Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dimi sempatik tatliş bi hoca

Arkadaşlar merhaba bende böyle bir takımla zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmisiniz daha önceden de çok uğraştım hep bir yerlerde pes ettim ama artık çatmak baz geçmek yok
Hoşgeldin kaptanlarımız açıklama yapar birazdan

Gerçekten iyi bir doktora denk gelmişsiniz. İlaç verip gönderiliyoruz genelde. Benim eşimde 3 sene önce kalp krizi geçirdi. 3 damarda tıkanıklık var ve her gün bir dolu ilaç içiyor. Sizin doktorunuzun uzmanlık alanı nedir? Gerekirse ziyaret etmekte isterim.

Arkadaşlar merhaba bende böyle bir takımla zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmisiniz daha önceden de çok uğraştım hep bir yerlerde pes ettim ama artık çatmak baz geçmek yok
Merhaba hoşgeldiniz ilk sayfada kuralları okuyup formu doldurmanız gerekiyor. Günlük menü ve spor paylaşımlarımızı yaptığımız ayrı bir topik var.

Hoşgeldin şimdiden kaptanlarımız yardımcı olurlar sana hemen

Oaktree bende aynı şeyi yazacaktım gerçekten şahane bir doktora denk gelmişsiniz bu kadar ileri seviye donanıma sahip olan doktor çok bulunmuyor maalesef

Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Cok gecmis olsun. Rabbım safi ismiyle sifa versin dedene .
Ben mezroyu bulamadım kimbilir hangi kutudan çıkacak.
Bende bulamadım. Cocuklar bulmasın diye Dolabin içine tikistirdim herhalde . Kaç gündür basim ağrıyor ilacına bulamadım.
Artık zaten aradığım hiçbirseye ulaşamıyorum hep bi karışıklık

Herkes nerde bugun

2 mil leslie 60 puan
15162 adim 450 puan
Toplam 510 puan.Eki Görüntüle 2843262
@sedulu H3RA_ Arrietty_
Şahanee
Duzeltme..yürüyüşü gene unutmusum

2 mil leslie 60 puan
15162 adim 450 puan
80 dk tempolu yürüyüş 200 puan
Toplam 710 puan.

@sedulu Arrietty_ H3RA_
Helaaaalll
Şahanesin kuzu
Hadi bakalım yarın nasıl yansıyacak görelim bu smoothie işini sevdin sanki
Ahh ahh ben ne zman Kuru fasulye yapsam ya detoks günüme denk geliyor ya da tartıdan önceki akşama kaç zamandır şöyle kurufasulye yemedim yaa afiyet olsun cannn
Tebrik ederim yoga kraliçesi bi şu yogaya başlayamadım henüz ona da başlarım yakında valla bugün sıvılardan gidiyoruz inşeAllah yarın tartıya yansır
Şahane Sporlar bugün. Öğün yerleri değişmiş güzel geçmiş günün
Günün güzel geçmiş ama haberi alınca üzülmüşsündür Rabbim acil şifalar versin sağlığına biran önce kavuşsun inşeAllah
Sahur: 2 dılım peynır,1 hurma,1 kayısı

iftar: tavuk but, salata,1 kasık bulgur pılavı, yogurt, 1 dılım ekmek, 1 dılım tahin helvası

adım 150 p
Arrietty_ @sedulu
Menü güzel Sahur işini çözdün sen böyle daha rahat geçiyor galiba dimi
Ahh şu regl ama moral bozmak yok sonuç ne olursa olsun üstesinden geliriz evvelAllah
Güzel menü
Sonucunu çok merak ediyorum spor şahane

Eltim güzel menü sporlarda güzel

Ayy çocuklar olunca öyle geçen gün evde nekadar dolapvarsa bütün dolapları boşalttım herşeyi yerli yerine koydum birde söylendim durdum bir daha dağılırsa fena olacak diye bakalım ne kadar dayanacak

Amin cümlemize canımm Oğlum 13, kızım 11, küçük oğlum 6 yaşında Rabbim hayırlı uzun ömür versin bütün yavrularımıza
Masallah Amin canim.
Ayy çocuklar olunca öyle geçen gün evde nekadar dolapvarsa bütün dolapları boşalttım herşeyi yerli yerine koydum birde söylendim durdum bir daha dağılırsa fena olacak diye bakalım ne kadar dayanacak
Benim de kızım 13 . Küçük kızım 5 . Oğlumda 2 yasinda

Bende çok söyleniyorum ama beni takmiyorlar.
Artık pek iş yapmiyorum. Dip köşe bayramdan sonra yaparım.
Zaten yapınca en fazla 2 gun derli toplu kaliyor

Senin yavrular daha küçükmüş toplu kalmıyor gerçekten

Senin yavrular daha küçükmüş toplu kalmıyor gerçekten
Evet canim küçükler ikiz gibi. Yatak odasından bile oyuncak topluyorum. Yemek yedirme dis fırçalama toplu yapılan şeyler cok zorlayıcı oluyor.
Aynen ama meretin pilavıda güzel oluyor hani
Evdekilere neredeyse haftada 2 3 kere yapiyorum ama nedense gruba girdikten sonra pek canim istemedi.

Ahh ahh canim sabit kaldım kaç haftadır veremedim kara yağları ömrüm boyunca
Hep kıskandım 50 55 kilolarii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…