MasallahGecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119
Çok güzel sonuç tebriklerGecen hafta:122
Insan inanamiyor degil miGünaydın herkese
1-2 saat daha bekleyeyim tartılmak için diyordum ama sonuç öyle güzel ki beklemeye hiç gerek kalmadı
Ve de bugün reglimin 2.günü yani
Eki Görüntüle 2837673
Geçen hafta: 59
Bu hafta ise: 57.9❤
Fark: 1.1 kg
%1.864
Arrietty_ sedulu
Emin olmak için 3 kez çıktım tartıyaüçünde de aynı sonucu gösterdi.
Evet gerçekten inanması zor olduInsan inanamiyor degil mi
Tebrik ederim
Hedefinide gectin artik
Yahu ben de çok tembelim bakım konusundaekstra ürün kullanan masajlar bakımlar yapan kremlenen hatunlara çok özeniyorum bende yapıcam diyip amaaaannn şimdi kim uğraşacak diyip bırakıyorum bak mesela curl girl baktım ammmaaaannn dedim baktığımda özrndiğimle kaldım
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Ama ben dun aksam uyuya kalmışımGunaydin 4.takim citirlarigeldi mi yine tarti günü
Niyetli olan arkadaslar 12-15 arasi tartilmasi en dogrusu olur.
Bildirim yaparken foto+not, ustunde tarih ve Kullanici ismi belli olduguna dikkat edin.
Herkesin bildiri yapmasi gerek :)
@neutralOzzybal @Ayse_M Alys @Emeeelll @Melegimkorusun @Dilber Hala @noram @Asi Matmazel
@DarkqueennOaktree @Vaveyylla @Ozgenurrrr @Ressamgibi @Only_Eylul @aedenli @aysunayy @KumraL_KrakeR @Onlymemeself sedulu @esmeriiim @Serina08 @klbk33 S sadece_ben @stitch asena87 Varyemez Lenochka @Ceydos @AppLesma
Kilomuzu hatirliyalim
***4.Takım 724. Etap***
neutral (61.85/)
Ozzybal (74/)
Ayse_M (86.3/)
Emeeelll (70.1/)
Alys (59/)
Melegimkorusun (62.8/)
Dilber Hala (60.3/)
Noram (60.7/)
Asi Matmazel (71.3/)
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 724. Etap***
Darkqueen (63.2/%) Yeni üye, Bt 24.03.21, bk 66.55, Hk 54
Oaktree (63.8/63.6/0.2/%0.313) Yeni üye, Bt 25.02.21, bk 66.7 , Hk 58
Vaveyylla (61.7/60.5/1.2/%1,945) Yeni üye, Bt 09.04.21, bk 64 Hk 55
Ozgenurrrr (72/) Yeni üye, Bt 17.04.21, bk 72 Hk 57
Only_Eylul (74. 4/) Yeni üye, Bt 20.04.21, bk 74.4 Hk 64
Ressamgibi (72/) Yeni üye, Bt 19.04.21, bk 72 Hk 55
Aselmhmmd (61.5) Yeni üye, Bt 24.04.21, bk 61.5 Hk 55
aedenli (60.8) Yeni üye, Bt 24.04.21, bk 60.8 Hk 52
aysunayy (81) Yeni üye, Bt 24.04.21, bk 81 Hk 65
Onlymemeself (122 ) Yeni üye, Bt 22.04.21, bk 122 Hk 75
Kumral_kraker (75.9) 494. Etapda 65 kg ile mezün olan uye geri döndü Bk 75.9 Hk 65
*** Izinli & Free üyeler ***
sedulu (61.6) 722.Etapda mezun olan üye
esmeriiim (60.5/)
Klbk33 (51.8/)
AKovser (72.1/) 652.Etapda bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü. HK 60
asena87 ( 65.2/) 679.Etapda 60.7 ile izne ayrilan üye geri döndü. HK 55
sadece_ben (60.2/%)Yeni üye, bt 08.01.2021 Bk 62,5 Hk 57
nurdeva ( 59/) bat 12.03.2021 bk 65 , hk 58
cikocev (86.8/) Yeni üye, Bt 30.01.21, bk 91.7 , Hk 65
Rockandroll (64.7/) bat 24.12.20, bk 70, HK 58
Ceydos (73/) 63.9 kg ile 670.Etapda izne ayrilan üye geri döndü
ozrengin (66/) 717. Etapda izne ayrildi
stitch (69.65/) 67.4 ile 658. Etapda izne ayrilan üye geri döndü bk 72.7
serina08 (78.9/) 718.Etapda 78.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
AppLesma (71.1/) 722.Etapda 70.9 kg izne ayrilan üye
Pisi pisi kopatim (66.95/) 722.Etapda 66.95 kg ile izne ayrilan üye
Tekrar tekrar gecmis olsun canim. Dis agrisi kotu. Umarim biran önce kurtulursun dis derdinden
Gecen hafta:122
Günaydın herkese
1-2 saat daha bekleyeyim tartılmak için diyordum ama sonuç öyle güzel ki beklemeye hiç gerek kalmadı
Ve de bugün reglimin 2.günü yani
Eki Görüntüle 2837673
Geçen hafta: 59
Bu hafta ise: 57.9❤
Fark: 1.1 kg
%1.864
Arrietty_ sedulu
Emin olmak için 3 kez çıktım tartıyaüçünde de aynı sonucu gösterdi.
