İlk sayfada katılım formu var. Kuralları okuyup kabul ediyorsan formu doldurman gerekiyor.nasıl katilabilirim
formu doldurup paylastimİlk sayfada katılım formu var. Kuralları okuyup kabul ediyorsan formu doldurman gerekiyor.
şuan başka me yapmalıyım şuanda sporumu yapiyorumformu doldurup paylastim
yediklerimizin resmini atiyormuyuzşuan başka me yapmalıyım şuanda sporumu yapiyorum
Kullanıcı Adı :lalegul52
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:sağlık calisani
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane ve ve yasinda
Yaşadığınız şehirrdu
Boyunuz :1.57
Kilonuz:77.70.ama adtliym normalde.75.7 idi
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :ilaçlar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglik ve güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
Hosgeldin
evetHosgeldinilk sayfayi okudunmu?
Her gün 4. Takim Menü ve Spor listeleri bu topikte menü paylaşımı yapıyor sporlarımızıda puanlayıp paylaşıyoruz.yediklerimizin resmini atiyormuyuz
Merhaba takıma hosgeldiniz. Menüleri ve sporları akşam 4. Takim Menü ve Spor listeleri bu sayfada paylaşıyoruz. Paylaşımda beniKullanıcı Adı :lalegul52
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:sağlık calisani
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane ve ve yasinda
Yaşadığınız şehirrdu
Boyunuz :1.57
Kilonuz:77.70.ama adtliym normalde.75.7 idi
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :ilaçlar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglik ve güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
TaMamdir:)Menünü bu konuya yazar misin canım
4. Takim Menü ve Spor listeleri
Gecmis olsun canimMerhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Nice yillaraArrietty_ kaptanim prenses in doğum günü kutlu olsun iyi eğlenceler bugun kendine izin ver bence bi dilim pasta yiyebilirsin özel bir gün sonuçta
Geçmiş olsun canım..biraz uyuyabilirsen iyi gelirMerhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Cok geçmiş olsun canim insqllah bian once gecerMerhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Geçmiş olsun oruçluyken en korktuğum şey baş ağrısı. Karanlık ortamda uyumaya çalış, dün suyu azmı içtin ki.Merhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Teşekkürler canımGecmis olsun canim
Nice yillara
Teşekkür ederim canım sabahtan beri yattım uyudum aslında da bi tuttumu ilaç içmeden geçmiyorGeçmiş olsun canım..biraz uyuyabilirsen iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?