Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım akşamın çok karbonhidratlı olmuş. Bence porsiyon olarak da çok yemişsin. Burada paylaştığın salata tek başına bile yeterdi. Pirinç bulunan çorba, bulgur pilavı, ekmek hepsi aynı anda çok olmuş.

Evet biraz fazla kaçırdım nedense bugün çok acıktım.Salatayı da eşimle yediğim için yetmedi bana

Hayırlara vesile olsun canım. Deden içinde çok geçmiş olsun canım.

Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Yaa cok geçmiş olsun canim yaa ins Allah sifa versin

Çok teşekkür ederim bizimkisi bir hastalıktan kurtulma serüveni
Tiroid
Gut
Kısırlık gibi
Kolesterol
Kandaki yağ seviyesi v.s. öyle aşırı kilolu değildik ama eşimde malesef bu hastalıklar vardı doktora gitmeye başladık ve tüm hayatımızı davranislsrimizi yeme alışkanlıklarımizi değiştirdik tüm hastalıklar ilk 3 ayda yok olup gittiler birtek şu an tiroid ile savaşıyor eşim ve biz onunda yenicez
Bu diyet ile enerjim arttı
Aşırı ağır terlemeli spor yapmadan 20 kg verdim
Sivilcelerim yok oldu
Yaklaşık son 1 yıldır istediğim gibi adet kanamam azdı ve ağrı günüm degidmisti tekrar adet duzenim eski yoğun kanamaya ve ağrısı ilk gün olmaya geri döndü

Resmen sağlığımıza kavuştuk
Evet zor ama hastalığı olan herkes bu diyete uyarsa hastalıklarından ozgurlesecekelr bağımlısı oldukları ilaçlardan kurtulacaklar
SEKER YASAK portakal mandalina ve muz yasak
GLUTEn YASAK
Baklagiller yasak
Süt ve süt ürünleri yasak
Zor gibi ama faydası çok

Pancar suyunun içine salatalık ıspanak nane katmadan içmeyin adamı bezdirir ben burnunu tıkayıp icenlerdenim

Ayy deniyeyim muhakkak olgun olanın gideri var yine en azından
Benim de elim kolum kalkmiyor bugün 3 ml leslie yapayim dedim 2 de kaldim tamamlayacagim insallah bacak kalkmiyor yerinden

Ya evet minyon olmak çok avantajlı gerçekten. Bende minyon sayılırım kardeşimle beni kıyaslandıklarında hep onu büyük sanıyorlar. 2 yas var aramızda. Senin için harika bir duygu olmalı
Gerçekten minyon olmak belli bir yaştan sonra nimet nimet
calisiyom ben yaaaaaa.

ama neyse size benim spor hocami da gondreyim, tatli cocuk dime

ayni zamanda esimin de spor hocasi, hemen yanlis anlamayalim pliiiis

Etmedik tatlım Ama hoca da hocaymış haniii
Ayy ne minnoş bir hocaymış bu favorilerime ekledim yaparım artık

Gerçekten çok zor ama konu sağlık olunca katlanmak gerekiyor çoğu zorluğa siz çok iyi ilerlemişsiniz bu diyette tebrik ediyorum

Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Ahh canım ya çok geçmiş olsun inşeAllah tez zamanda sağlığına kavuşur dedeciğin

Sağol sekerim

Gerçekten çok zor ama konu sağlık olunca katlanmak gerekiyor çoğu zorluğa siz çok iyi ilerlemişsiniz bu diyette tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim Allah herkese sağlık nasip etsin
Pancar suyuna gelince 3 gün diskiniz kırmızı bunu unutmadan kullanın sonra bana ne oldu diye paniklemeyin
Ama kizlar ben Arrietty_ yarın hedefkiloma hayatta ulasamam çünkü regliyim karnım davul gibi

Guzel menu,
ama o sahur yetti mi sana ya, cok doyurucu seyler yok cunku icinde.
Sağol canım. Yetti yetti
Gece geç saatte yatmadan yiyorum, yetiyor o yüzden.

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..

Offf Ayseee benim de aynı. Gecen hafta da zaten 100 g gitmişti. Çok da şiş hissediyorum kendimi. Yarın ne çıkacak bakalım..

Aha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Hayırlı olsun, bol bol eksiler getirsin

Allah şifa versin.
Yaa hissetmişsin demekki Acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…