Evet bence oyleben de meyveli yogurt kwark falan tuketirim de,
galiba en iyisi sadesini alip taze meyve eklemek degil mi?
Yok o meyveli olanlar hiç sağlıklı değil. İçine şeker dahi koyuyorlar. Meyveli hiçbir ürünü tüketmemek gerekiyor o yüzden.Evet bence oyle
Islenmis oluyor oyle
Tam emin degilim ama karbonhidrat da baya oynama oluyordur
Asi Matmazel bu arada senin sporlarını okudum ama aklım yumurta kapama da kalınca beynim algılamadı şahane harika ötesi olmuş sporun darısı bize
Yok yavru yaparsın valla azimlisin o konudaAyyyy aman Allahim naptin bacim senHay masallah sana valla bir kez daha anladım yok ben yapamam
Bende buradan paylaştığınız videoları yapıyorum şahane 3 videom oldu sürekli yapmalıkHer gün 4-5 videoysa daha ne olsun sedum. Keşke senin kadar olabilsem
Amin hedefe 5-6 kg kaldı, bu defa koruyabilirim inşallah.
hiç öyle deme bende 70 kg ile başladım bana da hayal gibi geliyordu burada kilo verenlere gıpta ile bakıyordum.
Sen burayı bırakma ve sürecine sadık kal bak nasıl gidiyor. Benim yaş 40 oldu daha yavaş verdim. Sen daha gençsin diye tahmin ediyorum daha hızlı verirsin eğer öyleyse.
Benimde ilk zamanlar alt arka bacaklar çok ağrıdı. Her adımda kasılarak canımı yakardı, hele merdiven inmek azaptı.
Ama bir kaç tekrardan sonra alıştım.
Dur bakayım bende videolara bugün hedeflediğim kadar yapamadım. İşler çok birikmişti akşama kadar pc başında oturmak zorunda kaldım.
İstikrar başarı getiriyor gerçekten tebrikler canım kazanan sen olacaksınBende 40 yaşındayım. Galiba kilom oturdugu icin bu kadar zor veriyorum. Israrla devam ediyorum bakalım kilom mu yoksa ben mi kazanacak
Ayy benim aldığım avokado tam olgunlaşmamıştı çeyreğini zoraki yedimSporlar süper yine, vücut alışınca istiyor. Bence gelirsin davosa yine
Bence çok yememişsin, güzel bir gün olmuş. Sporun yine süper
afiyet olsun canım seni keyifsiz seziyorum bu ara.
Bende çok çektim wc problemini, diyete başladığında olabiliyormuş. Benim bağırsaklarla ilgili bir problem gerçi, doktora tedavisi ile çözmeye çalışıyorum. Zeytinyağlı brokoli salatası, akşamdan ıslatıp sabah yediğim kuru kayısı, kabak çekirdeği gibi şeyler biraz rahatlatıyordu.
Gözlerim biraz protein aradı.
Senin menüleri yorumlayamayacak kadar profosyonel buluyorum. Pancar suyu dikkatimi çekti mesela. Bir doktor arkadaşından tavsiyeler alıyorsun diye hatırlıyorum. Arada çok duyulmamış menülerinin faydalarınıda paylaşırsan çok sevinirim.
Kabak spaghatti benimde aklımda denemek istiyorum. Menün çok güzel
Sporlar gayet güzel, her gün böyle olursa incelmede faydasını görürsün. Sahurda 3 dilim ekmek iftarda 6 kaşık pilav çok olmuş bence.
Çok sevdiğim ama bol karbonhidratlı bir yemeği 2 kaşık yediğimde nefsimi körelttiği, fazlasını yersem boş yere midemi şişirdiğini kodlamaya çalışıyorum beynime. Böyle düşünerek yersen o 2 kaşık fazlasıyla yetecek sana.
İyi bir gaz olmuş, hurma diyetini ne kadar sürdüreceksin.
harikasın takım hareketlenmiş ben görmeyeli.
Bu hafta bende avakoda aldım diyetisyen önerisiyle. Birde tarif verdi sos gibi hazırlayıp salataların içine koyabiliyormuşsun. Ben hiç sevememiştim avakadoyu birde öyle deneyeceğim.
Kelebeğim adımlar artıyor sanki. Senin kilon yok zaten incelmelerini merak ediyorum bu ay.
temizlik bence çok etkili bir spor
Çok dengeli bir menü afiyet olsun
Menülerde azda olsa yeşillik aradı gözüm.
