Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı :lalegul52
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:sağlık calisani
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane ve ve yasinda
Yaşadığınız şehirrdu
Boyunuz :1.57
Kilonuz:77.70.ama adtliym normalde.75.7 idi
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :ilaçlar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglik ve güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet

Arrietty_

Merhaba takıma hosgeldiniz. Menüleri ve sporları akşam 4. Takim Menü ve Spor listeleri bu sayfada paylaşıyoruz. Paylaşımda beni H3RA_ ve Arrietty_ kaptanlari etiketlemeniz gerekmektedir.
Gunluk sohbet ve menü yorumlamaları da burada yapıyoruz. Daha önce hangi takımdaydınız?

Merhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Gecmis olsun canim
Arrietty_ kaptanim prenses in doğum günü kutlu olsun iyi eğlenceler bugun kendine izin ver bence bi dilim pasta yiyebilirsin özel bir gün sonuçta
Nice yillara

Merhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Geçmiş olsun canım..biraz uyuyabilirsen iyi gelir

Cok geçmiş olsun canim insqllah bian once gecer

Geçmiş olsun oruçluyken en korktuğum şey baş ağrısı. Karanlık ortamda uyumaya çalış, dün suyu azmı içtin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…