Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sporlar süper yine, vücut alışınca istiyor. Bence gelirsin davosa yine
Bence çok yememişsin, güzel bir gün olmuş. Sporun yine süper
afiyet olsun canım seni keyifsiz seziyorum bu ara.
Bende çok çektim wc problemini, diyete başladığında olabiliyormuş. Benim bağırsaklarla ilgili bir problem gerçi, doktora tedavisi ile çözmeye çalışıyorum. Zeytinyağlı brokoli salatası, akşamdan ıslatıp sabah yediğim kuru kayısı, kabak çekirdeği gibi şeyler biraz rahatlatıyordu.

Gözlerim biraz protein aradı.
Senin menüleri yorumlayamayacak kadar profosyonel buluyorum. Pancar suyu dikkatimi çekti mesela. Bir doktor arkadaşından tavsiyeler alıyorsun diye hatırlıyorum. Arada çok duyulmamış menülerinin faydalarınıda paylaşırsan çok sevinirim.
Kabak spaghatti benimde aklımda denemek istiyorum. Menün çok güzel
Sporlar gayet güzel, her gün böyle olursa incelmede faydasını görürsün. Sahurda 3 dilim ekmek iftarda 6 kaşık pilav çok olmuş bence.
Çok sevdiğim ama bol karbonhidratlı bir yemeği 2 kaşık yediğimde nefsimi körelttiği, fazlasını yersem boş yere midemi şişirdiğini kodlamaya çalışıyorum beynime. Böyle düşünerek yersen o 2 kaşık fazlasıyla yetecek sana.
İyi bir gaz olmuş, hurma diyetini ne kadar sürdüreceksin.
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Sahur 2 haslanmis yumurta 150 gram yogurt 1 diim ekmek
aksam 1 kase et suyu corba 1 kepce taze fasulye ve salata
2.5 litre su
10 binadim 315 puan

harikasın takım hareketlenmiş ben görmeyeli.
Bu hafta bende avakoda aldım diyetisyen önerisiyle. Birde tarif verdi sos gibi hazırlayıp salataların içine koyabiliyormuşsun. Ben hiç sevememiştim avakadoyu birde öyle deneyeceğim.
sabah 1 dilim peynirli ekmek 3 s b su Akşam 2 yk kısır, bol marul, 1/2 tabak patlıcan yemeği, 4 hurma, 3 b. Çay, 3 s b su
Su 2 lt 8303 adım 249 puan Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2842598
Kelebeğim adımlar artıyor sanki. Senin kilon yok zaten incelmelerini merak ediyorum bu ay.
temizlik bence çok etkili bir spor
Sahur:
2wasa
2 dilim peynir
3 zeytin
Domates

Iftar:
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak et sote
Salata ve yoğurt

Su: 2 litre
Spor: 6951 adım 208 puan
33 dk zumba 264 puan
Toplam 472 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Çok dengeli bir menü afiyet olsun
Menülerde azda olsa yeşillik aradı gözüm.

Selam kizlar♥
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00
domates corbasi
13.00:
Salata
15.00:
1 dilim karpuz
18.00:
Haslama et
Su:
1 bardak
Spor:
8146 adim 244 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Kraker bildiğimiz çubuk kraker mi, susamlı kraker mi? Bu tarz kuru şeyleri seviyorsan wasa yada kara buğday patlağı yiyebilirsin. 2 wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor ve gayet doyurucu.
Hayırdır canım koşturma derken işle mi ilgili.
Sütlü kahve bildiğimiz nescafe mi?

Gecmis olsun canım. Bugun tartildim yine artı geldim . Sabırlı olmak lazım galiba.
Kiloyu korumak cok zor benim için. Cocuklar sürekli bireyler yiyor yada ben strese giriyorum o zaman kendimi maalesef kaybediyorum .
Ben koruma kısmında yemekten korkmayıp yedikten sonraki 2 günü dengelemeyi planlıyorum. Misal canım çekti kısır ve börek yedim sonraki iki gün ultra dikkat edip kiloyu oturtmamayı hedefliyorum.
Şu hedefe ulaşayım diyetisyenden koruma ile ilgili bilgiler alıp paylaşacağım burada.

