Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü güzel Sahur işini çözdün sen böyle daha rahat geçiyor galiba dimi
Yemesemde aramıyorum canım aslında. Ama sahura kadar uyumayıp bıseyler yıyorum ıste. Mesela şuan 1 kayısı 1 hurma yedım baska bısey yıyemıycem. Alıstık açlığa galiba

Gayet dengeli bir gün

Menü sadece akşam yeşillik aradı gözüm.
15 dk wallsit mi Süpersin kaç tekrarda yaptın..
Smothie tarifin ödem ve wc anlamında çok faydalı gözüküyor. Umarım işe yarar. Lezzeti nasıldı benim damak zevkime göre karışık geldi biraz

Menü yarına hazırlık için sanırım, zorlamadı mı seni?
Yoga seviye rozetin için tebrikler
Hareketli bir gün olmuş 2 dilim ekmek yanmıştır
geçmiş yapamadım birazdan bakacağım. Umarım kısa sürede için rahatlar
Sahur: 2 dılım peynır,1 hurma,1 kayısı

iftar: tavuk but, salata,1 kasık bulgur pılavı, yogurt, 1 dılım ekmek, 1 dılım tahin helvası

adım 150 p
Arrietty_ @sedulu
Yine az yemişsin diyecektim ama iftar menün dengelemiş
Afiyet olsun sebze ve protein anlamında dengeli bir menü olmuş.
Detoksta istikrarlısın yarın ki ölçümünü merak ediyorum

Ramazan bitsin takılma yaşarsam bu detoksu yapmayı planlıyorum.
Öğünlerinin herhangi birinde protein olması kilo verme sürecinde destek olacaktır.
Sahur:
1 yumurta
1 wasa
2 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Salatalık

Iftar:
1 ızgara antrikot
Salata ve yoğurt

Su: 2 litre oldu. Daha içerim ama.
Spor: 7720 adım 231 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_

Adımsayarını telefonunla eşleştirirsen adımların kaybolmaz, aklında olsun. Yediklerin az geldi gözüme.
Iyi geceler
Sahur
Tam buğday ek. Tost
3 zeytin
Dom salatalık

Iftar
2 kepçe k. Mercimek xorba
Karnıyarık
1 hurma

Su
2litre

Spor
8000 adim 240 puan

Arrietty_ @sedulu @ neutral
Akşam menüsünde yeşillik olsaymış iyi olacakmış. Bugün instagramda zayıflamak istiyorsanız her öğüne maydonoz ekleyin diye bir yazı okudum. Bu ara bende ihmal ettim ama toparlayacağım.

Şimdi herkese hakettiğini veriyorum
Hiç dert anlatmaya çalışmıyorum
Beni bu zamana anlayan anlamıştır

Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Allah deden için en hayırlı olanı versin canım

Allah deden için en hayırlı olanı versin canım
Aynen öyle canım pammmıkk kalbim hakedene hala aynı.
Ama değişimime neden olanlara kılım kıpırdamıyor artık. Herkes hakettiğini yaşasın

Başın sağolsun canım allah rahmet eylesin

Aha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Güle güle kullan bol kaloriler yaktırsın inş
Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin
Yaa ben de son birkaç yıldır böyle oldum kimseye dert anlatmaya çalışmıyorum özellikle sabit fikirlilere ben ne anlatırsam anlatayım yine istediği gibi düşüneceklere karşı hiç güzel canımı yoramam önceden çok ama çok takardım. 35yastan sonra bence insana güzel bir güncelleme geliyor ne güzel demişsin beni bu zamana anlayan anlamıştır

Bu sürecimde istikrarlı ve kalıcı zayıflama peşindeyim bende çabuk verilen kilonun ceremesini yıllarca çekmiş biri olarak söylüyorum Gayet güzel gidiyorsun bence. Smoothie severim aslında ama yapmak aklıma gelmiyor ne hikmetse alışkanlık yapmak lazım öğünlerde gayet besleyici ve doyurucu oluyor. Aynen devaaaammm

Ölçüm bende yapmadım yapmam gerekiyor mu güzel kaptanlarım Arrietty_
Isteyen yapiyor canim. Mecburi degil
Arkadaşlar merhaba bende böyle bir takımla zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmisiniz daha önceden de çok uğraştım hep bir yerlerde pes ettim ama artık çatmak baz geçmek yok
Hosgeldiniz. Ilk sayfada Ilk postu okumaniz lazim. Ayrica katilim formu var, kurallari kabul ediyorsaniz doldurup burada paylasmaniz gerekli
Tamam canim. Hedefi tutturursan mezun olup free takilirsin

CEYDOS Basin sagolsun canim. Uzun sessizlik olunca tahmin ettim. Evine hosgeldin

aedenli acil sifalar dilerim dedecigine

Allah kolaylık versin hepimize

Aslında ben daha çok bulgurcuyum bulgurlu şeyleri çok severim Pirinç eşim sayesinde çok yenir bizim evde de ama ben öğünlerde ya hiç yemiyorum ya da 1 2 kaşık alıyorum.Aman Bi faydasına yok zaten yemeyiveririz olur biter

Ahh ahh canim sabit kaldım kaç haftadır veremedim kara yağları ömrüm boyunca
Hep kıskandım 50 55 kilolarii
Kıskanma cancağızım olacak seninde direnci kırmak için yapabileceğin şeyler vardır mutlaka istikrarlı devam edersek neler görürüz neler

Yemesemde aramıyorum canım aslında. Ama sahura kadar uyumayıp bıseyler yıyorum ıste. Mesela şuan 1 kayısı 1 hurma yedım baska bısey yıyemıycem. Alıstık açlığa galiba
İnsan nelere alışmıyor ki gerçekten Bi zaman sonra alışıyorsun açlığa ben sahur yapmadığımda gayet iyi oluyorum Bi zorluğunu da görmedim henüz açlık iyidir iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…