Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun acaba neden oldu ki mevsim geçişi bu sıra fena bi sıcak bi soğuk etkilemiş olabilir mi ?

Sağol canım..
Belki de ondandır, bilemedim ki hiç..
İyi şimdi uyuyor bir kaç saattir..

Gunaydinnnnn yataktan kalkamadım:))))

O kadar adımın üzerine - olmasa oturup aglardim eksilmişim kizlar ama kac olduğunu soylemem cumaya daha inerim insallah

Günaydın..
İnşaAllah inersin tabi, spora devam :)

haslanmis patates diger sebzeler olabilir, tuzla.

tuzlu cubuk verebilirsin isterse. tuzlu leblebi.

senin gibi meyve seviyorsa elma gibi meyveler olabilir.

gecmis olsun.

Çok sağol canım, hazırladım birşeyler, uyansın bakalım hangisini yer..

Cok sağol canım, tabi gerçek anlamda bayılmiyorum, sadece 13-14 saate varan uyku durumu yaşıyorum, kafamı kaldıramıyorum.

Yine de kötüymüş..
Ben de çocukluğumdan beri yaz gelince ve sonbahara doğru gözlerimi açamazdım, çok kaşınır ve ağrıyordu.. Son senelerde biraz hafifledi, genel olarak zaten kaşınıyorum, alerjisiz bir yerim yok sanki :))

Canim arkadaşlar da soylemiş, tuzlu şeyler bulantıyı bastırıyor, çubuk kraker, ekmek iyi gelir muhtemelen.

Tamam canım

Çok sağol canım..
Gayet iyiydi yine ne oldu anlamadım..
Yemek konusunda zaten zorlanacak durumda değil, sadece ne yedirsem de midesini bulandırmaz diye düşüyorum..
Tuzlu kraker bol su geçen oğlumda baya işe yaramıştı eğer bişey dokunduysa yavruya vücut onu atana kadar kusmaya devam ediyor o yüzden sürekli su içir. Yoğurta çok az tuz ekleyip onuda az az yedirebilirisn

Sağol ablacım.. Hemen kaynatırım naneyi..
Yok ishal yok şimdilik, zaten yeni durdu ishali de, kaç gündür vardı, doktora götürdüm en son.. Kusma bugün başladı ama, umarım tek seferlik birşeydir..
Yediği bişey dokunmuş olabilir mevsim geçişlerinde yavruların modu çabuk düşüyor

Kahvaltımı yapıp dışarı çıkacağım nasipse annemin alışverişini yapıp götüreceğim benim için de hareket olmuş olacak bahaneyle

Kahvaltım ise yaklaşık yarım saat ya da 40 dk sürecek maraton koşusu

Yakışıklıyı bıraktım

Eklentiler

• 20210511_105655.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Yediği bişey dokunmuş olabilir mevsim geçişlerinde yavruların modu çabuk düşüyor

Ola bilir..
Ben evde yediğine, içtiğine dikkat ederim.. Yemesine izin vermediğim şeyleri göz önünde bulundurmam, çocuk neticede istiyor herşeyi..
Ama kayınvalideme gidince başa çıkamıyorum, öyle de hızlı ki anlatamam, bir bakıyorum ya yiyor ya da yemiş bitirmiş, ağzı yüzü kirli onlar da veriyor eline birşeyler, son günlerde sık sık gittik, yediklerinden bozulmuş ola bilir midesi..

Kolay gelsin..

Yakışıklı da afiyet olsun :)

Tamam düzelttim kurcalarken biyere tıklamışım demek ki.Kendi kendime takılıyorum işte

Benim oruç bitti bu sene ramazan bu kadarmış benim için Allah bir sonraki ramazanları görmeyide nasip etsin

Bu sabah bende eksi çıktım aysunayy
Valla adım atmaktan altına yapmışlar gibi yürüyorum ama değiyor

Harika canim hadi bakalım cumaya ne olacak bak en az 1.5 bekliyor istiyorum ben
Ayni canim sabah yataktan sürünerek kalktim

evet artik gun boyu orami burami esnetirim, 15 dakikalik yoga yetmiyor buna.

havamiz da guzel nihayet, yuruyus de yaparim sakin sakin,
yarina dansa biraz enerji kalsin dimi ama

Dun evin yarısının camlarını silmiştik kapilari da...Bugun kalan yarisini sileceğiz esimle ve de perdeleri yikayacagim falan valla agir spor yapıyorum bu ara bugun azcik yürürüm o kadar...

ben tum bayram temizligini yarin tek gunde yapicam
cocuklar evde, esim calisacak.

Olabilir kuzu çocuk sonuçta

Yaaa Ama en son 70le başladım şok oldum. Bir peşimi bırakmadınız kaptanım neyse işin şakası ama üzüldüm tartı stresi yaşamayın diye mezun olayım dedim olmadı yaa

ben tum bayram temizligini yarin tek gunde yapicam
cocuklar evde, esim calisacak.

Tek gunde biter mi canim cokkkk yorulursun...
Ben 2 haftadır azar azar yapiyorum yani esimle çalışıyoruz gene de yorucu..biz tembelim de azicik cam kapi perde vestiyer dolap icleri mutfak dolabı vs bitirdik...aslinda yardımci vardi da para biriktiriyoruz tedaviye diye onu da çağırmayı kestik..is basa düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…