Canım normal ayranın içine nane ve dereotu koyuyorum ben. Başka otlar koyan da var ama biz bu ikiliyle seviyoruz. Sonra blenderla bzzzz. Mis gibi oluyor.Yediklerinizi nasıl böyle gram olarak hesaplıyorsunuz bakıyorum da menüleriniz hep ölçülü merakımdan soruyorum
Tadı eminim güzeldir fümelerinotlu ayran nedir burada ne kadar değişik tarifler varsa hepsini öğrenmek istiyorum afiyet olsun
Adımlarınız niye yansın sonuçta size faydası dokundu tabloyu boşverinmenü gayet güzel
Güzel menü bende tarhana içtim bu akşam tarhana candır
afiyet olsun etli nohut en sevdiğim
Geçen gün Kefire taze nane koymuştum çok hoşuma gitmişti ayranıda deneyeyim oda güzel olur eminimCanım normal ayranın içine nane ve dereotu koyuyorum ben. Başka otlar koyan da var ama biz bu ikiliyle seviyoruz. Sonra blenderla bzzzz. Mis gibi oluyor.
25. Daha almadım. Yeşimtaşı Face roller ve dermarollerin de hem yüz hem vucut olanından sipariş vericem. Ayrıca şimdiki çağımızın güzellik algısı yüzünden de bizi bu korkuya itmiyo değillerde. Yada şimdiki gençler bizler dahamındüşkün olduk güzelliğimize bilemiyorum. Vende yaşlanmaktan korkuyorum.Senin yasin kac bu aradayani ben 33 um o yuzden kirisiklik konusunda korkuyorum ne aldin ,gua sha mi?
Afiyet olsunSahur yemeğim
Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Oluyor canım, doğru bak kefire de konur.Geçen gün Kefire taze nane koymuştum çok hoşuma gitmişti ayranıda deneyeyim oda güzel olur eminim
Cok sağol canım, arada geleceğim böyle cumaya kadar.Tamam canım ben seni cumaya kadar muaf yazayım cumadan sonra bakarız duruma göre vakit bulursan uğra arada sen yaz yine menülerini.
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.
Süper. Çok değişik. Teşekkür ederim. Ohh afiyet olsun..
Cuma için olabildiğince adimlarimi paylaşmaya çalışacağım. Ama şu sıra yoğunluğum var, gece uykular düzelince hersey daha iyi olacak.@Onlymemeself @asena87 @Dilber HalaOaktree @klbk33 Ozzybal @Only_Eylul
kizlar cuma es yarisi ve adim yarisinda olmak istiyorsaniz adimlarinizi arttirmaniz gerek
Gunaydin kizlar
Hemen bir selam verip kacacagim
Aksam cocuklari yatirinca Pilim bitmemis ise gelirim :))
Hazirlik yapmam lazim. Pastayi hazir alssydim
İki öğünde de mercimek çorbası var ve nohut yemeği. Yanında yeşillik yok mu ya da yoğurt ? Sağlıksız bu şekilde. Bir de adımlarını ayrıca puanlamalısın. Ben birkaç gündür topluyorum ama unutma. 57 dk lık yürüyüş ayrı adımlar için ayrı. Bir kaç kişinin spor hesabından bakabilirsin nasıl olduğunaArrietty_ @neutral sedulu
Sahur; mercimek çorbası
İftar;mercimek çorbası, nohut yemeği.
Ara; çiğ fıstık biraz, 1 salatalık.
Su; 2.5 litre
Spor; 60 köprü(10p), 30 mekik(5p), 16 kol egzersizi 21x (48p), 9210 adım 57 dk. (142p). Toplam;,205 puan
İki katı puanrı bugün sanırım ben hesaplayacak mıydım?
Eki Görüntüle 2840847
Dondurma seni tırmalamasın diye iyi spor yapmışsınArrietty_ sedulu @neutral
12.00: 2 yumurta tereyağlı, 5 zeytin, çok az çeçil peynir, çeri domates, salatalık, yeşillik
16.00: dondurma ()
17.00: Bitki çayı
18.15: ton balıklı mevsim salata
2lt su, Maden suyu, 1 çay b. Kefir
23.216 adım: 1.392 puan
40 dk leslie boosted : 160 puan
60 dk eva : 300 puan
60 dk tempolu yürüyüş: 150 puan
15 dk chloe ting : 150 puan
Toplam : 2.152 puan
Sen oraya aktar yine menünü ben ekledim ama adım puanların yanmasın. Gözükmüyor çünkü menü sayfamızdaYa sorma geçeri mı peki
pek mümkün değil bu canım o kadar hazırlık vs yorucu oluyor burayı dert etme.Gunaydin kizlar
Hemen bir selam verip kacacagim
Aksam cocuklari yatirinca Pilim bitmemis ise gelirim :))
Hazirlik yapmam lazim. Pastayi hazir alssydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?