Tartımı bulup paylaşacağım@Darkqueenn sen kaldin esas listeden fotografli paylasim yapmayan
K klbk33 @Only_Eylul @Ressamgibi @AKovser @sadece_ben
İşler bitsin yeniden alıcam ben 2 günde belki biraz daha incelmişimdirÖlcü almak isteyen en gec Pazar Sabahi paylassin :)
O gun Güncel listeyi paylasacagim
Bulamazsan dert etme m bugun tasindin zstenTartımı bulup paylaşacağım
Mezun olmak icin mi sordun canim?
Yok boynumuz kıldan ince kaptanım1. Ye kendi secme secenegi sunuyoruz
Sonra biz belirliyoruz
Ama illa su kisi ile es olmak istiyorum derseniz acigim onada
EvetYarın ne yarısı var bende varım:)atlama zıplama yarisimi:)
Ya aslında bana da fazla gibi geliyor ama yulaf lapasini ara ogun niyetine tatli niyetine yiyenler var baya goruyorum bilemiyorum canım sen kendi bunyeni daha iyi tanırsın . Ben bugün kendime pekmez ile tatlandirdigim bal kabağı yiyeceğim tatlı yaptım kendimeYa kızlar biley sorucam ben güzel bir kahvaltı yaptım bugün akşam içşn birazdan köfte ve haşlanmış karnabahar düşünüyorum ama canım tatlı bişeyler istiyor yulaf lapası yapabilirim şimdi sorum ; ikisini de gün içlnde tüketebilir miyim yoksa birini mi seçeyim
Yaa sende mi mezun olcannnn
Canım tatlı istiyor lapa yaparsam bu sefer acıkır akşama yemek yerim diye korkuyorum. Şimdi yesem tatlı niyetine yapıp akşam yesem bu sefer de ikisi olursa fazla mı olur diyorum. Al işte sana nurtopu gibi bir kısırdöngü dahaYa aslında bana da fazla gibi geliyor ama yulaf lapasini ara ogun niyetine tatli niyetine yiyenler var baya goruyorum bilemiyorum canım sen kendi bunyeni daha iyi tanırsın . Ben bugün kendime pekmez ile tatlandirdigim bal kabağı yiyeceğim tatlı yaptım kendime
Kahvalti kacda yaptin ve neler vardi. Aksam ne zaman yiyip ardindan yulaf i yiyeceksin?Ya kızlar biley sorucam ben güzel bir kahvaltı yaptım bugün akşam içşn birazdan köfte ve haşlanmış karnabahar düşünüyorum ama canım tatlı bişeyler istiyor yulaf lapası yapabilirim şimdi sorum ; ikisini de gün içlnde tüketebilir miyim yoksa birini mi seçeyim
Ben gece bi yulaf lapasi yapmisimmm harika oldu valla vanilyalı ve Hindistan cevizli canım 3 kaşık yulaf yarim bardak süt yarim bardak su 1 kaşık hindistancevizi toz 1 tk pekmez yada bal bi paket vanilya tam muhallebi gibi oldu tavsiye ederimCanım tatlı istiyor lapa yaparsam bu sefer acıkır akşama yemek yerim diye korkuyorum. Şimdi yesem tatlı niyetine yapıp akşam yesem bu sefer de ikisi olursa fazla mı olur diyorum. Al işte sana nurtopu gibi bir kısırdöngü daha
Kaptanım saat 11de tereyağlı yumurta az çeçil peyniri 7 zeytin domates salatalık yeşillik 1 çay kaşığı bal kaymak 1 lokma ekmek. akşam yemeğini yarım saate yemeyi düşünüyorum yani 6 gibi yulafta 8 9 gibiKahvalti kacda yaptin ve neler vardi. Aksam ne zaman yiyip ardindan yulaf i yiyeceksin?
Yaparım valla hiç yapmadım ama ne hikmetse istiyor canım çok yemişim gibiBen gece bi yulaf lapasi yapmisimmm harika oldu valla vanilyalı ve Hindistan cevizli canım 3 kaşık yulaf yarim bardak süt yarim bardak su 1 kaşık hindistancevizi toz 1 tk pekmez yada bal bi paket vanilya tam muhallebi gibi oldu tavsiye ederim
Bence fazla olur yulafKaptanım saat 11de tereyağlı yumurta az çeçil peyniri 7 zeytin domates salatalık yeşillik 1 çay kaşığı bal kaymak 1 lokma ekmek. akşam yemeğini yarım saate yemeyi düşünüyorum yani 6 gibi yulafta 8 9 gibi
Guzel oluyo yaa ben seviyorum vallaYaparım valla hiç yapmadım ama ne hikmetse istiyor canım çok yemişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?