Hmmm. Yarin menumu degiseyim. Bakalim daha saglikli olurmuMenün sağlıksız duruyor sadece peynirden gelen protein var
Zamnla ac olmayacaksınAfiyet olsun..Menemen için çok severim ama aksam yersem cok cabuk aciktiriyor benigerci ben hep açım da
Youtubtanmı acıyorsun kendı sıtesınden mi. Hangı programı yapıyorsunAlt karnımda benimde var zaten ama genel olarak toparlıyor. 2 Weeks shred yaptım iki kere. Zor ama etkili.
Yok kız nerdeee ben 70 li kilolardayken keşfettim ilk yaptığımda çok güzel oldu etkisi gerçi şimdide fena sayılmaz ama bel ve göbekte daha yolum var incelmesi içinSağol kaptan. EminimArrietty_ ve senim çook daha iyidir. Siz daha uzun süredir yapıyorsunuz.
Kendi sitesi de youtube’a Atıyor zaten. Ben 2 weeks shred yaptım. Bitti. Şimdi kendim chloeden kafama göre takılıyorum. Ama Ramazan bitsin yeni programa başlayacağım.Zamnla ac olmayacaksın
Youtubtanmı acıyorsun kendı sıtesınden mi. Hangı programı yapıyorsun
Yaa bunu duyduğuma üzüldüm. O zaman her gün de olsa 10 dk abs video yapmak lazım.Yok kız nerdeee ben 70 li kilolardayken keşfettim ilk yaptığımda çok güzel oldu etkisi gerçi şimdide fena sayılmaz ama bel ve göbekte daha yolum var incelmesi için
Canim cok gecmisolsun . Rabbım acil şifalar versin.Arrietty_ sedulu @neutral @Ozzybal
Kizlar bugun cok sacma bi gun gecirdim sabah 7 civari 1 tane sade sut paket olanlardan 200 ml sanirim
Aksam 5 gibi 1 tantuni ve 1 ayran
14 bin adim 420 puan
Kizlar annem ameliyat oldu bu gece yogun bakimda kalicagi icin eve dondum yarin gidicem tekrar. Tarti bildirimi yapabilicem sabah
Diyetime göre fazlaydı diyelimGayet güzel menün
Afıyet olsun
Pirinç cok degılse arada olur sıkma canını
Afıyet olsun canım
Süt koyuyorum 50 ml kadar ondan sıkıntı yapıyorum yoksa zararı yok tabı 2 den fazla ıcmıyorum cunku
Allah şifa versin canım boyun da çok zor yaTesekkurler, daha iyi bas agrim ama tamamen gitmedi, ustune bir de boynum tutuldu (gecen seneden kalan bi hastalik, ilk oldugunda 4 kutu agri kesici ile durabiliyordum, normal degil de kotu bir tutulma)
Evet ben beş gündür takımdayım 50 bine tamamlayamadım haftaya bakacağız artıktakim icli es adim yarisi oluyor, takimlar arasi donem donem oluyor ve takimlar arasi yarislara herkes dahil olmali ama kaptanlar daha dogrusunu yazarlar :)
Tabii neden olmasın
Ben de onu almaya karar vermiştim ne güzel tesadüf olmuş. Ne zaman geliyor kullanınca yorumla da memnun kalırsam ben de alayımTeşekkür ederim sayacağım bundan sonra
Xiaomi band 5 aldım araştırdım da bütçeme göre şimdilik en iyisi bu gibi deneyimleyince yazarım
InsallahMerhaba kızlar.
