Canım akşamın çok karbonhidratlı olmuş. Bence porsiyon olarak da çok yemişsin. Burada paylaştığın salata tek başına bile yeterdi. Pirinç bulunan çorba, bulgur pilavı, ekmek hepsi aynı anda çok olmuş.
Gecmis olsun canim.Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Evet biraz fazla kaçırdımCanım akşamın çok karbonhidratlı olmuş. Bence porsiyon olarak da çok yemişsin. Burada paylaştığın salata tek başına bile yeterdi. Pirinç bulunan çorba, bulgur pilavı, ekmek hepsi aynı anda çok olmuş.
Olur öyle bazen. Şimdi biz menüleri yorumladığımız için söylüyoruz mecburen. Afiyet olsun.Evet biraz fazla kaçırdımnedense bugün çok acıktım.Salatayı da eşimle yediğim için yetmedi bana
Ben de inan yazarken farkediyorum oha ekmeği niye yemişim ya bari onu yemeseymişim dedimOlur öyle bazen. Şimdi biz menüleri yorumladığımız için söylüyoruz mecburen. Afiyet olsun.
Hayırlara vesile olsun canım. Deden içinde çok geçmiş olsun canım.Kızlar selam...
Bugün tüm gün aşırı duygusaldım hala öyleyim bilmiyorum neden... elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi benzetmesi gayet uygun bi benzetme olabilir benim için... üstüne akşama doğru kötü bi haber aldım.. çok şeyden bi gün oldu anlayacağınız
Menüleriniz genelde gayet güzel
Yarın inşallah güzel eksiler görürüz hep birlikte, kendi adıma pek sanmıyorum ama neyse
Yaa cok geçmiş olsun canim yaa ins Allah sifa versinSağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Ah yarabbim şifa versin dedeciğine kıyamam inşallah atlatır biran önce
Gecmis olsun canim.
Hayırlara vesile olsun canım. Deden içinde çok geçmiş olsun canım.
Hepinizden Allah razı olsun Kızlar, duanızda unutmayın lütfenYaa cok geçmiş olsun canim yaa ins Allah sifa versin
Amin kuşum AminOy allah bağışlasın, rabbim sana güç kuvvet versin kız. Bana bir tanesi yetiyore valla.
Çok teşekkür ederim bizimkisi bir hastalıktan kurtulma serüveniSporlar süper yine, vücut alışınca istiyor. Bence gelirsin davosa yine
Bence çok yememişsin, güzel bir gün olmuş. Sporun yine süper
afiyet olsun canım seni keyifsiz seziyorum bu ara.
Bende çok çektim wc problemini, diyete başladığında olabiliyormuş. Benim bağırsaklarla ilgili bir problem gerçi, doktora tedavisi ile çözmeye çalışıyorum. Zeytinyağlı brokoli salatası, akşamdan ıslatıp sabah yediğim kuru kayısı, kabak çekirdeği gibi şeyler biraz rahatlatıyordu.
Gözlerim biraz protein aradı.
Senin menüleri yorumlayamayacak kadar profosyonel buluyorum. Pancar suyu dikkatimi çekti mesela. Bir doktor arkadaşından tavsiyeler alıyorsun diye hatırlıyorum. Arada çok duyulmamış menülerinin faydalarınıda paylaşırsan çok sevinirim.
Kabak spaghatti benimde aklımda denemek istiyorum. Menün çok güzel
Sporlar gayet güzel, her gün böyle olursa incelmede faydasını görürsün. Sahurda 3 dilim ekmek iftarda 6 kaşık pilav çok olmuş bence.
Çok sevdiğim ama bol karbonhidratlı bir yemeği 2 kaşık yediğimde nefsimi körelttiği, fazlasını yersem boş yere midemi şişirdiğini kodlamaya çalışıyorum beynime. Böyle düşünerek yersen o 2 kaşık fazlasıyla yetecek sana.
İyi bir gaz olmuş, hurma diyetini ne kadar sürdüreceksin.
harikasın takım hareketlenmiş ben görmeyeli.
Bu hafta bende avakoda aldım diyetisyen önerisiyle. Birde tarif verdi sos gibi hazırlayıp salataların içine koyabiliyormuşsun. Ben hiç sevememiştim avakadoyu birde öyle deneyeceğim.
Kelebeğim adımlar artıyor sanki. Senin kilon yok zaten incelmelerini merak ediyorum bu ay.
temizlik bence çok etkili bir spor
Çok dengeli bir menü afiyet olsun
Menülerde azda olsa yeşillik aradı gözüm.
Kraker bildiğimiz çubuk kraker mi, susamlı kraker mi? Bu tarz kuru şeyleri seviyorsan wasa yada kara buğday patlağı yiyebilirsin. 2 wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor ve gayet doyurucu.
Hayırdır canım koşturma derken işle mi ilgili.
Sütlü kahve bildiğimiz nescafe mi?
Ayy deniyeyim muhakkak olgun olanın gideri var yine en azındanKiz avakado icin bir taktik vereyim,
yesilken ve sertken al ve evde bir yere koy, bir suru alabilirsin, her gun soyle bir elle yokla hepsini,
hafifce yumusamaya basladiginda direk dolaba koy, boylece dolapta 1-2 hafta muhafaza edebilirsin ve tuketebilirsin.
