Aksam menüsü sahaneIzgara köfte, salata ve ayran olacak kaptanın kısmetse. Çoksa spor yapacağım kalkıp valla.
regl dönemin yakınsa idrar daha fazla geliyor olabilir ama kegelleri yapman da şart.Bilin bakalım ne oldu benim ip atlama serüveni kısa sürdü. Bugün zorla 300 yaptım tuvalete taşınmaktan20 atlamada bir oluyordu, bugün 10 atlamaya kadar düştü daha çok zarar vermeden bıraktım ip atlamayı pelvik kaslarını güçlendirmeden atlama zıplama işlerini rafa kaldırayım bari çok zorlamadan yaparım artık
ucunda kilo vermek olunca aç gez desinler gezerim. genelde dişime göre bişey yoksa ben yemek yemekten hoşlanan birisi değilim et süt yumurta yoksa yemekte kiiii ben pişiriyorum menüleri diyet dönemi sevmediğim ne varsa kakalıyorum haneme hal böyle olunca dayanılıyor.
başın sağolsun kuzum çok üzüldüm.Arrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
sakın süt ve süt ürünleri verme. büyük kızımda ben bu hatayı çok yaptım. çocuk kusarken ekstra kusmaya başlardı meğer bulantı arttırırmış.Günaydın kızlar..
Biz yine rahatsız uyandık bu sabaha da.. Oğlum uyandığından beri kusuyor, yeni uyudu sayılır, haliyle sabah sabah bende de mide bırakmadı, zor tutuyorum kendimi
Ne yedire bilirim ona bu durumda?
Acemi anne olunca böyle demek ki, hiçbirşey bildiğim yok
Kızlar iştahım çok açık, sürekli bir şeyler yiyorum bugün. Yediklerimi yazayım da söyleyin çok mu, kontrol edemiyorum kendimi bugün.
11.00 kahvaltı
1 yumurtadan omlet
20 gr peynir
5 zeytin
Ufak salata
2 çeri domates
2 ceviz
2 hurma
1 maden suyu
12.30 ara
2 kuru incir
2 ceviz
14.30 ara
2 kare bitter
Şekersiz Türk kahvesi
10 Antep fıstığı
Çok mu yemişim?
=== >DUYURU <===
*** Persembe bayramdan dolayi tarti bildiriminizi o gün yapabilirsiniz
*** Kurallar ve dikkat edilmesi gereken seyler ayni
*** Belirgin tarti fotografi + tarih + Kullanici ismi yazili olan bir not
Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Dilber Hala noram H3RA_ Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR stitch asena87 CEYDOS Alp_BuRc E English_teacherrr Asi Matmazel aysunayy aedenli N Nalyeccc lalegul52
Öyle ya, gecen tat koku alamadığım için pcr testi verdim ne olur ne olmaz diye, tabi benimki tamamen gitmiyor covid gibi, koku tat gün içinde gidip geliyor. Ben de Nisan-Mayis gibi oluyorum, en az 1 ay sürüyor, senin de çok uzunmuş, Allah kolaylik versin.Bu alerjıden yıllardır cekıyorum. Yılın 7-8 ayı alerjık halde gezıyorum bıktım artık o derece. Hapsırmaktan sümüklü gıbı gezmekten hayat kalıteeı dıye bısey kalmadı. Gunlerdır tat bıle alamıyorum burun tıkanıklıgından. Allah yardımcımız olsun zor ıllet
Ben gecenlerde bu hataya dustum. Az yedim ogunlerde ve sIk yedim. Yani surekli aciktim. 2 saat de bir desem yeridircok degil ama kahvaltin yeterince doyurmamis belli ki.
bu sebeple acikmissin, az az derken cok gibi oluyor.
senin kadar spor ypan birisi 1 yumurtadan fazla rahatca tuketebilir kahvaltida.
yine peynirin 40 gr a cikabilir.
salata sebze oranina deginmiyorum bile, fazla olabilir.
ama ben sik sik az az yenmemeli diye dusunuyorum, doyurmali karni diye dusunuyorum, o yuzden boyle yaziyorum, yoksa yediklerin hic de cok degil.
ben de ama bugun ara ogun olayini biraz abarttim.
bak asagida.
10.00
3 yk yogurt ile karisim (1/2 yk chia, 1 cilek, yarim minik muz, 1 yk kabak cekirdegi, 3-4 badem, 4 uzum, 15 gr bitter ciko)
12.00
2 yumurta ile omlet (icine az az avokado, biber, kasar, domates)
1 tb kraker tereyag ve acukali
arada 1 kase kabak cekirdegi
17.00
tahmini aksam yemegi
Yok kaynayan sudan 1/2 kepçe alıp terbiye sosunun içine koyuyorsun. Karıştırıp sonra yavaş yavaş karıştırarak salıyorsun. Ben tüm terbiyeleri bu şekilde yaparım hiç kesildiğini olmadı.
