Niye pazartesi? :)Tamam sen de var.misin pazartesi şimdi.
Hadi artiran yok mu kizlar pazartesi adım yarisi
O yuzden her zaman olcuyude hesaba katmali :))Kızlar olcu zamanimiz gelmis simdi farkettim gecmis yapinca. Tartim uzun zamandir neredeyse sabit farketmissinizsir. Beni biraz düşürmüştü motivasyon gitmisti ama ölçü alinca hersey değişti. Inceldigimi farketmistim ama bu kadar beklemiyordum.Demekki ölçülere calismisim dedim morqlim yerine geldi2 ayda toplamda 22 cm incelmisim
Arrietty_ sedulu @neutral
Pazartesi adım günüymüş ya o yuzden yarış daveti aldim..Kabul etmemek olmazdiNiye pazartesi? :)
surimi sevemedim halbuki denizden cikan herseyi yerimKizlar bugun su salatadan esinlenerek bir sey yapicam oglene:
ayni malzemelerim yok
ben soyle yapicam : Kahverengi pirinc, su deniz urunu sey crab ya da surimi sticks diye geciyor ismi, salatalik, misir, avokado, mango
sos olarak da mayonez, limon suyuve baharatli yogurt gibi bir sey kullanmislarben de mayonez mustard ve limon suyu kullanayim diyorum.
deniz urunleri ile aram hic iyi degil , kendimi farkli seyler yemeye zorluyorum bu aralar, deneyecegim bakalim.
yine bu tarz bir seyi pirinc yerine kinoa ya da makarna ile de deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2843674
Ooo harikasin
Sen cözdün bu isi :)
40 saatlik orucu rutin haline getirmekde cok iyi oldu. Kilo vermen durmuyor bu sekilde. Hedefe ulasinca oruc süresini düsürecek misin?
surimi sevemedim halbuki denizden cikan herseyi yerim
Onun yerine soyle birsey var.Bayiliyorum
Ilk hamileligimde as eriyordum surekli bunu
Eki Görüntüle 2843760
icine sarimsak doldurmuslar
Eki Görüntüle 2843762
Bende balık burcuyum yermisin benidesurimi sevemedim halbuki denizden cikan herseyi yerim
Eki Görüntüle 2843760
Eki Görüntüle 2843762
11 ve 5 yaşlarında canım. Bende 33 oldumAmin cümlemizin evladınısenin yavrular kaç yaşında
Masallah benım ıkısıde temmuzlu. Ikı adet canavarBende de 2 oğlan var. Biri 6 yaşına giricek diğeri 2 Büyük olan aralıkta küçük olan kasımda
Bune karıdes mi. Bayılırım karıdes kalamar hamsı cupra levrek cınekop ohh.surimi sevemedim halbuki denizden cikan herseyi yerim
Eki Görüntüle 2843760
Eki Görüntüle 2843762
40 saatlık oruc nasıl oluyor ki. 8-16 if dısında omad gunlerı oluyor oylemıher hafta olmasa da arada bir yapmakta fayda var, miden tamamen bosaliyor.
ben simdi haftaya nasil yapmali onu dusunuyorum,
persembe bayramin ilk gunu malum, tum ahali evde olacak tatiliz.
o gun zor olur yapmam.
pazartesi sali tek ogun mu yapsam ne yapsam.
sizler ne yapacaksiniz???
40 saatlık oruc nasıl oluyor ki. 8-16 if dısında omad gunlerı oluyor oylemı
Izin bende onermem. Kilo alimina sebep oluyor.
Soyle bir secenekde var. Esas listeden mezun olup, liste disi devam edebilirsin. Ayni Ilk basta deneme suresinde ki gibi oluyor. Free listeye geciyorsun boylece.
Secim senin
Ozzybal takımı bırakınca gerçekten kilo alınıyor sanırım. Burası menü ve sporları gördükçe insanı frenliyor. Kaptanımın önerisi güzel ama aktif olarak dururum dersen de çok iyi seçenek canım. Yoğun bir dönemin oldu normal zaman zaman hepimizde oluyor. Yoksa sen düzenli spor ve menü paylaşıyorsun. Aktif bir katılımcısın.
Basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin.
CEYDOS canım Başınız sağolsun tahmin etmiştim Bayadır sesin çıkmayınca Rabbim mekanını cennet eylesin çektiklerini kefaret eylesin amin
Sağol canım. Yetti yetti
Gece geç saatte yatmadan yiyorum, yetiyor o yüzden.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..
Offf Ayseee benim de aynı. Gecen hafta da zaten 100 g gitmişti. Çok da şiş hissediyorum kendimi. Yarın ne çıkacak bakalım..
Hayırlı olsun, bol bol eksiler getirsin
Allah şifa versin.
Yaa hissetmişsin demekkiAcil şifalar
teşekkür ederim hepinizeBaşın sağolsun canım allah rahmet eylesin
3 gun 7 gun bile onerıyolar aslınsa şifa orucu. Haftada bır yaptıgın 1.5 gunden sonra normal yıyorsun degılmıuzun sureli oruc da oneriyor bazi doktorlar,
kilo vermekten ziyade vucudu biraz sasirtmak ve de yenilenmesini saglamak icin.
cok cok fit kisiler icin degil de bizim gibi yagli kisiler icin kilo verme etkisi de yuksek oluyor.
arada bir yapin diyorlar.
ben son bir aydir haftada bir yapiyorum.
Harika
Valla yıllardr ılkkez goruyorum bende. Uzun sure kalırmıyım bılmem amaHarika59 rüyamda goremem masallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?