Ben yollamadim bu ara. Anneanne fildir fildir geziyor. Dun test yaptir yoksa gelemezsin dogum gününe dedimÇocuklar gitmiyor mu ananeye azıcık kafa dinlersin.
Ben yollamadim bu ara. Anneanne fildir fildir geziyor. Dun test yaptir yoksa gelemezsin dogum gününe dedim
Biraz acimasizca ama hic Anlamiyor ya. Deli oluyorum
Annem hem aşı oldu hem de kendini müthiş koruyor tedbirleriyleBen yollamadim bu ara. Anneanne fildir fildir geziyor. Dun test yaptir yoksa gelemezsin dogum gününe dedim
Biraz acimasizca ama hic Anlamiyor ya. Deli oluyorum
50 yasindaasi olmadi mi, yasi kac?
benimkiler olmus da rahatladim, annem calisiyor, babam da geziyor aynen.
Disarida komsular veya evde maskeli oturdugunu dusunmuyorum.Annem hem aşı oldu hem de kendini müthiş koruyor tedbirleriyle
Ben hem mecburiyetten hem keyfiyetten yürüyüş yapmış olmak için fıldır fıldır sokaklarda geziyorum
En iyisi senin anne ile yan yana gelip kol kola gezmek
Annem hem aşı oldu hem de kendini müthiş koruyor tedbirleriyle
Ben hem mecburiyetten hem keyfiyetten yürüyüş yapmış olmak için fıldır fıldır sokaklarda geziyorum
En iyisi senin anne ile yan yana gelip kol kola gezmek
Merhaba herkeseGunaydin kizlar , yeni haftaniz cok mutlu, saglikli, keyifli gecer umarim.
***Bugun KONTROL TARTI gunumuz, ac karnina tartilip, kilonuzu ve cuma gunu icin hedefinizi yazmayi unutmayin. (Fotograf paylasmaniza gerek yok, sadece cuma gunleri fotografli tarti bildirimi yapiyoruz.)
Basgul hepinizin yuzunu guldurur umarim..
H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys @Emeeelll @esmeriiim @Serina08 @Oaktree @Dilber Hala @Darkqueenn @noram Lenochka Ozzybal @sadece_ben @stitch @asena87 @Melegimkorusun @klbk33 @AKovser @Ressamgibi Varyemez @AppLesma @Onlymemeself @Only_Eylul @Vaveyylla @Asi Matmazel @aysunayy @aedenli @Nalyeccc KumraL_KrakeR
Sağol canım.Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Sana da kolaylıklar versin
Evet canim, muaf olursam çok iyi olur, 2-3 gün durumuma bakayım, olmadı izin isterim kaptanimdan, çok sağol
Evet şu an kızım kucagimda, bırakır bırakmaz oğlumla film izleme bahanesiyle uyuyacağımOgle arasinda yogami yaptim bir gevsedim, simdi de bitki cayimi yaptim, bilgisayar basindayim.
Kizlar bol bol rahatlamaya calisin bu donemde, ozellikle eve cocukla kapanmak durumunda olan arkadaslar, bol bol rahatlatacak seyler yapin, bol bol esneyin, bitkisel caylar icin, bitkisel yaglar surunun, olmadi gunduz yatin cocuklarla uyuyun.
Ablam var 51 yaşında50 yasinda
Olmadi daha asi. Sira gelmedi
Babam yine gittigi yer belli. Annem her komsu ile gorusuyor. Eve misafir vs
Sağol canım, bakalım kaç adım çıkacak merak ediyorum, kahve keyfimide yapıp başlıyorum birazdan.Kolay gelsin. Senin sporun hepimizden ağır bugün.
Bu akşam bende de karaşimşek varoh oh
ben de karasimsek yapicam, yanina bolca salata.
oglen de yogurtlu bir karisim yapayim diyorum klasik kahvaltidansa, degisiklik olsun.
Evet pro oldum reklamlarda kalktı oh rahatladımNasil kizardin canim üyelik mi aldın...
Sağol canım, bakalım kaç adım çıkacak merak ediyorum, kahve keyfimide yapıp başlıyorum birazdan.
Merhabalar kızlar yazamadım sabahtan beri ev temizliyorum çamaşır filan derken yeni oturdum totomun üstüne kilo bildirimime gelecek olursam canımı sıktı bir parça daha çok eksi bekliyodum olmadı neyse sağlık olsun diyorum
Cuma 85.9
Bugun 85.8
Cumaya hedef 85.5 diyim az tutuyum hedefi bakalım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Bu akşam bende de karaşimşek var
Analar çeker yükü kimsenin bilesi yokben benimkinin icine cok cok az sebze katmaya karar verdim, robottan cekicem, cocuklar gormesin diye,
bu ara sebzeye burun kiviriyorlar, bir sekilde kaktirmam lazim
Sen bakarsın çaresine tatlım ohooo ne ki senin içineksi eksidir kiz, denir mi oyle sey.
bak bana uhuuuu
neyse haftaici bakicaz caresine napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?