Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın herkese
1-2 saat daha bekleyeyim tartılmak için diyordum ama sonuç öyle güzel ki beklemeye hiç gerek kalmadı
Ve de bugün reglimin 2.günü yani

Geçen hafta: 59
Bu hafta ise: 57.9
Fark: 1.1 kg
%1.864

Arrietty_ sedulu

Emin olmak için 3 kez çıktım tartıya üçünde de aynı sonucu gösterdi.

Insan inanamiyor degil mi

Tebrik ederim
Hedefinide gectin artik

Günün yüz yogasi videosu

Buda ben ve sedulu ile alt Karin calismak isteyenler icin günün videosu

20 tekrar 5 tur yapalim
Ustune 30dk kardio
Kendisi 20 demis ama

Gunaydin kizlar,

Ozzybal aman dur esine kestirme. Kisa sacin tek zor tarafi guzel bir kuafor bulmak. Sac kisa olunca en ufak bir yanlis kesim mahvedebiliyor.
Diger tum masraflardan kisip sac kesime parayi bayiyoruz canim 2 ayda bir ama degiyor yani. Ben cok severim kisa sac, erkek saci modeli de cok kullandim, asimetrik kesim de. Bu sene değişiklik uzayiyorum, bu gordugunuz uzun hali

Insan inanamiyor degil mi

Tebrik ederim
Hedefinide gectin artik
Evet gerçekten inanması zor oldu
Teşekkür ediyorum, evet hedefime ulaştım sonunda. Başta sen ve sedulu kaptan olmak üzere tüm takım arkadaşlarım sayesinde. Eğer buraya dahil olmasaydım rüyamda göremezdim bu sonucu. Gerçekten yıllaaaar oldu. Ben buraya 65 kg ile geldim ama 14.takıma başladığımda 71 kiloydum. O sıralar 68-71 bandında çok gezdim. Ama şu anda bambaşka bir yerdeyim. çünkü kaçamak olan bir şey olduğunda akşam "ben gruba nasıl yazarım bunu yediğimi olmaz yiyemem" deyip kendimi tuttum. Gruba ve gruptakilere karşı saygımı kaybetmek istemedim. Sizin kadar çok olmasa da egzersize özen göstermeye çalıştım. Ne kadar teşekkür etsem az. Sağolun varolun ❤❤❤❤❤

Ben de Arrietty_ nin attigi yuz masaji videolari sayesinde artik gunluk kremimi unutmadan suruyorum her gun, yoksa onda bile bazen unutuyorum.

Cirly girl kolay ya, gozun korkmasin

Günaydın kızlar.. Hayırlı cumalar..
Güzel eksiler görmeniz dileğiyle

Doktor randevum pazartesiye kaldı, biraz daha beklemem gerek, nasıl kötü olmuşsa artık düzelmiyor ki çekilsin ben de kurtulayım Neyse dönüyorum buraya da, özlemişim bayağı, 1 haftadır hasta gibi yatıyorum resmen.. Tartı da kötü bir rakam gösterip canımı sıkmaz umarım

Ama ben dun
Ama ben dun aksam uyuya kalmışım menü yazmayı unuttum

Tekrar tekrar gecmis olsun canim. Dis agrisi kotu. Umarim biran önce kurtulursun dis derdinden

Çok sağol canım.. Ağrısı bayağı azaldı ama tam geçmiyor, çekilse de kurtulsam..

Gecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119

Çok güzel bir eksi

Tebrikler canım
Özlediğim kilolardasınn

Tebrikler gercekten darısı bizlere olsun

Tamam kaptan bugün yapıcam
Tebrik ederim canım gerçekten azimli gittin gruba geldiğinden beri kaçamak neredeyse yok gibiydi menülerinde ölçülerinde iyiydi. Bu yüzden kilo verimi daha kolay oldu. Spor yapmaya da gayret ettin challengelara katıldın. Tebrik ederim tekrardan sıra kilo koruma da artık

Aslinda tüm olay kendinde bitiyor
Biz sadece motivasyonu kayip etmeyin ve saglikli sekilde verin diye destek olmaya calisiyoruz.
Sporunda guzeldi ki, hemen verdin kilolarini
Halbuki daha esas listeye alacaktik seni 6 ay dolunca
Hedefe ulassanda ayrilma burdan
Ah uzuldum hala duzelmedigine. Az kaldi Pazartesiye. Ama dis agrisi cok kötü birsey
Önce saglik. Kiloyu verirsin su saglik sorunlarini duzeltte
Kizlar orumcekagi kremi diyorum ve susuyorum
Hic duymadim. Bakayim neymis o

Tebrikler canım
Sağol canım, ben de özlemiştim bu kiloyu
Tebrikler gercekten darısı bizlere olsun
İnşaallah canım. Senin beslenme düzenin çok güzel, bence kısa zamanda ulaşırsın
Elimden geleni yapmaya çalıştım, çok teşekkür ediyorum.
Benim en büyük pişmanlıklarımdan biri oldu 14.takım kapanınca yarışmadan ayrılmak. Hatta gidip yazdığım mesajı buldum gerçekten ayrılmak istiyorum yazmışım. esas listeye 18 mayısta anca girebilecektim ama gerçekten listede olmayı çok isterdim.
Ayrılmak istemiyorum ben de buradan hatta eş yarışına girebileyim diye 50 bin adım yapmaya çabalamıştım. Zaten ayrılırsam fazla rahat takılmaya başlarım. O yüzden ben burada bir köşede kalayım kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…