Kraker bildiğimiz çubuk kraker mi, susamlı kraker mi? Bu tarz kuru şeyleri seviyorsan wasa yada kara buğday patlağı yiyebilirsin. 2 wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor ve gayet doyurucu.
Hayırdır canım koşturma derken işle mi ilgili.
Sütlü kahve bildiğimiz nescafe mi?
Benim de niyetim o yönde her istediğimi porsiyonlara dikkat ederek yiyip fazla olduğunu düşündüğümde 1 2 gün hafif tutucam bakalım ilk hedef hedeflediği kilo ve görüntü korumaya çok var dahaBen koruma kısmında yemekten korkmayıp yedikten sonraki 2 günü dengelemeyi planlıyorum. Misal canım çekti kısır ve börek yedim sonraki iki gün ultra dikkat edip kiloyu oturtmamayı hedefliyorum.
Şu hedefe ulaşayım diyetisyenden koruma ile ilgili bilgiler alıp paylaşacağım burada.
Valla bugün bildiğin pertimAsi Matmazel tebrik ederim kuzu. Harikasın bravo. Hepsini iftardan sonra üst üste yapman da şahane gerçekten.
Yap valla çılbırını ben bugün yine yeşilçay+süt devamkeBende karadenizli sayılırım ilkdi defa duyuyorum sakarcayılahana kapama nasıl oluyor merak ettim lahanın kendisinie bayılırımda belki yaparım. Afiyet olsun.
Menü ve spor çok iyii
Muhteşem olmuş hayran kaldım
Afiyet olsun menü spor harika olmuş
Afiyet olsun. Menü spor
Kayısı ile su dene. Birde kahveyi kabızken önermiyolar die biliyorumya. Bana hurmayla yoğurt iyi geldi. Ztn öyle bi özelliğide varmış hurmanın. Sende istersen bi dene açkarnına bi kase yoğurt 3-4 tane hurma ye. Hem iftara hem sahura.
Adiyet olaun. Menü spor çok iyi.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Menüne birazdaha dikkat edersen oldu bu işsporların güzell olmuş
Afiyet olsun
Kapama dedin de canım çılbır çekti vallacuma günü yapamda yiyem. 2yumurtadan aşağısı kesmez ebbedi menü ve sporun harika olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Temizlik cidden yorucu bi iş
Afiyet olaun spor vw menü
Afiyet olsun spor ve menü
Lahmacunafiyet olsunn.
Su sadece 1 bardaksa kötü olmuş canım. Onun dışında menü gayet güzel. Bi sorunmu vardı? Nasılsın.
Afiyet olsun.
Kondisyon yaparken fena değilde bu sabah fenaaaGünaydın kızlar
@AppLesma Canım sporu yapan
Asi Matmazel karıştırdın sanırım ben sadece adım attım Bu arada tebrikler Matmazel kondisyonun çok iyi demek ki benim biraz daha zamanım var bunları yapabilmek için
H3RA_ sen söyleyince listeme tekrar baktım evet protein almamışım hiç,bu akşam salatamı ton balıklı yiyeyim :)
Şahaneeeeebugün saat 6.5 ta kalktım kendimi bahçeye atıp koşu ve tempolu yürüyuş karışımı asim yaptım sabahtan 10.100 adımı tamamladım
sizce nasılım
şimdide salata.4 köfte ve yarim porsiyon lahana yemeği yiyeceğim
Ayy tatlı patatesi nerden temin ettin ki buralarda yok bir ara bende duymuştum bakayım dedim amaYok o meyveli olanlar hiç sağlıklı değil. İçine şeker dahi koyuyorlar. Meyveli hiçbir ürünü tüketmemek gerekiyor o yüzden.
Alys tatlı patatese bayıldım bu arada. Ben tatlı tuzlu tatları çok sevdiğim için bu zamana kadar neden yemedim bilmiyorum. Şişkinlikte yapmadı bende bu arada. Kırmızı toz biber, tuz ve zeytinyağı ile fırına attım.
