Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Sana da kolaylıklar versin

Geçmiş olsun, yaparsınız

oh oh

ben de karasimsek yapicam, yanina bolca salata.

oglen de yogurtlu bir karisim yapayim diyorum klasik kahvaltidansa, degisiklik olsun.
Son dakika haberi oğlanlar burada olmayacaklar
Ben de akşam yemeğimi hemen dizayn ettim

Sebze çorbası
Mantar sote
Tavuk ızgara
Yoğurt
Maden suyu
Süt helvası (bana kaldı )

Sezeryan mı oldun normalmi dogum. O alt gobek bendede gtmıyor. Ilk oğlumdan sonra bırdaha hıc bikini gıymedım nefret edıyorum hıc sevmıyorum gobegımı
bence istesen simdi giyebilirsin, hic fazla yok
2 acil sezeryan oldum
Pazartesi spor da hocaya dicem. Bu alt teker nasil toparlanir diye
ben sende hic gobek veya fazlalik goremedim, inceciksin masallah
Daha fazla acik renge cesaret edemem herhal
7.1 bulabilirsem
Veya netden bakarim artik
sac rengin de harika olmus kaptanim
yaaa cok gecmis olsun. kotu olmus acilip yapilamamasi, insallah sonuc guzel olur.. mutlu saglikli gunleriniz olsun
menu de spor da sahane
tamamdir kaptanim, bu aksam yaparim cezami, diyetisyen dusunuyorum aslinda da bu donemde baslarsam listelere henuz uyamam diye erteliyorum. ama yinede bu sabah eksi gordum mutlu oldum
Günaydın canım, kendin de fark etmişsin dengesiz bi gün olmuş. Yolunda gitmeyen bişeyler mi var? Bugün çok daha iyi bi menüyle geleceğinden eminim
yok canim, dun sabah erken ciktim evden, kosturma menusu oldu.. sonrasi esimin israrlari

Eksi gelmene sevindim canım. İstersen buradaki menülere göz gezdir sağlıklı menüler geliyor çünkü sana cesit olur fikir verir belki farklı şeyler hazırlama konusunda. Mesela dün çok güzel ton tabanlı ve yulaf tabanlı pratik pizza tarifleri geldi. Hem sağlıklı hem doyurucu hem de pratik. Not alıp uygulayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…