Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla bEnde sonucu merakla bekliyorum. Olumlu sonuç alırsan 2 gün bende yaparım 1 2 hafta sonra

Kızlar merhaba. Çok bakamıyorum buraya son günlerde. Niye öyle oluyor bilmiyorum ama evde tek oruç tutan benim. Kızlarım zaten çok küçük de eşim de tutmuyor. Evde sürekli bir yemek sofra hazırlıkları. E tabi 20.00 civarı da benim iftar. Ye iç topla derken çok geç oluyor. Iyice yorulmuş oluyorum. Gündüz zaten online derslerim, ödev vb. Ramazan güzel ama bu yıl extra yoğun yorucu oldu benim.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Doğru dürüst aktif olamayınca kendimi kötü hissediyorum..

Arrietty_ kaptanım kızının doğum günün kutlu olsun

Senin için yorucu geçiyormuş ramazan Rabbim kolaylık versin sonuçta daha öncesinde aktiftin grupta ramazan sonunda toparlar yeniden aktif olursun. Tabi kaptanlar ne söyler bilemiyorum ama fırsat buldukça girersin gruba çokta boşlama bizi

Gunaydin kizlar
Hemen bir selam verip kacacagim
Aksam cocuklari yatirinca Pilim bitmemis ise gelirim :))
Hazirlik yapmam lazim. Pastayi hazir alssydim
Doğum gününüz kutlu olsun kaptanım
Merhaba kızlar bugün çok kötüyüm sabahtan beri yatıyorum bir bas ağrısı ki sormayın zonkluyo resmen ilaç da içemiyorum . Ins aksam iftara düzelirim yoksa nasi yemek yapacaksam bilmem
Çok geçmiş olsun canım oruçlu ilken baş ağrısı çok fena umarım toparlamıştır benim Ramazan’ın ilk günü çok fena oldu o kadar kötüydü ki ertesi gün uçuk çıkardım
Iyi aksamlar hanımlar
Bütün gün basim ağrıdı iftarı yapınca da sekerim mi oynadi anlamadım yeni kendime gelebildim
Çok geçmiş olsun canım bugün herkeste bir ben baş ağrısı nasıl oldun ?
Hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inş

Canım çok az değil mi? Vücut kıtlığa girerse hem aç kalıp hem kilon direnç gösterecektir.
az mı. Cok şiştim yerken. Bıde mercımek koftesı olunca hem bulgur hem mercımek var yanınada salata olunca şişirdi mercımek. Bugun daha ıyı bı ıftar yemegı yapayım kendıme

Ay yok hiç efsane olamadım ben.
O ünvan sedulu kaptanın. Hiç spor yapmadım dediği gün 15.000 adımı oluyor
gece gece kulaklarım çınladı bundanmış Ya sorma bu sıra az spor yapıyorum. Göbek olayına odaklandım. Ordan burdan şurdan derken 4-5 video yapıp bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…