Şahanesin eşim
Süpersin
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinMerhaba, tarti gününü unutmuşum, ama sabah tartilmistim.
Cuma: 73.50
Pazartesi: 73.60
Hedef: 73 kg
İki gecedir çocuklardan dolayi uykusuzum. Ufak tefek rahatsızlıkları var, oglum alerjik rinit oldu, kızım da disten dolayi atesleniyor. O yüzden spor ve suyu çok ihmal ediyorum. Bugun en azından suya çok dikkat edeceğim, çünkü kızım su içmeyip sadece emiyor.
Geçmiş olsun, yaparsınızMerhaba, tarti gününü unutmuşum, ama sabah tartilmistim.
Cuma: 73.50
Pazartesi: 73.60
Hedef: 73 kg
İki gecedir çocuklardan dolayi uykusuzum. Ufak tefek rahatsızlıkları var, oglum alerjik rinit oldu, kızım da disten dolayi atesleniyor. O yüzden spor ve suyu çok ihmal ediyorum. Bugun en azından suya çok dikkat edeceğim, çünkü kızım su içmeyip sadece emiyor.
Son dakika haberi oğlanlar burada olmayacaklaroh oh
ben de karasimsek yapicam, yanina bolca salata.
oglen de yogurtlu bir karisim yapayim diyorum klasik kahvaltidansa, degisiklik olsun.
Son dakika haberi oğlanlar burada olmayacaklar
Ben de akşam yemeğimi hemen dizayn ettim
Sebze çorbası
Mantar sote
Tavuk ızgara
Yoğurt
Maden suyu
Süt helvası (bana kaldı)
bence istesen simdi giyebilirsin, hic fazla yokSezeryan mı oldun normalmi dogum. O alt gobek bendede gtmıyor. Ilk oğlumdan sonra bırdaha hıc bikini gıymedımnefret edıyorum hıc sevmıyorum gobegımı
ben sende hic gobek veya fazlalik goremedim, inceciksin masallah2 acil sezeryan oldum
Pazartesi spor da hocaya dicem. Bu alt teker nasil toparlanir diye
sac rengin de harika olmus kaptanimDaha fazla acik renge cesaret edemem herhal
7.1 bulabilirsem
Veya netden bakarim artik
yaaa cok gecmis olsun. kotu olmus acilip yapilamamasi, insallah sonuc guzel olur.. mutlu saglikli gunleriniz olsunYa canm braz karisik oldu. Normalde rahiminde kist vardi biraz bağırsağına da bulaşmıştı. Kötu huylu yani kanser ihtimali var demislerdi. En olmadi hem rahmini hemde bagirsagin bir kismini alicaklardi ama hic bisi yapilmadi. Acildi ve kapatildi. Alamamışlar risklii olmus. Sadece patoloji için bikac parca alabilmislr. Kemoterapi görecek ve eger kuculurse kistler tekrar ameliyat dusunebiliriz dediler. Ama suan ameliyatli gibi iste acip kapadılar dikisleri falan var iste canim.
menu de spor da sahaneSelam kızlar
Sahur
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 75 gr civarı süzme peynir
Beş ceviz
Bir bardak çay
Su
iftar
Bir büyük kase tel şehriye çorbası
Bir küçük kase ev yoğurdu
Salata, roka
Bir hurma
22.00 sade maden suyu
2.5 litre su içtim 3 e tamamlarım
spor
11.500 adım 345 puan
180 sn plank 60 puan
Boosted 30dk 120 puan
360 karın hareketleri 60 puan
toplam 585 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ stitch
tamamdir kaptanim, bu aksam yaparim cezami, diyetisyen dusunuyorum aslinda da bu donemde baslarsam listelere henuz uyamam diye erteliyorum. ama yinede bu sabah eksi gordum mutlu oldumGünaydın kızlar hem kontrol tartı günümüz hem de adım challenge var.
Attığınız her adım iki kat puan bol bol yürüyün puanları toplayın.
Menü takip tablosunda ceza alan iki arkadaş var.
@Onlymemeself börekler seni bugün tırmalayacak 120 puanlık cezan var. seç beğen yap o kadar da anlayışlıyım spor konusunda
stitch Menülerinde gözlemlediğim kadarıyla bir değişiklik yok. Neredeyse hemen hemen her gün bir tost ya da sandviç tüketimi var. Diğer tükettiğin karbonlarla birlikte artı çıkmana sebep oluyor. Fark edilmiyor gibi her hafta ufak ufak artılar sonradan ciddi sorun yaratıyor. Diyetisyen desteği almak ister misin ? Ya da değiştirmek için neler yapabiliriz konuşabilirsin burada.
Bu yüzden senin de cezan var.
Ozzybal bu sıra sende performans düşüklüğü sezdim. Sanki bir bıkkınlık gelmiş gibi diyetle ilgili ? Spor falan da az yapıyorsun eski günlerine nazaran. Buraya da fazla girip sohbet etmiyorsun. Canını sıkan şeyleri paylaşabilirsin.
yok canim, dun sabah erken ciktim evden, kosturma menusu oldu.. sonrasi esimin israrlariGünaydın canım, kendin de fark etmişsin dengesiz bi gün olmuş. Yolunda gitmeyen bişeyler mi var? Bugün çok daha iyi bi menüyle geleceğinden eminim
Olmaz o benim nasibimmişkomsuya gonder komsuya
Afiyet şifa olsun canımYogurt
Keten tohumu
Chia
Yaban mersini
Azicik muz
Kabak cekirdegi
Ceviz
Esimin tabagina cikolata da ekledim, bitter olsaydi kendime de ekleyecektim. Cok tatlis oldular.
Eki Görüntüle 2840179
Havan kime güzelimKızlarrr havalı Kraker geldiii
Eksi gelmene sevindim canım. İstersen buradaki menülere göz gezdir sağlıklı menüler geliyor çünkü sana cesit olur fikir verir belki farklı şeyler hazırlama konusunda. Mesela dün çok güzel ton tabanlı ve yulaf tabanlı pratik pizza tarifleri geldi. Hem sağlıklı hem doyurucu hem de pratik. Not alıp uygulayabilirsin.bence istesen simdi giyebilirsin, hic fazla yok
ben sende hic gobek veya fazlalik goremedim, inceciksin masallah
sac rengin de harika olmus kaptanim
yaaa cok gecmis olsun. kotu olmus acilip yapilamamasi, insallah sonuc guzel olur.. mutlu saglikli gunleriniz olsun
menu de spor da sahane
tamamdir kaptanim, bu aksam yaparim cezami, diyetisyen dusunuyorum aslinda da bu donemde baslarsam listelere henuz uyamam diye erteliyorum. ama yinede bu sabah eksi gordum mutlu oldum
yok canim, dun sabah erken ciktim evden, kosturma menusu oldu.. sonrasi esimin israrlari
Diğer takımlaraHavan kime güzelim
Görüntü çok güzel canım afiyet olsunYogurt
Keten tohumu
Chia
Yaban mersini
Azicik muz
Kabak cekirdegi
Ceviz
Esimin tabagina cikolata da ekledim, bitter olsaydi kendime de ekleyecektim. Cok tatlis oldular.
Eki Görüntüle 2840179
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?