- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
ŞahaneeeVermeye devam
gecen hafta 119.8
Bu hafta 118,9
Fark: 900 gram
Yuzde: 0,751
Hedef: 118
Ayy inşeAllah bu kafaya bende yakın zamanda 40dan evvel sahip olurum40 yaşın
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine delir onlar senin kahrını çeksinçekmeyende karşı kaldırıma geçsin ben yerimden memnunum
kafası nasıl bir rahatlıkmış. Ay çıkın çıkın gelin buralar güzel
Bende minyonum çocuklarımın annesi olduğuma bile şaşırıyor yeni tanıştıklarım. Eskiden sevmezdim ama şimdi ki yaşlarda işime yarıyor
Masallah ne kadar uzun süre durabiliyorsun oyleGÜnaydin hanımlar
H3RA_ ben de çok kararsız kaldım salata yapıp yapmamakta ama tatlı patates ciddi bağırsak çalıştırdı bende. O yüzden gerek duymadım. Bir de çok olacaktı yapsaydım.
15 dk wallsiti 1 ara ile yapabiliyorum artık. 8’e 7 durdum.
Kaç çocuk var. Küçükler miCok gecmis olsun. Rabbım safi ismiyle sifa versin dedene .
Bende bulamadım. Cocuklar bulmasın diye Dolabin içine tikistirdim herhalde . Kaç gündür basim ağrıyor ilacına bulamadım.
Artık zaten aradığım hiçbirseye ulaşamıyorum hep bi karışıklık
Her gün yapıyorum kaptan. Bazen yazmayı unutuyorum Spor puanlarına. Her gün duruyorum. Challenga başladığımız günden beri hiç bırakmadım ben.Masallah ne kadar uzun süre durabiliyorsun oyle
Hergün yapmaya devam mi?
Tatli patates benim favorim. Firinda guzel oluyor baharat ve zeytinyag ile.
1 defa tum olarak attim. Kucuk tatli patatesi. Sonra kabugunu soyup yedim. Aslinda mor patates bulabilirsen onu denemenide tavsiye ederim
Günaydın kızlar@Onlymemeself canim esas listeye girebiliyorsun sen. Hem daha once takimdaydin. Istersen haber ver bana
KumraL_KrakeR canim sende daha once mezun oldugun icin deneme suresi 2 hafta olmasi gerekmiyor. Istiyorsan esas listede olmak haber ver canim sende
Izin bende onermem. Kilo alimina sebep oluyor.Herkese günaydın,
Geçen hafta: 73.5
Bu hafta: 73.4
Fark: 100 gram
Yüzde: 0.136
Hedef: 73 kg
Geçtiğimiz hafta çok problemli geçti, çocukların sorunlarından sonra benim de alerjik nezlem nuksetti. Dun akşam itibariyle daha iyiyim, biraz boğazım ağrıyor sadece, izin alsam mı diye düşündüm, ama motivasyonum çok düşüyor. İzin alırsam kesin kilo alırım. Bugunden itibaren tekrar devam etmek istiyorum.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2843591
Günaydın canım tatlı patatesi burada öğrendim bende alıp deneyeceğim.GÜnaydin hanımlar
H3RA_ ben de çok kararsız kaldım salata yapıp yapmamakta ama tatlı patates ciddi bağırsak çalıştırdı bende. O yüzden gerek duymadım. Bir de çok olacaktı yapsaydım.
15 dk wallsiti 1 ara ile yapabiliyorum artık. 8’e 7 durdum.
Şehriye mi pirinç mi daha kalorili bilgisi olan var mı? Yoksa ikisi de aynı mı?
Çorbamın içine pirinç değilde şehriye katayım eğer öyle ise
Vermeye devam
gecen hafta 119.8
Bu hafta 118,9
Fark: 900 gram
Yuzde: 0,751
Hedef: 118
Artı çıkmamışsın yine de hemen modumuz düşmesin başarabilirsinHerkese günaydın,
Geçtiğimiz hafta çok problemli geçti, çocukların sorunlarından sonra benim de alerjik nezlem nuksetti. Dun akşam itibariyle daha iyiyim, biraz boğazım ağrıyor sadece, izin alsam mı diye düşündüm, ama motivasyonum çok düşüyor. İzin alırsam kesin kilo alırım. Bugunden itibaren tekrar devam etmek istiyorum.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2843591
Aoo çok güzel eksilmişsinGunaydinnnnnn
Gecen hafta: 78.9
Bu hafta :77.7
Fark : 1.2
Yuzde: 1.5
Haftaya hedef: 76.5
Eki Görüntüle 2843611
Kahverengi pirinç mi varikisini de tam ya da kepekli secersen ben corbaya katmakta ikisinde de sorun yok.
ben kahverengi pirinc severim, salatasini yaparim, 2-3 kasik yenince sorun olmuyor. sehriye zaten makarna demek, onun da tamini yersen yine 2-3 kasikta sorun olmaz.
Kahverengi pirinç mi varŞu an çok şaşkınım benim niye bundan haberim yok hemen alınacaklar listesine ekledim sağol canım
Herkese günaydın,
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2843591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?