Yemesemde aramıyorum canım aslında. Ama sahura kadar uyumayıp bıseyler yıyorum ıste. Mesela şuan 1 kayısı 1 hurma yedım baska bısey yıyemıycem. Alıstık açlığa galibaMenü güzel Sahur işini çözdün sen böyle daha rahat geçiyor galiba dimi
Oyy sende 3 cocuk mı var. Allah bagıslasın. Bende 2 oğlan varAmin cümlemize canımmOğlum 13, kızım 11, küçük oğlum 6 yaşında Rabbim hayırlı uzun ömür versin bütün yavrularımıza
Gayet dengeli bir günama Ben gunu kapattım...
Kahvalti
4 kasik melemen
5 zeytin
Salatalik
Parça süzme peynir
1 dl ekmek
Ara
1 bardak süt
2 ceviz 5.badem
Çeyrek elma
Aksam
1 tabak nohutlu kereviz yemeği
1 bardak ayran
Semizotu salatası
2 lt su içtim 3 e tamamlayacagim
Sade soda 2 bardak çay..Aksam da cay içerim..
Oyle iste
Spor sonra
H3RA_ Arrietty_ @sedulu
MenüMerhaba hanımlar
Sahur
1 kare pide
1 yumurta sarısı( beyazını canım istemedi)
2 hindi füme
20 gr peynir
4-5 zeytin
Domates salata
2 ceviz
300 ml 3 kayısılı komposto
1 litre su
İftar
1 tatlı patates fırında baharatlı
3-4 kaşık kıyma kavurma
1 bardak ayran
750 ml su
Su 1.5 litre daha içeceğim ve maden suyu da içeceğim. Bir kare de bitter atarım ağzıma.
Spor
15 dk wallsit 300 p
Leslie boosted 120 p
9500 adım 285 p
Toplam: 705 p
@seduluArrietty_ H3RA_
Eki Görüntüle 2843273
Smothie tarifin ödem ve wc anlamında çok faydalı gözüküyor. Umarım işe yarar. Lezzeti nasıldı benim damak zevkime göre karışık geldi biraz12.00: 1 yumurta, 40 gr beyaz peynir,
1 tk kinoa unu, minik eksi maya ekmek.
Smoothie(maydanoz,dereotu,2 kayisi,
5 findik, ceyrek avokado, 1 tk tahin, yogurt)
Yarisi icildi.
Ara: 2 kayisi-8 findik-1 kare bitter
19.00: sotelenmis kabak(domates soslu)
Smoothienin kalan yarisi.
2 isirik ekmek, 2 isirik beyaz peynir.
750-800 kalori arasi yediklerim, yarin sabah wc ye cikabilmek amacli boyle beslendim ama kismet
2lt su, 5 bardak bitki cayi, 2 Turk kahvesi
5204 adim: 156 puan.
Eki Görüntüle 2843276
Menü yarına hazırlık için sanırım, zorlamadı mı seni?Arrietty_ @sedulu H3RA_
Bugun sadece sivi.
2 kahve, 1 buyuk bitki cayi, maden suyu magnezyum ile, elma sirkeli su.
Sporlarim
30 set bolgesel 30p
70 dak yuruyus 70p
20 dak yoga 40p
17 bin adim 510p
Toplam 650 puan
Ayrica zen master rozeti kazandim duzenli yoga yaptigim icin
Eki Görüntüle 2843289 Eki Görüntüle 2843291
Hareketli bir gün olmuş 2 dilim ekmek yanmıştırevet şimdi sıra bende
sabah
yarım porsiyon lahana çorbası
4 adet köfte
salata
ilkindi
2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
salata
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
6-7 adet zeytin
domates
salatalık
marul
3 litre su
spor
adim :18.027
koşu: 10 dk 60 p
tempolu yuruyus:144 dk 360 puan
adim 540.81 puan
toplam 960 puan
iki tane tablo atmamin
sebebi benim şarz olmadığı için benim çocuğun telini kullandim
Selam Kızlar
Sahur
2 haşlanmıs yumurta
Salatalık domates
7 zeytin, 80 gr civarı süzme peynir
Dört ceviz
Çay, su
İftar
Bir kase mercimek corbası
Salata
Bir kase ev yogurdu
2 hurma
3 gün kurusu
su 2 lt olmustur
22.00 filtre kahve
spor
Öğleden sonra yürüyüş yaptım
90 dk tempolu 225 p
9600 adım 288p
Toplam 513 puan
Güya akşam leslie ile 20 k adım yapacaktım ama moralim bozuk keyfim yok...
neyse ağlamadan mesajı yayınlayayım, uyumayı başarabilirim inşallah
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @stitch
Yine az yemişsin diyecektim ama iftar menün dengelemiş
Afiyet olsun sebze ve protein anlamında dengeli bir menü olmuş.
Detoksta istikrarlısın yarın ki ölçümünü merak ediyorum
Merhaba kizlar
Sabah 1 litre su ile vitaminler
2 fincan filtre kahve hc yağlı
12:00 kahvaltı 2hadlanmis yumurta salatalık domates ve zeytin
Yeşilçay
2 bardak su
Zerdeçallı havuçlu Elmalı su içine ari poleni
Elma cayi
Badem sütlü latte hc yağlı
19:00 yahni ve zeytinyağlı kereviz yanına karbibahar kavurma
Yeşil çay
Elma çayı
2 bardak su
5574 adim
168 puanArrietty_ @sedulu H3RA_
Ramazan bitsin takılma yaşarsam bu detoksu yapmayı planlıyorum.
