Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

100 puan cezanı yapcam Bugün karbonhidt tüketmeden bugün salata çorba lesli 1 2 yapcam ve ip atlicm tesekur ederim kaptanım@arriety@sedulu yarın inşallah hedefimi tutturacm

Kiz cok tatlısın çıtirin diyo bide ahaha
Yaaa benim adam dalga geçerse sporumla böyle de açıp karşısında dans ederim aşırı eğlenceli bir çocuk videolarında aralarda öpücük de gönderiyor
Eğlenceliymiş ya 10 dk yapar kapatırım demiştim 20dk yaptırdı kerata beni
Çok eğlenceli gerçekten enerji dolu hissediyorum böyle dans edince

Yaa bizim herif izlediğimi görse kıskanır kapattırir kesin bide öpücük atıyormuş

Benim 1200lerde yüksek olması iyi diye biliyorum.hani metabolizması hızlı çalışanlar vardır yiyip yiyip kilo almazlar işte onların bu bazal metabolizma hızlı çalıştığı için.Yattığın yerde hiç hareket etmediğinde vücudun bu kadar kalori yakıyor demek.Kahve ve yeşil çay tüketimi mesela bunu yükseltiyor.Umarım anlatabilmişimdir

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim. oy ankarada duralım biraz daha yeni geldik. kayınvalidemin evini kapattık onun taşınma süreci oldu.
2017 yatalak oldu son 2 yıldır mideden besleniyordu. zor bir hastalık gerçekten. teşekkür ederim.
CEYDOS hoşgeldin canım başınız sağolsun

Dünden beri ara ara aklıma geldin durdun, geri dönemedi diye ...
sağol canım. dönmeyecektim neredeyse ama büyük kızım okula dönecek. küçüğünde sınavlar olursa endişesiyle döndüm. yoksa yazlık iyiydi. açık havada zaman geçirmek iyi geldi.

Anladım canım çok sagol evet bende yesil cay kahve tuketirim genelde devam o zaman

Yani ben günde 1600 cal mi yakıyorum ben ne kadar kalori alcam o zaman
Evet hiç bir şey yapmadığında vücudun bunu yakıyor.1600 üstünde alırsan onu günlük yaptığın spor ve aktivitelerle yakıyorsun.Eğer yakamaz birikirse kilo oluyor

Evet bak noram daha ayrıntılı cevaplamış

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşaallah

Merhaba canim..başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…