Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 gun 7 gun bile onerıyolar aslınsa şifa orucu. Haftada bır yaptıgın 1.5 gunden sonra normal yıyorsun degılmı

ben oncesi gunde ve ertesi gunde biraz fazla kalori aliyorum, vucut dusuk kaloriye alismasin diye.

ama cok da asiri degil tabi, ozellikle karbonhidrat almamaya calisiyorum ozellikle oncesi gunde, bolca yag ve protein aliyorum.

ben oncesi gunde ve ertesi gunde biraz fazla kalori aliyorum, vucut dusuk kaloriye alismasin diye.

ama cok da asiri degil tabi, ozellikle karbonhidrat almamaya calisiyorum ozellikle oncesi gunde, bolca yag ve protein aliyorum.
Nelerden alıyorsun proteını ve yagı. Ozellıkle sureklı tukettıgın bısey varmı. Benım progeın oranım az cıkıyor bu akıllı tartıda canım sıkıldı bıraz. Halbukı 2 gune bır tavuk et tüketmeye calısıyorum

aysunayy Lıse sonda 64 yen 54 e kadar dustum. Ac gezıyordum.
ılk dogumdan sonra 77 den 58 e kadar dustum. 2.dogumda 76 dan 60 a. Yanı ben hep dıyetteyım
Ama dussemde kendımı gene 61-62 de buluyorum cozemedım bu işi ama en azından sabıt kalmak ıcın bırgun yesem 1 gun dıkkat ederek korumaya calısıyorum.

basmatinin de beyazi ayni aslinda, sadece baldoya gore daha az sisiriyor.

onun da yine tamini yemek lazim.
Yaa olabilir. Bende ınstagramda diyet sayfalarında görüyorum.
Tebrikler canım. Başarının devamını dilerim. Darısı bizlerin başına
1 haftada değil 3 gün oldu başlayalı sanırım önceden sporum yoktu şimdi spora yüklenince oldu sanirim
Maşallah. Ne yaptın öyle
Tamam sen de var.misin pazartesi şimdi.

Hadi artiran yok mu kizlar pazartesi adım yarisi
Bende varım pzrtesi. Hatta yarında challenge günü yarışalım?
Bayramdan sonra istersen beraber 40 saat tutalım. Söz vermiyim denk gelirse bana hatırlatırsın tabi istersen
11 ve 5 yaşlarında canım. Bende 33 oldum

Masallah benım ıkısıde temmuzlu. Ikı adet canavar
Maşallah. Gerçekten de canavarlar yaaaa

Selam Kızlar. Bugün regl bekliyorum. Zaten göğüsleri şiş ve acıyor. Her yerim şiş.
Eş yarışmasında varım.

Geçen cuma: 60.2
Bu Cuma: 59.6
Fark: 600 gram
Yüzde: %1
Hedef: 59 ve altı.

Ölçülerim
Göğüs 90
Bel 67.5
Basen 96
Bacak 52
Baldır 30
Kol 24
Göbek 78
Arrietty_ sedulu H3RA_

Himmmm İki elti guclerinizi birlestirdiniz beni yenmeye çalışıyorsunuz ama bu kez izin vermem Cok sevdim ben bu yarisma işini boyumun ölçüsünü defalarca alsam da eriyorum bu sayede
Bende çok sevdim valla en azından daha çok dikkat ediyorum uçuruma gidiyordum :) çok şükür ki dondum:)hırsliyimdir:) inşallah kilo konusundada öyle olurum azim :) şart motive dahada şart ben inanıyorum @aydına 50 li leri bilmem ama 60 a geliriz :) iki ayda :) inşallah diyelim

Yarın ne yarısı var bende varım:)atlama zıplama yarisimi:)

Arrietty_ sedulu H3RA_

Gecen hafta 58.4
bu hafta : 57.7
fark: 0.7
yuzde : 1.199

bazi kisiler ilk hedeflerine ulasmislar, gecmisler, on kilolari devirmisler, aferin onlara

Eki Görüntüle 2843629
Maşallah o bırılerıne hedefı ne guzelde gecmısler.
Mezunum ama vermeye devam dıyosun dıyet devammı normal yıyormusun
Merhaba kızlar
Dünden biraz biraz hissediyordum ama yine de sahur yaptım niyetlendim sabah bir baktım adet başlamış
Yine topiğin adet haftası başladı galiba
Oyy son gunlerde yakalandın demek tek regl ile yırttım bu sene şükür
Arrietty_ sedulu H3RA_
Geçen hafta : 69.90
Bu hafta : 69.10
Fark : - 800 g.
Yüzde : 1.15
Haftaya hedef : 68.50
Cok guzel eksı tebrıkler

Mezunum ama vermeye devam dıyosun dıyet devammı normal yıyormusun
Geçen Cumartesi, pazar, pazartesi diyet gibi devam ettim. Az yedim. Salı, çarşamba biraz rahat takıldım. Dün yine az yedim ve yeme işini erken kapattım. Bugün yine biraz rahat davranıyorum. Böyle haftanın 2-3 günü normal, diğer günlerde de dikkat ederek devam etme niyetindeyim.

Evet bu sekılde olursa gerı almazsın ne guzel. Bende hedefe ulasınca o sekılde yapıcam. Ama once ödül vercem kendıme ya cok ozledıgım seyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…