- 24 Mart 2021
- 797
- 3.500
- 28
Dimi sempatik tatliş bi hocaAyy deniyeyim muhakkak olgun olanın gideri var yine en azından
Gerçekten minyon olmak belli bir yaştan sonra nimet nimet
Etmedik tatlımAma hoca da hocaymış haniii
Ayy ne minnoş bir hocaymış bu favorilerime ekledim yaparım artık
Hoşgeldin kaptanlarımız açıklama yapar birazdanArkadaşlar merhaba bende böyle bir takımla zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmisiniz daha önceden de çok uğraştım hep bir yerlerde pes ettim ama artık çatmak baz geçmek yok
Gerçekten iyi bir doktora denk gelmişsiniz. İlaç verip gönderiliyoruz genelde. Benim eşimde 3 sene önce kalp krizi geçirdi. 3 damarda tıkanıklık var ve her gün bir dolu ilaç içiyor. Sizin doktorunuzun uzmanlık alanı nedir? Gerekirse ziyaret etmekte isterim.Çok teşekkür ederim bizimkisi bir hastalıktan kurtulma serüveni
Tiroid
Gut
Kısırlık gibi
Kolesterol
Kandaki yağ seviyesi v.s. öyle aşırı kilolu değildik ama eşimde malesef bu hastalıklar vardı doktora gitmeye başladık ve tüm hayatımızı davranislsrimizi yeme alışkanlıklarımizi değiştirdik tüm hastalıklar ilk 3 ayda yok olup gittiler birtek şu an tiroid ile savaşıyor eşim ve biz onunda yenicez
Bu diyet ile enerjim arttı
Aşırı ağır terlemeli spor yapmadan 20 kg verdim
Sivilcelerim yok oldu
Yaklaşık son 1 yıldır istediğim gibi adet kanamam azdı ve ağrı günüm degidmisti tekrar adet duzenim eski yoğun kanamaya ve ağrısı ilk gün olmaya geri döndü
Resmen sağlığımıza kavuştuk
Evet zor ama hastalığı olan herkes bu diyete uyarsa hastalıklarından ozgurlesecekelr bağımlısı oldukları ilaçlardan kurtulacaklar
SEKER YASAK portakal mandalina ve muz yasak
GLUTEn YASAK
Baklagiller yasak
Süt ve süt ürünleri yasak
Zor gibi ama faydası çok
Pancar suyunun içine salatalık ıspanak nane katmadan içmeyin adamı bezdirir ben burnunu tıkayıp icenlerdenim
Merhaba hoşgeldiniz ilk sayfada kuralları okuyup formu doldurmanız gerekiyor. Günlük menü ve spor paylaşımlarımızı yaptığımız ayrı bir topik var.Arkadaşlar merhaba bende böyle bir takımla zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmisiniz daha önceden de çok uğraştım hep bir yerlerde pes ettim ama artık çatmak baz geçmek yok
Hoşgeldin şimdidenArkadaşlar merhaba bende böyle bir takımla zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmisiniz daha önceden de çok uğraştım hep bir yerlerde pes ettim ama artık çatmak baz geçmek yok
Gerçekten iyi bir doktora denk gelmişsiniz. İlaç verip gönderiliyoruz genelde. Benim eşimde 3 sene önce kalp krizi geçirdi. 3 damarda tıkanıklık var ve her gün bir dolu ilaç içiyor. Sizin doktorunuzun uzmanlık alanı nedir? Gerekirse ziyaret etmekte isterim.
Valla her hocayı beğenemiyorum ama bunda bir sempatiklik, tatlılık, sevimlilik varDimi sempatik tatliş bi hoca
Oooo hayirli olsun.Aha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Masallah. Allah güç kuvvet versin bizlere yaşları kaçTamı tamına 3 adet
Cok gecmis olsun. Rabbım safi ismiyle sifa versin dedene .Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Bende bulamadım. Cocuklar bulmasın diye Dolabin içine tikistirdim herhalde . Kaç gündür basim ağrıyor ilacına bulamadım.Ben mezroyu bulamadımkimbilir hangi kutudan çıkacak.
Ben gunu kapattım...
Kahvalti
4 kasik melemen
5 zeytin
Salatalik
Parça süzme peynir
1 dl ekmek
Ara
1 bardak süt
2 ceviz 5.badem
Çeyrek elma
Aksam
1 tabak nohutlu kereviz yemeği
1 bardak ayran
Semizotu salatası
2 lt su içtim 3 e tamamlayacagim
Sade soda 2 bardak çay..Aksam da cay içerim..
