Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum içimizdeki enerji hiçç bitmesin inşallah:)
07.05.
Geçen hafta 79.90
Bu hafta 78.30
Fark 1.60
Yüzde 2.04
Vücut ölçüleri
Sağ kol 38
Sol kol35.5
Bel 89
Göbek 107
Alt karın 111
Üst bacak 66 sağ sol aynu
Göğüs 111
Alt bacak 39.5
Arrietty_ sedulu H3RA_

Ozzybal takımı bırakınca gerçekten kilo alınıyor sanırım. Burası menü ve sporları gördükçe insanı frenliyor. Kaptanımın önerisi güzel ama aktif olarak dururum dersen de çok iyi seçenek canım. Yoğun bir dönemin oldu normal zaman zaman hepimizde oluyor. Yoksa sen düzenli spor ve menü paylaşıyorsun. Aktif bir katılımcısın.

Yaa çok geçmiş olsun canım gerçekten iyi bi doktorra denk gelmişsiniz tabi kendinizde çok çabalmışsınız
Valla her hocayı beğenemiyorum ama bunda bir sempatiklik, tatlılık, sevimlilik var diğer videolarını da incelicem muhakak sporu sevmeyene sevdirir yani hareketleri kalk oyna diyo resmen
Aynen ya. Azcık yapar kapatırım dedim baktım 20dk bitirmişim
Teşekkürler
Oyy sende 3 cocuk mı var. Allah bagıslasın. Bende 2 oğlan var
Bende de 2 oğlan var. Biri 6 yaşına giricek diğeri 2 Büyük olan aralıkta küçük olan kasımda
Ben dün ölçülmüştüm merakıma dayanamadım ama sanırım regldan dolayı pek çok bi fark yoktu. 1 kilo vermişim. Daha fazla bekliyordum.
Şimdi herkese hakettiğini veriyorum
Hiç dert anlatmaya çalışmıyorum
Beni bu zamana anlayan anlamıştır

Allah deden için en hayırlı olanı versin canım
Sizin kafaya ulaşmak için 40 ekmek yemem gerek. Keşke bende aslında takmam ama insanın bir iki arkadaşı olunca onların hareketleri çıkar ilişkisi olunca üzülüyor ama ben hep görmezden geliyorum bnmde kötü özelliğim bu sevdiğim insanın bana yaptığı haksızlığı kenara atıyorum aman iyi olalım diyorum sanki dünyada başka arkadaş bulamıycakmış gibi pandemi saolsun iyice ayırdı ve gerçek yüzlerini birkes daha görmüş oldum. Ama yine nasıl davranırım bilmiyorum. Kendimi bu konuda değiştirmem gerek.

Aaa 5. Olmuşum

cok guzel bir gun olmus yine canim, tarti sonucunu heyecanla bekliyorum
dun uyuyakalmisim, oyda 10bin adim yapmistim. 50bini tamamlayamadim diye korkuyordum ama oradayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…