selam canim, ben de bugun tenis oynacagim insGünaydın Kızlar
Bir sürü mesaj alıntıladım görünmüyor
Genel anlamda menüler gayet iyi bi iki arkadaş dışında
Sporlara da bayıldım coşmuş grup maşallah
stitch eşim menü iyi bence spor eksik kalmış benim de öyle oldu...
Bugün spor cezası verdim kendime kaptanlarım iki gündür boş geçiriyorum diye, yarın artı çıkarsa varsın çıksın cezadan kaçmayacam. Chloe ting başlayacağım inşallah bitirebilirim challenge i
Yazdıktan sonra vazgeçtim bir gün daha beklesin chloe, cezamı 20 k adım olarak güncelliyorum
Evet aslında artık daha spor giyiniyoruz, saçlarda daha modern kesimler var. Bununda etkisi var bence. Günlük hayatta spor ayakkabı, sırt çantası takılıyorum yada elbise babet vs.Eskiden 30lu ya da 40li yaşlarda daha olgunlardi sankişimdi kendime bakıyorum hiç 32 gibi gelmiyor
Ben tatlı patatesi Migros’tan aldım canım. Ama çok lezzetliymiş cidden.Yok yavru yaparsın valla azimlisin o konuda
Bende buradan paylaştığınız videoları yapıyorum şahane 3 videom oldu sürekli yapmalık
İstikrar başarı getiriyor gerçekten tebrikler canım kazanan sen olacaksın
Ayy benim aldığım avokado tam olgunlaşmamıştı çeyreğini zoraki yedimsos tarifini alırım kaptanım H3RA_
Benim de niyetim o yönde her istediğimi porsiyonlara dikkat ederek yiyip fazla olduğunu düşündüğümde 1 2 gün hafif tutucam bakalım ilk hedef hedeflediği kilo ve görüntü korumaya çok var dahabilgileri bekliyorum kaptanım
Valla bugün bildiğin pertimnoram chloe yi 5 gibi yapmıştım gerisi akşam oldu ama çok fena ağrıyor heryerim din sabahtan hedefim 2.500 puandı tamamlıcam diye canım çıktı
Yap valla çılbırını ben bugün yine yeşilçay+süt devamke
Kondisyon yaparken fena değilde bu sabah fenaaapertim çıktı yaparken farketmemişim zamanın gelir kuzu yeter ki istikrarlı ol
Şahaneeeee
Ayy tatlı patatesi nerden temin ettin ki buralarda yok bir ara bende duymuştum bakayım dedim ama
Evet aslında artık daha spor giyiniyoruz, saçlarda daha modern kesimler var. Bununda etkisi var bence. Günlük hayatta spor ayakkabı, sırt çantası takılıyorum yada elbise babet vs.
Artı olarak baby face olmak bir yaştan sonra avantaj oluyor. Tom Cruise 60 yaşına gelmiş adam en fazla 40 hadi olmadı 45 dersin.
salata getirmedi turk restauranti, ben de sasirdimlahmacunun salatali ise ben menunu begenicem.
Kahven de nescafe degilse bence gayet guzel bir gun gecirmissin.
salata getirmedi turk restauranti, ben de sasirdimsadece bol limonlu
kahve ne sirkette maalesef nescafe var, yoksa evde 2 ozel kahve makinem varbiri nespresso kapsul, digeri cekirdekten ogutmeli
evet, ekipten 2 kisi izinli, hem kendi isim, hem takim arkadasimin isi hem de depocunun isini yapiyorum bu haftaHayırdır canım koşturma derken işle mi ilgili.
Sütlü kahve bildiğimiz nescafe mi?
yok yaa, zaten ancak 2 tane var, onlar da covid oncesi acilmisti neyseki batmadilar. 2 senedir de gidemeyince gozumde tutuyor vallahine bicim sirketmis o, degistirsinler kahveyi olmaz boyle de
turk restoranina da kinamami gondereyim buradan.
@Onlymemeself bu link sadece ikimiz icin :
De Lazyfitgirl Methode - Afvallen zonder dieet
Gezond afvallen zonder dieet kan met de Lazyfitgirl Methode. Met de gratis e-books leer je de basis, in de Transformatie Cursus verdiep je het eetswitchen, intuïtief te eten en dieetvrij te leven. En met de recepten uit het receptenboek eet je Lazyfitgirl-proof.lazyfitgirl.nl
ben anlamiyom ama olsun oldugu kadar
Vay vaykaptanim bana verdigin bir ceza vardi tost yedigim gunden 60puan, kesmemissin :)
Çıtırın instasi var micalisiyom ben yaaaaaa.
ama neyse size benim spor hocami da gondreyim, tatli cocuk dime
ayni zamanda esimin de spor hocasi, hemen yanlis anlamayalim pliiiis
Benim gecwn yıl pandemi döneminde basladi dengesizlik halen devam ediyor .Bir dönem benimde regl dengesizliklerim oldu. Doktora gittim hormon testleri yaptı ama sorun çıkmadı. Bir iki ay sonra düzeldi kendi kendine. Artık yaş 40 oluyor arada dengesizlikler olabilir demişti doktor.
Aaaa gerçekten mi karistirmisim . Bazen yazi yazarken cocuklar etrafımda dolanıp bireyler istiyorlar demek ki kafamı karıştırmışlar.Günaydın kızlar
AppLesma Canım sporu yapan
@Asi Matmazel karıştırdın sanırım ben sadece adım attımBu arada tebrikler Matmazel kondisyonun çok iyi demek ki benim biraz daha zamanım var bunları yapabilmek için
H3RA_ sen söyleyince listeme tekrar baktım evet protein almamışım hiç,bu akşam salatamı ton balıklı yiyeyim :)
Bazal metabolizma hızı organlarımızın çalışması için gerekli olan kaloriyi gösterir. Yani tüm gün hiçbir şey yapmasan dahi vücut o kaloriyi yakar organları çalıştırmak için. Onun üzerine yaptığın günlük rutin işler senin günlük harcadığın kalori miktarını gösterir. Yürümek, temizlik yapmak, yemek yapmak vs gibi günlük aktivitelerin kalorileri bazal metabolizmaya dahil değil.Selam kızlar nasilsiniz ben yine sıkılmamak için ev isine verdim kendimisizlere bise sormak istiyorum simdi bazal metabolizma hızı varsa bu ne ise yarıyor yani benim günde almam gereken kalori miktarı mi yoksa bundan daha azı mi mesela benim günde almam gereken kalori 1900 iken bazal metabolizma hizim 1600 kalori çıktı karam karıştı umarım anlatabilmisimdir. Bu arada ben hala kendimi çok kilolu olarak sanıyorum bu kadar az çıkınca kalori miktarı biraz şaşırmadım degil .
Ben bu yavruyu biliyorum zumbayi burdan yapıyorum. Citirin instasini bile bulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?