Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftada 1-1.5 kg versem zil takıp oynarım.
Diyetisyene ilk başladığımda doyurucu bir menüyle 1 kg tamamen yağdan vermiştim ki listeyi tam yiyemeden.
Sevdim ben benim diyetisyeni bugün aradı taşınmadan dolayı gidemiyordum iki haftadır. Kilolar ne durumda diye, yarın için izin belgesi çıkarttıracakmış bana. Gel bir bakalım liste yazalım duruma göre dedi.

benim artik iyice yavasladi galiba, 500 grami opup basima koyacagim,
ama sorun yok, vucut baya toparladi kendini,

ben zaten bu diyet olayini cok sevdim,
cidden cok enerjik ve modumdadyim,
o kadar zorlamiyorum da kendimi,
erken yiyebiliyorum evden calistigim icin en iyisi o benim icin, ofise gitseydim o konuda zorlanirdim sadece sanirim,
diger her sey olmasi gereken buymus gibi yani.

sevdigim her seyi de ev yapimi olmak kaydiyla yiyorum ara ara, odul gunlerinde falan,
disaridan yememek lazim oldugunu da goruyorum aslinda, ozellikle kullanilan malzemeler yaglar falan uzun sure tuketmeyip tuketince bir yanlislik var bu iste diyorsun zaten.

Önceleri gider evet canım ama sonra yavaşlıyor aslında normal olanı da o haftada 1 kilo normal yani
Aslında dogru Aceleciyim biraz sanirim bu hafta 1.5 vermek istiyorum ama insallah
Yaa dondurma dedin beni benden aldın simdi ödül yok dedim amma dondurmaya dayanamam yaaw yazda geliyor ki
Beni de sorma cok severim..Aslinda tatlıysa aram yok olmasa.yemem ama olunca aklimda kaliyor bir tek dondurma hep aklimda
Insallah yağdan gidiyordur su an gitmese de elbet.gidecek bıktım onlardan
Bir de yazin tup bebek için tekrar başlayacağımız icin ne kadar cok verebilirsem o kadar iyi benim icin

Ben onceden haftada 3 kilo 2 kilo verirdim.. Ben de kaçamak yapmiyorum ama bir yerde yanlış var neden ki?? Simdi 1-1.5 gidiyor porsiyonlar mi fazla geliyor ki yoksa yaslandim mi
Artık yavaşlaması çok normal 1.5 bile fazla haftada.İlk giden ödemdi büyük ihtimalle.Haftada 800gram verebilsem yeter bana :)
Darkqueenn 15000 oldum ben ama dermanım kalmadı kız valla. Daha 15 adım atacak halim yok. Spor da yapınca çok yoruldum.
Ben daha 8000e ulaşamadım bravo valla

Aynen Aralıkta başladı sürecim ama hiç bir şeyde gözüm kalmadı. Vücut şekillendikçe motivasyon artıyor zaten yiyesinde gelmiyor.
2/3 sene önce yaptığım diyet dışarıdan aldığım poğaça ve börekleri hayatımdan çıkartmama sebep olmuştu. İş hayatında olduğum için kahvaltı yapmadan çıkar haftanın 3 günü falan kesin yerdim. Şimdi yemeyi deniyorum hem mideme taş gibi oturuyor hem ısırdığımda sırf yağ yiyormuşum gibi geliyor midem kalkıyor.
Sen 50 lerdesin benimde az kaldı oralara gelmeme. O yüzden az az vereceğiz artık. Hatta 57/58 lerde kalıp incelme odaklıda çalışabilirim.

Artık yavaşlaması çok normal 1.5 bile fazla haftada.İlk giden ödemdi büyük ihtimalle.Haftada 800gram verebilsem yeter bana :)

Ben daha 8000e ulaşamadım bravo valla
ilk hqftalar haftada 1 kilo gitsin istiyorum en az altı beni mutsuz eder en azından bir kaç kıyafetime tekrar sigayim

Ben de daha adim atmadım 1000 olmadi yani...5 gibi bi çıkacağım dışarı 15 bin yapabilsem

ben onun icin spor salonlarinin acilmasini bekliyorum, o zamana kadar walk walk walk modundayim, bir de ip atlayip yoga yapiyorum iste,
bolca kilo vereyim de sonra sekillenirim diyorum
agirlik calisicam zaten, o zaman birazini geri alirim muhtemelen.

bir de acilsa da yuzmeye gidebilsem ah ah
o zaman takimdan cikmam lazim gelir herhalde, biraz artirmam gerekir yediklerimi, simdi bile cok yiyorum o zaman menum ne halde olur bilemiyorum ha ha

Insallah yağdan gidiyordur su an gitmese de elbet.gidecek bıktım onlardan
Bir de yazin tup bebek için tekrar başlayacağımız icin ne kadar cok verebilirsem o kadar iyi benim icin

Karatay hocanin hamileler, emziren anneler vs diye bir kitabi var, ama aslinda daha bebek planlama asamasindan once uygulamaya baslamayi oneriyor iki tarafin da sperm ve yumurta kalitesinin yuksek olmasi icin.

bir goz atmani oneririm.

Darkqueenn 15000 oldum ben ama dermanım kalmadı kız valla. Daha 15 adım atacak halim yok. Spor da yapınca çok yoruldum.
16bn yaptım. Daha da yaparımdA telin jarzı 8 kaldı. Kısmetse akşama devam. Sporda yapmadım oda yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…