Cuma günü sabah bildirim yapabiliyorum değil mi şekerim ?=== >DUYURU <===
*** Persembe bayramdan dolayi tarti bildiriminizi o gün yapabilirsiniz
*** Kurallar ve dikkat edilmesi gereken seyler ayni
*** Belirgin tarti fotografi + tarih + Kullanici ismi yazili olan bir not
Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Dilber Hala noram H3RA_ Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR stitch asena87 CEYDOS Alp_BuRc E English_teacherrr Asi Matmazel aysunayy aedenli N Nalyeccc lalegul52
Olabilir ödül ve bayrami birlestire bilirsiniz Persembe tartilacak olanlar :)yaaa sen ne poncik kaptansin boyle,
thanks beybi.
odulu de persembeden yapariz artik, yakmaya da tam bir haftamiz olur, guzel olur.
Tabii kiCuma günü sabah bildirim yapabiliyorum değil mi şekerim ?
huy değişimi dönemidir bence üstüne gitmeyin sakın dikkatinizi çektiğini düşünürse üstüne yapışır kalır. bu sahne ile çok sık karşılaşırsınız. ama yine de gözlemleyin belkide bir sıkıntısı var anlatamıyor olabilir. birde kulak ağrısı bu şekilde hırçınlıklara neden olur.Bende saat 10.30 gibi kalkıyorum. Ama senin kadar adim olmadı.bugun biraz dinlen
Anlamadim ki cocuk çığlık atıyor yerlere yatiyor kriz gecirdi resmen. Yarim saatte zor sakinleri. Gece yatti uyku düzeni bozuldu.
Keşke öyle yapsaydım gerçekten. Ben ramazandan çıkmanın ve regl olmanın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Doymadım bugün bir türlü. En azından sağlıksız değil yediklerim diye teselli ediyorum kendimi.cok degil ama kahvaltin yeterince doyurmamis belli ki.
bu sebeple acikmissin, az az derken cok gibi oluyor.
senin kadar spor ypan birisi 1 yumurtadan fazla rahatca tuketebilir kahvaltida.
yine peynirin 40 gr a cikabilir.
salata sebze oranina deginmiyorum bile, fazla olabilir.
ama ben sik sik az az yenmemeli diye dusunuyorum, doyurmali karni diye dusunuyorum, o yuzden boyle yaziyorum, yoksa yediklerin hic de cok degil.
ben de ama bugun ara ogun olayini biraz abarttim.
bak asagida.
10.00
3 yk yogurt ile karisim (1/2 yk chia, 1 cilek, yarim minik muz, 1 yk kabak cekirdegi, 3-4 badem, 4 uzum, 15 gr bitter ciko)
12.00
2 yumurta ile omlet (icine az az avokado, biber, kasar, domates)
1 tb kraker tereyag ve acukali
arada 1 kase kabak cekirdegi
17.00
tahmini aksam yemegi
Ben gecenlerde bu hataya dustum. Az yedim ogunlerde ve sIk yedim. Yani surekli aciktim. 2 saat de bir desem yeridir
Birde aktif oldugum bir haftaydi.
Bu sabah kocaman kahvalti yaptim 9.30 da
Saat 14 e geliyor hala tika basa doluyum.
Seninle o yuzden ayni fikirdeylm
Belirgin olan sozlerine
Ama kotu degil yedikleri
Ve evet senin 1 kase kabak cok olmus
kızlar derin temizliğe girdim. dün ön balkonumdan başladım. resmen çöplük olmuş ne buldumsa atmışım oraya sonra mutfağa geçtim çatal kaşık çekmecem ve unlu mamüller dolabım kaldı bitecek inşallah. ama asıl iş her zaman ki gibi gardroplar neyi nereye koyacağım bilmiyorum. aylar oldu hala bir düzen olmadı. balkondan atıp kurtulmak geliyor içimden.
bende öyle yapıyorum azlık kışlık değişimi oluyor mecbur. acımasızım düzenleme konusunda eşimin ve küçük kızın giysilerini veriyorum kendileri düzenliyor. benim ve büyük kızın giysi dolabı ortak olunca işler karışıyor. benim minik beden giysilerimi kullanıyor. bende onun eskiden kalan büyük bedenlerini kullanıyorum derken işler çorba oluyor.bizde de dolap yetmiyor, mecburen yazin kisliklari kaldiriyorum, kisin yazliklari derken, illa bir duzenlemis oluyorum
yoksa bana kalsa herkesin esyasi kendi dolabinda dursun, yikandikca duzenlensin
çok fazla giyilmemiş var kuzum nasıl atayım sıfır bekleyenler çok. birde çok farklı mevsimlerde yaşadığımız için iklimsel giysilerimizde fazla. hatta yaşadığımız yerde giydiklerimiz, edirne'de giydiklerimiz, izmir'de giydiklerimiz şeklinde çok farklı kulvarlarda giysilerde mevcut çorba oluyorum vallahi.Ben duzenledikce atarim illa 1 veya 2 poset
At gitsin saklama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?