Öğünlerinin herhangi birinde protein olması kilo verme sürecinde destek olacaktır.Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sahur 1 muz
3 bardak su
Akşam
2 yemek kaşığı bulgur :)
4 yemek kaşığı fasulye :)
1 dilim karpuz (eşimin zoruyla:)
Şimdi şekersiz türk kahvesi içerim
Sporlarıma gelicek olursam
12822 adim 380 puan
Lesli 1 45 puan
Lesli 2 20 dakika 60 puan
100 jJ 40 puan
10.dakika tempolu yürüyüş 25 puan
Toplam 550 100 puan ceza dus 450
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Adımsayarını telefonunla eşleştirirsen adımların kaybolmaz, aklında olsun. Yediklerin az geldi gözüme.Arrietty_ @sedulu H3RA_
Sahur: 1 portakal, 2 hurma
İftar; türlü ve cacık.
Ara; 1 bardak şekersiz çay,
Spor: 60 sn. plank (20p), kol inceltme egzersizi 16 tane 21x (48p), 10000 adım (300p), 75 dk normal yürüyüş (75p). Toplam; 443 puan.
Adımı son anda çektim ss yoksa gidiyordu valla
Eki Görüntüle 2843451
Akşam menüsünde yeşillik olsaymış iyi olacakmış. Bugün instagramda zayıflamak istiyorsanız her öğüne maydonoz ekleyin diye bir yazı okudum. Bu ara bende ihmal ettim ama toparlayacağım.
umarım atlatır sağ salim çıkar yoğun bakımdanSağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
40 yaşın
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine delir onlar senin kahrını çeksinçekmeyende karşı kaldırıma geçsin ben yerimden memnunum
kafası nasıl bir rahatlıkmış. Ay çıkın çıkın gelin buralar güzel
Allah deden için en hayırlı olanı versin canımSağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Aynen öyle canım pammmıkk kalbim hakedene hala aynı.Şimdi herkese hakettiğini veriyorum
Hiç dert anlatmaya çalışmıyorum
Beni bu zamana anlayan anlamıştır
Allah deden için en hayırlı olanı versin canım
Afiyet olsun bende meyve ağırlıklı bir sahur tabağı hazırladım bu gece kendime.Yakışıklı sahur yemeğim
Sağolasın canım ,sana da afiyet olsunAfiyet olsun bende meyve ağırlıklı bir sahur tabağı hazırladım bu gece kendime.
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesinevime döndüm kızlar 26 nisan günü kayınvalidemi çok sevdiği eşinin yanına uğurladık. çok çekmedi tesellimiz bu oldu. hızlıca evlerini boşalttık yazlığa taşıdık. 2 yıl taşınmam diyordum büyük konuşmuşum mecbur kaldık yine... döndüm ama pert olmuş haldeyim.diyet oradaki sürede rafa kalktı tabi yine kilomu bilmiyorum basküle yarın çıkarım diye düşünüyorum.
hepinize şifa dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Güle güle kullan bol kaloriler yaktırsın inşAha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Çok geçmiş olsun canım allah şifasını versinSağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Yaa ben de son birkaç yıldır böyle oldumŞimdi herkese hakettiğini veriyorum
Hiç dert anlatmaya çalışmıyorum
Beni bu zamana anlayan anlamıştır
Bu sürecimde istikrarlı ve kalıcı zayıflama peşindeyim bendeAsi Matmazel smoothie yi severim ama israrla yapmamin nedeni yesilligi yemek cok zor geliyor , boyle olunca yiyorum diye onun disinda cok kasmiyorum yavas yavas verelim iste.
Ac durup hizli verip hizli kilo almak cok uzucu oluyor. Kilo versen de yuzdeki sarkmayi falan da okuyunca yavas yavas memnunum boyle.
Isteyen yapiyor canim. Mecburi degilÖlçüm bende yapmadım yapmam gerekiyor mu güzel kaptanlarımArrietty_
Hosgeldiniz. Ilk sayfada Ilk postu okumaniz lazim. Ayrica katilim formu var, kurallari kabul ediyorsaniz doldurup burada paylasmaniz gerekliArkadaşlar merhaba bende böyle bir takımla zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmisiniz daha önceden de çok uğraştım hep bir yerlerde pes ettim ama artık çatmak baz geçmek yok
Tamam canim. Hedefi tutturursan mezun olup free takilirsinYaa Perşembe akşam regl oldumolacak iş değil inşallah yarın 62 altı olursam mezun olmak istiyorum Arrietty_ kilo verme serüvenım devam edecek 1 ay daha diyetisyene devam edeceğim ama free takılmak istiyorum bu aralar pek aktif olamıyorum çünkü
Evet canim küçükler ikiz gibi. Yatak odasından bile oyuncak topluyorum. Yemek yedirme dis fırçalama toplu yapılan şeyler cok zorlayıcı oluyor.
Evdekilere neredeyse haftada 2 3 kere yapiyorum ama nedense gruba girdikten sonra pek canim istemedi.
Vermeye devam
gecen hafta 119.8
Bu hafta 118,9
Fark: 900 gram
Yuzde: 0,751
Hedef: 118
Kıskanma cancağızım olacak senindeAhh ahh canim sabit kaldım kaç haftadır veremedim kara yağları ömrüm boyunca
Hep kıskandım 50 55 kilolarii
İnsan nelere alışmıyor kiYemesemde aramıyorum canım aslında. Ama sahura kadar uyumayıp bıseyler yıyorum ıste. Mesela şuan 1 kayısı 1 hurma yedım baska bısey yıyemıycem. Alıstık açlığa galiba
Amin cümlemizin evladınıOyy sende 3 cocuk mı var. Allah bagıslasın. Bende 2 oğlan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?