Bir dönem benimde regl dengesizliklerim oldu. Doktora gittim hormon testleri yaptı ama sorun çıkmadı. Bir iki ay sonra düzeldi kendi kendine. Artık yaş 40 oluyor arada dengesizlikler olabilir demişti doktor.

Yaa ciddi mi canım neden öyle düşündün acep iyiyim aslında ama ramazan sanırım etkiledi biraz spor yapamıyorum o kadar sen nasılsın yerleşme nasil gidiyo yorgunluğu atabildin mi biraz

Yaa ciddi mi canım neden öyle düşündün acep iyiyim aslında ama ramazan sanırım etkiledi biraz spor yapamıyorum o kadar sen nasılsın yerleşme nasil gidiyo yorgunluğu atabildin mi biraz
Neşeli yorumlarına alışmışım belki o yüzden öyle geldi bana. Oruçluyken bende spor yapamıyorum.
İftara yakın dinç olursun diyorlar hep ama bende tam tersi. İftardan sonrada bir ağırlık çöküyor, toparlanmaya başladığında gün bitiyor.

Yerleşme olayı bitti gibi hala iş var evde ama 2 gündür el atamıyorum bir türlü. Dereyi geçtim bileğe kadar suda kaldım hesabı. Ağlanmakta istemiyorum ama tam bitmemeside huzursuz ediyor. Olduğu kadar deyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.

Yaa sagol canım yine neşeli yorumlar yaparım sana bise diyimmi o yerleşme hic bitmiyor biraz ondan biraz bundan derken ben eve taşınalı 1 sene olmuş hala yerleşiyorum ahaha olduğu kadar sıkma canını bu yuzden

Cuma sabahı bırakıcam.

Bende karadenizli sayılırım ilkdi defa duyuyorum sakarcayı lahana kapama nasıl oluyor merak ettim lahanın kendisinie bayılırımda belki yaparım. Afiyet olsun.
Menü ve spor çok iyii
Muhteşem olmuş hayran kaldım
Afiyet olsun menü spor harika olmuş
Afiyet olsun. Menü spor
Kayısı ile su dene. Birde kahveyi kabızken önermiyolar die biliyorumya. Bana hurmayla yoğurt iyi geldi. Ztn öyle bi özelliğide varmış hurmanın. Sende istersen bi dene açkarnına bi kase yoğurt 3-4 tane hurma ye. Hem iftara hem sahura.
Adiyet olaun. Menü spor çok iyi.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Menüne birazdaha dikkat edersen oldu bu iş sporların güzell olmuş
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Sahur 2 haslanmis yumurta 150 gram yogurt 1 diim ekmek
aksam 1 kase et suyu corba 1 kepce taze fasulye ve salata
2.5 litre su
10 binadim 315 puan
Afiyet olsun
Kapama dedin de canım çılbır çekti valla cuma günü yapamda yiyem. 2yumurtadan aşağısı kesmez ebbedi menü ve sporun harika olmuş
sabah 1 dilim peynirli ekmek 3 s b su Akşam 2 yk kısır, bol marul, 1/2 tabak patlıcan yemeği, 4 hurma, 3 b. Çay, 3 s b su
Su 2 lt 8303 adım 249 puan Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2842598
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Temizlik cidden yorucu bi iş
Sahur:
2wasa
2 dilim peynir
3 zeytin
Domates

Iftar:
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak et sote
Salata ve yoğurt

Su: 2 litre
Spor: 6951 adım 208 puan
33 dk zumba 264 puan
Toplam 472 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Afiyet olaun spor vw menü
Afiyet olsun spor ve menü
Lahmacun afiyet olsunn.
Selam kizlar♥
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00
domates corbasi
13.00:
Salata
15.00:
1 dilim karpuz
18.00:
Haslama et
Su:
1 bardak
Spor:
8146 adim 244 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Su sadece 1 bardaksa kötü olmuş canım. Onun dışında menü gayet güzel. Bi sorunmu vardı? Nasılsın.
Afiyet olsun.

Herkese iyi geceler kızlar
Zumba yaptım iftardan sonra, çok seviyorum cok eğlenceli..
Yarış yapan kızlar harikasınız maşallah ❤
Simdi dizi zamanı Netflix'te "Fatma"yi izliyoruz.
Öptüm hepinizi
Kız veremmi spoilerr şaka şaka ben çok beğendim başta pek hoşuma gitmemişti ama vurdu ve gol oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…