Ayy benim aldığım avokado tam olgunlaşmamıştı çeyreğini zoraki yedimsos tarifini alırım kaptanım H3RA_
Benim de elim kolum kalkmiyor bugün 3 ml leslie yapayim dedim 2 de kaldim tamamlayacagim insallahValla detoksun ilk gününü yapmıştım 2.gününde yumurta vardı geceden aklıma düştü yarın yumurta yiyicem diye bildiğin kapama aşerdim yaaa neyse ki azmettim ve kapamayı yedimm üst üste okadar yükledim ki hedeflediği puanı yapıcam diye şuan pertim
Geçmiş olsun kaptancım. Buarada ben seni daha genç biliodumEvet uzun süre kilo oturunca takılıyor arada. Bana lipödem teşhisi koyan doktor kilo veremezsin sporla incelmeye çalış demişti. Ama 10 kg yakın gitti 5 ayda. İsteyince ve vazgeçmeyince oluyor. Ben koruma kısmından daha çok korkuyorum açıkcası
Ya. Hiç pancar yemedimDarkqueenn lahana kaplaması yani siyah pancardan oluyor
pancarı.haslarken bulgur koyuyon.birlikte haşlayın. sonra süz onu tereyağlı soğanlı gine kavur bukadar
5 -7 gün sürdürülebilir ama benm bugün son.Kaç gün sürecek bu hurma diyeti?
5-7 gün arası yapılabiliyor. Bugün son gün.Ben begendim gununu. Omad a gectin zaten o yuzden sonradan mango eklemis olsanda guzel
Ne sabah nede aksam taze yesillik yok
Ekmek cok
Pirinc fazla evet
Cilekli kefir den emin degilim. Icerigi onemli
Sporlar guzel ama okadar ekmege 3 mil leslie olsa daha iyi olurdu
Kac gun oldu hurma diyeti? 2 günden fazla yapma derim.
Begendim menuyu
Kraker yerine wasa tercih et bence
Su ise cok cok kotu. Niye boyle oldu?
evet maşallah dayanabilmişsinValla detoksun ilk gününü yapmıştım 2.gününde yumurta vardı geceden aklıma düştü yarın yumurta yiyicem diye bildiğin kapama aşerdim yaaa neyse ki azmettim ve kapamayı yedimm üst üste okadar yükledim ki hedeflediği puanı yapıcam diye şuan pertim
Gencim zatenGeçmiş olsun kaptancım. Buarada ben seni daha genç biliodumbenim yaşlar da filan
Gencim zaten
Ben küçükken 40 yaş çok gelirdi gözüme şimdi ben de o yaşlara gelince hiç öyle olmadığını anladım. Hatta en güzel kafaları yaşıyorum, 40 yaşın zihinsel getirileri harikaymış
Ay ben attım onu kocamla 20 yaşından beri beraberiz ben aynıyım o yaşlanmış20yaschallenge var ya instagramda,
ben diyorum simdiki fotomu atayim, 20 yasindan daha genc hissediyorum kendimi
Gerçekten de öylesiniz hissetiriyosunuz.resmen benden daha gençsiniz maşallah. Bende küçükken 30yaşa gelenlere bi ayağı çukurda derdimGencim zaten
Ben küçükken 40 yaş çok gelirdi gözüme şimdi ben de o yaşlara gelince hiç öyle olmadığını anladım. Hatta en güzel kafaları yaşıyorum, 40 yaşın zihinsel getirileri harikaymış
Tamam kaptancımDarkqueenn sen programını tamamla yavrum ama çok geç saatlere birakma dinlen iyice sonra
40 yaşın20yaschallenge var ya instagramda,
ben diyorum simdiki fotomu atayim, 20 yasindan daha genc hissediyorum kendimi
Bende minyonum çocuklarımın annesi olduğuma bile şaşırıyor yeni tanıştıklarım. Eskiden sevmezdim ama şimdi ki yaşlarda işime yarıyorAy ben attım onu kocamla 20 yaşından beri beraberiz ben aynıyım o yaşlanmış
Ya evet minyon olmak çok avantajlı gerçekten. Bende minyon sayılırım kardeşimle beni kıyaslandıklarında hep onu büyük sanıyorlar. 2 yas var aramızda. Senin için harika bir duygu olmalı40 yaşın
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine delir onlar senin kahrını çeksinçekmeyende karşı kaldırıma geçsin ben yerimden memnunum
kafası nasıl bir rahatlıkmış. Ay çıkın çıkın gelin buralar güzel
Bende minyonum çocuklarımın annesi olduğuma bile şaşırıyor yeni tanıştıklarım. Eskiden sevmezdim ama şimdi ki yaşlarda işime yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?