Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yollamadim bu ara. Anneanne fildir fildir geziyor. Dun test yaptir yoksa gelemezsin dogum gününe dedim
Biraz acimasizca ama hic Anlamiyor ya. Deli oluyorum
Annem hem aşı oldu hem de kendini müthiş koruyor tedbirleriyle

Ben hem mecburiyetten hem keyfiyetten yürüyüş yapmış olmak için fıldır fıldır sokaklarda geziyorum

En iyisi senin anne ile yan yana gelip kol kola gezmek

Disarida komsular veya evde maskeli oturdugunu dusunmuyorum.
Burda sokaga cikma yassgi yok. En yakin aile ile gorusmeyi tavsiye e diyorlar. Anne, kardes vs.

Sirf kendi keyfi icin gezdigi icin cok kizginim.

Ogle arasinda yogami yaptim bir gevsedim, simdi de bitki cayimi yaptim, bilgisayar basindayim.

Kizlar bol bol rahatlamaya calisin bu donemde, ozellikle eve cocukla kapanmak durumunda olan arkadaslar, bol bol rahatlatacak seyler yapin, bol bol esneyin, bitkisel caylar icin, bitkisel yaglar surunun, olmadi gunduz yatin cocuklarla uyuyun.

ha ha ha
tum kurallara karsi isyankar goruyorum seni,
bak sonun hayirli degil he

benim de bu sene yaza asi olurum umudum vardi, asilama cok yavas burada, kaldik gene yazin gorunen o ki,
ama surekli fikir degistiriyom he, onun stresi var ne zamandir.

bir diyom ozrengin geziyor bak sen de gidebilirsin, bir diyom iki kucuk cocukla nereye gidiyon.

Merhaba herkese
Sabah giremedim iş güçten ama kilom sabit. 57.9 çıktım yine bu sabah.

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Sana da kolaylıklar versin
Sağol canım.
Ozzybal izin değil de üstlerde bu hafta menüden ve spordan muaf tutayım seni cuma yine tarti bildirimi yaparsın olur mu ? İzin istiyorum dersen Arrietty_ kaptanima sorman lazim o tutuyor izinlerin listelerini
Evet canim, muaf olursam çok iyi olur, 2-3 gün durumuma bakayım, olmadı izin isterim kaptanimdan, çok sağol
Evet şu an kızım kucagimda, bırakır bırakmaz oğlumla film izleme bahanesiyle uyuyacağım

Merhabalar kızlar yazamadım sabahtan beri ev temizliyorum çamaşır filan derken yeni oturdum totomun üstüne kilo bildirimime gelecek olursam canımı sıktı bir parça daha çok eksi bekliyodum olmadı neyse sağlık olsun diyorum
Cuma 85.9
Bugun 85.8
Cumaya hedef 85.5 diyim az tutuyum hedefi bakalım
Arrietty_ sedulu H3RA_

Ozzybal geçmiş olsun kuzulara, Allah kolaylık versin. Benim sıpalar büyüdü çok şükür, geçmişe baktığımda nasıl başa çıkmışım diyorum.

Alys 5 onlukları gördün ne güzel çıkan artıları çok takma. Zaten gram farkı bir sürü sebebi olabilir. Bir dönem aynı kilolardaydık sen bana göre daha hızlı verdin.

Varyemez bizim sitede yürüyüş için çok rahat. Sosyal mesafeni koruduğun sürece dışarı çıkmaktan korkmuyorum ben. Şehirden uzak bir ilçede yaşıyorum sayılar bile hep en düşük çıkıyor oturduğum bölgede.

oh oh

ben de karasimsek yapicam, yanina bolca salata.

oglen de yogurtlu bir karisim yapayim diyorum klasik kahvaltidansa, degisiklik olsun.
Bu akşam bende de karaşimşek var
Nasil kizardin canim üyelik mi aldın...
Evet pro oldum reklamlarda kalktı oh rahatladım zaten telefonun ekranı ufacık birde reklam yarısını dolduruyor hem kırmızı olunca havalı oluyormuş

Sağol canım, bakalım kaç adım çıkacak merak ediyorum, kahve keyfimide yapıp başlıyorum birazdan.

sen direk sporlarini kat inip cikma olarak paylas

ilk insan sinir oluyor da, rutine donunce evde illa ki bir hareketli oluyorsun, o evde hic spor yapmasan da aktif bir yasamin olur

eksi eksidir kiz, denir mi oyle sey.

bak bana uhuuuu

neyse haftaici bakicaz caresine napalim.

ben benimkinin icine cok cok az sebze katmaya karar verdim, robottan cekicem, cocuklar gormesin diye,
bu ara sebzeye burun kiviriyorlar, bir sekilde kaktirmam lazim
Analar çeker yükü kimsenin bilesi yok

Dün pis kokan karnabahardan gizli gizli köfte yaptım çocuklara bir tane kalmamış tabakta hepsini bitirmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…