Her zaman :) ayy çok sevindim Iyiki buraya girmişim saol eltican:) elti candır gerisi heyecan :))))))) pazartesi görüşürüzHarikacok guzel gitmis..Bence hepsi o yarış gününde gitti .Seni yenemedim ama tatli eltini yenicem sen onu pazartesi gunu çaya cagir tamam mi Ama benim dediğimi deme
tebrik ederim canim, cok cok guzel verdin kilonu.
haftaya bayram diye mi kacmak istiyorsun :)))
1 haftada değil 3 gün oldu başlayalı sanırım önceden sporum yoktu şimdi spora yüklenince oldu sanirimHarika canimyürüyüş bandında hayirli olsun...artik yarisiriz ha
Hiiiii 2.5 kilo mu verdin sen bir haftada nasilcok tebrik ederim harika
Ozaman heyecan baslasinHer zaman :) ayy çok sevindim Iyiki buraya girmişim saol eltican:) elti candır gerisi heyecan :))))))) pazartesi görüşürüzaysunayy
Ayy harika yaaa
Harika tebrikler canımGunaydinnnnherkese bol eksiler.
Gecen cuma: 64,8
Bu cuma: 63,9
Fark: 0,9
Yuzde: 1,39
Haftaya hedef: 63,0
Eki Görüntüle 2843682
Harika gitmisGeçen hafta cuma - 61.650
bu hafta - 60.150
Yüzde - %2,43
Fark - 1.5
Hedef - 59.600
Ölçülerim
Göğüs 92
Bel 78
Göbek 91
Kalça 101
Sağ bacak 59
Sol bacak 60
Sol kol 27
Sağ kol 26
Geçen sefer bacaklarımı yanlış yerden ölçmüş olmalıyım. Bu sefer en kalın olan yerden ölçtüm.
Acaba benim ölçüleri listeden kaldırsakmı ben yine takibimi yaparım. Yanlış ölçtüğümü düşünüyorum. Bacak hariç diğer ölçülerimi aynı yerden ölçtüğüme eminim ve bence güzel sonuç aldım bu bi ayda.
Eş yarışına katılmak isterim.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Nasıl ya o nasil bir.metabolizma o masallah..1 haftada değil 3 gün oldu başlayalı sanırım önceden sporum yoktu şimdi spora yüklenince oldu sanirim
VaaayyyHarikacok guzel gitmis..Bence hepsi o yarış gününde gitti .Seni yenemedim ama tatli eltini yenicem sen onu pazartesi gunu çaya cagir tamam mi Ama benim dediğimi deme
Her zaman :) ayy çok sevindim Iyiki buraya girmişim saol eltican:) elti candır gerisi heyecan :))))))) pazartesi görüşürüzaysunayy
Himmmm İki elti guclerinizi birlestirdiniz beni yenmeye çalışıyorsunuz ama bu kez izin vermemVaaayyyama ben eltime kıyamam ki oda azimlidir valla yapar dediğini boşuna yarış teklif etmemiştir
Yavru amaç o zaten tatlı rekabetle zayıflamakHimmmm İki elti guclerinizi birlestirdiniz beni yenmeye çalışıyorsunuz ama bu kez izin vermemCok sevdim ben bu yarisma işini boyumun ölçüsünü defalarca alsam da eriyorum bu sayede
Bence harika sonucGunaydinnnnnn
Gecen hafta: 78.9
Bu hafta :77.7
Fark : 1.2
Yuzde: 1.5
Haftaya hedef: 76.5
Eki Görüntüle 2843611
O kadar spora daha cok gitmeliydi bence
Yag yakıcı detox suyu bakayim bugun belki etkisi olur
Arrietty_ sedulu H3RA_
Ooo harikasinArrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta 58.4
bu hafta : 57.7
fark: 0.7
yuzde : 1.199
bazi kisiler ilk hedeflerine ulasmislar, gecmisler, on kilolari devirmisler, aferin onlara
Eki Görüntüle 2843629
Canim tebrik ederim çok güzel verdin kiloları maşallah darısı bizlere mezun olmayaTakım arkadaşlarım hedefimi tutturdumve sanırım bu kiloyu en son evlenmeden önce görmüştüm düğünümde bile 62lerdeydim Artık yavaş yavaş tiroid tanısı almadan önceki halime dönüyorum takımda Aralık 2019dan beri varım çok aralar verdim 63,5 düşüp Türkiye tatili ve pandemi sonrası tekrar 72lere çıkmıştım. Aralık’tan bu yana 10kilo verdim takımda.Çok Yavaş gidiyor kilom ama önemli değil ben devam edeceğim. Başta takım kaptanlarımız olmak üzere hepinize çok ama çok teşekkür ederim Ben devam edeceğim ama sadece her hafta yarışma stresi yaşamak istemediğim için esas liste dışı devam etmek istiyorum. Evet şimdiki hedef 5li rakamlar
Tamam sen de var.misin pazartesi şimdi.Yavru amaç o zaten tatlı rekabetle zayıflamakgerçekten hem motive oluyoruz hem de inceliyoruz
Keske bu hafta olsaydı 1 gunle kacirdimBence harika sonuc
Hic kucumseme :)
Ayrica haftaya cuma gireblirsin listeye
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
13. karar da yazili.
Aslinda tüm kararlari okumanizi tavsiye ederim
Hala okumayan varsa mutlaka okusun
Varım yavruTamam sen de var.misin pazartesi şimdi.
Hadi artiran yok mu kizlar pazartesi adım yarisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?