Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bence oyle
Islenmis oluyor oyle
Tam emin degilim ama karbonhidrat da baya oynama oluyordur
Yok o meyveli olanlar hiç sağlıklı değil. İçine şeker dahi koyuyorlar. Meyveli hiçbir ürünü tüketmemek gerekiyor o yüzden.

Alys tatlı patatese bayıldım bu arada. Ben tatlı tuzlu tatları çok sevdiğim için bu zamana kadar neden yemedim bilmiyorum. Şişkinlikte yapmadı bende bu arada. Kırmızı toz biber, tuz ve zeytinyağı ile fırına attım.

Günaydın Kızlar
Bir sürü mesaj alıntıladım görünmüyor
Genel anlamda menüler gayet iyi bi iki arkadaş dışında
Sporlara da bayıldım coşmuş grup maşallah
stitch eşim menü iyi bence spor eksik kalmış benim de öyle oldu...
Bugün spor cezası verdim kendime kaptanlarım iki gündür boş geçiriyorum diye, yarın artı çıkarsa varsın çıksın cezadan kaçmayacam. Chloe ting başlayacağım inşallah bitirebilirim challenge i
Yazdıktan sonra vazgeçtim bir gün daha beklesin chloe, cezamı 20 k adım olarak güncelliyorum

Asi Matmazel bu arada senin sporlarını okudum ama aklım yumurta kapama da kalınca beynim algılamadı şahane harika ötesi olmuş sporun darısı bize
Valla detoksun ilk gününü yapmıştım 2.gününde yumurta vardı geceden aklıma düştü yarın yumurta yiyicem diye bildiğin kapama aşerdim yaaa neyse ki azmettim ve kapamayı yedimm üst üste okadar yükledim ki hedeflediği puanı yapıcam diye şuan pertim

Ayyyy aman Allahim naptin bacim sen Hay masallah sana valla bir kez daha anladım yok ben yapamam
Yok yavru yaparsın valla azimlisin o konuda
Bende buradan paylaştığınız videoları yapıyorum şahane 3 videom oldu sürekli yapmalık
Bende 40 yaşındayım. Galiba kilom oturdugu icin bu kadar zor veriyorum. Israrla devam ediyorum bakalım kilom mu yoksa ben mi kazanacak
İstikrar başarı getiriyor gerçekten tebrikler canım kazanan sen olacaksın
Ayy benim aldığım avokado tam olgunlaşmamıştı çeyreğini zoraki yedim sos tarifini alırım kaptanım H3RA_
Benim de niyetim o yönde her istediğimi porsiyonlara dikkat ederek yiyip fazla olduğunu düşündüğümde 1 2 gün hafif tutucam bakalım ilk hedef hedeflediği kilo ve görüntü korumaya çok var daha bilgileri bekliyorum kaptanım
Asi Matmazel tebrik ederim kuzu.Harikasın bravo. Hepsini iftardan sonra üst üste yapman da şahane gerçekten.
Valla bugün bildiğin pertim noram chloe yi 5 gibi yapmıştım gerisi akşam oldu ama çok fena ağrıyor heryerim din sabahtan hedefim 2.500 puandı tamamlıcam diye canım çıktı
Yap valla çılbırını ben bugün yine yeşilçay+süt devamke
Kondisyon yaparken fena değilde bu sabah fenaaa pertim çıktı yaparken farketmemişim zamanın gelir kuzu yeter ki istikrarlı ol
Şahaneeeee
Ayy tatlı patatesi nerden temin ettin ki buralarda yok bir ara bende duymuştum bakayım dedim ama

Ayy benim aldığım avokado tam olgunlaşmamıştı çeyreğini zoraki yedim sos tarifini alırım kaptanım H3RA_

Kiz avakado icin bir taktik vereyim,
yesilken ve sertken al ve evde bir yere koy, bir suru alabilirsin, her gun soyle bir elle yokla hepsini,
hafifce yumusamaya basladiginda direk dolaba koy, boylece dolapta 1-2 hafta muhafaza edebilirsin ve tuketebilirsin.

Benim de elim kolum kalkmiyor bugün 3 ml leslie yapayim dedim 2 de kaldim tamamlayacagim insallah bacak kalkmiyor yerinden

Geçmiş olsun kaptancım. Buarada ben seni daha genç biliodum benim yaşlar da filan
Darkqueenn lahana kaplaması yani siyah pancardan oluyor
pancarı.haslarken bulgur koyuyon.birlikte haşlayın. sonra süz onu tereyağlı soğanlı gine kavur bukadar
Ya. Hiç pancar yemedim
Kaç gün sürecek bu hurma diyeti?
5 -7 gün sürdürülebilir ama benm bugün son.
5-7 gün arası yapılabiliyor. Bugün son gün.
evet maşallah dayanabilmişsin

Geçmiş olsun kaptancım. Buarada ben seni daha genç biliodum benim yaşlar da filan
Gencim zaten
Ben küçükken 40 yaş çok gelirdi gözüme şimdi ben de o yaşlara gelince hiç öyle olmadığını anladım. Hatta en güzel kafaları yaşıyorum, 40 yaşın zihinsel getirileri harikaymış

20yaschallenge var ya instagramda,
ben diyorum simdiki fotomu atayim, 20 yasindan daha genc hissediyorum kendimi

Gerçekten de öylesiniz hissetiriyosunuz.resmen benden daha gençsiniz maşallah. Bende küçükken 30yaşa gelenlere bi ayağı çukurda derdim şimdi ne kaldı otuzuma yaşımız ilerliyor ama ruhumuz hep genç kalıo. Güzel bi enerjniz var daim olsun kaptancım

20yaschallenge var ya instagramda,
ben diyorum simdiki fotomu atayim, 20 yasindan daha genc hissediyorum kendimi
40 yaşın
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine delir onlar senin kahrını çeksin çekmeyende karşı kaldırıma geçsin ben yerimden memnunum
kafası nasıl bir rahatlıkmış. Ay çıkın çıkın gelin buralar güzel
Ay ben attım onu kocamla 20 yaşından beri beraberiz ben aynıyım o yaşlanmış
Bende minyonum çocuklarımın annesi olduğuma bile şaşırıyor yeni tanıştıklarım. Eskiden sevmezdim ama şimdi ki yaşlarda işime yarıyor

Ya evet minyon olmak çok avantajlı gerçekten. Bende minyon sayılırım kardeşimle beni kıyaslandıklarında hep onu büyük sanıyorlar. 2 yas var aramızda. Senin için harika bir duygu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…