Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslinda icerik onemli.
Cuma ödül niyetine icebilirsin
Tutamam kendimi diyorsan spor cezasi var. Obur konuda yaziyor

Aspartam var degil mi.
Yani cok canin cekiyorsa icilebilir de madem canin da cekmiyor hic bulasma.

Yapay tatlandiricilar riskli konu, kimisi okey diyor kimisi asla tuketmeyin diyor.

Aspartam var degil mi.
Yani cok canin cekiyorsa icilebilir de madem canin da cekmiyor hic bulasma.

Yapay tatlandiricilar riskli konu, kimisi okey diyor kimisi asla tuketmeyin diyor.
Evet canım hiç bulasmamak en iyisi icsin kendi kocisim

Bugün sipariş ettiğim güzellikleri getirdiler
Sıra 1 bardak süt ile 2 - 3 tanesini kaynatıp yemede
Süper hafif bir tatlı
Ayy afiyet olsun abla canım çekti şimdi bende bi ara alıp yapayım incir uyutmasi

Kızlar ben sahurda değişik bir yulaf lapası yaptım şahane oldu zerdeçallı sabah oğluma da yaptım 5 yaşında o da bitirdi.
Tarifini vereyim lapa seven alternatif deneyebilir yazarken uzun ama ekstra baharat ekleniyor
3yk yulaf, yarım bardak light süt, yarım bardak su, bir çimdik tuz ( yulafın lezzetini artırıyormuş), yarım çay kaşığından daha az toz zerdeçal ve toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın. Zerdeçal yağ ve karabiberde çözüldüğü için çok çok az karabiber ve 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekledim. Üzerine yarım muz, 4-5 tane yaban mersini.

Bundan sonra sanırım Lapayı böyle yaparım

Tuzlu bise olmuş sanki demi canım baharatlı aci mi oldu tadı nasıldı denerim ben bunu

Oh herkse sporunu adımını atmış bnde daha tık yok. Bugün chloe dinlenme günüm.hergün çektiğim sguat mekik jj yapıcaktım Bari iftardan sonra yanına yarımsaat kadar dans edeyim.
Asi Matmazel
Bu full body videosu seviyorum bunu deneyebilirsin
Ben hep internetten ggirip programlarına bakıyorum göbek için olanları yapıyorum. Bu programını ilk defa görüyorum. Kaydettim denerim mutlaka.
Bir de youtube da April Han diye bir sayfa var. Bir çok bölgesel egzersiz mevcut kızlar. Orayı inceleyip istediğiniz videoları yapabilirsiniz.
Göbek gitsin istiyorum vucuduma bakıorumda bacaklarımın zayıfladığını göbeğiminde gittiğini görüyom ama yeterince değil. Yoğunluk oraya çalışıyorum hep.

Ben olsam içmem içinde ne olduğu belli değil tatlandırıcı olarak

Kızlar ben bugün tatlı patates yapacağım. Acaba tüketebilir miyim akşam? İlk defa yapacağım valla. Bir de nasıl yapayım?

Canim cok saglikli cok faydali bir şey, gluten de icermiyor, amma velakin cok da masum degil. Sisiriyor.

Ben severek yiyorum.

Patatesi nasil seviyorsan onu da oyle pisir.
Firin posetinde yaptim bir de posetsiz, ikisi de hos oldu bence.

Canim cok saglikli cok faydali bir şey, gluten de icermiyor, amma velakin cok da masum degil. Sisiriyor.

Ben severek yiyorum.

Patatesi nasil seviyorsan onu da oyle pisir.
Firin posetinde yaptim bir de posetsiz, ikisi de hos oldu bence.
Çok yemem zaten canım ya. Tavuğun yanına yapacağım biraz. Baharatlayıp fırınlarım o zaman.
Kapattım dediğin kaç yaptın onu söyle ne yaptın
Söylemeeeem. Akşam süpriz. Bu arada sen hep geç paylaşıyorsun az erken paylaş bu akşam da görelim tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…