Benim de elim kolum kalkmiyor bugün 3 ml leslie yapayim dedim 2 de kaldim tamamlayacagim insallahbacak kalkmiyor yerinden
Gerçekten minyon olmak belli bir yaştan sonra nimet nimetYa evet minyon olmak çok avantajlı gerçekten. Bende minyon sayılırım kardeşimle beni kıyaslandıklarında hep onu büyük sanıyorlar. 2 yas var aramızda. Senin için harika bir duygu olmalı
Etmedik tatlımcalisiyom ben yaaaaaa.
ama neyse size benim spor hocami da gondreyim, tatli cocuk dime
ayni zamanda esimin de spor hocasi, hemen yanlis anlamayalim pliiiis
Ayy ne minnoş bir hocaymış bu favorilerime ekledim yaparım artık
Hosbuldum :)Evet tatlım geldi sağolasın o kadar çok anlatınca kayıtsız kalamadıHoşbuldu Emin olabilirsiniz
Gerçekten çok zor ama konu sağlık olunca katlanmak gerekiyor çoğu zorluğa siz çok iyi ilerlemişsiniz bu diyette tebrik ediyorumÇok teşekkür ederim bizimkisi bir hastalıktan kurtulma serüveni
Tiroid
Gut
Kısırlık gibi
Kolesterol
Kandaki yağ seviyesi v.s. öyle aşırı kilolu değildik ama eşimde malesef bu hastalıklar vardı doktora gitmeye başladık ve tüm hayatımızı davranislsrimizi yeme alışkanlıklarımizi değiştirdik tüm hastalıklar ilk 3 ayda yok olup gittiler birtek şu an tiroid ile savaşıyor eşim ve biz onunda yenicez
Bu diyet ile enerjim arttı
Aşırı ağır terlemeli spor yapmadan 20 kg verdim
Sivilcelerim yok oldu
Yaklaşık son 1 yıldır istediğim gibi adet kanamam azdı ve ağrı günüm degidmisti tekrar adet duzenim eski yoğun kanamaya ve ağrısı ilk gün olmaya geri döndü
Resmen sağlığımıza kavuştuk
Evet zor ama hastalığı olan herkes bu diyete uyarsa hastalıklarından ozgurlesecekelr bağımlısı oldukları ilaçlardan kurtulacaklar
SEKER YASAK portakal mandalina ve muz yasak
GLUTEn YASAK
Baklagiller yasak
Süt ve süt ürünleri yasak
Zor gibi ama faydası çok
Pancar suyunun içine salatalık ıspanak nane katmadan içmeyin adamı bezdirir ben burnunu tıkayıp icenlerdenim
Ahh canım ya çok geçmiş olsun inşeAllah tez zamanda sağlığına kavuşur dedeciğinSağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
Sağol sekerimBende karadenizli sayılırım ilkdi defa duyuyorum sakarcayılahana kapama nasıl oluyor merak ettim lahanın kendisinie bayılırımda belki yaparım. Afiyet olsun.
Menü ve spor çok iyii
Muhteşem olmuş hayran kaldım
Afiyet olsun menü spor harika olmuş
Afiyet olsun. Menü spor
Kayısı ile su dene. Birde kahveyi kabızken önermiyolar die biliyorumya. Bana hurmayla yoğurt iyi geldi. Ztn öyle bi özelliğide varmış hurmanın. Sende istersen bi dene açkarnına bi kase yoğurt 3-4 tane hurma ye. Hem iftara hem sahura.
Adiyet olaun. Menü spor çok iyi.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Menüne birazdaha dikkat edersen oldu bu işsporların güzell olmuş
Afiyet olsun
Kapama dedin de canım çılbır çekti vallacuma günü yapamda yiyem. 2yumurtadan aşağısı kesmez ebbedi menü ve sporun harika olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Temizlik cidden yorucu bi iş
Afiyet olaun spor vw menü
Afiyet olsun spor ve menü
Lahmacunafiyet olsunn.
Su sadece 1 bardaksa kötü olmuş canım. Onun dışında menü gayet güzel. Bi sorunmu vardı? Nasılsın.
Afiyet olsun.
Çok teşekkür ederim Allah herkese sağlık nasip etsinGerçekten çok zor ama konu sağlık olunca katlanmak gerekiyor çoğu zorluğa siz çok iyi ilerlemişsiniz bu diyette tebrik ediyorum
Sağol canım. Yetti yettiGuzel menu,
ama o sahur yetti mi sana ya, cok doyurucu seyler yok cunku icinde.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..evime döndüm kızlar 26 nisan günü kayınvalidemi çok sevdiği eşinin yanına uğurladık. çok çekmedi tesellimiz bu oldu. hızlıca evlerini boşalttık yazlığa taşıdık. 2 yıl taşınmam diyordum büyük konuşmuşum mecbur kaldık yine... döndüm ama pert olmuş haldeyim.diyet oradaki sürede rafa kalktı tabi yine kilomu bilmiyorum basküle yarın çıkarım diye düşünüyorum.
hepinize şifa dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Offf Ayseee benim de aynı. Gecen hafta da zaten 100 g gitmişti. Çok da şiş hissediyorum kendimi. Yarın ne çıkacak bakalım..Bu ara Ramazandan dolayı hesaplıyorum aldığım kaloriyi de 1000 için bulmuyorum maalesef ilk basta guzel kilo vermişken ramazan başında simdi yine veremez hale geldim yarın için korkuyorum aslında arti çıkarsam diye çünkü bugün hiç güldürmedi yüzümü
Hayırlı olsun, bol bol eksiler getirsinAha yurumebandi da aldim
Gitsin kilolar
Allah şifa versin.Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?