Oyle iste
Spor sonra
H3RA_ Arrietty_ @sedulu
ŞahaneeHerkes nerde bugun
2 mil leslie 60 puan
15162 adim 450 puan
Toplam 510 puan.Eki Görüntüle 2843262
@seduluH3RA_ Arrietty_
Helaaaalll
Şahanesin kuzuMerhaba hanımlar
Sahur
1 kare pide
1 yumurta sarısı( beyazını canım istemedi)
2 hindi füme
20 gr peynir
4-5 zeytin
Domates salata
2 ceviz
300 ml 3 kayısılı komposto
1 litre su
İftar
1 tatlı patates fırında baharatlı
3-4 kaşık kıyma kavurma
1 bardak ayran
750 ml su
Su 1.5 litre daha içeceğim ve maden suyu da içeceğim. Bir kare de bitter atarım ağzıma.
Spor
15 dk wallsit 300 p
Leslie boosted 120 p
9500 adım 285 p
Toplam: 705 p
@seduluArrietty_ H3RA_
Eki Görüntüle 2843273
Hadi bakalım yarın nasıl yansıyacak görelim bu smoothie işini sevdin sanki12.00: 1 yumurta, 40 gr beyaz peynir,
1 tk kinoa unu, minik eksi maya ekmek.
Smoothie(maydanoz,dereotu,2 kayisi,
5 findik, ceyrek avokado, 1 tk tahin, yogurt)
Yarisi icildi.
Ara: 2 kayisi-8 findik-1 kare bitter
19.00: sotelenmis kabak(domates soslu)
Smoothienin kalan yarisi.
2 isirik ekmek, 2 isirik beyaz peynir.
750-800 kalori arasi yediklerim, yarin sabah wc ye cikabilmek amacli boyle beslendim ama kismet
2lt su, 5 bardak bitki cayi, 2 Turk kahvesi
5204 adim: 156 puan.
Eki Görüntüle 2843276
Ahh ahh ben ne zman Kuru fasulye yapsam ya detoks günüme denk geliyor ya da tartıdan önceki akşama kaç zamandır şöyle kurufasulye yemedim yaa
Tebrik ederim yoga kraliçesiArrietty_ @sedulu H3RA_
Bugun sadece sivi.
2 kahve, 1 buyuk bitki cayi, maden suyu magnezyum ile, elma sirkeli su.
Sporlarim
30 set bolgesel 30p
70 dak yuruyus 70p
20 dak yoga 40p
17 bin adim 510p
Toplam 650 puan
Ayrica zen master rozeti kazandim duzenli yoga yaptigim icin
Eki Görüntüle 2843289 Eki Görüntüle 2843291
Şahane Sporlar bugün. Öğün yerleri değişmişevet şimdi sıra bende
sabah
yarım porsiyon lahana çorbası
4 adet köfte
salata
ilkindi
2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
salata
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
6-7 adet zeytin
domates
salatalık
marul
3 litre su
spor
adim :18.027
koşu: 10 dk 60 p
tempolu yuruyus:144 dk 360 puan
adim 540.81 puan
toplam 960 puan
iki tane tablo atmamin
sebebi benim şarz olmadığı için benim çocuğun telini kullandim
Günün güzel geçmiş ama haberi alınca üzülmüşsündür Rabbim acil şifalar versin sağlığına biran önce kavuşsun inşeAllahSelam Kızlar
Sahur
2 haşlanmıs yumurta
Salatalık domates
7 zeytin, 80 gr civarı süzme peynir
Dört ceviz
Çay, su
İftar
Bir kase mercimek corbası
Salata
Bir kase ev yogurdu
2 hurma
3 gün kurusu
su 2 lt olmustur
22.00 filtre kahve
spor
Öğleden sonra yürüyüş yaptım
90 dk tempolu 225 p
9600 adım 288p
Toplam 513 puan
Güya akşam leslie ile 20 k adım yapacaktım ama moralim bozuk keyfim yok...
