizartilmis)
1 litre su
0,5 litre isirganotu cayi

Arrietty_ sedulu
Güzelll afiyet olsun
Afiyet olsun..Menemen için çok severim ama aksam yersem cok cabuk aciktiriyor beni gerci ben hep açım da
Ayy buna gülsem mi üzülsem mi bilemedim hepimiz acıızzz acccc
Kısırı pek Bi severim afiyet olsun kaptanım ama az olmamış mı sanki sen de biz gibi tartı öncesi aççç geziyon dimi
Valla ben blendır la bızzzttt yapıyorum oluyor bitiyor mi band sadece adım sayıyor onun öyle kötü alışkanlıkları yok maaleseeff ama yorumlara bakarken kol salladıkça adım sayan bileklikler görmüştüm ama marka hatırlamıyorum
Tamam canim yorumlri iyice okur alirim..Dolapta kalan hersryi denerim artik

Ya adimsayar olsa 10 bin olur 15 bin adim telefonu sürekli yasiyamiyiruz ki yanımızda..
Aynen öyle bende takıma katılınca şart oldu diyip almıştım iyiki de almışım
Menü azz ve öz olmuşş
Sahur
Ton balıklı salata

Iftar
2kepce şehriye corba
Patlican yemeği
Cacık
Az pide

Su
2.5 litre

Spor
4000 adim 120puan

Arrietty_ sedulu @neutral

Ve 50bin adimi tamamladim
spor 12701 adim 381 puan
Arrietty_ sedulu
Helaaaalll
Sporlarım
Chloe 2.gün 45 dk 450p
7769 adım 225p
------
Toplam 675 puan

sedulu @neutral
Hmm güzel puan
Güzeelllll

Wauw spor ama cok az yemissin tum gun
Valla tartı stresi bana şişkinlik yaptı sanırım çorbayla doydum bişeyde istemedi canım dedim boşver bugünde böyle olsun

Canım hiç takmam ben böyle şeyleri sonuçta herkes kendi için bir şeyler yapmaya çalışıyor ve birbirimize de destek oluyoruz. Bi günümüz bir günümüze uymayabilir. Benim de bu haftam berbattı. Hem dişlerimden dolayı antibiyotik kullandım bundan dolayı özel günüm gecikti onun stresi, hem hasta oldum burnum akıyor boğazım ağrıyor.Büyük ihtimal yarın tartı günü iyi sonuçlar getirmeyecek. Bir de kapanma stresi gerçekten milletçe zor günler geçiyoruz en önemlisi en hafif hasarla atlatmak bedenen ve ruhen. Zamanın varsa kitap oku mesela ben şu an Pirayenin Seyir kitabını okuyorum. Bana çok iyi geliyor.

Aynen bende öyle düşünüyorum inşallah. Teşekkür ederim

Ay tam tersiyim ben de,
Cok uzun sure baya kisa kullandım, bu sene uzatmaya niyetlendim.

Ama kisa cok rahat ya, tam benim gibi tembellere gore
Yahu ben de çok tembelim bakım konusunda ekstra ürün kullanan masajlar bakımlar yapan kremlenen hatunlara çok özeniyorum bende yapıcam diyip amaaaannn şimdi kim uğraşacak diyip bırakıyorum bak mesela curl girl baktım ammmaaaannn dedim baktığımda özrndiğimle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…