Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ senin instagramda paylastigini yapmaya calistim.
Ama cok fazla alt bacak kasilmasi oldu.
Belki de squatlardan sonra yapmaya calistigim icindir. Ya da benim alt bacaklar da nazlidir

Su kadini begeniyorum bolgesellerde. Bu hareketleri yapmaya calisicam digeri yerine.

Baska cok sevdigin bir sey yap, canin cekmesin onu.

Cocuklar bugun kahvaltida favorilerimden birini yediler.
Ben de sonrasinda kahve bitter cikolata keyfisi yaptim ki aklim onlarınkinde kalmasin
Mantıklı gibi, dayanacam mecbur

Mantıklı gibi, dayanacam mecbur

Asi Matmazel e katiliyorum, bazen stres yapmaktansa ufak bir parcaya izin verip keyfini cikarmak sonrasinda da bilincli beslenmek tum gun stresini cekmekten daha iyidir.

Cok seviyorsan ye biraz, ustune yarim saat fazladan yuru.

Ben az yiyip birakabilenlerden degilim, o yuzden dedigim gibi alternatif seylere yonelirim. Kendini sen iyi bilirsin. Yeter ki stres yapip uzulme.

Ressamgibi tatlım sen kendini daha iyi bilirsin bir parça alıp bırakanlar dan mısın yoksa önünü alamayanlardan mı? Uzun zamandır dondurma yememiştim karşımda yemelerine rağmen geçen gün yedim nefsimi körlemek adına adım challenge olduğu gün fazladan yürüdüm ayrıca akşam menümü hafif tuttum veee kalorisi bana kardeş olmadı yani senin elinde önemli olan sürdürülebilir bir beslenme şekli yapman hayat boyu diyet yapmayacaksın sonuçta alternatifler üretebilir ya da illada yiyeceksen önlemini almalısın

Alys sonuna kadar katılıyorum
Gerçekten önemli olan sakin kalmak ve sürdürülebilir beslenme şekli gerisi fasa fiso

Bugün benim sağlıklı beslenme kararımın en zor günlerinden biri. Bayram çöreği yapıyoruz Ben napcam o pişip gelecek mis mis kokacak
Ben minik parça alıp bırakamam o yüzden hiç bulaşmıyorum öyle şeylere. Bol su içiyorum ya da kahve içiyorum ki midem sissin yemek zorunda kalmayayım.
Coreklerde kalori yüksek olur. Eğer bir tane yersen ortalama olarak 20 dk hiit cardio videosu yapman lazım ki yaksın yedigin şeyi

Kizlar merhabalar nasil geciyo gününüz dans için iftar sonrasına bıraktın evde işlerim vardı onları hallettim simdi dinleniyorum bende size bise soracağım bu Cola bin şekersiz sıfır kalori olanı varya ondan içsek ne olur yani fatsecret e de baktım tüm değerler sıfır gösteriyor acaba zararlı midir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…