Bugun sabahtan öğlene kadar ders, öğleden sonra bahçeye gittik. Hareketli bir gün oldu. Gelince de iftar. Çamaşır yoğurt mayalama vb daha yeni oturdum sayılır. Böyle de bir perşembe günü geçti. Yarın tartı günü. 69u görürsem çok mutlu olacağım. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ❤
Harika çok yakışmış canım. Ne güzel bir renk
Ayyy inşallah canım ❤Insallah70lerden dusmus olursun
Allah şifa versin. Bende koku tamamen yok değil az alıyorum. Bugün de burun akıntısı ve boğaz ağrısı başladı. Şu an halsizlik vs yok ama devam ederse gideceğim.Herkesin farklı semptomları oluyor. İnşeAllah değilsindir ama 1 gün daha bekle ağırlaşma olursa tedbir amaçlı test yaptırırsın.Kotkutmak istemem ama eltim gündüz iyiyken akşam koku alamıyorum demiştieşide rahatsızdı biraz grip gibiydi test yaptılar eşi negatif kendi pozitif çıkmıştı
Sağ ol canımbilemiyorum hic canim ama insallah korona degildir, gecmis olsun
rengi biraz soluk durmus gibi geldi bana, daha canli bir renk mi olsabir de etekleri guzel ama ust tarafi biraz abarti olmus gibi. foto gonderecegine de pisman ettik seni ama kilon cok yerinde, harikasin
oooh ne guzel tum isler bitmis, sporlar harika, daha ne olsun
Ya sorma ben böyle sabahın 6 sında uyanıp kendine filtre kahve yapan instamomlar var ya onlara çok özeniyorum. Sonra da ağırlık çalışıp yoga yapıyorlar. Ahdım var bir gün ben de yapacağım.kendine bir bitki cayi ve hurma/kayisi ile keyif yapsan mesela? bir film ac veya kitap oku vaktin varsa... ama en guzeli kulakliklari takip disarida yuruyus yapmak (soyluyorum ama ben de uygulayabilsem keske)
Aynen bende bu geç farketmiş olmak benim ayıbım ama yemeden içmeden yapınca geri fazlasıyla alınıyor herşey den yiyip porsiyon dikkat etmek ömürlükKilo verme işini aceleye getirmeden zamana yayarsan ve hayat prensibi haline dönüşürse kalıcı olarak kilo verebilirsin
Kısa sürede vermeye kalkarsan en önemlisi sağlıktan da olursun
Ben şahsen böyle düşünüp uygulamaya çalışıyorum
Bir de ben hiçbirşeyi kendime yasaklamıyorum ama sadece ölçüsünü ufak tutuyorum
Ben yemeden içmeden kilo vermeye karşı olanlardanım
BilmezmiyizGunaydınnn kızlar. Süpürge vileda banyo yıkamak balkon yıkamak.. dahada spor yapmıycam. Bılıyosunuz normalde delı gıbı yaparım
Tutulma gerçekten çok fena inşeAllah çabucak iyileşir bidaha yaşamazsınTesekkurler, daha iyi bas agrim ama tamamen gitmedi, ustune bir de boynum tutuldu (gecen seneden kalan bi hastalik, ilk oldugunda 4 kutu agri kesici ile durabiliyordum, normal degil de kotu bir tutulma)
Günü yinede güzel kapatmışsın benceArrietty_ sedulu @neutral @Ozzybal
Kizlar bugun cok sacma bi gun gecirdim sabah 7 civari 1 tane sade sut paket olanlardan 200 ml sanirim
Aksam 5 gibi 1 tantuni ve 1 ayran
14 bin adim 420 puan
Kizlar annem ameliyat oldu bu gece yogun bakimda kalicagi icin eve dondum yarin gidicem tekrar. Tarti bildirimi yapabilicem sabah
Merhabaaa
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Minik peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dl ekmek
Öğlen
Tavuk çorbası 1 kepce
Yumurtalı soğan oturması
Okuldaydim yemek zorunda kaldim
Akşam
1 kepçe.tarhana çorbası
2 kasik Kıymalı semiz otu yemegi
2.kasik yogurt
2.5 lt su
11705 adim 337 puan
Eki Görüntüle 2837499
Arrietty_ sedulu @neutral
Afiyet olsun gayet güzel
Bence bu kadar yoğun bir gün için oldukça iyi, hem de erken kapatmissin günü. Cok geçmiş olsun annecigine
Ayyy arada geliyor öyle ataklar tartı öncesi pilav olmasaymış şahane bir gün olurmuş ama sahursuz yarına toparlanır gibiSahur 04.30
Kekikli kaz yumurtası
3 tane siyh zytin
4 top peynir
Bir dilim kaşar peynir
2 tk süzme yoğurt
1 tk çemen
İftar 20.00
Bir kepçe mercimek çorbası
4 köfte. 2şer tane kabak patlıcan kırmızı ve yeşil biber fırın yemeğiydi.
