- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Dondurulmuş meyve ve sütle yapıyolar denedin mi hiçsu yogurtlu yalanci dondurmalardan yapip hazir etmeli
Haftada 1-1.5 kg versem zil takıp oynarım.cunku haftada 2 3 kg vermenin mumkunati yok da ondan, ilk zamanlarda giden sey senin yagin kasin degil ki, vucudundaki odem.
yani gercekten bilimsel olarak imkani yok 3 kg yagdan vermenin,
1 kg yag ortalama 7bin kalori eder,
senin 3 kg vermen icin 21bin kalori acigi olusturman lazim, ne sporla ne de diyetle bunu olusturabilirsin.
o yuzden suan sevinmelisin bence, haftada 1-1.5 kilo da cok cok iyi bir rakam, eger tamamen yagdan gidiyorsa hele de yeme de yaninda yat.
Dondurulmuş meyve ve sütle yapıyolar denedin mi hiç
Gel bana yardıma açığı kapatırızGittiiıiiiiiii adımlarım gittiğini agliycam şimdi yaaa sabahtan beri yerimde durmadım 8000 e yakın adımım vardı telefona bağlayın dedim saati hepsi sıfırlandı
Hemen geliyorumGel bana yardıma açığı kapatırız
Haftada 1-1.5 kg versem zil takıp oynarım.
Diyetisyene ilk başladığımda doyurucu bir menüyle 1 kg tamamen yağdan vermiştim ki listeyi tam yiyemeden.
Sevdim ben benim diyetisyeni bugün aradı taşınmadan dolayı gidemiyordum iki haftadır. Kilolar ne durumda diye, yarın için izin belgesi çıkarttıracakmış bana. Gel bir bakalım liste yazalım duruma göre dedi.
Gittiiıiiiiiii adımlarım gittiğini agliycam şimdi yaaa sabahtan beri yerimde durmadım 8000 e yakın adımım vardı telefona bağlayın dedim saati hepsi sıfırlandı
Gitmiş valla sildim programı da sinirden of yagitmemistir bir yerlerdedir o arayip bul
Aslında dogruÖnceleri gider evet canım ama sonra yavaşlıyor aslında normal olanı da o haftada 1 kilo normal yani
Yaa dondurma dedin beni benden aldın simdiödül yok dedim amma dondurmaya dayanamam yaaw yazda geliyor ki
Insallah yağdan gidiyordurcunku haftada 2 3 kg vermenin mumkunati yok da ondan, ilk zamanlarda giden sey senin yagin kasin degil ki, vucudundaki odem.
yani gercekten bilimsel olarak imkani yok 3 kg yagdan vermenin,
1 kg yag ortalama 7bin kalori eder,
senin 3 kg vermen icin 21bin kalori acigi olusturman lazim, ne sporla ne de diyetle bunu olusturabilirsin.
o yuzden suan sevinmelisin bence, haftada 1-1.5 kilo da cok cok iyi bir rakam, eger tamamen yagdan gidiyorsa hele de yeme de yaninda yat.
Artık yavaşlaması çok normal 1.5 bile fazla haftada.İlk giden ödemdi büyük ihtimalle.Haftada 800gram verebilsem yeter bana :)Ben onceden haftada 3 kilo 2 kilo verirdim.. Ben de kaçamak yapmiyorum ama bir yerde yanlış var neden ki?? Simdi 1-1.5 gidiyor porsiyonlar mi fazla geliyor ki yoksa yaslandim mi
Ben daha 8000e ulaşamadım bravo vallaDarkqueenn 15000 oldum ben ama dermanım kalmadı kız valla. Daha 15 adım atacak halim yok. Spor da yapınca çok yoruldum.
Aynen Aralıkta başladı sürecim ama hiç bir şeyde gözüm kalmadı. Vücut şekillendikçe motivasyon artıyor zaten yiyesinde gelmiyor.benim artik iyice yavasladi galiba, 500 grami opup basima koyacagim,
ama sorun yok, vucut baya toparladi kendini,
ben zaten bu diyet olayini cok sevdim,
cidden cok enerjik ve modumdadyim,
o kadar zorlamiyorum da kendimi,
erken yiyebiliyorum evden calistigim icin en iyisi o benim icin, ofise gitseydim o konuda zorlanirdim sadece sanirim,
diger her sey olmasi gereken buymus gibi yani.
sevdigim her seyi de ev yapimi olmak kaydiyla yiyorum ara ara, odul gunlerinde falan,
disaridan yememek lazim oldugunu da goruyorum aslinda, ozellikle kullanilan malzemeler yaglar falan uzun sure tuketmeyip tuketince bir yanlislik var bu iste diyorsun zaten.
Artık yavaşlaması çok normal 1.5 bile fazla haftada.İlk giden ödemdi büyük ihtimalle.Haftada 800gram verebilsem yeter bana :)
Ben daha 8000e ulaşamadım bravo valla
Aynen Aralıkta başladı sürecim ama hiç bir şeyde gözüm kalmadı. Vücut şekillendikçe motivasyon artıyor zaten yiyesinde gelmiyor.
2/3 sene önce yaptığım diyet dışarıdan aldığım poğaça ve börekleri hayatımdan çıkartmama sebep olmuştu. İş hayatında olduğum için kahvaltı yapmadan çıkar haftanın 3 günü falan kesin yerdim. Şimdi yemeyi deniyorum hem mideme taş gibi oturuyor hem ısırdığımda sırf yağ yiyormuşum gibi geliyor midem kalkıyor.
Sen 50 lerdesin benimde az kaldı oralara gelmeme. O yüzden az az vereceğiz artık. Hatta 57/58 lerde kalıp incelme odaklıda çalışabilirim.
Insallah yağdan gidiyordursu an gitmese de elbet.gidecek bıktım onlardan
Bir de yazin tup bebek için tekrar başlayacağımız icin ne kadar cok verebilirsem o kadar iyi benim icin
16bn yaptım. Daha da yaparımdA telin jarzı 8 kaldı.Darkqueenn 15000 oldum ben ama dermanım kalmadı kız valla. Daha 15 adım atacak halim yok. Spor da yapınca çok yoruldum.
Hey Masallah16bn yaptım. Daha da yaparımdA telin jarzı 8 kaldı.Kısmetse akşama devam. Sporda yapmadım oda yapılcak
Hey Masallah
Ben hala adim sayari sarj etmedim
Telde ne kadar bakmadim hic.Suan sarjda
Spora yuruyerek gidecegim. Umarim yagmur yagmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?