Aslinda icerik onemli.Kizlar merhabalar nasil geciyo gününüz dans için iftar sonrasına bıraktın evde işlerim vardı onları hallettim simdi dinleniyorum bende size bise soracağım bu Cola bin şekersiz sıfır kalori olanı varya ondan içsek ne olur yani fatsecret e de baktım tüm değerler sıfır gösteriyor acaba zararlı midir ki
Tamam canım yok hani bi baktım da esim almış sorayım dedim öyle cok aradığım bise değildirAslinda icerik onemli.
Cuma ödül niyetine icebilirsin
Tutamam kendimi diyorsan spor cezasi var. Obur konuda yaziyor
Kizlar merhabalar nasil geciyo gününüz dans için iftar sonrasına bıraktın evde işlerim vardı onları hallettim simdi dinleniyorum bende size bise soracağım bu Cola bin şekersiz sıfır kalori olanı varya ondan içsek ne olur yani fatsecret e de baktım tüm değerler sıfır gösteriyor acaba zararlı midir ki
Evet canım esas liste boşuna yokdarısı sizlere
Evet canım hiç bulasmamak en iyisi icsin kendi kocisimAspartam var degil mi.
Yani cok canin cekiyorsa icilebilir de madem canin da cekmiyor hic bulasma.
Yapay tatlandiricilar riskli konu, kimisi okey diyor kimisi asla tuketmeyin diyor.
Ayy afiyet olsun abla canım çekti şimdi bende bi ara alıp yapayım incir uyutmasiBugün sipariş ettiğim güzellikleri getirdiler
Sıra 1 bardak süt ile 2 - 3 tanesini kaynatıp yemede
Süper hafif bir tatlı
Tuzlu bise olmuş sanki demi canım baharatlı aci mi oldu tadı nasıldı denerim ben bunuKızlar ben sahurda değişik bir yulaf lapası yaptım şahane oldu zerdeçallısabah oğluma da yaptım 5 yaşında o da bitirdi.
Tarifini vereyim lapa seven alternatif deneyebilir yazarken uzun ama ekstra baharat ekleniyor
3yk yulaf, yarım bardak light süt, yarım bardak su, bir çimdik tuz ( yulafın lezzetini artırıyormuş), yarım çay kaşığından daha az toz zerdeçal ve toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın. Zerdeçal yağ ve karabiberde çözüldüğü için çok çok az karabiber ve 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekledim. Üzerine yarım muz, 4-5 tane yaban mersini.
Bundan sonra sanırım Lapayı böyle yaparım
Ben hep internetten ggirip programlarına bakıyorum göbek için olanları yapıyorum. Bu programını ilk defa görüyorum. Kaydettim denerim mutlaka.
Göbek gitsin istiyorum vucuduma bakıorumda bacaklarımın zayıfladığını göbeğiminde gittiğini görüyom ama yeterince değil. Yoğunluk oraya çalışıyorum hep.Bir de youtube da April Han diye bir sayfa var. Bir çok bölgesel egzersiz mevcut kızlar. Orayı inceleyip istediğiniz videoları yapabilirsiniz.
Ben olsam içmem içinde ne olduğu belli değil tatlandırıcı olarakKizlar merhabalar nasil geciyo gününüz dans için iftar sonrasına bıraktın evde işlerim vardı onları hallettim simdi dinleniyorum bende size bise soracağım bu Cola bin şekersiz sıfır kalori olanı varya ondan içsek ne olur yani fatsecret e de baktım tüm değerler sıfır gösteriyor acaba zararlı midir ki
Kızlar ben bugün tatlı patates yapacağım. Acaba tüketebilir miyim akşam? İlk defa yapacağım valla. Bir de nasıl yapayım?
Kapattım dediğin kaç yaptın onu söyleAsi Matmazel aysunayy kızlar ben bugünü kapattım. AMa bir daha da yarışmam, çok yoruldum ya. Bir adım sayım kaldı işte.
Çok yemem zaten canım ya. Tavuğun yanına yapacağım biraz. Baharatlayıp fırınlarım o zaman.Canim cok saglikli cok faydali bir şey, gluten de icermiyor, amma velakin cok da masum degil. Sisiriyor.
Ben severek yiyorum.
Patatesi nasil seviyorsan onu da oyle pisir.
Firin posetinde yaptim bir de posetsiz, ikisi de hos oldu bence.
Söylemeeeem. Akşam süpriz. Bu arada sen hep geç paylaşıyorsun az erken paylaş bu akşam da görelim tamam mı?Kapattım dediğin kaç yaptın onu söylene yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?