Bir porsiyon pirinç pilavı
Bir kase yoğurt
2 hurma
Bir kase lahana havuç yoğurt dereotu sarımsak karışımından salata.
Ara
Bi bardak süt içine bi tutam tarçın bi çk bal
Su iki lt olur.
Sporlar sonra
Arrietty_ sedulu
Ayneeennn bende pilavı görene kadar herşey güzel gidiyorduBen menüyü begendim☺
Cok beğenecektim pilavi gormeseydim
Herşey sıvı olunca normal kuzu acıkmanArrietty_ sedulu @neutral @Dilber Hala
Ay bugun cok aciktim durdum, eskiden boyle olmamıştım, neyse erken yaticam zaten.
Gun icinde sabah detoks kurumu ictim, 2 sade kahve, 1 buyuk bitki cayi, elma sirkeli magnezyumlu su ictim.
1. 5 lt de ekstradan su.
20 dak yoga 40p
10500 adim 315p
Toplam 355 puan.
Belki daha yururum ama uyuyakalma ihtimalim daha yuksek.Eki Görüntüle 2837530
Bunların hepsi tartı öncesi stresindenarada olur canim bence ama tarti oncesi gun olmasamiydi bugun cok zor kotu ve ac bi gun geçirdim ben de ama şuraya yazarken oyle cok yemişim gibi hissediyorum ki acim halbuki açççç Allahim bu iştah ne olacak bizdeki
Menü az ve öz olmuşSabah
Birkaç tane badem
3 kare bitter
Öğleden sonra
1 gün kurusu kayısı
Akşam üzeri
Birkaç dilim salatalık
Akşam (iftar saatinde)
3 yk bulgur pilavı
5 yk kabak yemeği
Salata
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre oldu, daha da içerim.
Eki Görüntüle 2837539
4200 adım: 126 p
Bugün biraz karnım ağrıdığından doğru düzgün bir şey yapamadım.
Arrietty_ sedulu
Aklımız yaptıklarımızda değil yapamadıklarımızda diyorsun yaniSaol teşekkür ederim
İnşallah bi etkisi olmaz. Bugün için sahur yapmamayı düşünüyodum. İyice kesinleşti sahur yapmam artık.O açlık hissi bir iki hafta gidiyor ama nefis isteği gitmiyor bende. Sürekli aklım yiyemedklerimde
29 Nisan Perşembe
Günün menüsü
Sahur;
2yk yulaf
1kase ev yoğurdu
3çilek
Bolca su
iftar;
1 kepçe tarhana çorba
8yk fırında şakşuka (1yk zeytinyağı ile yapıldı)
Boll salata
Yarım dilim tb ekmek
5zeytin,3 hurma
Su;8 bardak 2.5 tamamlanacak
Spor yok temizlik yaptım adım sayarım yok 2 gün daha beni idare edebilirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
Arrietty_ sedulu
Kuzu acıkırsın tabi alt alta sıralamışsın yediklerini görende yediklerinde bişey var zannedecekReglim yaklaştı ve gün içinde su içemediğim için karın bölgem şiş ve ödemli. Çok mutsuzum valla.
Sahur
2 kare pide
Çeçil peyniri ve biraz krem peynir
1 yumurta
Salata domates
3-4 zeytin
4 küçük kuru kayısı
1 kuru incir
3 çilek
1 ceviz
750 ml su
400 ml dukan
İftar
3 dilim pastırma çemensiz
1 dilim peynir
Biraz çeçil peyniri
4-5 zeytin
Bol domates ve salata
1 çilek
1 ceviz
1 hurma
1 bardak tek şekerli çay
Çok açım kızlar. Hiç doymadım valla. Maden suyu ve limona vericem kendimi.
2 tane 750 ml su içilecek zaten 1 tanesi de bitti.