neyse ağlamadan mesajı yayınlayayım, uyumayı başarabilirim inşallah
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @stitch
Ahh şu reglArrietty_ @sedulu H3RA_
Sahur 1 kase yogurt 1 dilim karpuz canim pek istemedi
Aksam 1 dilim pide 4 köfte salata ve yogurt
2 litre su
8500 adim 255 puan
Normalde 10bini tamamlamaya calisiyorum genelde ama bugun agrim var biraz regl zamanim ondan buyuk ihtimal. O yuzden yarinki tarti beni biraz korkutuyor ama bakalım
Sonucunu çok merak ediyorum
Merhaba kizlar
Sabah 1 litre su ile vitaminler
2 fincan filtre kahve hc yağlı
12:00 kahvaltı 2hadlanmis yumurta salatalık domates ve zeytin
Yeşilçay
2 bardak su
Zerdeçallı havuçlu Elmalı su içine ari poleni
Elma cayi
Badem sütlü latte hc yağlı
19:00 yahni ve zeytinyağlı kereviz yanına karbibahar kavurma
Yeşil çay
Elma çayı
2 bardak su
5574 adim
168 puanArrietty_ @sedulu H3RA_
Eltim güzel menüSelam kızlar
Bugünkü menüm
Sahur 1 muz
3 bardak su
Akşam
2 yemek kaşığı bulgur :)
4 yemek kaşığı fasulye :)
1 dilim karpuz (eşimin zoruyla:)
Şimdi şekersiz türk kahvesi içerim
Sporlarıma gelicek olursam
12822 adim 380 puan
Lesli 1 45 puan
Lesli 2 20 dakika 60 puan
100 jJ 40 puan
10.dakika tempolu yürüyüş 25 puan
Toplam 550 100 puan ceza dus 450
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Amin cümlemize canımmOooo hayirli olsun.
Ben alsam bebeler üstünden inmezler.
Masallah. Allah güç kuvvet versin bizlere yaşları kaç
Ayy çocuklar olunca öyle geçen gün evde nekadar dolapvarsa bütün dolapları boşalttım herşeyi yerli yerine koydum birde söylendim durdum bir daha dağılırsa fena olacak diyeCok gecmis olsun. Rabbım safi ismiyle sifa versin dedene .
Bende bulamadım. Cocuklar bulmasın diye Dolabin içine tikistirdim herhalde . Kaç gündür basim ağrıyor ilacına bulamadım.
Artık zaten aradığım hiçbirseye ulaşamıyorum hep bi karışıklık
Şehriye daha masum gibi geliyor bana ama araştırmak lazımŞehriye mi pirinç mi daha kalorili bilgisi olan var mı? Yoksa ikisi de aynı mı?
Çorbamın içine pirinç değilde şehriye katayım eğer öyle ise
Masallah Amin canim.Amin cümlemize canımmOğlum 13, kızım 11, küçük oğlum 6 yaşında Rabbim hayırlı uzun ömür versin bütün yavrularımıza
Benim de kızım 13 . Küçük kızım 5 . Oğlumda 2 yasindaAyy çocuklar olunca öyle geçen gün evde nekadar dolapvarsa bütün dolapları boşalttım herşeyi yerli yerine koydum birde söylendim durdum bir daha dağılırsa fena olacak diyebakalım ne kadar dayanacak
Bana da öyle geldi. Bi tanıdığımin diyetisyeni pirinç in hiç faydası yok demişti ondan aklımda.kalmis çöp yani .Şehriye daha masum gibi geliyor bana ama araştırmak lazımben hep şehriye li yapıyorum
Senin yavrular daha küçükmüşMasallah Amin canim.
Benim de kızım 13 . Küçük kızım 5 . Oğlumda 2 yasinda
Bende çok söyleniyorum ama beni takmiyorlar.
Artık pek iş yapmiyorum. Dip köşe bayramdan sonra yaparım.
Zaten yapınca en fazla 2 gun derli toplu kaliyor
Aynen ama meretin pilavıda güzel oluyor haniBana da öyle geldi. Bi tanıdığımin diyetisyeni pirinç in hiç faydası yok demişti ondan aklımda.kalmis çöp yani .
Evet canim küçükler ikiz gibi. Yatak odasından bile oyuncak topluyorum. Yemek yedirme dis fırçalama toplu yapılan şeyler cok zorlayıcı oluyor.Senin yavrular daha küçükmüştoplu kalmıyor gerçekten
Evdekilere neredeyse haftada 2 3 kere yapiyorum ama nedense gruba girdikten sonra pek canim istemedi.Aynen ama meretin pilavıda güzel oluyor hani
Ahh ahh canim sabit kaldım kaç haftadır veremedim kara yağları ömrüm boyuncaAsi Matmazel smoothie yi severim ama israrla yapmamin nedeni yesilligi yemek cok zor geliyor , boyle olunca yiyorum diye onun disinda cok kasmiyorum yavas yavas verelim iste.
Ac durup hizli verip hizli kilo almak cok uzucu oluyor. Kilo versen de yuzdeki sarkmayi falan da okuyunca yavas yavas memnunum boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?