Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Dün spor yapayim derken oglanin dersi varmis. Onu yaptirdikdan sonra hepimiz erkenden uyuduk

Bugun zumba /dans gunu
Cift puan ediyor unutmayin

Simdi gideyim de gecmis yapayim. Felaket sayfa birikmis iki konuda da
Kaptancım miniğin yeni yaşı hayırlara vesile olsun inşaallah

Günaydın
Demek bugün zumba günü geçen sefer seçtiğim videoyu hiç beğenmemiştim bu sefer daha hareketli bir video bulayım da kurtlarımı dökeyim bir güzel ohh

H3RA_ Süpersin ya daim olsun verdiğin kilolar darısı başımıza diyelim 5li rakamları görmek benim için hayal gerçi

Şim
Şimdi bu verilerime ve tabiki görüntüme göre üst bacak, alt karın ve kollarım için acil sıkılaşma programı yapmam lazım ama hangi videoyu yapacağımı hala kestiremiyorum bana gerçekten faydalı olacak videolar atar mısınız canlar. Kafam karışıyor bakınca sedulu H3RA_ kaptanlarım bir el etıverin şu garibe

Evet pilavım bir iki kaşıktı :) çorbaya annem un koymaz

Pilavın 2 kaşık olduğunu yazmayı unutmuşum

Eki Görüntüle 2841660

10.285 adım 308 puan
40 dk yürüyüş 40 p
50 sguat 8 p
1 dk plank 20 p
Toplam 376 p
Arrietty_ sedulu
ufaktan sahalara dönüyorum kızlar
Süper
Bugün yeşilçay + süt detoksu yaptım
1 fincan açık şekersiz çay
1.5 lt su
9.710 adım. : 290 puan
Çok iyi yapmışsın
Sahur
Tam buğday unlu tost

İftar
1 hurma
Mercimek çorbası
İspanak yemeği
3 kasik tavuklu bulgur pilavı

Çayla birlikte Arada 2 kuru kayisi ve bi avuç kabak cekirdegi

1170 adim 351 p
Güzel menü adım süper
Arrietty_ sedulu menumu paylasmistim ama kusura bakmazsaniz 30 dk bolgesel hareket yaptim.(zor egzersizlerdi ) 30 dk=90 puan.
Egzersizleri dk hesabı mı yapıyoruz

Menü ve spor çok iyi
Afiyet olsun çok iyi. 12 adım daha atsaydın 7500 olsaydı

Bugün benim sağlıklı beslenme kararımın en zor günlerinden biri. Bayram çöreği yapıyoruz Ben napcam o pişip gelecek mis mis kokacak

Baska cok sevdigin bir sey yap, canin cekmesin onu.

Cocuklar bugun kahvaltida favorilerimden birini yediler.
Ben de sonrasinda kahve bitter cikolata keyfisi yaptim ki aklim onlarınkinde kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…