Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun de adimin da suyun da guzel maşallah
Anaaaaamm nasil durabildin boyle .
Sen daha iyi bilirsin tabi ama boyle yapmak istedigin gunlerde yine yesillik,salatalik vs eklersen daha iyi olabilir.
Afiyet olsun,adimin,suyun,egzersizin guzel
Sabah oglen aksamin yerini degistirmissin

Evet ya yaparken bişey yok ertesi günü sarsıyor adamı. Hmm bende deneyeyim bakalım alayım migrostanBak bu saat olmuş evle uğraşmaktan daha yeni oturup baktım gruba anam benim işler niye bitmiyor yaaaa o kadar iş yaptım adım 5.000 de kaldı birazdan kalkıp adım atayım bari

Iyı aksamlar kızlar. Bugun acaıp gecırdım günü. Sabahtan yemeklerımı yaptım. Oğleden sonra yattım gece cok gec yattım hatta hıc yatmadım dıyebılırım. 2 saatlık uykuyla oldugumdan ıslerımı yapıp uyudum bıraz. Ne adım ne spor bugunde boyle olsun. Yarın inş enerjık olurum. Gunde yarım saat plates yapıyordum ıyı oluyordu 3 gundur yapamıuorum

noram Ben de denememistim tatli patatesi merak ettim.
Ilk firsatta alayim.
Asi Matmazel eltin katilmis gruba hayirli olsun adini etiketleyemedim, hos gelmis
Tatlı tuzlu tatları seviyorsan benim gibi bayılırsın. Ben fırında cipsini de deneyeceğim.

Canım sende çocuk 3 adet değil mi? Heralde iş bitmez sende.

Aynen akşam çok Acıkınca hafif yiyeyim dedim

Kızlar selam...
Bugün tüm gün aşırı duygusaldım hala öyleyim bilmiyorum neden... elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi benzetmesi gayet uygun bi benzetme olabilir benim için... üstüne akşama doğru kötü bi haber aldım.. çok şeyden bi gün oldu anlayacağınız
Menüleriniz genelde gayet güzel
Yarın inşallah güzel eksiler görürüz hep birlikte, kendi adıma pek sanmıyorum ama neyse

noram Ben de denememistim tatli patatesi merak ettim.
Ilk firsatta alayim.
Asi Matmazel eltin katilmis gruba hayirli olsun adini etiketleyemedim, hos gelmis
Evet tatlım geldi sağolasın o kadar çok anlatınca kayıtsız kalamadı Hoşbuldu Emin olabilirsiniz

Ne güzel bir sahur o öylebi ben yiyemiyorum ya.Menü gayet güzel olmuş afiyet olsun adımında 10000 olcakmış neredeyse düz yapsaydın ya
Güzel ısırıklar olmuş afiyet olsun
Gayet güzel afiyet olsun adımlarda süper
Rozetin hayırlı olsun 40 saatlik orucun içinde sabır diliyorum
Menülerin yerleri değişmiş hakketlahana çorbasını bende her öğün içebilirim gerçi
Niye ağlamaklısın hayırdır bişemi oldu menün gayet güzel olmuş mutsuzken mutluluğu dolapta arayanlardan olmamişsın

40 saat wauw. Zor degilmi?
Hayirlara gelsin canim

Ben mezroyu bulamadım kimbilir hangi kutudan çıkacak.

Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Ah ya rabbim şifa versin dedeciğine kıyamam inşallah atlatır biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…