Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaaa Ama en son 70le başladım şok oldum. Bir peşimi bırakmadınız kaptanım neyse işin şakası ama üzüldüm tartı stresi yaşamayın diye mezun olayım dedim olmadı yaa

az kalmis az,
ramazandan sonra bence eski duzenine donunce guzel sonuclar alacaksin,
vucut da bir sasirmistir zaten, hemencecik ulasirsin hedefe.

hem iyi olmus iyi aslinda, bak hedefinden sasmissin, simdi de dogruyu buldun

tembellik benim genlerimde oldugu icin sorun degil.

ben tum evi kolay temizlik yapilacak sekilde dosedim, cabuk hallediyorum isimi.

evde perde ve hali yok, perdelerim blind seklinde.

evdeki her sey, mutfak dolaplari dahil yerden yuksek, supurge falan yaparken hic bir seyi yerinden kaldirmiyorum.

camlar sadece iceriden siliniyor

en zoru cocuklarin odasi, her yer oyuncak oldugu icin, odalarini da onlara toplatirsam hallederim.
yemegi de esime kitlerim ustune.

Selam kızlar nasılsınız Arrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarım kusura bakmayın kaç gündür siteye giremedim. Bu ara biraz stresli dönemlerden geçiyorum migren atağım tuttu 2 gün kalkamadım yataktan desem yeridir ne menü paylaşabildim ne de başka birsey. Haftasonu spor falan yapamadım zaten dün çok daha iyiydim evi silip süpürdüm. Bu hafta listelerden muaf olabilir miyim zaten ceza almışta olabilirim bildirimler düşmüyor bana hep yaa.

Kaptanım ben dün unuttum bugün kontrol tartı yaptım. Cuma 61.7 Salı: 61.7 sabitim ama hiç spor yapamadım migrenden
Hedef: 61.3 bayram var ya
Bu arada kaptanım bayram perşembe ama tartı Cuma Perşembe tartısı kabul olacak mı bayrama özel?
Arrietty_

Sabah 10ndan beridir hareket halindeyim canim vallahi yeni oturdum
Bende saat 10.30 gibi kalkıyorum. Ama senin kadar adim olmadı. bugun biraz dinlen
Anlamadim ki cocuk çığlık atıyor yerlere yatiyor kriz gecirdi resmen. Yarim saatte zor sakinleri. Gece yatti uyku düzeni bozuldu.

Canım geçmiş olsun. Muaf yazdım ben seni tablolarda sorun yok o konuda. Şöyle bir durum var ama mezun olamiyorsun. Kaptanın mesajını gördün mü? O yüzden tarti bildirimi yapman önemli bizim için.

Bende saat 10.30 gibi kalkıyorum. Ama senin kadar adim olmadı. bugun biraz dinlen

Anlamadim ki cocuk çığlık atıyor yerlere yatiyor kriz gecirdi resmen. Yarim saatte zor sakinleri. Gece yatti uyku düzeni bozuldu.
Kaç yaşında canım? Acaba bir atak dönemi mi ?

Hosgeldin canım tekrar aramıza cok geçmiş olsun sen yeniden yaparsın eminim

Bu alerjıden yıllardır cekıyorum. Yılın 7-8 ayı alerjık halde gezıyorum bıktım artık o derece. Hapsırmaktan sümüklü gıbı gezmekten hayat kalıteeı dıye bısey kalmadı. Gunlerdır tat bıle alamıyorum burun tıkanıklıgından. Allah yardımcımız olsun zor ıllet

2.5 yasinda . Anlamadim eşimle ikimiz şaşırdık kaldık.

suna bir baksana canim, bu mudur?

biz bundan biraz cekmistik cunku.

Kızlar iştahım çok açık, sürekli bir şeyler yiyorum bugün. Yediklerimi yazayım da söyleyin çok mu, kontrol edemiyorum kendimi bugün.

11.00 kahvaltı
1 yumurtadan omlet
20 gr peynir
5 zeytin
Ufak salata
2 çeri domates
2 ceviz
2 hurma
1 maden suyu

12.30 ara
2 kuru incir
2 ceviz

14.30 ara
2 kare bitter
Şekersiz Türk kahvesi
10 Antep fıstığı

Çok mu yemişim?

Selam canim
Migren zaten insanin gününu alt ust ediyor. Gecmis olsun
Evet Persembe tarti bildirimi yapabilirsiniz

Dolu dolu ama sacma seyler Yemekden iyidir.
Birde aksam ogunun olsa yeterli. Bol salata ve protein olsun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…