Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam canim, ben de bugun tenis oynacagim ins
bence de chloe yapip kaslarini sisirme bugun, 20k candir

Eskiden 30lu ya da 40li yaşlarda daha olgunlardi sanki şimdi kendime bakıyorum hiç 32 gibi gelmiyor
Evet aslında artık daha spor giyiniyoruz, saçlarda daha modern kesimler var. Bununda etkisi var bence. Günlük hayatta spor ayakkabı, sırt çantası takılıyorum yada elbise babet vs.
Artı olarak baby face olmak bir yaştan sonra avantaj oluyor. Tom Cruise 60 yaşına gelmiş adam en fazla 40 hadi olmadı 45 dersin.

Ben tatlı patatesi Migros’tan aldım canım. Ama çok lezzetliymiş cidden.
Evet yaparken anlaşılmıyor da ertesi gün çarpıyor adamı. Ben de ilk 1500 ip atladığımda ve diğer sporları yaptığımda ertesi gün hasta gibi olmuştum.
Şu an iyiyim ama temizlik yaptım. Duş alıp uzanacağım. Gerisi Allah Kerim.

tom cruise a 40in ustunde diyen cektirsin gitsin.

son cektigi filmlerin birinde gordum adam yokus yukari depar atti, ben 15 yasindayken yapamazdim onu

lahmacunun salatali ise ben menunu begenicem.

Kahven de nescafe degilse bence gayet guzel bir gun gecirmissin.
salata getirmedi turk restauranti, ben de sasirdim sadece bol limonlu
kahve ne sirkette maalesef nescafe var, yoksa evde 2 ozel kahve makinem var biri nespresso kapsul, digeri cekirdekten ogutmeli

salata getirmedi turk restauranti, ben de sasirdim sadece bol limonlu
kahve ne sirkette maalesef nescafe var, yoksa evde 2 ozel kahve makinem var biri nespresso kapsul, digeri cekirdekten ogutmeli

ne bicim sirketmis o, degistirsinler kahveyi olmaz boyle de

turk restoranina da kinamami gondereyim buradan.

Hayırdır canım koşturma derken işle mi ilgili.
Sütlü kahve bildiğimiz nescafe mi?
evet, ekipten 2 kisi izinli, hem kendi isim, hem takim arkadasimin isi hem de depocunun isini yapiyorum bu hafta
evet nescafe sirkette sadece o var maalesef ama sut yagsiz en azindan

ne bicim sirketmis o, degistirsinler kahveyi olmaz boyle de

turk restoranina da kinamami gondereyim buradan.
yok yaa, zaten ancak 2 tane var, onlar da covid oncesi acilmisti neyseki batmadilar. 2 senedir de gidemeyince gozumde tutuyor vallahi
bi nespresso da buraya alsam mi diye dusunmedim degil aslinda cok iyi kampanya vardi, 50ye satiyorlardi, 50lik de kapsul ceki ile, bir nevi makine bedavaydi da sirkette bu kadar kisiye dayanmaz bozulur dedim

@Onlymemeself bu link sadece ikimiz icin :

ben anlamiyom ama olsun oldugu kadar

ahahah bak bir de dans videosu buldum, supermis bu ya.

@Onlymemeself

Selam kızlar nasilsiniz ben yine sıkılmamak için ev isine verdim kendimi sizlere bise sormak istiyorum simdi bazal metabolizma hızı varsa bu ne ise yarıyor yani benim günde almam gereken kalori miktarı mi yoksa bundan daha azı mi mesela benim günde almam gereken kalori 1900 iken bazal metabolizma hizim 1600 kalori çıktı karam karıştı umarım anlatabilmisimdir. Bu arada ben hala kendimi çok kilolu olarak sanıyorum bu kadar az çıkınca kalori miktarı biraz şaşırmadım degil .

Bir dönem benimde regl dengesizliklerim oldu. Doktora gittim hormon testleri yaptı ama sorun çıkmadı. Bir iki ay sonra düzeldi kendi kendine. Artık yaş 40 oluyor arada dengesizlikler olabilir demişti doktor.
Benim gecwn yıl pandemi döneminde basladi dengesizlik halen devam ediyor .

Aaaa gerçekten mi karistirmisim . Bazen yazi yazarken cocuklar etrafımda dolanıp bireyler istiyorlar demek ki kafamı karıştırmışlar.

YouTube'da "Dance Workout Zumba by Tanju Koc - Cardio - Sweat Garanteed" videosunu izleyin

Kızlar ben bu videoyu dün keşfettim nedense çok beğendimzumba günleri bunu yaparım artık kaptanlarım videoya bi göz atsanız da bide cardio diyo puanı nasıl hesapliyim.. Arrietty_ sedulu H3RA_

Bazal metabolizma hızı organlarımızın çalışması için gerekli olan kaloriyi gösterir. Yani tüm gün hiçbir şey yapmasan dahi vücut o kaloriyi yakar organları çalıştırmak için. Onun üzerine yaptığın günlük rutin işler senin günlük harcadığın kalori miktarını gösterir. Yürümek, temizlik yapmak, yemek yapmak vs gibi günlük aktivitelerin kalorileri bazal metabolizmaya dahil değil.

Ben bu yavruyu biliyorum zumbayi burdan yapıyorum. Citirin instasini bile bulmuştum normal zumba puanı olarak hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…