Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika cok guzel gitmis..Bence hepsi o yarış gününde gitti .Seni yenemedim ama tatli eltini yenicem sen onu pazartesi gunu çaya cagir tamam miAma benim dediğimi deme
Her zaman :) ayy çok sevindim Iyiki buraya girmişim saol eltican:) elti candır gerisi heyecan :))))))) pazartesi görüşürüz aysunayy

Geçen hafta cuma - 61.650
bu hafta - 60.150
Yüzde - %2,43
Fark - 1.5
Hedef - 59.600

Ölçülerim

Göğüs 92
Bel 78
Göbek 91
Kalça 101
Sağ bacak 59
Sol bacak 60
Sol kol 27
Sağ kol 26
Geçen sefer bacaklarımı yanlış yerden ölçmüş olmalıyım. Bu sefer en kalın olan yerden ölçtüm.
Acaba benim ölçüleri listeden kaldırsakmı ben yine takibimi yaparım. Yanlış ölçtüğümü düşünüyorum. Bacak hariç diğer ölçülerimi aynı yerden ölçtüğüme eminim ve bence güzel sonuç aldım bu bi ayda.

Eş yarışına katılmak isterim.

Arrietty_ sedulu H3RA_

Takım arkadaşlarım hedefimi tutturdum ve sanırım bu kiloyu en son evlenmeden önce görmüştüm düğünümde bile 62lerdeydim Artık yavaş yavaş tiroid tanısı almadan önceki halime dönüyorum takımda Aralık 2019dan beri varım çok aralar verdim 63,5 düşüp Türkiye tatili ve pandemi sonrası tekrar 72lere çıkmıştım. Aralık’tan bu yana 10kilo verdim takımda.Çok Yavaş gidiyor kilom ama önemli değil ben devam edeceğim. Başta takım kaptanlarımız olmak üzere hepinize çok ama çok teşekkür ederim Ben devam edeceğim ama sadece her hafta yarışma stresi yaşamak istemediğim için esas liste dışı devam etmek istiyorum. Evet şimdiki hedef 5li rakamlar

tebrik ederim canim, cok cok guzel verdin kilonu.

haftaya bayram diye mi kacmak istiyorsun :)))
yok canım buralardayım yine ama hedefim 62ydi. Onu yakaladım. Her hafta ben çok stres oluyorum ya kilo almış isem takım etkilenir diye O yüzden mezun olup yine devam edeceğim bu sefer 5li rakamları görmek istiyorum.

Her zaman :) ayy çok sevindim Iyiki buraya girmişim saol eltican:) elti candır gerisi heyecan :))))))) pazartesi görüşürüz aysunayy
Ozaman heyecan baslasin
Selam kızlar
Geçen hafta: 62,4
Bu hafta: 61,7
F: 700gr
Yüzde: % 1,121
Arrietty_ sedulu H3RA_
Mezun olmak istiyorum
Ayy harika yaaatebrikler canim
Gunaydinnnn herkese bol eksiler.

Gecen cuma: 64,8
Bu cuma: 63,9
Fark: 0,9
Yuzde: 1,39
Haftaya hedef: 63,0

Eki Görüntüle 2843682
Harika tebrikler canım
Harika gitmis tebrikler canim..

Harika cok guzel gitmis..Bence hepsi o yarış gününde gitti .Seni yenemedim ama tatli eltini yenicem sen onu pazartesi gunu çaya cagir tamam miAma benim dediğimi deme
Vaaayyy ama ben eltime kıyamam ki oda azimlidir valla yapar dediğini boşuna yarış teklif etmemiştir

aysunayy N Nalyeccc İyi olan kazansın Canlar dikkat edin aradan yarışa kaynak yapan olmasın (mesela ben) bakalım neler olacak adım yarışında yarın da atlama zıplama challenge var onuda es geçmeyin

Vaaayyy ama ben eltime kıyamam ki oda azimlidir valla yapar dediğini boşuna yarış teklif etmemiştir
Himmmm İki elti guclerinizi birlestirdiniz beni yenmeye çalışıyorsunuz ama bu kez izin vermem Cok sevdim ben bu yarisma işini boyumun ölçüsünü defalarca alsam da eriyorum bu sayede

Himmmm İki elti guclerinizi birlestirdiniz beni yenmeye çalışıyorsunuz ama bu kez izin vermem Cok sevdim ben bu yarisma işini boyumun ölçüsünü defalarca alsam da eriyorum bu sayede
Yavru amaç o zaten tatlı rekabetle zayıflamak gerçekten hem motive oluyoruz hem de inceliyoruz

Bence harika sonuc
Hic kucumseme :)

Ayrica haftaya cuma gireblirsin listeye

13. karar da yazili.
Aslinda tüm kararlari okumanizi tavsiye ederim
Hala okumayan varsa mutlaka okusun

Canim tebrik ederim çok güzel verdin kiloları maşallah darısı bizlere mezun olmaya

Keske bu hafta olsaydı 1 gunle kacirdim
Tamamdir kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…