Ya en iyisini demişsin bırak acımasızca olsun sağlık bu. Bende anneme kızıyorum gezdiğinde lafımı sakınmadan söylüyorum. Benimki ilk doz biontech aşısı oldu. Haftaya 2. Doz var. Babamın yaşı tutuyordu annem de o vesileyle oldu aşı. Benimki de 50 yaşındaBen yollamadim bu ara. Anneanne fildir fildir geziyor. Dun test yaptir yoksa gelemezsin dogum gününe dedim
Biraz acimasizca ama hic Anlamiyor ya. Deli oluyorum
Bende bir ara brokoli köftesi yapıyordum artık normal yiyor brokoliyiAnalar çeker yükü kimsenin bilesi yok
Dün pis kokan karnabahardan gizli gizli köfte yaptım çocuklara bir tane kalmamış tabakta hepsini bitirmişler
Yavrum eksisin işte daha ne istiyorsunMerhabalar kızlar yazamadım sabahtan beri ev temizliyorum çamaşır filan derken yeni oturdum totomun üstüne kilo bildirimime gelecek olursam canımı sıktı bir parça daha çok eksi bekliyodum olmadı neyse sağlık olsun diyorum
Cuma 85.9
Bugun 85.8
Cumaya hedef 85.5 diyim az tutuyum hedefi bakalım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Tamam canım ben seni cumaya kadar muaf yazayım cumadan sonra bakarız duruma göre vakit bulursan uğra arada sen yaz yine menülerini.Sağol canım.
Evet canim, muaf olursam çok iyi olur, 2-3 gün durumuma bakayım, olmadı izin isterim kaptanimdan, çok sağol
Evet şu an kızım kucagimda, bırakır bırakmaz oğlumla film izleme bahanesiyle uyuyacağım
He ya börek yediydim az da olsaYavrum eksisin işte daha ne istiyorsunödül de yapmadın mi sen ondandır
Ben diyorum hep yediginiz börekler sizi tırmalıyor diyeHe ya börek yediydim az da olsacumaya inşallah güzel eksi olsun diyelim
Haklısın valla ah tutabilsek kendimizi de odul modül yapmasakBen diyorum hep yediginiz börekler sizi tırmalıyor diyeolsun 100 gr olsun eksi olsun
Cumayi iple çekiyorum ödül icinHaklısın valla ah tutabilsek kendimizi de odul modül yapmasak
Çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.Merhaba, tarti gününü unutmuşum, ama sabah tartilmistim.
Cuma: 73.50
Pazartesi: 73.60
Hedef: 73 kg
İki gecedir çocuklardan dolayi uykusuzum. Ufak tefek rahatsızlıkları var, oglum alerjik rinit oldu, kızım da disten dolayi atesleniyor. O yüzden spor ve suyu çok ihmal ediyorum. Bugun en azından suya çok dikkat edeceğim, çünkü kızım su içmeyip sadece emiyor.
Süper. Çok değişik. Teşekkür ederim. Ohh afiyet olsun..Önce patlıcanı biraz zeytinyağı ve su ile haşlama gibi pişirdim sonra tereyağı koydum içine yumurta kırdım. Ekmeksiz yiyemiyorum bu yüzden yumurta yemenin yollarını arıyorum sürekli. Uyduruk bir şey oldu ama ben içine biber de doğradım bence domateste konabilir, işte kafana göre.
Önceleri gider evet canım ama sonra yavaşlıyor aslında normal olanı da o haftada 1 kilo normal yaniBen onceden haftada 3 kilo 2 kilo verirdim.. Ben de kaçamak yapmiyorum ama bir yerde yanlış var neden ki?? Simdi 1-1.5 gidiyor porsiyonlar mi fazla geliyor ki yoksa yaslandim mi
Yaa dondurma dedin beni benden aldın simdiCumayi iple çekiyorum ödül icin
Dondurma yiyecegimha ama en az 1.5 kilo vermis olmazsam yemem..
Tamam kaptanım. Öyle yapıyım en iyisiYavrum senin menülerde kaçamak falan yok ödem olmustur bi dukan birası yapsana
Her kat arası 50 sguatta eklersem inceltirim bacaklarısen direk sporlarini kat inip cikma olarak paylas
ilk insan sinir oluyor da, rutine donunce evde illa ki bir hareketli oluyorsun, o evde hic spor yapmasan da aktif bir yasamin olur
Ben onceden haftada 3 kilo 2 kilo verirdim.. Ben de kaçamak yapmiyorum ama bir yerde yanlış var neden ki?? Simdi 1-1.5 gidiyor porsiyonlar mi fazla geliyor ki yoksa yaslandim mi
mantı zararsız dimi seducum bende senin gibi düşünüyorumBen diyorum hep yediginiz börekler sizi tırmalıyor diyeolsun 100 gr olsun eksi olsun
Yaa dondurma dedin beni benden aldın simdiödül yok dedim amma dondurmaya dayanamam yaaw yazda geliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?