Mantıklı gibi, dayanacam mecburBaska cok sevdigin bir sey yap, canin cekmesin onu.
Cocuklar bugun kahvaltida favorilerimden birini yediler.
Ben de sonrasinda kahve bitter cikolata keyfisi yaptim ki aklim onlarınkinde kalmasin
Söylemeeeem, süprizHaydi söyleeeeee
DemeÇok minik bir parça yiyebilirsin nefsini tatmin açısından
MaşaAllah ya bende sadece 3 bin adım varaysunayy kız ne demek başlama 10 bin adım +60 dk chloe yaptım evde bu saate kadar. Artık siz düşünün.
Söylemeeeem, süpriz
Mantıklı gibi, dayanacam mecbur
Canım biz yarış yapıyoruz ama. Yoksa 3 bin de süper bence.MaşaAllah ya bende sadece 3 bin adım var
Tamam görüşegecizaysunayy kız ne demek başlama 10 bin adım +60 dk chloe yaptım evde bu saate kadar. Artık siz düşünün.
Söylemeeeem, süpriz
Asi Matmazel e katiliyorum, bazen stres yapmaktansa ufak bir parcaya izin verip keyfini cikarmak sonrasinda da bilincli beslenmek tum gun stresini cekmekten daha iyidir.
Cok seviyorsan ye biraz, ustune yarim saat fazladan yuru.
Ben az yiyip birakabilenlerden degilim, o yuzden dedigim gibi alternatif seylere yonelirim. Kendini sen iyi bilirsin. Yeter ki stres yapip uzulme.
Gerçekten önemli olan sakin kalmak ve sürdürülebilir beslenme şekli gerisi fasa fisoAsi Matmazel e katiliyorum, bazen stres yapmaktansa ufak bir parcaya izin verip keyfini cikarmak sonrasinda da bilincli beslenmek tum gun stresini cekmekten daha iyidir.
Cok seviyorsan ye biraz, ustune yarim saat fazladan yuru.
Ben az yiyip birakabilenlerden degilim, o yuzden dedigim gibi alternatif seylere yonelirim. Kendini sen iyi bilirsin. Yeter ki stres yapip uzulme.
Ben minik parça alıp bırakamam o yüzden hiç bulaşmıyorum öyle şeylere. Bol su içiyorum ya da kahve içiyorum ki midem sissin yemek zorunda kalmayayım.Bugün benim sağlıklı beslenme kararımın en zor günlerinden biri. Bayram çöreği yapıyoruzBen napcam o pişip gelecek mis mis kokacak
Ayy hayırlı olsun canım ya böyle mezuniyet rozeti mi geliyo mus cok hoş darısı bizeOyyy mezun rozetimde geldi profilime
Evet canım esas liste boşuna yokAyy hayırlı olsun canım ya böyle mezuniyet rozeti mi geliyo mus cok hoş darısı bize
Onun 7 günlük bacak videosunu yapmistimBir de youtube da April Han diye bir sayfa var. Bir çok bölgesel egzersiz mevcut kızlar. Orayı inceleyip istediğiniz videoları yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?