Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya aslında bana da fazla gibi geliyor ama yulaf lapasini ara ogun niyetine tatli niyetine yiyenler var baya goruyorum bilemiyorum canım sen kendi bunyeni daha iyi tanırsın . Ben bugün kendime pekmez ile tatlandirdigim bal kabağı yiyeceğim tatlı yaptım kendime

Canım tatlı istiyor lapa yaparsam bu sefer acıkır akşama yemek yerim diye korkuyorum. Şimdi yesem tatlı niyetine yapıp akşam yesem bu sefer de ikisi olursa fazla mı olur diyorum. Al işte sana nurtopu gibi bir kısırdöngü daha

Kahvalti kacda yaptin ve neler vardi. Aksam ne zaman yiyip ardindan yulaf i yiyeceksin?

Ben gece bi yulaf lapasi yapmisimmm harika oldu valla vanilyalı ve Hindistan cevizli canım 3 kaşık yulaf yarim bardak süt yarim bardak su 1 kaşık hindistancevizi toz 1 tk pekmez yada bal bi paket vanilya tam muhallebi gibi oldu tavsiye ederim

Kahvalti kacda yaptin ve neler vardi. Aksam ne zaman yiyip ardindan yulaf i yiyeceksin?
Kaptanım saat 11de tereyağlı yumurta az çeçil peyniri 7 zeytin domates salatalık yeşillik 1 çay kaşığı bal kaymak 1 lokma ekmek. akşam yemeğini yarım saate yemeyi düşünüyorum yani 6 gibi yulafta 8 9 gibi

Yaparım valla hiç yapmadım ama ne hikmetse istiyor canım çok yemişim gibi

Bence fazla olur yulaf
Yarin sabah a kadar dayan
Yesilcay, su, maden suyu ile bastir tatli istegini
Bir zumba patlat
Cocuklar ile ugras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…