6 saatlik online dersin 3 ü bitti
Kabak tatlımı pişirdim
Tavuk budunu da haşlanması için ocağa koydum
Aynenİki öğünde de mercimek çorbası var ve nohut yemeği. Yanında yeşillik yok mu ya da yoğurt ? Sağlıksız bu şekilde. Bir de adımlarını ayrıca puanlamalısın. Ben birkaç gündür topluyorum ama unutma. 57 dk lık yürüyüş ayrı adımlar için ayrı. Bir kaç kişinin spor hesabından bakabilirsin nasıl olduğuna
Dondurma seni tırmalamasın diye iyi spor yapmışsın
Sen oraya aktar yine menünü ben ekledim ama adım puanların yanmasın. Gözükmüyor çünkü menü sayfamızda
Şuan tartıya çok takılma önemli olan incelmiş olman bazen ödem oluşuyor ve tartı bizi yanıltıyor aylık ya da haftalık mezura ölçümleri yap o zman daha iyi anlarsın inceldiğiniGünaydın kızlar
Bugün niyetlendim bakalım bozulmazsa
Kendimi incecik hissediyorum bugün ama tartı aynı kilodasın diyor
Sanırım dün kendi rekorumu kırdığım için bacaklarım pörsümüş
Canim maalesef surekli istemezsen hicbir isi ustlenmiyorlar. Yardim istemek lazim her seferindeAynenbende çocuklarla cebellesiyorum . Dişlerini fırçalamak gittik. Üstünü ıslanmış kiz oglanda durmuyor adamda kalkıp bu kadın napiyor demiyor. Elinde telefon ne yapıyorsa. Çocukları yatirirken ağladım artık içim almıyor. Dayanamıyorum bu kadar umursamazlığa
gunaydin citir arkadasim :)Selam çıtır Kızlar
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
3.5 ceviz
Bi bardak çay
Su
İftar
Bir kase tarhana çorbası
Dört kaşık kabak yemeği
Boool salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma
22.00
Yarım yeşil elma
su 2,5 litre olur
spor
90 dk normal yürüyüş 90p
Boosted x2 240 p
16250 adım 975 p
Toplam 1305 puan
stitch Arrietty_ sedulu H3RA_
Ben tosbiğin hiçbir yanı ağrımıyor sadece yürüyüş yapıyorum o yüzden olabilir mi acaba?Anaaaammm bugün takımın perti çıkmışherkesin biyeri ağrıyor
Canım bir şey istemiyor sanırım ondan bilemiyorum, az yedim o yemeği deİki öğünde de mercimek çorbası var ve nohut yemeği. Yanında yeşillik yok mu ya da yoğurt ? Sağlıksız bu şekilde. Bir de adımlarını ayrıca puanlamalısın. Ben birkaç gündür topluyorum ama unutma. 57 dk lık yürüyüş ayrı adımlar için ayrı. Bir kaç kişinin spor hesabından bakabilirsin nasıl olduğuna
Dondurma seni tırmalamasın diye iyi spor yapmışsın
Sen oraya aktar yine menünü ben ekledim ama adım puanların yanmasın. Gözükmüyor çünkü menü sayfamızda
Belki 1.olurum diyeAnaaaammm bugün takımın perti çıkmışherkesin biyeri ağrıyor
Belki 1.olurum diyepert etmisim kendimi...onu da olamadım ama
Ben hantal kaldim sizin yanınızda bisey yaptim sandim
Anaaaammm bugün takımın perti çıkmışherkesin biyeri ağrıyor
Aksama doğru kendime gelirim ben..Yuruyus ve leslie kesin yapicam da..du bakalim daha neler katabilirimbugun de ben rekor kirayim bari hazir herkesler havlu atmisken
Aksama doğru kendime gelirim ben..Yuruyus ve leslie kesin yapicam da..du bakalim daha neler katabilirim
Sadece dansta mi baska birsey yok muben sadece yuruyus ve yoga yapicam, kardiyo hakkimi yarina sakliyorum, yarin dans challenge gunu
Sadece dansta mi baska birsey yok muaçarız bi zumba ozaman hic te anlamam ama
OlsunBu puanlama süpermiş kamçiliyor insani belki 1.olurum
Yürüyüşte sana meydan okuyasım var ama korkuyorum 30 bine çıkarsın şimdi
yok hic o rakami gormedim, en cok 25 yapmistim sanirim, o zaman da kaptanla estik, el mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?