- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Bugun dinlen yarin basliyalim :))Sen yarisalim dersen ben hayir dermiyim? Gazla calisiyorum mubarekvalla bu hafta cumayi zor ettim. Hem grip hem is yordu beni. Simdi iyiyim. Yarina kadar da iyi uyursam kimse durduramaz beni
Ciglik atsaydin kizzHerkese merhaba kızlar tartıya çıkmaya korkuyorum resmen yaa zaman geçsin diye bekliyorum geçmiyor 4 de tartilcambugün 6 yıldır giymediğim trenckotu mu giydim ve olmak söyle dursun bol geldi demekki daha kiloluymusum alınca cok mutlu oluyorum kıyafet lerin bol gelmesine anlatamam
Haftaya oruc da bitiyorSabah adeti gördüm ama bugünü oruç gibi geçiriyorum
Yürüyüş bahanesine anneme de gittim
Haftaya oruc da bitiyor
Hazir misin izinden dönmeye :))
Göbek attımCiglik atsaydin kizz
TamamdirrBugun dinlen yarin basliyalim :))
1 saat tempolu yuruyelim. max 6 oluyor benim hiz. 1 saatde kac adim atacagiz bakalim
Evet uygulamadanSabit yazayim canim
cok mini minnak fark cunku
uygulamadan mi girdin ?
Tebrik ederim canım.Takım arkadaşlarım hedefimi tutturdumve sanırım bu kiloyu en son evlenmeden önce görmüştüm düğünümde bile 62lerdeydim Artık yavaş yavaş tiroid tanısı almadan önceki halime dönüyorum takımda Aralık 2019dan beri varım çok aralar verdim 63,5 düşüp Türkiye tatili ve pandemi sonrası tekrar 72lere çıkmıştım. Aralık’tan bu yana 10kilo verdim takımda.Çok Yavaş gidiyor kilom ama önemli değil ben devam edeceğim. Başta takım kaptanlarımız olmak üzere hepinize çok ama çok teşekkür ederim Ben devam edeceğim ama sadece her hafta yarışma stresi yaşamak istemediğim için esas liste dışı devam etmek istiyorum. Evet şimdiki hedef 5li rakamlar
Uygulamadan yüklenmiyor canım foto site den girmen lazımEvet uygulamadan
Uygulamadan fotograf yüklenmiyor malesefEvet uygulamadan
Evet olmazYok olmuyor
Tabiki hazırımHaftaya oruc da bitiyor
Hazir misin izinden dönmeye :))
Ahh canım ya çok geçmiş olsun inşeAllah tez zamanda sağlığına kavuşur dedeciğin
Allah şifa versin.
Yaa hissetmişsin demekkiAcil şifalar
Cok gecmis olsun. Rabbım safi ismiyle sifa versin dedene .
Günün güzel geçmiş ama haberi alınca üzülmüşsündür Rabbim acil şifalar versin sağlığına biran önce kavuşsun inşeAllah
geçmiş yapamadım birazdan bakacağım. Umarım kısa sürede için rahatlar
umarım atlatır sağ salim çıkar yoğun bakımdan
Allah deden için en hayırlı olanı versin canım
Çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin
Hepinize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.. rabbim bütün hastalara acil şifalar versin, tanımadığım görmediğim insanlardan gelen dualar çok daha kıymetliymiş.. özel hissettim sağ olun... iyi kş varsınız, iyi ki aranızdayım
Ben de bekliyorum birazdan tartılıp yürüyüşe çıkacağım canımcok guzel bir gun olmus yine canim, tarti sonucunu heyecanla bekliyorum
bence gayet iyi, hafta içi menülerine göre
Akıllı bileklik aldım ben de yarın gelir sanırım, ben de varım yarışaTamam sen de var.misin pazartesi şimdi.
Hadi artiran yok mu kizlar pazartesi adım yarisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?