Spor
40 dk chloe 400p
10 dk wallsit 200p
30 dk yürüyüş 75 p
8400 adım 242p
Toplam: 917 p
Arrietty_ sedulu esmeriiim
Eki Görüntüle 2837550
Her daim yapma zaten ama efsane oldu 2 gün boyunca senin için yarın güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum09.30 dunku smoothienin kalani(200 kalori)
1 haslanmis yumurta
Ara=1 gun kurusu,4 findik
Ara=15 kabak cekirdegi
20.00 yeni smoothie ( maydanoz,ispanak,
minik muz-minik elma-minik avokado,dereotu,
8 findik,2 gun kurusu,az yogurt,1 kasik chia)
250 kalori gibi.
1 haslanmis yumurta...
1.5 lt su, 2 Turk kahvesi,1 neskafe, 4 bitki cayi
Bugun biraz durgundum su icemedim adimi da 10000e tamamladim evde zorla.
Smoothieyi kilo verme amacli yapmadim pek, tamamen meraktanhevesimi aldim bu ara yapmam artik Eki Görüntüle 2837554
Az kaldı kuzu orucuna
Güzelll
Afiyet olsun..Menemen için çok severim ama aksam yersem cok cabuk aciktiriyor benigerci ben hep açım da
Kısırı pek Bi severimKahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates yeşil çay 30 gr çeçil peyniri 2 tk tahin pekmez
Akşam
3 yk kısır
Su 3 lt
9000 adım 270 puan
Arrietty_ @Melegimkorusun
Bugün rest yaptım temizlikle uğraştım 2 saat o kadar
Eki Görüntüle 2837583
Valla ben blendır la bızzzttt yapıyorum oluyor bitiyorBen de annemin makinesini yuruttum cunku fiyatlari 2 katina cikmis.
Vestel mix&go.
Valla guzelmis tavsiye ederim..ama bazilari tam parcalamiyormus dikkat edersin arastirirken.
Adim sayari ben de merak ettim de mesela kolundayken baska seylerde yaparken artiyor mu acaba.mesela yemek yaparken el kipirdadikca
Aynen öyle bende takıma katılınca şart oldu diyip almıştım iyiki de almışımTamam canim yorumlri iyice okur alirim..Dolapta kalan hersryi denerim artik
Ya adimsayar olsa 10 bin olur 15 bin adim telefonu sürekli yasiyamiyiruz ki yanımızda..
Menü azz ve öz olmuşşArrietty_ sedulu @neutral
Menüm;
Sabah sadece su.
Yemeğe kadar 1 havuç, biraz çiğ kabak ve fıstık.
İkindi; 1 tabak türlü, 2 kaşık yoğurt
Akşam 2 hurma.
Spor; 21x 16 tane kol egzersizi(48p), 8248 adım 1 saat 5 dk normal yürüdüm. (65p)
Toplam: 113 puan iken ceza yemişim-100, geriye kaldı 13 puan .
Eki Görüntüle 2837594
Hmm güzel puan
Güzeelllll
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
7zeytin 75 grama yakın süzme peynir
10 çiğ badem
Kayısılı yeşil çay
Su
İftar
Bir kase tarhana çorbası
150 gram civarı tavuk fırında üc dilim patates
Bolca salata
2 hurma
iki litre su içtim
spor yok bugün çok yoğun geçti sonra da uyumuş kalmışım
4700 adım atmışım 141 puan
Yarın sporu telafi edeceğim inşallah
Arrietty_ sedulu @neutral
Valla tartı stresi bana şişkinlik yaptı sanırımWauw sporama cok az yemissin tum gun
Canım hiç takmam ben böyle şeyleri sonuçta herkes kendi için bir şeyler yapmaya çalışıyor ve birbirimize de destek oluyoruz. Bi günümüz bir günümüze uymayabilir. Benim de bu haftam berbattı. Hem dişlerimden dolayı antibiyotik kullandım bundan dolayı özel günüm gecikti onun stresi, hem hasta oldum burnum akıyor boğazım ağrıyor.Büyük ihtimal yarın tartı günü iyi sonuçlar getirmeyecek. Bir de kapanma stresi gerçekten milletçe zor günler geçiyoruz en önemlisi en hafif hasarla atlatmak bedenen ve ruhen. Zamanın varsa kitap oku mesela ben şu an Pirayenin Seyir kitabını okuyorum. Bana çok iyi geliyor.Dunku menum
