Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen sedulu kaptanım valla kırbacından önce kendimi iyi benzettim

Günaydın kızlar
Bugün niyetlendim bakalım bozulmazsa
Kendimi incecik hissediyorum bugün ama tartı aynı kilodasın diyor
Sanırım dün kendi rekorumu kırdığım için bacaklarım pörsümüş
Şuan tartıya çok takılma önemli olan incelmiş olman bazen ödem oluşuyor ve tartı bizi yanıltıyor aylık ya da haftalık mezura ölçümleri yap o zman daha iyi anlarsın inceldiğini

Canim maalesef surekli istemezsen hicbir isi ustlenmiyorlar. Yardim istemek lazim her seferinde ama sen istemeye devam et, bir sure sonra aliskanlik yapar (cok sure sonra )
gunaydin citir arkadasim :)
yine manu ve spor harika. cok guzel istikrarlisin, eminim faydasini goruceksin

Canım bir şey istemiyor sanırım ondan bilemiyorum, az yedim o yemeği de adımların ayrı hesaplandığını hiç görmedim yazılarda kaçırmışım demekki.

Ay 1000 adıma 30 puanmış en altta kaçırmışım onu

ben sadece yuruyus ve yoga yapicam, kardiyo hakkimi yarina sakliyorum, yarin dans challenge gunu
Sadece dansta mi baska birsey yok mu açarız bi zumba ozaman hic te anlamam ama
Olsun Bu puanlama süpermiş kamçiliyor insani belki 1.olurum

Yürüyüşte sana meydan okuyasım var ama korkuyorum 30 bine çıkarsın şimdi

yok hic o rakami gormedim, en cok 25 yapmistim sanirim, o zaman da kaptanla estik, el mecbur

Günaydın kızlar, bugün hayata dönmüş gibi hissediyorum kendimi. Evde daha iş var ama düzen oturdu.
Bende güne her yerim ağrıyarak uyandım, gece yorgunluktan hiç uyuyamadım zaten. Bugün diyetisyen randevum var, bakalım onun tartısı ne diyecek.
İftar içinde güzel bir şeyler hazırlamak istiyorum.

Son 1 dersim kaldı sonra yine duruma göre dışarı çıkıp çöp atarım yürüyüş yaparım
Nasılsa yemekler de hazır

Bugünkü iftar yemeğim

Sebze çorbası
Haşlanmış tavuk budu
Pirinç pilavı
Cacık
Maden suyu
Yeşil soğan
Cevizli kabak tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…