3 gun 7 gun bile onerıyolar aslınsa şifa orucu. Haftada bır yaptıgın 1.5 gunden sonra normal yıyorsun degılmı
Kac kilodan indin sen...ne kadar zamanda..Daha zayiflayacak misin..Valla yıllardr ılkkez goruyorum bende. Uzun sure kalırmıyım bılmem ama
Nelerden alıyorsun proteını ve yagı. Ozellıkle sureklı tukettıgın bısey varmı. Benım progeın oranım az cıkıyor bu akıllı tartıda canım sıkıldı bıraz. Halbukı 2 gune bır tavuk et tüketmeye calısıyorumben oncesi gunde ve ertesi gunde biraz fazla kalori aliyorum, vucut dusuk kaloriye alismasin diye.
ama cok da asiri degil tabi, ozellikle karbonhidrat almamaya calisiyorum ozellikle oncesi gunde, bolca yag ve protein aliyorum.
Şimdi 2. Dogumdan sonra 76 idim 4-5 ayda 64 e kadar verdım. 2 yıl gezdım 62-63-64.Kac kilodan indin sen...ne kadar zamanda..Daha zayiflayacak misin..
yirim senideBende balık burcuyum yermisin benide
oy kuzum
Sonunda zeynebim umarım kalıcı olur. 59 lu bısey gormek cok guzelmişoy kuzum
sonunda 5li rakamlar
Yaa olabilir. Bende ınstagramda diyet sayfalarında görüyorum.basmatinin de beyazi ayni aslinda, sadece baldoya gore daha az sisiriyor.
onun da yine tamini yemek lazim.
Tebrikler canım. Başarının devamını dilerim. Darısı bizlerin başınaTakım arkadaşlarım hedefimi tutturdumve sanırım bu kiloyu en son evlenmeden önce görmüştüm düğünümde bile 62lerdeydim Artık yavaş yavaş tiroid tanısı almadan önceki halime dönüyorum takımda Aralık 2019dan beri varım çok aralar verdim 63,5 düşüp Türkiye tatili ve pandemi sonrası tekrar 72lere çıkmıştım. Aralık’tan bu yana 10kilo verdim takımda.Çok Yavaş gidiyor kilom ama önemli değil ben devam edeceğim. Başta takım kaptanlarımız olmak üzere hepinize çok ama çok teşekkür ederim Ben devam edeceğim ama sadece her hafta yarışma stresi yaşamak istemediğim için esas liste dışı devam etmek istiyorum. Evet şimdiki hedef 5li rakamlar
Maşallah. Ne yaptın öyle1 haftada değil 3 gün oldu başlayalı sanırım önceden sporum yoktu şimdi spora yüklenince oldu sanirim
Bende varım pzrtesi. Hatta yarında challenge günü yarışalım?Tamam sen de var.misin pazartesi şimdi.
Hadi artiran yok mu kizlar pazartesi adım yarisi
Bayramdan sonra istersen beraber 40 saat tutalım. Söz vermiyim denk gelirseher hafta olmasa da arada bir yapmakta fayda var, miden tamamen bosaliyor.
ben simdi haftaya nasil yapmali onu dusunuyorum,
persembe bayramin ilk gunu malum, tum ahali evde olacak tatiliz.
o gun zor olur yapmam.
pazartesi sali tek ogun mu yapsam ne yapsam.
sizler ne yapacaksiniz???
Maşallah. Gerçekten de canavarlar yaaaa11 ve 5 yaşlarında canım. Bende 33 oldum
Masallah benım ıkısıde temmuzlu. Ikı adet canavar
Bende çok sevdim valla en azından daha çok dikkat ediyorum uçuruma gidiyordum :) çok şükür ki dondum:)hırsliyimdir:) inşallah kilo konusundada öyle olurum azim :) şart motive dahada şart ben inanıyorum @aydına 50 li leri bilmem ama 60 a geliriz :) iki ayda :) inşallah diyelimHimmmm İki elti guclerinizi birlestirdiniz beni yenmeye çalışıyorsunuz ama bu kez izin vermemCok sevdim ben bu yarisma işini boyumun ölçüsünü defalarca alsam da eriyorum bu sayede
Maşallah o bırılerıne hedefı ne guzelde gecmısler.Arrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta 58.4
bu hafta : 57.7
fark: 0.7
yuzde : 1.199
bazi kisiler ilk hedeflerine ulasmislar, gecmisler, on kilolari devirmisler, aferin onlara
Eki Görüntüle 2843629
Mezunum ama vermeye devam dıyosunMezunum ama tartılmadan duramadım
Geçen hafta: 57.9
Bu hafta da: 57.6
Fark: 300 g
Aslında sabah tartıya ilk çıktığımda 57.5 gösterdi ama sonrasında bir şey yeyip içmememe rağmen 57.6 gösterdi hep
KaptanımArrietty_ foto atmama gerek yok değil mi?
Oyy son gunlerde yakalandın demek tek regl ile yırttım bu sene şükürMerhaba kızlar
Dünden biraz biraz hissediyordum ama yine de sahur yaptım niyetlendim sabah bir baktım adet başlamış
Yine topiğin adet haftası başladı galiba
Cok guzel eksı tebrıkler
Geçen Cumartesi, pazar, pazartesi diyet gibi devam ettim. Az yedim. Salı, çarşamba biraz rahat takıldım. Dün yine az yedim ve yeme işini erken kapattım. Bugün yine biraz rahat davranıyorum. Böyle haftanın 2-3 günü normal, diğer günlerde de dikkat ederek devam etme niyetindeyim.Mezunum ama vermeye devam dıyosundıyet devammı normal yıyormusun
Evet bu sekılde olursa gerı almazsın ne guzel. Bende hedefe ulasınca o sekılde yapıcam. Ama once ödül vercem kendıme ya cok ozledıgım seyler varGeçen Cumartesi, pazar, pazartesi diyet gibi devam ettim. Az yedim. Salı, çarşamba biraz rahat takıldım. Dün yine az yedim ve yeme işini erken kapattım. Bugün yine biraz rahat davranıyorum. Böyle haftanın 2-3 günü normal, diğer günlerde de dikkat ederek devam etme niyetindeyim.
Kızlar çok güzel eksiler var. Ben son ana kadar bekleyeceğim, wc sıkıntım da var zaten.
Göbekte tam nereden ölçü alıyorsunuz. Ben yanlış alıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?