sabah sutle kahve
ogle domates corbasi, haslanmis yumurta, salam ile sandvic
ara cay, 2 adet kuru incir (tum gun gozumun onunde cikolatali kek ile savastim, o yuzden ogle yemegini de biraz doyurucu yemek istedim)
aksam 4yk pilav, 3 firinda tavuk budu, yogurtlu biber
Aksam da kavun ve dondurma ile savastim yememek icin, kizimla esim yediler
su 1.5lt civarinda
boynum tutulunca sporlar iptal oldu, sadece 3bin civari adimim vardi
S sadece_ben esim cok uzgunum sana bu hafta iyi bir es olamadim
Arrietty_ sedulu @neutral kaptanlarim izin verirseniz ben menu paylasmaya devam edecegim ama haftaya tablolardan muaf olmak istiyorum, sizi bosuna ugrastirmayayim
Benim yerimde yapıver kuzuYa sorma ben böyle sabahın 6 sında uyanıp kendine filtre kahve yapan instamomlar var ya onlara çok özeniyorum. Sonra da ağırlık çalışıp yoga yapıyorlar. Ahdım var bir gün ben de yapacağım.
Ağır yerlerimi kaldırırsam o saatte tabiki yaparımBenim yerimde yapıver kuzu
Aynen bende öyle düşünüyorum inşallah. Teşekkür ederimAynen bende bu geç farketmiş olmak benim ayıbım ama yemeden içmeden yapınca geri fazlasıyla alınıyor herşey den yiyip porsiyon dikkat etmek ömürlük
Bilmezmiyiz
Tutulma gerçekten çok fena inşeAllah çabucak iyileşir bidaha yaşamazsın
Günü yinede güzel kapatmışsın bence
Adım güzel menü zengin ve porsiyon kontrolü güzel olmuş
Afiyet olsun gayet güzel
Ayyy arada geliyor öyle ataklar tartı öncesi pilav olmasaymış şahane bir gün olurmuş ama sahursuz yarına toparlanır gibi
Ayneeennn bende pilavı görene kadar herşey güzel gidiyordu
Herşey sıvı olunca normal kuzu acıkman
Bunların hepsi tartı öncesi stresinden
Menü az ve öz olmuş
Aklımız yaptıklarımızda değil yapamadıklarımızda diyorsun yani
Güzel menü
Kuzu acıkırsın tabi alt alta sıralamışsın yediklerini görende yediklerinde bişey var zannedecekiki öğünde kahvaltı olmuş akşam tok tutacak bişeyler yeseydin bari Sporlar şahane zaten
Her daim yapma zaten ama efsane oldu 2 gün boyunca senin için yarın güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum
Az kaldı kuzu orucunabaşlarsın inşeAllah ayy benimde canım menemen istedi şöyle acılı ve yumurtasız
Güzelllafiyet olsun
Ayy buna gülsem mi üzülsem mi bilemedim hepimiz acıızzz acccc
Kısırı pek Bi severimafiyet olsun kaptanım ama az olmamış mı sanki sen de biz gibi tartı öncesi aççç geziyon dimi
Valla ben blendır la bızzzttt yapıyorum oluyor bitiyormi band sadece adım sayıyor onun öyle kötü alışkanlıkları yok maaleseeff ama yorumlara bakarken kol salladıkça adım sayan bileklikler görmüştüm ama marka hatırlamıyorum
Aynen öyle bende takıma katılınca şart oldu diyip almıştım iyiki de almışım
Menü azz ve öz olmuşş
Helaaaalll
Hmm güzel puan
Güzeelllll
Valla tartı stresi bana şişkinlik yaptı sanırımçorbayla doydum bişeyde istemedi canım dedim boşver bugünde böyle olsun
Yahu ben de çok tembelim bakım konusundaAy tam tersiyim ben de,
Cok uzun sure baya kisa kullandım, bu sene uzatmaya niyetlendim.
Ama kisa cok rahat ya, tam benim gibi tembellere gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?