100 puan cezanı yapcam Bugün karbonhidt tüketmeden bugün salata çorba lesli 1 2 yapcam ve ip atlicm tesekur ederim kaptanım@arrietyBen haftalık rapor gibi gozlemimi yapayım. Menülerde çeşit azaldı. Salata tüketimi yok gibi çoğu kişide. Su yine az.
Ramazan diye pek ceza kesmiyorum akşam tükettiğiniz karbonhidratlara ama bu durum böyle gitmeyecek tabi.
Adimlar ve sporlar bir kaç kişi hariç yerlerde
Takıma yeni katılan arkadaşlar iyi ki geldiniz çok tatlı bir rekabet çıktı ortaya spor konusunda hırslanmak her zaman sizin yararınıza.
Takimi diyet günlüğü gibi kullanan bir kesimde var. Maalesef uyarılara rağmen kendi bildiğini okuyanlar var.
Son uyarımı yapayım kızlar burası diyet günlüğü bölümü değil. Takımlar arası diyet yarışmasında bulunuyorsunuz. Her cuma en çok kilo veren takım kazanıyor. Kilo kaybetmek her zaman yararımıza oluyor. En kötü takımın kaptanlarına ağır cezalar kesiliyor. Lütfen yarışma bilincinden uzaklaşmayın.
Bu ağır geliyorsa diyet günlükleri var yeterince sayfada oralara da bir göz atabilirsiniz.
Hayırlı olsun bol kalori yakmalarAha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Yaaa benim adam dalga geçerse sporumla böyle de açıp karşısında dans ederimKiz cok tatlısın çıtirin diyo bide ahaha
Çok eğlenceli gerçekten enerji dolu hissediyorum böyle dans edinceEğlenceliymiş ya 10 dk yapar kapatırım demiştim 20dk yaptırdı kerata beni
Hayırlı olsun canım bol kalori yakmalı insAha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Yaa bizim herif izlediğimi görse kıskanır kapattırir kesin bide öpücük atıyormuşYaaa benim adam dalga geçerse sporumla böyle de açıp karşısında dans ederimaşırı eğlenceli bir çocuk videolarında aralarda öpücük de gönderiyor
Çok eğlenceli gerçekten enerji dolu hissediyorum böyle dans edince
Hahah kıskansın kız bırakYaa bizim herif izlediğimi görse kıskanır kapattırir kesin bide öpücük atıyormuş
Hayyırlı olsun bol bol kalori yakmalar canımAha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Benim 1200lerde yüksek olması iyi diye biliyorum.hani metabolizması hızlı çalışanlar vardır yiyip yiyip kilo almazlar işte onların bu bazal metabolizma hızlı çalıştığı için.Yattığın yerde hiç hareket etmediğinde vücudun bu kadar kalori yakıyor demek.Kahve ve yeşil çay tüketimi mesela bunu yükseltiyor.Umarım anlatabilmişimdirSelam kızlar nasilsiniz ben yine sıkılmamak için ev isine verdim kendimisizlere bise sormak istiyorum simdi bazal metabolizma hızı varsa bu ne ise yarıyor yani benim günde almam gereken kalori miktarı mi yoksa bundan daha azı mi mesela benim günde almam gereken kalori 1900 iken bazal metabolizma hizim 1600 kalori çıktı karam karıştı umarım anlatabilmisimdir. Bu arada ben hala kendimi çok kilolu olarak sanıyorum bu kadar az çıkınca kalori miktarı biraz şaşırmadım degil .
teşekkür ederim canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
teşekkür ederim. oy ankarada duralım biraz daha yeni geldik. kayınvalidemin evini kapattık onun taşınma süreci oldu.CEYDOS başınız sağolsun. Uzun süre ses gelmeyince senden tahmin ettim böyle bir durum olduğunu. Alzheimer çok zor bir hastalık maalesef tedavisi yok gözünün önünde eriyor insan. Dediğin gibi en azından fazla çekmeden kurtulmuş.
Ankara’dan taşındınız mi ?
2017 yatalak oldu son 2 yıldır mideden besleniyordu. zor bir hastalık gerçekten. teşekkür ederim.CEYDOS Allahım rahmet mekanını cennet eylesin. Gerçekten teselliniz çok çekmedi olsun kayınvalidemin anneside alzehimirdi 5 yıl yatalak kaldı sonrasında vefat etti. Zor yaşayana da zor bakana da zor. Tekrardan başınız sağolsun
sağol canım. dönmeyecektim neredeyse ama büyük kızım okula dönecek. küçüğünde sınavlar olursa endişesiyle döndüm. yoksa yazlık iyiydi. açık havada zaman geçirmek iyi geldi.CEYDOS hoşgeldin canım başınız sağolsun
Dünden beri ara ara aklıma geldin durdun, geri dönemedi diye ...
Anladım canım çok sagol evet bende yesil cay kahve tuketirim genelde devam o zamanBenim 1200lerde yüksek olması iyi diye biliyorum.hani metabolizması hızlı çalışanlar vardır yiyip yiyip kilo almazlar işte onların bu bazal metabolizma hızlı çalıştığı için.Yattığın yerde hiç hareket etmediğinde vücudun bu kadar kalori yakıyor demek.Kahve ve yeşil çay tüketimi mesela bunu yükseltiyor.Umarım anlatabilmişimdir
Evet hiç bir şey yapmadığında vücudun bunu yakıyor.1600 üstünde alırsan onu günlük yaptığın spor ve aktivitelerle yakıyorsun.Eğer yakamaz birikirse kilo oluyorYani ben günde 1600 cal mi yakıyorum ben ne kadar kalori alcam o zaman
Evet bak noram daha ayrıntılı cevaplamışHayır canım daha fazla yakıyorsun, yürüyorsun, iş yapıyorsun bunlar bazal metabolizma üzerine eklenen kaloriler yani şöyle:
1600 (sabit)+ tüm gün yürüdün+temizlik yaptın+ yemekle uğraştın ( gün içinde yaptıkların da 500 kalori olsun)
Toplam Alman gereken kalori 2100 olur kilonu korumak için. Eğer sen günlük 1800-1900 kalori alırsan kilo vermeye başlarsın. Sayıları tamamen uydurdum ama anlatabildim umarım.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşaallahevime döndüm kızlar 26 nisan günü kayınvalidemi çok sevdiği eşinin yanına uğurladık. çok çekmedi tesellimiz bu oldu. hızlıca evlerini boşalttık yazlığa taşıdık. 2 yıl taşınmam diyordum büyük konuşmuşum mecbur kaldık yine... döndüm ama pert olmuş haldeyim.diyet oradaki sürede rafa kalktı tabi yine kilomu bilmiyorum basküle yarın çıkarım diye düşünüyorum.
hepinize şifa dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Merhaba canim..başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallahevime döndüm kızlar 26 nisan günü kayınvalidemi çok sevdiği eşinin yanına uğurladık. çok çekmedi tesellimiz bu oldu. hızlıca evlerini boşalttık yazlığa taşıdık. 2 yıl taşınmam diyordum büyük konuşmuşum mecbur kaldık yine... döndüm ama pert olmuş haldeyim.diyet oradaki sürede rafa kalktı tabi yine kilomu bilmiyorum basküle yarın çıkarım diye düşünüyorum.
hepinize şifa dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?