Kizlar orumcekagi kremi diyorum ve susuyorum
Tebrikler gercektenEvet gerçekten inanması zor oldu
Teşekkür ediyorum, evet hedefime ulaştım sonunda. Başta sen vesedulu kaptan olmak üzere tüm takım arkadaşlarım sayesinde. Eğer buraya dahil olmasaydım rüyamda göremezdim bu sonucu. Gerçekten yıllaaaar oldu. Ben buraya 65 kg ile geldim ama 14.takıma başladığımda 71 kiloydum. O sıralar 68-71 bandında çok gezdim. Ama şu anda bambaşka bir yerdeyim. çünkü kaçamak olan bir şey olduğunda akşam "ben gruba nasıl yazarım bunu yediğimi olmaz yiyemem" deyip kendimi tuttum. Gruba ve gruptakilere karşı saygımı kaybetmek istemedim. Sizin kadar çok olmasa da egzersize özen göstermeye çalıştım. Ne kadar teşekkür etsem az. Sağolun varolun ❤❤❤❤❤
Tamam kaptan bugün yapıcamGünün yüz yogasi videosu
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Buda ben vesedulu ile alt Karin calismak isteyenler icin günün videosu
Burçin Yıldız on Instagram: "Alt Karın- Bel çevresi için Süper Etkili seri 🔥 Her hareket 15-20 tekrar aralarda 10-15 sn dinlen tüm seriyi tamamla 🔥 Başa dön 4 tur 🔥 Üzerine 20 dk cardio ödev 🤟 Hadi bakalım 😎 . . #pilatesetiler #burcinyildiz #karınkas
3,056 likes, 27 comments - burcinyildiz___ on February 26, 2021: "Alt Karın- Bel çevresi için Süper Etkili seri 🔥 Her hareket 15-20 tekrar aralarda 10-15 sn dinlen tüm seriyi tamamla 🔥 Başa dön 4 tur 🔥 Üzerine 20 dk cardio ödev 🤟 Hadi bakalım 😎 . . #pilatesetiler #burcinyildiz #karınkası...www.instagram.com
20 tekrar 5 tur yapalim
Ustune 30dk kardio
Kendisi 20 demis ama
Tebrik ederim canım gerçekten azimli gittin gruba geldiğinden beri kaçamak neredeyse yok gibiydi menülerinde ölçülerinde iyiydi. Bu yüzden kilo verimi daha kolay oldu. Spor yapmaya da gayret ettin challengelara katıldın. Tebrik ederim tekrardan sıra kilo koruma da artıkEvet gerçekten inanması zor oldu
Teşekkür ediyorum, evet hedefime ulaştım sonunda. Başta sen vesedulu kaptan olmak üzere tüm takım arkadaşlarım sayesinde. Eğer buraya dahil olmasaydım rüyamda göremezdim bu sonucu. Gerçekten yıllaaaar oldu. Ben buraya 65 kg ile geldim ama 14.takıma başladığımda 71 kiloydum. O sıralar 68-71 bandında çok gezdim. Ama şu anda bambaşka bir yerdeyim. çünkü kaçamak olan bir şey olduğunda akşam "ben gruba nasıl yazarım bunu yediğimi olmaz yiyemem" deyip kendimi tuttum. Gruba ve gruptakilere karşı saygımı kaybetmek istemedim. Sizin kadar çok olmasa da egzersize özen göstermeye çalıştım. Ne kadar teşekkür etsem az. Sağolun varolun ❤❤❤❤❤
Aslinda tüm olay kendinde bitiyorEvet gerçekten inanması zor oldu
Ah uzuldum hala duzelmedigine. Az kaldi Pazartesiye. Ama dis agrisi cok kötü birseyGünaydın kızlar.. Hayırlı cumalar..
Güzel eksiler görmeniz dileğiyle
Doktor randevum pazartesiye kaldı, biraz daha beklemem gerek, nasıl kötü olmuşsa artık düzelmiyor ki çekilsin ben de kurtulayımNeyse dönüyorum buraya da, özlemişim bayağı, 1 haftadır hasta gibi yatıyorum resmen.. Tartı da kötü bir rakam gösterip canımı sıkmaz umarım
Hic duymadim. Bakayim neymis oKizlar orumcekagi kremi diyorum ve susuyorum
Sağol canım, ben de özlemiştim bu kiloyuTebrikler canım
İnşaallah canım. Senin beslenme düzenin çok güzel, bence kısa zamanda ulaşırsınTebrikler gercektendarısı bizlere olsun
Elimden geleni yapmaya çalıştım, çok teşekkür ediyorum.Tebrik ederim canım gerçekten azimli gittin gruba geldiğinden beri kaçamak neredeyse yok gibiydi menülerinde ölçülerinde iyiydi. Bu yüzden kilo verimi daha kolay oldu. Spor yapmaya da gayret ettin challengelara katıldın. Tebrik ederim tekrardan sıra kilo koruma da artık
Benim en büyük pişmanlıklarımdan biri oldu 14.takım kapanınca yarışmadan ayrılmak. Hatta gidip yazdığım mesajı buldum gerçekten ayrılmak istiyorum yazmışım.Aslinda tüm olay kendinde bitiyor
Biz sadece motivasyonu kayip etmeyin ve saglikli sekilde verin diye destek olmaya calisiyoruz.
Sporunda guzeldi ki, hemen verdin kilolarini
Halbuki daha esas listeye alacaktik seni 6 ay dolunca
Hedefe ulassanda ayrilma burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?