Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sahurda 3 dilim tambur ekmek diyorsun o ekmekler büyük büyük olmuyor mu ? Yani epey bir ekmek eder. Akşam 6 yk pilavdan da ciddi karbonhidrat toplamışsın. Yeşillik desen yok. Bu menü cezasız kalmaz dedim ve yapıştırdım 100 puanı. Menü tablosu altında açıkladım. İstediğin cezayı yapabilirsin.
Selam kizlar♥
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00
domates corbasi
13.00:
Salata
15.00:
1 dilim karpuz
18.00:
Haslama et
Su:
1 bardak
Spor:
8146 adim 244 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Koca gün sadece 1 bardak su mu ? Organlarına yazık değil mi ?

Günaydın kızlar
Menü tablosu tamamdır.
Akşamları enerjim kalmıyor bu sıra çocukla evde oyalanmak yorucu bu kapanma sürecinde. Genelde o uyuduktan sonra burayı okuyorum ama cevaplamaya hal kalmıyor
Yarın tartı günümüz adımlama dışında spor yapıp kasları yormayalım. Menülerimizi hafif tutalım. En önemlisi bol bol su içelim kızlar.

Kaç gün sürecek bu hurma diyeti?

Neden taze fasulyeden o kadar az yedigini anlamadim, tam tersi sekilde olsaymis, fasulye 1 porsiyon pilav 3 kasik, cok cok iyimis.

Selam kizlar♥
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00
domates corbasi
13.00:
Salata
15.00:
1 dilim karpuz
18.00:
Haslama et
Su:
1 bardak
Spor:
8146 adim 244 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_

Bence menulerin guzele dogru gidiyor, salata var en azindan :)

sebze oranin yeterli degil, ya ispanagi artirsaydin ya da salata ekleseydin.

Günaydın kızlar

AppLesma Canım sporu yapan
Asi Matmazel karıştırdın sanırım ben sadece adım attım Bu arada tebrikler Matmazel kondisyonun çok iyi demek ki benim biraz daha zamanım var bunları yapabilmek için

H3RA_ sen söyleyince listeme tekrar baktım evet protein almamışım hiç,bu akşam salatamı ton balıklı yiyeyim :)

lahmacunun salatali ise ben menunu begenicem.

Kahven de nescafe degilse bence gayet guzel bir gun gecirmissin.

Guzel menu,
ama o sahur yetti mi sana ya, cok doyurucu seyler yok cunku icinde.

Ben haftalık rapor gibi gozlemimi yapayım. Menülerde çeşit azaldı. Salata tüketimi yok gibi çoğu kişide. Su yine az.
Ramazan diye pek ceza kesmiyorum akşam tükettiğiniz karbonhidratlara ama bu durum böyle gitmeyecek tabi.
Adimlar ve sporlar bir kaç kişi hariç yerlerde
Takıma yeni katılan arkadaşlar iyi ki geldiniz çok tatlı bir rekabet çıktı ortaya spor konusunda hırslanmak her zaman sizin yararınıza.
Takimi diyet günlüğü gibi kullanan bir kesimde var. Maalesef uyarılara rağmen kendi bildiğini okuyanlar var.
Son uyarımı yapayım kızlar burası diyet günlüğü bölümü değil. Takımlar arası diyet yarışmasında bulunuyorsunuz. Her cuma en çok kilo veren takım kazanıyor. Kilo kaybetmek her zaman yararımıza oluyor. En kötü takımın kaptanlarına ağır cezalar kesiliyor. Lütfen yarışma bilincinden uzaklaşmayın.
Bu ağır geliyorsa diyet günlükleri var yeterince sayfada oralara da bir göz atabilirsiniz.

bugün leslie zumba.dans yapmayalimmi yarınki tartıda fazlamı çıkarız.kaslarmi yorulur

bugün leslie zumba.dans yapmayalimmi yarınki tartıda fazlamı çıkarız.kaslarmi yorulur
Leslie ya da dansta çok bir etkisi olmaz. Ağır sporlar kasları yorar. Leslie adımlama gibi olduğu icin yapabilirsin. 2 mile ya da boosted

Ben begendim gununu. Omad a gectin zaten o yuzden sonradan mango eklemis olsanda guzel

Ne sabah nede aksam taze yesillik yok
Ekmek cok
Pirinc fazla evet
Cilekli kefir den emin degilim. Icerigi onemli
Sporlar guzel ama okadar ekmege 3 mil leslie olsa daha iyi olurdu
Kac gun oldu hurma diyeti? 2 günden fazla yapma derim.
Begendim menuyu
Selam kizlar♥
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00
domates corbasi
13.00:
Salata
15.00:
1 dilim karpuz
18.00:
Haslama et
Su:
1 bardak
Spor:
8146 adim 244 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Kraker yerine wasa tercih et bence
Su ise cok cok kotu. Niye boyle oldu?

Vaay harikasın maşallah sabah sabah 10000 adım ne demek ya

Gayet güzel olmuş. Yürüyüş ve koşu yaptıysan başka bir şey gerek yok bugün. Bol bol su içmeyi ihmal etme yeter.

Ekmek +pilav fazla olmus canim
Waww super
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sahur 2 haslanmis yumurta 150 gram yogurt 1 diim ekmek
aksam 1 kase et suyu corba 1 kepce taze fasulye ve salata
2.5 litre su
10 binadim 315 puan
Cok guzel
Guzel
Guzel

Ara sıra olur canim cok değilse sıkıntı degil

Selam kizlar♥
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00
domates corbasi
13.00:
Salata
15.00:
1 dilim karpuz
18.00:
Haslama et
Su:
1 bardak
Spor:
8146 adim 244 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Suyu neden o kadar az içiyorsun canim ya onceki günler gene 1 1.5 lt idi.

Suyu da guzel içersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…