Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım normal ayranın içine nane ve dereotu koyuyorum ben. Başka otlar koyan da var ama biz bu ikiliyle seviyoruz. Sonra blenderla bzzzz. Mis gibi oluyor.

Senin yasin kac bu arada yani ben 33 um o yuzden kirisiklik konusunda korkuyorum ne aldin ,gua sha mi?
25. Daha almadım. Yeşimtaşı Face roller ve dermarollerin de hem yüz hem vucut olanından sipariş vericem. Ayrıca şimdiki çağımızın güzellik algısı yüzünden de bizi bu korkuya itmiyo değillerde. Yada şimdiki gençler bizler dahamındüşkün olduk güzelliğimize bilemiyorum. Vende yaşlanmaktan korkuyorum.
Afiyet olsun

Bugün 6 saat online dersim var
Sonrasında yemekleri hazırlayıp anneme gitme bahanesiyle yürüyüş yapma niyetim var

Akşam yemeği olarak düşündüklerim

Sebze çorbası
Pilav
Tavuk (dün oğlan gelir diye fazla çıkarmıştım buzluktan hepsi başıma kaldı)
Salata
Cacık
Kabak tatlısı (pekmezli)
Maden suyu

Herkese günaydın,

Tamam canım ben seni cumaya kadar muaf yazayım cumadan sonra bakarız duruma göre vakit bulursan uğra arada sen yaz yine menülerini.
Cok sağol canım, arada geleceğim böyle cumaya kadar.
Çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.

Süper. Çok değişik. Teşekkür ederim. Ohh afiyet olsun..
Sağol canim
@Onlymemeself @asena87 @Dilber Hala Oaktree @klbk33 Ozzybal @Only_Eylul

kizlar cuma es yarisi ve adim yarisinda olmak istiyorsaniz adimlarinizi arttirmaniz gerek
Cuma için olabildiğince adimlarimi paylaşmaya çalışacağım. Ama şu sıra yoğunluğum var, gece uykular düzelince hersey daha iyi olacak.

İki öğünde de mercimek çorbası var ve nohut yemeği. Yanında yeşillik yok mu ya da yoğurt ? Sağlıksız bu şekilde. Bir de adımlarını ayrıca puanlamalısın. Ben birkaç gündür topluyorum ama unutma. 57 dk lık yürüyüş ayrı adımlar için ayrı. Bir kaç kişinin spor hesabından bakabilirsin nasıl olduğuna
Dondurma seni tırmalamasın diye iyi spor yapmışsın
Ya sorma geçeri mı peki
Sen oraya aktar yine menünü ben ekledim ama adım puanların yanmasın. Gözükmüyor çünkü menü sayfamızda

Gunaydin kizlar
Hemen bir selam verip kacacagim
Aksam cocuklari yatirinca Pilim bitmemis ise gelirim :))
Hazirlik yapmam lazim. Pastayi hazir alssydim
pek mümkün değil bu canım o kadar hazırlık vs yorucu oluyor burayı dert etme.
Eğlenmenize bakın sağlıklı daha nice yaşları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…