Tebrik ederim CanimMezunum ama tartılmadan duramadım
Geçen hafta: 57.9
Bu hafta da: 57.6
Fark: 300 g
Aslında sabah tartıya ilk çıktığımda 57.5 gösterdi ama sonrasında bir şey yeyip içmememe rağmen 57.6 gösterdi hep
KaptanımArrietty_ foto atmama gerek yok değil mi?
Siyah bile var :))
Dun aldim ben. Bayadir yemiyorum canim istedi
sinirdaymissindun uyuyakalmisim, oyda 10bin adim yapmistim. 50bini tamamlayamadim diye korkuyordum ama oradayim
Bendeben de dun pirinc aserdim iyi mi ha ha
etli pilav aserdim daha dogrusu.
Olsun arti cikmamissinHerkese günaydın,
Geçen hafta: 73.5
Bu hafta: 73.4
Fark: 100 gram
Yüzde: 0.136
Hedef: 73 kg
Geçtiğimiz hafta çok problemli geçti, çocukların sorunlarından sonra benim de alerjik nezlem nuksetti. Dun akşam itibariyle daha iyiyim, biraz boğazım ağrıyor sadece, izin alsam mı diye düşündüm, ama motivasyonum çok düşüyor. İzin alırsam kesin kilo alırım. Bugunden itibaren tekrar devam etmek istiyorum.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2843591
Ayy ne guzel süper yaaa inceciksinArrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta 58.4
bu hafta : 57.7
fark: 0.7
yuzde : 1.199
bazi kisiler ilk hedeflerine ulasmislar, gecmisler, on kilolari devirmisler, aferin onlara
Eki Görüntüle 2843629
Ne kadar guzel incecik olmak çok güzel bir duygu olmali1Mezunum ama tartılmadan duramadım
Geçen hafta: 57.9
Bu hafta da: 57.6
Fark: 300 g
Aslında sabah tartıya ilk çıktığımda 57.5 gösterdi ama sonrasında bir şey yeyip içmememe rağmen 57.6 gösterdi hep
KaptanımArrietty_ foto atmama gerek yok değil mi?
Wawww süpersin canimGünaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum içimizdeki enerji hiçç bitmesin inşallah:)
07.05.
Geçen hafta 79.90
Bu hafta 78.30
Fark 1.60
Yüzde 2.04
Vücut ölçüleri
Sağ kol 38
Sol kol35.5
Bel 89
Göbek 107
Alt karın 111
Üst bacak 66 sağ sol aynu
Göğüs 111
Alt bacak 39.5
Arrietty_ sedulu H3RA_
Pirinç için basmati pirincini öneriyorlar. İsterseniz bi bakin ona.
Harika canimVermeye devam
gecen hafta 119.8
Bu hafta 118,9
Fark: 900 gram
Yuzde: 0,751
Hedef: 118
Hiiiii 2.5 kilo mu verdin sen bir haftada nasilGeçen hafta:77.7
Bu hafta: 75.3
Fark: 2.4
Yüzde: 3.088
Gelecek hafta için hedef kilo:72.5
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Kağıt koyması gerektiğini bilmiyordum geç kaldın O yüzden kağıda Çünkü üzerine yemek yedim su içtim
Canım yaş 44Yaa çok geçmiş olsun canım gerçekten iyi bi doktorra denk gelmişsiniz tabi kendinizde çok çabalmışsınız
Aynen ya. Azcık yapar kapatırım dedim baktım 20dk bitirmişim
Teşekkürler
Bende de 2 oğlan var. Biri 6 yaşına giricek diğeri 2 Büyük olan aralıkta küçük olan kasımda
Ben dün ölçülmüştüm merakıma dayanamadım ama sanırım regldan dolayı pek çok bi fark yoktu. 1 kilo vermişim. Daha fazla bekliyordum.
Sizin kafaya ulaşmak için 40 ekmek yemem gerek. Keşke bende aslında takmam ama insanın bir iki arkadaşı olunca onların hareketleri çıkar ilişkisi olunca üzülüyor ama ben hep görmezden geliyorum bnmde kötü özelliğim bu sevdiğim insanın bana yaptığı haksızlığı kenara atıyorum aman iyi olalım diyorum sanki dünyada başka arkadaş bulamıycakmış gibipandemi saolsun iyice ayırdı ve gerçek yüzlerini birkes daha görmüş oldum. Ama yine nasıl davranırım bilmiyorum. Kendimi bu konuda değiştirmem gerek.
Bana böyle yag yakıcı eritip bitiricibir detox suyu tarifiniz var ise verebilir misiniz kizlar..
Tamam hemen araştırayım...destek kuvvet sart oldukelin ilaci olsa kendi basina surer kiz
ama yesil cay+ sut detoksu yapti bazi arkadaslar burada, guzel sonuclar aldilar, onu arastirabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?