Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba kızlar tartıya çıkmaya korkuyorum resmen yaa zaman geçsin diye bekliyorum geçmiyor 4 de tartilcam bugün 6 yıldır giymediğim trenckotu mu giydim ve olmak söyle dursun bol geldi demekki daha kiloluymusum alınca cok mutlu oluyorum kıyafet lerin bol gelmesine anlatamam

Sen yarisalim dersen ben hayir dermiyim? Gazla calisiyorum mubarek valla bu hafta cumayi zor ettim. Hem grip hem is yordu beni. Simdi iyiyim. Yarina kadar da iyi uyursam kimse durduramaz beni
Bugun dinlen yarin basliyalim :))
1 saat tempolu yuruyelim. max 6 oluyor benim hiz. 1 saatde kac adim atacagiz bakalim

Ciglik atsaydin kizz

Tebrik ederim canım. en kısa zamanda 5'leri de görürsün inşaallah

Ahh canım ya çok geçmiş olsun inşeAllah tez zamanda sağlığına kavuşur dedeciğin
Allah şifa versin.
Yaa hissetmişsin demekki Acil şifalar
Cok gecmis olsun. Rabbım safi ismiyle sifa versin dedene .
Günün güzel geçmiş ama haberi alınca üzülmüşsündür Rabbim acil şifalar versin sağlığına biran önce kavuşsun inşeAllah
geçmiş yapamadım birazdan bakacağım. Umarım kısa sürede için rahatlar
umarım atlatır sağ salim çıkar yoğun bakımdan
Allah deden için en hayırlı olanı versin canım
Çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin
aedenli aedenli acil sifalar dilerim dedecigine
Hepinize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.. rabbim bütün hastalara acil şifalar versin, tanımadığım görmediğim insanlardan gelen dualar çok daha kıymetliymiş.. özel hissettim sağ olun... iyi kş varsınız, iyi ki aranızdayım
cok guzel bir gun olmus yine canim, tarti sonucunu heyecanla bekliyorum
Ben de bekliyorum birazdan tartılıp yürüyüşe çıkacağım canım
Kaptanim ben ise gec kaldim, foto cekemedim
gecen hafta 69.75
bugun 69.00 (dun 68i gormustum aslinda ama sonrasinda siskinlik hissetmeye basladim )
fark 0.75
yuzde 1.08%
Arrietty_ aedenli
bence gayet iyi, hafta içi menülerine göre bu hafta daha iyi bi performans bekliyorum senden

Tamam sen de var.misin pazartesi şimdi.

Hadi artiran yok mu kizlar pazartesi adım yarisi
Akıllı bileklik aldım ben de yarın gelir sanırım, ben de varım yarışa

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizin güzel eksileri var gurur duydum tebrik ederim , artı çıkanlar da moral bozmasın spora ve menüye dikkat ederlerse bu hafta daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…