YaaaAma en son 70le başladım şok oldum. Bir peşimi bırakmadınız kaptanım neyse işin şakası ama üzüldüm tartı stresi yaşamayın diye mezun olayım dedim olmadı yaa
Tek gunde biter mi canim cokkkk yorulursun...
Ben 2 haftadır azar azar yapiyorum yani esimle çalışıyoruz gene de yorucu..biz tembelim de azicikcam kapi perde vestiyer dolap icleri mutfak dolabı vs bitirdik...aslinda yardımci vardi da para biriktiriyoruz tedaviye diye onu da çağırmayı kestik..is basa düştü
Kaptanım ben dün unuttum bugün kontrol tartı yaptım. Cuma 61.7 Salı: 61.7 sabitim ama hiç spor yapamadım migrenden
726. Etap Cuma Hedefi Tablosu
Cuma Kilosu Kontrol Tarti Cuma Hedef @Onlymemeself 118.9 118.0 @Ozzybal 73.4 73.1(-0.3) 73.0 aysunayy 77.7 77.2 (-0.5) 76.5 @Alyss 57.7 58.4(+0.7) 57.2 @Serina08 79.3 79.0 (-0.3) 78.5 @nurdeva 57.6 N Nalyeccc 78.3 @stitch 69.0 68.9(-0.1) 68.2 @Asi Matmazel 69.1 68.5 Melegimkorusun 67.1 @asena87 63.9 64(+0.1) 63.0 esmeriiim 59.7 noram 59.6 60.3 (+0.7) 58.9 :) @Ceydos 75.5 @KumraL_KrakeR 74.8 74(-0.8) 73.9 AppLesma 71 @aedenli 57.2 56.0 E English_teacherrr 85.3 @Dilber Hala 60.8 H3RA_ 60.5 @Ressamgibi 68.0 67.7 @ozrengin 66.5 66.2(-0.3) 66.0 @lalegul52 75.4 @Ozlemlerhayallar 66.7 66 @AKovser 71.5 71.4(-0.1) 70.9
Bende saat 10.30 gibi kalkıyorum. Ama senin kadar adim olmadı.Sabah 10ndan beridir hareket halindeyim canim vallahi yeni oturdum
Anlamadim ki cocuk çığlık atıyor yerlere yatiyor kriz gecirdi resmen. Yarim saatte zor sakinleri. Gece yatti uyku düzeni bozuldu.Off.. Bir sorunu mu var yoksa zaten böyle bir çocuk mu?
İyiyim canım, alıştım böyle yemeğe.. Ramazan bitiyor zaten, az az yemeğe çalışacağım gün içinde..
Geçmiş olsun canım..
Alerjiden bıkmış usanmış biri olarak iyi anlıyorum seni.. Benimki farklı ama.
Bayılacak kadar alerji olmasını ilk kez duydum ama, ne berbat birşey bu..
Canım geçmiş olsun. Muaf yazdım ben seni tablolarda sorun yok o konuda. Şöyle bir durum var ama mezun olamiyorsun. Kaptanın mesajını gördün mü? O yüzden tarti bildirimi yapman önemli bizim için.Selam kızlar nasılsınızArrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarım kusura bakmayın kaç gündür siteye giremedim. Bu ara biraz stresli dönemlerden geçiyorum migren atağım tuttu 2 gün kalkamadım yataktan desem yeridir ne menü paylaşabildim ne de başka birsey. Haftasonu spor falan yapamadım zaten dün çok daha iyiydim evi silip süpürdüm. Bu hafta listelerden muaf olabilir miyim zaten ceza almışta olabilirim bildirimler düşmüyor bana hep yaa.
Vaybaska speddy mi varSen asıl sppeddy i gördün mü
Ben 10 bin yapabilirsem yeterNapcaniz 50bin mi..Valla yaparsınız siz ben hayatımın adımını attim 1 ayda atıyordum ben bunu Fazlasi da ne bilim 5 saat yürümem lazim kiz
Kaç yaşında canım? Acaba bir atak dönemi mi ?Bende saat 10.30 gibi kalkıyorum. Ama senin kadar adim olmadı.bugun biraz dinlen
Anlamadim ki cocuk çığlık atıyor yerlere yatiyor kriz gecirdi resmen. Yarim saatte zor sakinleri. Gece yatti uyku düzeni bozuldu.
2.5 yasinda . Anlamadim eşimle ikimiz şaşırdık kaldık.Kaç yaşında canım? Acaba bir atak dönemi mi ?
Hosgeldin canım tekrar aramıza cok geçmiş olsun sen yeniden yaparsın eminimSelam kızlar nasılsınızArrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarım kusura bakmayın kaç gündür siteye giremedim. Bu ara biraz stresli dönemlerden geçiyorum migren atağım tuttu 2 gün kalkamadım yataktan desem yeridir ne menü paylaşabildim ne de başka birsey. Haftasonu spor falan yapamadım zaten dün çok daha iyiydim evi silip süpürdüm. Bu hafta listelerden muaf olabilir miyim zaten ceza almışta olabilirim bildirimler düşmüyor bana hep yaa.
Bu alerjıden yıllardır cekıyorum. Yılın 7-8 ayı alerjık halde gezıyorum bıktım artık o derece. Hapsırmaktan sümüklü gıbı gezmekten hayat kalıteeı dıye bısey kalmadı. Gunlerdır tat bıle alamıyorum burun tıkanıklıgından. Allah yardımcımız olsun zor ılletEvet canim, baharla enerjim düştü. Çok önceden test yaptırmıştım, çimene ve çoğu polene alerjim var. Çiçeklerden de yasemin beni neredeyse bayıltıyor. Koku reseptörlerim etkilenmesin diye spreyi bırakmıştım, ama bugun tekrar başlayacağım.
Evet canım gördümCanım geçmiş olsun. Muaf yazdım ben seni tablolarda sorun yok o konuda. Şöyle bir durum var ama mezun olamiyorsun. Kaptanın mesajını gördün mü? O yüzden tarti bildirimi yapman önemli bizim için.
2.5 yasinda . Anlamadim eşimle ikimiz şaşırdık kaldık.
Gündüz uykusu var mi ?2.5 yasinda . Anlamadim eşimle ikimiz şaşırdık kaldık.
Selam canimKaptanım ben dün unuttum bugün kontrol tartı yaptım. Cuma 61.7 Salı: 61.7 sabitim ama hiç spor yapamadım migrenden
Hedef: 61.3bayram var ya
Bu arada kaptanım bayram perşembe ama tartı CumaPerşembe tartısı kabul olacak mı bayrama özel?
Arrietty_
Dolu dolu ama sacma seyler Yemekden iyidir.Kızlar iştahım çok açık, sürekli bir şeyler yiyorum bugün. Yediklerimi yazayım da söyleyin çok mu, kontrol edemiyorum kendimi bugün.
11.00 kahvaltı
1 yumurtadan omlet
20 gr peynir
5 zeytin
Ufak salata
2 çeri domates
2 ceviz
2 hurma
1 maden suyu
12.30 ara
2 kuru incir
2 ceviz
14.30 ara
2 kare bitter
Şekersiz Türk kahvesi
10 Antep fıstığı
Çok mu yemişim?
Izgara köfte, salata ve ayran olacak kaptanın kısmetse. Çoksa spor yapacağım kalkıp valla.Dolu dolu ama sacma seyler Yemekden iyidir.
Birde aksam ogunun olsa yeterli. Bol salata ve protein olsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?