Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yollamadim bu ara. Anneanne fildir fildir geziyor. Dun test yaptir yoksa gelemezsin dogum gününe dedim
Biraz acimasizca ama hic Anlamiyor ya. Deli oluyorum
Ya en iyisini demişsin bırak acımasızca olsun sağlık bu. Bende anneme kızıyorum gezdiğinde lafımı sakınmadan söylüyorum. Benimki ilk doz biontech aşısı oldu. Haftaya 2. Doz var. Babamın yaşı tutuyordu annem de o vesileyle oldu aşı. Benimki de 50 yaşında

Yavrum eksisin işte daha ne istiyorsun ödül de yapmadın mi sen ondandır

Tamam canım ben seni cumaya kadar muaf yazayım cumadan sonra bakarız duruma göre vakit bulursan uğra arada sen yaz yine menülerini.

Çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.

Süper. Çok değişik. Teşekkür ederim. Ohh afiyet olsun..

Ben onceden haftada 3 kilo 2 kilo verirdim.. Ben de kaçamak yapmiyorum ama bir yerde yanlış var neden ki?? Simdi 1-1.5 gidiyor porsiyonlar mi fazla geliyor ki yoksa yaslandim mi
Önceleri gider evet canım ama sonra yavaşlıyor aslında normal olanı da o haftada 1 kilo normal yani

Ben onceden haftada 3 kilo 2 kilo verirdim.. Ben de kaçamak yapmiyorum ama bir yerde yanlış var neden ki?? Simdi 1-1.5 gidiyor porsiyonlar mi fazla geliyor ki yoksa yaslandim mi

cunku haftada 2 3 kg vermenin mumkunati yok da ondan, ilk zamanlarda giden sey senin yagin kasin degil ki, vucudundaki odem.

yani gercekten bilimsel olarak imkani yok 3 kg yagdan vermenin,
1 kg yag ortalama 7bin kalori eder,
senin 3 kg vermen icin 21bin kalori acigi olusturman lazim, ne sporla ne de diyetle bunu olusturabilirsin.

o yuzden suan sevinmelisin bence, haftada 1-1.5 kilo da cok cok iyi bir rakam, eger tamamen yagdan gidiyorsa hele de yeme de yaninda yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…