Geçmiş olsun acaba neden oldu ki mevsim geçişi bu sıra fena bi sıcak bi soğuk etkilemiş olabilir mi ?
Gunaydinnnnn yataktan kalkamadım:))))
O kadar adımın üzerine - olmasa oturup aglardimeksilmişim kizlar ama kac olduğunu soylemem cumaya daha inerim insallah
haslanmis patates diger sebzeler olabilir, tuzla.
tuzlu cubuk verebilirsin isterse. tuzlu leblebi.
senin gibi meyve seviyorsa elma gibi meyveler olabilir.
gecmis olsun.
Cok sağol canım, tabi gerçek anlamda bayılmiyorum, sadece 13-14 saate varan uyku durumu yaşıyorum, kafamı kaldıramıyorum.
Canim arkadaşlar da soylemiş, tuzlu şeyler bulantıyı bastırıyor, çubuk kraker, ekmek iyi gelir muhtemelen.
Başın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesinArrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Geçmiş olsun nane limon kaynatıyorum yemek yemiyorsa hiç zorlamıyorum çubuk krakerle geçiştiriyorum ben
Tuzlu kraker bol su geçen oğlumda baya işe yaramıştı eğer bişey dokunduysa yavruya vücut onu atana kadar kusmaya devam ediyor o yüzden sürekli su içir. Yoğurta çok az tuz ekleyip onuda az az yedirebilirisnÇok sağol canım..
Gayet iyiydi yine ne oldu anlamadım..
Yemek konusunda zaten zorlanacak durumda değil, sadece ne yedirsem de midesini bulandırmaz diye düşüyorum..
Yediği bişey dokunmuş olabilir mevsim geçişlerinde yavruların modu çabuk düşüyorSağol ablacım.. Hemen kaynatırım naneyi..
Yok ishal yok şimdilik, zaten yeni durdu ishali de, kaç gündür vardı, doktora götürdüm en son.. Kusma bugün başladı ama, umarım tek seferlik birşeydir..
Tuzlu kraker bol su geçen oğlumda baya işe yaramıştı eğer bişey dokunduysa yavruya vücut onu atana kadar kusmaya devam ediyor o yüzden sürekli su içir. Yoğurta çok az tuz ekleyip onuda az az yedirebilirisn
Yediği bişey dokunmuş olabilir mevsim geçişlerinde yavruların modu çabuk düşüyor
Kahvaltımı yapıp dışarı çıkacağım nasipse annemin alışverişini yapıp götüreceğim benim için de hareket olmuş olacak bahaneyle
Kahvaltım ise yaklaşık yarım saat ya da 40 dk sürecek maraton koşusu
Yakışıklıyı bıraktım
Sağolasın canım benimKolay gelsin..
Yakışıklı da afiyet olsun :)
Harika canimTamam düzelttimkurcalarken biyere tıklamışım demek ki.Kendi kendime takılıyorum işte
Benim oruç bitti bu sene ramazan bu kadarmış benim için Allah bir sonraki ramazanları görmeyide nasip etsin
Bu sabah bende eksi çıktımaysunayy
Valla adım atmaktan altına yapmışlar gibi yürüyorum ama değiyor
Kolay gelsin kizlar
Bende hali ve Koltukdaki lekeleri sileyim dedim. Kiz elimden aldi. Takiliyor bakalim bir elinde sunger bir elinde el bezi
Bayram cikolatasi almaya cikacagim birde. Persembe kapali burda heryer, yarin de vaktim olmaz
Alys harika, sporu sabahdan halletmissin
Dun evin yarısının camlarını silmiştik kapilari da...Bugun kalan yarisini sileceğiz esimle ve de perdeleri yikayacagim falan valla agir spor yapıyorum bu arabugun azcik yürürüm o kadar...
Olabilir kuzu çocuk sonuçtaOla bilir..
Ben evde yediğine, içtiğine dikkat ederim.. Yemesine izin vermediğim şeyleri göz önünde bulundurmam, çocuk neticede istiyor herşeyi..
Ama kayınvalideme gidince başa çıkamıyorum, öyle de hızlı ki anlatamam, bir bakıyorum ya yiyor ya da yemiş bitirmiş, ağzı yüzü kirlionlar da veriyor eline birşeyler, son günlerde sık sık gittik, yediklerinden bozulmuş ola bilir midesi..
YaaaMelegimkorusun canim mezun olamiyorsun
2019 da giris kilo ve hedefin su yondeymis
Melegimkorusun (67.8/66.2/1.6/%2.36) Yeni uye, baslangic tarihi: 26.09.2019 , baslangic kilosu:67,6 , hedef kilosu:58
Bu durumda hesap isleri soyle oluyor
Baslangic 67.6
Hedef 58
Hedef kilosu 9.6
9.6 nin yuzde 90 i 8.64
67.6-8.64=58.96 da mezun olabiliyorsun
Hala bizimlesiin
Tek gunde biter mi canim cokkkk yorulursun...ben tum bayram temizligini yarin tek gunde yapicam
cocuklar evde, esim calisacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?