Düşündüm de ben de kendimi bildim bileli hep kilo vermeye çalışıyorum. Lisede 58 kiloydum yine vermeye çalışıyordum. Üniversitede 62-72 arasi gittim geldim, evlendiğimde 66 kiloydum. Bir tek mide rahatsızlığım sırasında 52 kiloya düştüm, ama o halimden hiç memnun değildim. Bence sağlıklı bir kilo civarında kalmak için sürekli diyet modunda kalmakta bir sakınca yokaysunayy Lıse sonda 64 yen 54 e kadar dustum. Ac gezıyordum.
ılk dogumdan sonra 77 den 58 e kadar dustum. 2.dogumda 76 dan 60 a. Yanı ben hep dıyetteyım
Ama dussemde kendımı gene 61-62 de buluyorum cozemedım bu işiama en azından sabıt kalmak ıcın bırgun yesem 1 gun dıkkat ederek korumaya calısıyorum.
Tartiya bagli
Tum hafta paylastigin menüleri alintilayip oz elestiri yapmani istiyorum canim.Arrietty_ ben bu hafta eşe katılmak istemiyorum insallah ramazandan sonra artik
Gecen hafta kilo 60.0
Bu hafta kilo 60.8
Aradaki fark -0.8
Yüzde -1.33
Malesef saglikli beslenmeye dikkat ettigim halde ramazanda kilo aldimdaha fazlasini spor olarak belki yapabilirdim ama yapamadim, bi hafta kaldi artik hedefim kilo almamak oruç bitince kilo vermeye son gaz devam etmek...
Vermeye devam
gecen hafta 119.8
Bu hafta 118,9
Fark: 900 gram
Yuzde: 0,751
Hedef: 118
Herkese günaydın,
Geçen hafta: 73.5
Bu hafta: 73.4
Fark: 100 gram
Yüzde: 0.136
Hedef: 73 kg
Geçtiğimiz hafta çok problemli geçti, çocukların sorunlarından sonra benim de alerjik nezlem nuksetti. Dun akşam itibariyle daha iyiyim, biraz boğazım ağrıyor sadece, izin alsam mı diye düşündüm, ama motivasyonum çok düşüyor. İzin alırsam kesin kilo alırım. Bugunden itibaren tekrar devam etmek istiyorum.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2843591
Gunaydinnnnnn
Gecen hafta: 78.9
Bu hafta :77.7
Fark : 1.2
Yuzde: 1.5
Haftaya hedef: 76.5
Eki Görüntüle 2843611
O kadar spora daha cok gitmeliydi bence
Yag yakıcı detox suyu bakayim bugun belki etkisi olur
Arrietty_ sedulu H3RA_
Arrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta 58.4
bu hafta : 57.7
fark: 0.7
yuzde : 1.199
bazi kisiler ilk hedeflerine ulasmislar, gecmisler, on kilolari devirmisler, aferin onlara
Eki Görüntüle 2843629
Geçen hafta:77.7
Bu hafta: 75.3
Fark: 2.4
Yüzde: 3.088
Gelecek hafta için hedef kilo:72.5
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Kağıt koyması gerektiğini bilmiyordum geç kaldın O yüzden kağıda Çünkü üzerine yemek yedim su içtim
Geçen hafta cuma - 61.650
bu hafta - 60.150
Yüzde - %2,43
Fark - 1.5
Hedef - 59.600
Ölçülerim
Göğüs 92
Bel 78
Göbek 91
Kalça 101
Sağ bacak 59
Sol bacak 60
Sol kol 27
Sağ kol 26
Geçen sefer bacaklarımı yanlış yerden ölçmüş olmalıyım. Bu sefer en kalın olan yerden ölçtüm.
Acaba benim ölçüleri listeden kaldırsakmı ben yine takibimi yaparım. Yanlış ölçtüğümü düşünüyorum. Bacak hariç diğer ölçülerimi aynı yerden ölçtüğüme eminim ve bence güzel sonuç aldım bu bi ayda.
Eş yarışına katılmak isterim.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Selam Kızlar. Bugün regl bekliyorum. Zaten göğüsleri şiş ve acıyor. Her yerim şiş.
Eş yarışmasında varım.
Geçen cuma: 60.2
Bu Cuma: 59.6
Fark: 600 gram
Yüzde: %1
Hedef: 59 ve altı.
Ölçülerim
Göğüs 90
Bel 67.5
Basen 96
Bacak 52
Baldır 30
Kol 24
Göbek 78
Arrietty_ sedulu H3RA_ Eki Görüntüle 2843802
Valla topluca sonuclar guzel bugun, tebrikler herkese
Evet masallah diyelim :)Valla topluca sonuclar guzel bugun, tebrikler herkese
Gecen yildan daha hizli sanirim simdiki ekipArrietty_
Aman ne guzel
Saat 20 de belli oluyor
1. Ye kendi secme secenegi sunuyoruzKaptanım eşler nasıl belli oluyoArrietty_
Ben kendim cok takintiliyim bu saat isineArrietty_ paylaşım saatini kaçıracaktım. Bugün yine ustalar girdi eve yeni gittiler temizliğe başlamıştım. Aklıma gelince nasıl bir korkuyla baktım saate anlatamam.
Geçen gece bunun rüyasını gördüm. Yine böyle evle uğraşırken kilo paylaşmayı unutmuşum saat 19.00 olmuş. Tüm takım bana söyleniyordunuzŞu yoğunluk travma yaptı bende yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?